janbezziemi 09.02.07, 12:57 Marek Bienkowski, szef KG Policji zlozyl dymisję. Coraz bardziej ciekawie w Polsce! Trudno być trębaczem u głuchego króla! (Roman Gorzelski) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 13:01 Za SLD ciekawiej było. Byli tak przyspawani do stołków, że tylko megaafera (np. wystawienie policjantów mafiozom) powodowała jakieś nieśmiałe reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:23 Uczeń prześciguje mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:26 janbezziemi napisał: > Uczeń prześciguje mistrza! Znaczy sie mamy postęp, czy regres? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:31 Pomylił wątki. Ale zaraz przeloguje się na joannabarska albo bracia_zbrojek i coś dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:38 Mam 2007 nicków, wiec sobie poradzę. Nie jestem tylko numerkiem jak tu niektórzy. Bieńkowski ma ukonczone wyższe studia teologiczne, więc poza policją na pewno bedzie miał spokojniejsze zycie! Ciekawostka: min. Kalisz, jak miał tzw. chody, był za jego nominacją na stopień generalski! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:40 A Prezio pijaczek i kłamca podpisał konkordat. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:37 Możesz przypomnieć po jakiej megaaferze odeszła minister Piwnik? To co się dzieje, to reguła. Pierwszy rok pełna euforia. Żelazny kanclerz, dyscyplina, twarda ręka. Same sukcesy. Po roku zaczyna się powoli sypać. Powstają grupy hakowe. "Odwieczni przyjaciele" zaczynają sobie skakać do oczu. A potem przychodzi czas na afery... Tak było za Buzka, tak było za Millera i tak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:41 Dzisiejsi władcy swoich, zwłaszcza koalicjantów, nie są skorzy kierowac na ławy oskarżonych, chociaż Lepper zaczął ostatnio zachowywac sie niezbyt naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroix A nie łaska poczytać założone tematy na forum ? 09.02.07, 14:44 janbezziemi napisał: > Marek Bienkowski, szef KG Policji zlozyl dymisję. Coraz bardziej ciekawie w > Polsce! > Trudno być trębaczem u głuchego króla! (Roman Gorzelski) ----------------------------------------------------------------- A nie łaska poczytać założone tematy na forum ? Przecież to jest kolejny, 4 wątek o tej tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: A nie łaska poczytać założone tematy na forum 09.02.07, 14:55 Nie bój nic. W sprawie rozwodu młodej Kaczyńskej było ze dwadzieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: A nie łaska poczytać założone tematy na forum 09.02.07, 15:07 Owszem, łaska, ale ja podaję czas załozenia, czyli tzw. czujnosc forumową! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: A nie łaska poczytać założone tematy na forum 09.02.07, 15:20 Giwi tego trolla i tak nie wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 14:57 Czy chociaż wiadomo - sam złożył czy go poproszono? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 15:06 "Został pilnie wezwany z urlopu i złożył rezygnację motywując to względami rodzinnymi". Czy to nie jasne? Coś tak jak: "na widok pistoletu, pan X. z radością wręczył mi swój portfel". Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 15:19 p.smerf napisał: > "Został pilnie wezwany z urlopu i złożył rezygnację motywując to względami > rodzinnymi". > Czy to nie jasne? > > Coś tak jak: "na widok pistoletu, pan X. z radością wręczył mi swój portfel". Ale gazeta pisze tak i do mnie to trafiło: Jak powiedział portalowi Gazeta.pl. wysoki oficer Komendy Głównej Policji, Marek Bieńkowski już tydzień temu oddał wszystkie tajne policyjne dokumenty. Oznacza to, że wtedy już podjął decyzję o odejściu. To był facet od Dorna i być może wspólnie podjęli decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Dymisja szefa policji 09.02.07, 15:21 Wzgląd rodzinny : Rodzinie się nie podoba,że mnie wzywają z urlopu,więc składam rezygnację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś