kikoo1 23.02.07, 11:23 tyle, że nie koło naszych domów! Dobre hasło, nieee? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chochlik5 Re: Nie chcemy autostrad 23.02.07, 13:02 Zmodernizować kolejowy transport kolejowy, zwłaszcza tranzytowy. To napewno mozliwe, tylko trzeba chcieć. Kolej bankrutuje, bo jest wypierana przez transport drogowy. Tiry na tory. Tiry niszcza drogi, szkodza środowisku. Lekcaważenie transportu kolejowego to poprostu lenistwo władz. Odpowiedz Link Zgłoś
panstwo.zbojeckie Re: chcemy autostrad 23.02.07, 13:27 Tu jest odpowiedź forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57881728&a=57886537 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Niestety nie prawdziwe 23.02.07, 14:09 kikoo1 napisała: > tyle, że nie koło naszych domów! Dobre hasło, nieee? Mi we Wrocławiu wybudują autostradę blisko domu i się cieszę. Łatwiej będzie odwiedzić najbliższą Stolicę - Pragę. Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: Niestety nie prawdziwe 23.02.07, 14:19 a autostradolodzy pozwola wybudowac? twoje zdanie chyba sie tu najmniej liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany chyba nie, bo nie biegnie przez lasy itd 23.02.07, 15:19 wybrano po prostu wariant, ktory nie budzi kontrowersji. :) ale tu PiS ma 10 osob w 37 osobowej radzie miasta :DDDD (a i wczesniej nigdy na szczescie nie mieli decydujacego glosu, podobnie jak SLD). Widac mozna :) www.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany to samo mialem napisac :) 23.02.07, 14:55 ta autostrada tez bedzie niedaleko mojego domu i tez sie ciesze. (nie pod samym domem, bo to byloby nieciekawe, ale niedaleko). i nie tylko ze wzgledu na Prage... latwiej bedzie sie dostac na poludnie miasta :DDDD gdzie ty mieszkasz?? bo biorac pod uwage przebieg tej autostrady to w poblizu wielu osiedli ona nie biegnie. moze jestesmy sasiadami :D. na polnocnym brzegu Odry mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: to samo mialem napisac :) 23.02.07, 14:57 a wrzask autostradologow pod oknem nie bedzie przeszkadzal? kto wie moze beda sie przypinac do znakow drogowych? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: to samo mialem napisac :) 23.02.07, 15:00 niezapowiedziany napisał: > ta autostrada tez bedzie niedaleko mojego domu i tez sie ciesze. (nie pod samym > domem, bo to byloby nieciekawe, ale niedaleko). > i nie tylko ze wzgledu na Prage... latwiej bedzie sie dostac na poludnie miasta > :DDDD > > gdzie ty mieszkasz?? bo biorac pod uwage przebieg tej autostrady to w poblizu w > ielu osiedli ona nie biegnie. moze jestesmy sasiadami :D. na polnocnym brzegu O > dry mieszkasz? Południowym :) Bliżej Pragi i Gór ze śladami rysich pazurów. Rusie Wróciły w Sudety co mnie osobiśce cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I jeszcze to 23.02.07, 15:04 niezapowiedziany napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=57872592&a=57890796 Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: chcemy autostrad 23.02.07, 15:23 Ja nie chcę ! Wolę polne drogi i bezdroża !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: chcemy autostrad 23.02.07, 15:33 gniewko_syn_ryba napisał: > Ja nie chcę ! Wolę polne drogi i bezdroża !!! Na terenach przyrodniczych ja też poza wolę to www.gddkia.gov.pl/images/user/8/894f5acd65f4623bd128303343cbce89.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: chcemy autostrad 23.02.07, 21:47 hummer napisał: > gniewko_syn_ryba napisał: > > > Ja nie chcę ! Wolę polne drogi i bezdroża !!! > > Na terenach przyrodniczych ja też Ja NIE mam na myśli terenów przyrodniczych ! W życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby po takich terenach samochodem jeździć. Uważam to za barbarzyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś