antypisiorek 22.02.07, 10:31 wolą powolną zagładę środowiska niż lobbować za innym rozwiązaniem obwodnicy, no ale to ruskie prymitywki więc żadne argumenty do tych pustych głów nie trafią, poza tym obwodnica to śmierć dla tej wiochy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Antipiosirek czyli kliniczny przypadek 22.02.07, 10:50 wykształciucha 1. czyta GW i bezkrytycznie utożsamia się w tym co tam wypisują 2. gardzi PiSem 3. gardzi prowincją /zapewne od chwili w której minął rogatki swojej rodzinnej pipidówy/ 4. wykształcony, młody, mieszka w dużym mieście. 5. NIe odróżnia Rosji od Litwy :) Czy na sali jest lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
who_is_who Re: Jaki cudny autoportret ! Brawo ! ;-) 22.02.07, 10:56 Nie wiedziałem jedynie, że nie znosisz PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A oto jak spryciula wykształciuszek próbuje 22.02.07, 10:59 ynteligentnie i polotem zatuszować, że napisał ewidentną brednię :) who_is_who napisał: > Nie wiedziałem jedynie, że nie znosisz PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 [...] 22.02.07, 12:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Antipiosirek czyli kliniczny przypadek 22.02.07, 11:12 1.lubię Augustów i augustowszczyznę. 2.lubię uroki prowincji. 3.nie popieram żadnej głupoty. 4.pozostaje faktem,że władze Augustowa nie zrobiły NIC aby zapanować nad tirami.Augustów nie jest wyjatkowym miejscem,wszędzie w Polsce na trasach tranzytowych dominują tiry. 5.stosunek mieszkańców do przyrody najlepiej ilustruje wygląd Czarnej Hańczy i kanału oraz ich otoczenia,stan stanic PTTK,brzego jezior w Augustowie i ich zabudowa,worki ze śmieciami leżące całymi miesiącami na przystankach PKS i na skraju lasów.burmistrz Augustowa to demagog i populista. 6.obwodnica winna być poprowadzona inną trasą. 7.minister ochrony środowiska sądząc po ujawnionej dzisiaj decyzji w sprawie obwodnicy Warszawy to człowiek o wyjątkowo miernym morale.ale sądząc z poglądów p.premiera to akurat tacy ludzie w tym rządzie są potrzebni i tacy w nim dominuja. 8.PiS to zbiór wszystkiego co najgorsze w tym kraju i co najbardziej krajowi szkodzi. 9.gdyby na sali był lekarz to czy Macierewicz byłby wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Re: Antipiosirek czyli kliniczny przypadek 22.02.07, 11:18 A ja lubię przyrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Antipiosirek czyli kliniczny przypadek 22.02.07, 11:20 ja też.to chyba jednoznacznie wynika z mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Augustowskie ćwoki... 22.02.07, 11:21 ale ty bredzisz, twoja nienawiść i żółć wylewa się z ekranu, normalnie takich przygłupów ignoruje, ale niech tam. Nazywanie ludzi ćwokami tylko dlatego, że chcą żyć to oczywiście w waszym czerwonym stylu. bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Re: Augustowskie ćwoki... 22.02.07, 11:40 Kto im zabrania żyć???? A poza tym ilu ich tam zostało???? Ich nie było i nie będzie a Raspuda ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Augustowskie ćwoki... 22.02.07, 12:17 ech ty żałosny czubie, najlepiej wybuduj jeszcze jakąś komorę gazową dla mieszkańców. Rospuda ma być... Bożżż, a kto ją chce zniszczyć, nie napiszę żebys trochę pomyslał, bo to chyba nie możliwe teraz juz bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś