miltonia 18.03.05, 22:13 na Sport. Ciekawe czy szalikowcy przyjda czy szachisci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujo_mike Re: Przenioslam nas na probe 19.03.05, 08:51 na próbę, czyli w sumie dla sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 19.03.05, 12:21 Trafnie to ujales. Musze sie zastanowic co z nami bedzie po Sporcie, moze macie jakies sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Przenioslam nas na probe 19.03.05, 12:55 już Winston C. mawiał, że sport to njagorsza rzecz na świecie. proponuję szybko coś zmienić. po sporcie to człowiek spoconym i zmęczonym bywa... w dawnych czasach nic mi nie sprawiało większej przyjemnośći niż papieros zapalony po godzinnym pływaniu. no i piwo też jakoś dobrze smakowało - może zmierzać w tą właśnie stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 19.03.05, 15:31 Problem polega na tym, ze nie ma atrakcyjnych kategorii bo dawno bym nas przeniosla na Nalogi czy Uzywki. Chyba, ze do Zdrowia chcecie ale uprzedzam nazawa jest mylaca, tam sami chorowici i kwekajacy sie spotykaja. Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Przenioslam nas na probe 19.03.05, 16:31 No to zostaje Towarzyskie. W końcu jesteśmy towarzyscy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 20.03.05, 10:28 Towarzyskie to dosc ogolne. Lepiej byloby nadac forum kierunek jakis i to Dla Doroslych bylo jak cie moge. Tyle, ze chca nas nielegalnie ukryc, tzn. Tebe dal do zrozumienie, ze jak jakis malo kumaty ich admin ukryje to nie bedzie mozna odkryc. Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Przenioslam nas na probe 21.03.05, 13:52 Chyba nas tu nie chcą, może czas zwinąć żagle i pożeglować gdzie indziej, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Przenioslam nas na probe 21.03.05, 14:13 myślę, ze my nie chcemy tu być, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Przenioslam nas na probe 22.03.05, 08:25 Ja też tu nie chcę być. Ja chcę na Malediwy! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 22.03.05, 08:39 A za co Kraolak na Malediwy jak wszystko przepiles? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Przenioslam nas na probe 22.03.05, 12:08 Liczę na to, że chowasz coś na czarną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 22.03.05, 12:33 Chowam. Dla siebie na wycieczke do Czestochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Przenioslam nas na probe 22.03.05, 14:57 do czestochowy to na pielgrzymki sie chodzi, a dobrzy ludzie na pewno pielgrzyma wspomoga, ergo kasa Ci niepotrzebna i mozesz ja komus oddac * (niekoniecznie zaraz memu przed-przed-mowcy) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Przenioslam nas na probe 24.03.05, 14:35 zmeczylam sie juz tymi wuefami. moze ja jakas podroz w Polske i Świat teraz dla odmiany? w kierunku latynowos o smilistych oczach lub skandynawskich blondynow? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 24.03.05, 17:10 Dobra, rozejze sie po swiecie, skoro gimnastyka Was meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Przenioslam nas na probe 24.03.05, 20:31 wcześniej skandynawowie, teraz skandynawowie i latynosi...a rodzimy asortyment to co?? cudze chwalicie Anielo... Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Przenioslam nas na probe 24.03.05, 21:15 ..a swoje znamy, i to dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Przenioslam nas na probe 25.03.05, 08:46 rodzimy asortyment dziecieliną pała. nie umiem sobie tego zwizualizowac nawet Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 25.03.05, 22:30 Dziecieliny czy paly se nie wizualizujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Przenioslam nas na probe 29.03.05, 14:37 znaczy jeszcze poprosze o burszytnowy swierzop i gryke jak snieg biala (gryke znalazlam w jednym jogurcie ze zbozami ostatnio!). ze omine klopotlie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Przenioslam nas na probe 30.03.05, 09:05 "Gryka jak śnieg biała". Ileż durnych uproszczeń w jednym krótkim zdaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przenioslam nas na probe 30.03.05, 11:42 No wlasnie, tym bardziej, ze gryka nie zawsze jest biala. Gdy staje sie kasza jest brazowa, podobnie jak snieg, gdy staje sie nieswiezym sniegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Przenioslam nas na probe 02.04.05, 15:58 Anielo , a świerzop wizualizujesz jako ognichę czy rzepak ? Dla mnie to pytanie ma wymiar egzystencjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Przenioslam nas na probe 05.04.05, 10:24 nie wizualizuje ognichy niestety. brak danych Odpowiedz Link Zgłoś