bio.mum 15.02.07, 15:29 nie chce zacząć od siebie i własnego rządu? mam duzo wiecej pytań, ale wszystkie są tak samo pozbawione sensu. No chyba, że jakaś zakochana/y w Pisie umie mi na to pytanie sensownie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 15:33 Nie tak łatwo walczyć z samym sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 15:50 mike.recz napisał: > Nie tak łatwo walczyć z samym sobą:) Najbardziej wkurza mnie to, że z faszystami z LPR-u chce uczyć moje dziecko patriotyzmu. Tak, to wkurza mnie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: bo on jest patAlogią 15.02.07, 16:02 bio.mum napisała: > > Najbardziej wkurza mnie to, że z faszystami z LPR-u chce uczyć moje dziecko > patriotyzmu. > > Tak, to wkurza mnie najbardziej. > To żadne zagrożenie. Indoktrynacja młodzieży skazana jest na niepowodzenie. W szkołach jest sporo normalnych nauczycieli. Będzie tak jak w PRLu: oleją wytyczne, albo będą je realizować na odwal się. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patAlogią 15.02.07, 16:10 kacza.republika.bananowa napisała: > > > > To żadne zagrożenie. Indoktrynacja młodzieży skazana jest na niepowodzenie. > W szkołach jest sporo normalnych nauczycieli. Będzie tak jak w PRLu: oleją > wytyczne, albo będą je realizować na odwal się. > ale dlaczego mamy się na to zgadzać? Mnie moze już nic dobrego nie spotka w tym kraju, skoro Kaczynscy zafundowali nam komunę bis, ale nie chcę, żeby moja córka będąc Polką, wyjezdzając za granicę, czuła się upośledzona i napietnowana. Rozumiesz? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: bo on jest patAlogią 15.02.07, 16:27 bio.mum napisała: > ale dlaczego mamy się na to zgadzać? Mnie moze już nic dobrego nie spotka w tym > > kraju, skoro Kaczynscy zafundowali nam komunę bis, ale nie chcę, żeby moja > córka będąc Polką, wyjezdzając za granicę, czuła się upośledzona i > napietnowana. Rozumiesz? Rozumiem, też mam dzieci w szkole, ale nie uważam tego za największe zagrożenie. Mnie o wiele bardziej martwi wykorzystywanie prokuratury do walki politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patAlogią 15.02.07, 16:33 kacza.republika.bananowa napisała: Prokuraturę juz odzyskali. Módl się, zeby nie odzyskali naszych dzieci.... > > Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 16:08 bio.mum napisała: > Najbardziej wkurza mnie to, że z faszystami z LPR-u chce uczyć moje dziecko > patriotyzmu. > > Tak, to wkurza mnie najbardziej. > Czyli być może sytuacja będzie wymagała jeszcze większej troski o cziecko z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 16:14 mike.recz napisał: > bio.mum napisała: > > > Najbardziej wkurza mnie to, że z faszystami z LPR-u chce uczyć moje dziec > ko > > patriotyzmu. > > > > Tak, to wkurza mnie najbardziej. > > > Czyli być może sytuacja będzie wymagała jeszcze większej troski o cziecko z > twojej strony. sytuacja będzie wymagała ewakuacji, podejrzewam:-( wcale tego nie chce, ..ale skoro nie mój premier (ziejacy nienawiscią karzeł), nie moi vicepremierzy (nachalny, zboczony ogier i kryptofaszysta z końska gębą) i nie mój prezydent, to jakie mam wyjscie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 16:17 Robić swoje i się idiotami nie przejmować,choć wiem,że to nie tak łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 16:17 mike.recz napisał: > Robić swoje i się idiotami nie przejmować,choć wiem,że to nie tak łatwo... robiłabym swoje gdyby giwi tak często mnie nie banowała;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 16:19 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Może to jakiś swoisty wyraz uczucia w stosunku do Ciebie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 16:26 mike.recz napisał: pozwolisz, że Ci nie odpowiem, bo już dostalam ostrzezenie, które i tak znam na pamięć:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest patalogią /nt 15.02.07, 22:22 mike.recz napisał: > OK:))))))))))))))'pp Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: bo on jest patalogią /nt 16.02.07, 21:49 bio.mum napisała: > Najbardziej wkurza mnie to, że z faszystami z LPR-u chce uczyć moje dziecko > patriotyzmu. > > Tak, to wkurza mnie najbardziej. mnie jedna rzecz wkurza bardziej, a to jest dopiero na drugim miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona bo on jest pOtOlogią /nt 15.02.07, 17:02 serio..i 'to', w ciągu mamrotania o patologiach, mu się wymskło;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo on jest pOtOlogią /nt 15.02.07, 17:48 ofiara.spelniona napisał: > serio..i 'to', w ciągu mamrotania o patologiach, mu się wymskło;) wWierzę na słowo. Tylko jedna uwaga- tak samo mu sie wymskło jak przewinEłem mu sie wymskło;-) zreszta to ty ofiaro jestes ekspertką od archiwizowania, ja od razy wypieram ze swiadomosci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: bo on jest pOtOlogią /nt 15.02.07, 18:02 bio.mum napisała: > wWierzę na słowo. Tylko jedna uwaga- tak samo mu sie wymskło jak przewinEłem mu > sie wymskło;-) zreszta to ty ofiaro jestes ekspertką od archiwizowania, ja od > razy wypieram ze swiadomosci:-) "krótko mówiąć", "krótko mówiąć", "krótko mówiąć", "krótko mówiąć"... (ze ?-naście razy tak kończył konferencję:) pod wpływem nieustannego zachwytu nad elokwencjoM bęc&wała, nie potrafię nad treścią ich bulgotów się pochylić, ino formą niEudolną(ie?) się param;P Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 ale bo też i treść 16.02.07, 21:53 raczej zakrytą pozostaje, jako że kulawa prozodia często fragmentów tekstu nas, słuchaczów, pozbawia.. -- ..and the lightman's blind in one eye and he can't see out of the other.. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Dlaczego Bulgotek walki z patAlogiami 15.02.07, 17:52 chciałeś tutEj chyba powiedzieć na tEm forum. AswojOm drogOm to patAlogie sOm "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Dlaczego Bulgotek walki z patAlogiami 15.02.07, 18:04 zapijaczonyryj napisał: > chciałeś tutEj chyba powiedzieć na tEm forum. AswojOm drogOm to patAlogie sOm > To teraz ja (wybijajac Ci palcem oko) - Panie zapijaczonyryju!!!! Zieje pan chorą nienawiscią do PiSu!!!! Wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Nienawiścię do wszystkich i wszystkego to zieje .. 15.02.07, 18:08 bio.mum napisała: > zapijaczonyryj napisał: > > > chciałeś tutEj chyba powiedzieć na tEm forum. AswojOm drogOm to patAlogie > sOm > > > > To teraz ja (wybijajac Ci palcem oko) > > - Panie zapijaczonyryju!!!! Zieje pan chorą nienawiscią do PiSu!!!! Wstyd!! > > szanowny Panie( z całym szacunkiem) pański bÓk. Szukający wiecznie wroga zresztą. Szanowny anie, pozdrawiam. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Panie szanowny zapijaczony ryju 15.02.07, 18:12 ja tez zawsze stałam po tej samej stronie co stało ZOMO. To nic, ze nigdy nie miałam pały w ręku. zaraz pisdzienka32 i mysza hej ho się podnieca że hej:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Dlaczego Bulgotek walki z patAlogiami 15.02.07, 18:11 bio.mum napisała: > zapijaczonyryj napisał: > > > chciałeś tutEj chyba powiedzieć na tEm forum. AswojOm drogOm to patAlogie > sOm > > > > To teraz ja (wybijajac Ci palcem oko) > > - Panie zapijaczonyryju!!!! Zieje pan chorą nienawiscią do PiSu!!!! Wstyd!! > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57399068&a=57408290 PO rostu nie moją winą jest , że panowie Kaczyńscyz robili maturę i mieli ponoć matkę polonistkę, a mówią jak mówią" Po prostu wstyd. I tyle. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57399068&a=57408290 Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Bo on walczy z patAlogiami. 15.02.07, 18:06 Nie zdarzyło się, by poprawnie ten konus powiedział patologia Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: > Nie zdarzyło się, by poprawnie 15.02.07, 18:10 elfhelm napisał: ten konus powiedział patologia chociaz słowem patologia szasta na prawo i lewo. Boję sie tego, ze byłabym zdolna pokazac mu live jak sie rodzą patologie. Chociaż nie - kopnięcie tego szkodzącego polskiej racji stanu konusa w tyłek to nie jest zadna patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 18:13 raz w długim wywodzie n/t wypsło mu się - "Patologia". "s całom siłom i konsekfencjom" "...przy tym mlaskał, ciamkał, posapywał, pokasływał i niestarannie artykułował głoski.." Odpowiadasz na : elfhelm napisał: > Nie zdarzyło się, by poprawnie ten konus powiedział patologia Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 18:17 ofiara.spelniona napisał: > raz w długim wywodzie n/t wypsło mu się - "Patologia". > Przestan, bo jeszczepomysle, ze tak jak mysza masz 2 grosze od wpisu:DD Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 18:25 bio.mum napisała: > > raz w długim wywodzie n/t wypsło mu się - "Patologia". > Przestan, bo jeszczepomysle, ze tak jak mysza masz 2 grosze od wpisu:DD 2 gr. za wPiS? Chorerea, cieńko mi giwi wypłaca za ożywianie jej forum;P ps i bana'na mi dawno nie dała:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 18:31 ofiara.spelniona napisał: > bio.mum napisała: > > > > raz w długim wywodzie n/t wypsło mu się - "Patologia". > > Przestan, bo jeszczepomysle, ze tak jak mysza masz 2 grosze od wpisu:DD > > 2 gr. za wPiS? > Chorerea, cieńko mi giwi wypłaca za ożywianie jej forum;P > > ps > i bana'na mi dawno nie dała:PPPP jakoś zamilkła tak nagle:-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57281272 ja to mam przechlapane. Musze się tygodniami z nimi kłócic, zeby ich kolezanka przestała mmnie banowac...nie jest mi do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 18:41 bio.mum napisała: > jakoś zamilkła tak nagle:-))) Nie wywołujmy giwi z lasu..;P > ..nie jest mi do śmiechu a mnie wbrew pozorom często..jak bozie kocham;P Ols w temacie moderacji utwierdził mnie, że ze swoim charakterem non stop siedziałbym na banie gdyby nie nieustanne zmiany nick'a;P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 18:47 ofiara.spelniona napisał: > bio.mum napisała: > > > jakoś zamilkła tak nagle:-))) > > Nie wywołujmy giwi z lasu..;P > > > ..nie jest mi do śmiechu > > a mnie wbrew pozorom często..jak bozie kocham;P > > Ols w temacie moderacji utwierdził mnie, że ze swoim charakterem non stop > siedziałbym na banie gdyby nie nieustanne zmiany nick'a;P Wie Pani co? W anty-kaczokomuszej jednosci siła. Naprawdę się dziwię, ze nikt nie wytoczył przeciwko tej jawnej niesprawiedliwosci armat..armat moze nie, dla nich painball byłby wyczerpujacy... Wolałabym mieć przetarty szlak, ale cóz....;-)) musimy byc prekursorami droga ofiaro. To nasz obywatelski obowiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: wróć-popraw się p. elhelm;P 15.02.07, 19:07 > Wie Pani co? nie sposób nie zgodzić się, że W anty-kaczokomuszej jednosci siła. I niech Nam cel ów przyświeca, przynajmniej na forumnie Pani Giwi, przy wykorzystaniu mniej czy bardziej uświęconych środków nawet. "Giwi nie śpi!!" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum giwi nie spi 15.02.07, 19:14 ofiara.spelniona napisał: > > Wie Pani co? > nie sposób nie zgodzić się, że W anty-kaczokomuszej jednosci siła. > I niech Nam cel ów przyświeca, przynajmniej na forumnie Pani Giwi, przy > wykorzystaniu mniej czy bardziej uświęconych środków nawet. > > "Giwi nie śpi!!" > ;P no giwi to pułapka na trolle. Kto jest trollem. to wie tylko Ols i Giwi Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona stara giwi mocno śpi,...stara ..my się jej boimy.. 15.02.07, 21:55 ..jak się zbudzi, to Nas zje?...;PP Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum :-))))))) 15.02.07, 21:58 ofiara.spelniona napisał: > ..jak się zbudzi, to Nas zje?...;PP zeby ona wiedziala ile nasluchalam się o je zdezelowanym moherowym bercie;-)) ()))) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona nie , co jak co, giwi moherówą? 15.02.07, 22:03 boszszs, to się mi w pałce nie mieści, by dosadniej zdziwienia ni PiSać? ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Ooo czyżby Senyszynszyn dała mu nr do logopedy? 15.02.07, 18:22 Albo chociaż jakiegoś logo-peda-ła? Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: Ooo czyżby prof. Senyszyn miała udział w 15.02.07, 18:31 sczyszczaniu resztek postkomuny?;) elfhelm napisał: > Albo chociaż jakiegoś logo-peda-ła? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum proszę Panią Profesor zostawic w spokoju 15.02.07, 18:38 ofiara.spelniona napisał: z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Pani Profesor jest 'moją' Panią Profesor i 15.02.07, 18:46 żadne biało-biało, czarno-czarne prztyczki tego nie zmienioM;P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pani Profesor jest 'moją' Panią Profesor i 15.02.07, 21:28 ofiara.spelniona napisał: > żadne biało-biało, czarno-czarne prztyczki tego nie zmienioM;P i zjadla tylko jedneo paczka;-=)) o naiwnosci:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum test 15.02.07, 19:02 sprawdzam czy nieomylna królowa portalu Giwi juz mnie zabanowała, czy mam jeszcze swoje ostatnie 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona ostatnie 5 minut z ciągu dwóch dób? 17.02.07, 15:25 bio.mum napisała: > sprawdzam czy nieomylna królowa portalu Giwi juz mnie zabanowała, Odpowiedz Link Zgłoś