kahlil 11.02.07, 22:46 Państwo obce należy szanować,każde.Ale nie można tolerować zimnowojennych poczynań człowieka chorego na manię wielkości. Wylazł z niego zwykły..../jak mówią rosjanie/szpion! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potodno Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 22:47 a kto go wybrał ufoludki Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 22:49 nie graj w ping-ponga../znasz rosjan?/ Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:40 Niestety Potodno poruszył istotny problem. Nie chodzi o to że Rosjanie są be, ale o to jakich wyborów politycznych dokonują. To samo dotyczy wszystkich innych narodów. Prezydent to nie jest jakiś tam przypadkowy przedstawiciel narodu i jego cechy negatywne świadczą źle o wyborcach. Oczywiście analizując coś takiego trzeba brać pod uwagę w jakich okolicznościach dany ludź został wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz W Rosji nie wybieraja Rosjanie 12.02.07, 12:04 tylko słuzby i władza, w państwie policyjnym gdzie 95% mediów zajmuje sie głównie propagandą nie ma mowy o wolnosci wyboru, choc Putin faktycznie sie cieszy wysokim poparciem, tak wysokim ze kto wie czy niejedna komisja wyborcza nie dokłada mu głosów, zupełnie niepotrzebnie zresztą bo i tak nikt z nim nie ma szans. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: W Rosji nie wybieraja Rosjanie 12.02.07, 14:26 też racja,również pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: W Rosji nie wybieraja Rosjanie 12.02.07, 15:27 hoc Putin faktycznie sie > cieszy wysokim poparciem, tak wysokim ze kto wie czy niejedna komisja wyborcza > nie dokłada mu głosów Ano właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: W Rosji nie wybieraja Rosjanie 12.02.07, 15:58 Gdyby nie słuzby i podporządkowane mu media (tudzież cały aparat propagandy) pies z kulawa noga by go nie poparł, jego nie wybrano jego zatwierdzono, to on powiedział Ruskim bede waszym prezydentem i bede wami rzadził a wy mnie macie poprzeć no i go poparli, a on nie zawiódł ich oczekiwań rzadząc twarda reką i trzymajac wszystko (a zwłaszcza koncesjonowana opozycje) za mo**ę zgodnie z rosyjskimi standardami "demokratycznymi". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: W Rosji nie wybieraja Rosjanie 12.02.07, 16:05 qqazz napisał: > Gdyby nie słuzby i podporządkowane mu media (tudzież cały aparat propagandy) > pies z kulawa noga by go nie poparł, jego nie wybrano jego zatwierdzono, to on > powiedział Ruskim bede waszym prezydentem i bede wami rzadził a wy mnie macie > poprzeć no i go poparli, a on nie zawiódł ich oczekiwań rzadząc twarda reką i > trzymajac wszystko (a zwłaszcza koncesjonowana opozycje) za mo**ę zgodnie z > rosyjskimi standardami "demokratycznymi". Właściwie to tylko szczegół ale ja nie byłbym taki pewien czy nikt by na niego nie głosował.Myślę,że miałby po prostu trochę trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: W Rosji nie wybieraja Rosjanie 12.02.07, 16:05 O ile dobrze pamiętam to Putin wyrobił sobie poparcie w Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
wolak.wolski Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:48 > a kto go wybrał ufoludki Słusznie, ale pamiętaj, że d***kracja to zły system, w którym losy społeczeństwa zależą od procentowego udziału przekonanych. Problem w tym, że polityka to umiejętność sprzedaży wadliwego towaru ciemnemu ludowi. Nie stawiałbym tak granicy Putin = źli Ruscy, bo co w takim razie powiesz o Polakach ? Putin jest "substratem" ;))))) wielu okoliczności. Osobiście gdybym mógł decydować, na pewno szedłbym w stronę zaciesniania współpracy z ruskimi. To ogromny rynek a to kogo oni sobie tam wybierają nie jest naszą sprawą. Zresztą - i tu od razu nakrywam się ręką przed plfocinami forumowiczów - szedłbym w układy gospodarcze z np. Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:53 wolak.wolski napisał: Putin jest "substratem" ;))))) wielu okoliczności. Osobiście gdybym mógł > decydować, na pewno szedłbym w stronę zaciesniania współpracy z ruskimi. To > ogromny rynek a to kogo oni sobie tam wybierają nie jest naszą sprawą. Zresztą > - > i tu od razu nakrywam się ręką przed plfocinami forumowiczów - szedłbym w układ > y > gospodarcze z np. Białorusią. > Robić interesy można nawet z krową,byle tylko dała się doić:) Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
wolak.wolski Kaczki dały popis z Chinolami 12.02.07, 00:12 Wygadując jakieś pierdoły o szanowaniu praw człowieka itp. Tak jakby sami szanowali. Z powodu socjalizmu, w Polsce, z braku dostępu do nowoczesnych technik leczenia mnóstwo ludzi. To jest ludobójstwo w buałych rękawiczkach. Więc zanim taka lebiega jak kaczor zacznie się wypowiadać na temat Chian niech najpierw popatrzy na swoje ręce. Francuzom to jakos nie przeszkadza. Chirac pojechał, kilka miliardów załatwił i szafa gra. > Robić interesy można nawet z krową,byle tylko dała się doić:) Fajne. Mogę na sygnaturkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kaczki dały popis z Chinolami 12.02.07, 00:33 Aj człowieku,aż szkoda gadać prawie każdy robi z nimi interesy. Kto nie robi ten nie jest przy zdrowych zmysłach. Najśmieszniejsze,że chyba jedynym,który był za konkretnymi związkami z Chinolcami był...Andrzej L. W kwestii sygnaturki,to mogę niedrogo odsprzedać...:) A na poważnie, to proszę bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wolak.wolski Re: Kaczki dały popis z Chinolami 12.02.07, 00:40 > Najśmieszniejsze,że chyba jedynym,który był za konkretnymi związkami > z Chinolcami był...Andrzej L. Straszne ... chociaż raczej odczytuję działania Andrzeja jako poszukiwanie poklasku/rozgłosu poprzez konfrontację z tematami ogólnie przy korycie przyjętymi za niepoprawne politycznie. Tak apropos ogólnej żenady kolega cyklista pieknie napisał forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57166491&a=57166736 Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kaczki dały popis z Chinolami 12.02.07, 00:45 Straszne i śmieszne zarazem. Co do kolegi cyklisty,to faktycznie coś w tym jest...niestety. Końcowy jego wniosek jak najbardziej prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 12.02.07, 11:27 stąd tytuł wątku "Nie olewać Rosji....." Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:35 No niby tak,tylko że teraz i jeszcze przez wiele lat Rosja to Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:39 myślisz,że już wszystkich wrogów się pozbył? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:45 kahlil napisał: > myślisz,że już wszystkich wrogów się pozbył? Nie wiem.Nie będę też palił janka,że wiem jakie są u nich układy sił. Myślę jednak,że skoro jest gdzie jest,to musi też mieć mnóstwo sojuszników. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 11.02.07, 23:43 Jego olewać się nie da. Za duży na to. Można mu się jednak przeciwstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 12.02.07, 00:04 kahlil napisał: > Państwo obce należy szanować,każde.Ale nie można tolerować zimnowojennych > poczynań człowieka chorego na manię wielkości. > Wylazł z niego zwykły..../jak mówią rosjanie/szpion! 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Wiec ja cos ci powiem. Nie tylko nie olewam Rosji jako panstwa, nie olewam tez Rosjan. A nawet chce powiedziec, ze jestem z WIELKIM uznaniem i podziwem dla wielu z nich. Tu, gdzie / tymczsowo/ miszkam, zyje wielu Rosjan ... wyrozniajacych sie pozytywnie wsrod wielonarodowej spolecznosci. Negatywnie tez sie wyrozniaja, bo jak juz robia przekrety ~ to robia to z rozmachem. Jednym slowem ~ w tych ludziach jest cos z wielkosci. Nie chce porownywac z nimi Polakow, ale uwazam, ze gdybym ... to porownanie wypadloby nikorzystnie dla nas. W nas nie ma wielkosci, ale jest chyba jakias doza szalenstwa i duza doza determinacji. A co do Putina. To jest to KG.bowszczyk, ktory uwierzyl, ze jest carem. Kuda jemu do tego? To nie ta klasa ruski ... KaGiebeku. ps. a moze ropa/ naftowa/ walnela mu pod sufit. A tak na serio. Za rzadow Putina nastapila eksploatacja ogromnych bogactw naturalnych. I tymi surowcami usiluje wygrywac swoja polityke. Nie nastapil zas liczacy sie postep, czy tez rozwoj spoleczno-gospodarczy kraju. Slowo 'spoleczny' ma wieloznaczeniowy wydzwiek, nie rozwine go w tej chwili. Moze kiedy indziej. Zreszta nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Nie olewać Rosji..... olewać Putina.dobra rob 12.02.07, 11:17 Jestem pełen podziwu dla Twojej odpowiedzi...szkoda tylko,że tak niewielu jest ludzi myślących NORMALNIE.Pozdr, :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
akaka6 Rosja ma uraz po adolfie uraz psychologiczny 12.02.07, 02:27 Rosja ma uraz po adolfie uraz psychologiczny to jest stan poszokowy dlatego tak się zachowuje manie przesladowcze o wroga którego nie ma i nienawiść do państwa z którego strony przyszła agresja z nad Bugu. Odpowiedz Link Zgłoś
akaka6 Re: Rosja ma uraz po adolfie uraz psychologiczny 12.02.07, 03:12 Rosja ma uraz po adolfie uraz psychologiczny to jest stan poszokowy dlatego tak się zachowuje manie przesladowcze o wroga którego nie ma i nienawiść do państwa z którego strony przyszła agresja z nad Bugu. bo czemu w Rosji tak są masowo występujace organizacje pronazistowskie? Wojna była prawie 70 lat temu ale rosja nadal ją przeżywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: wy tez panikujecie i lesiu sraczke dostaje 12.02.07, 03:00 banme1 KOCHAM CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Ty chyba piszesz o kurduplach-bliźniakach z P 12.02.07, 11:49 czy zastanowiłeś się co inni napisaliby na twój temat? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Uwierz mi, gdy mówię o małości Kaczyńskich, 12.02.07, 11:54 to ich wzrost jest tu najmniej istotny. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś