haen1950 11.03.07, 13:25 Wygląda na to, że Lepper dogadał się z Kaczyńskim i wsadzą Anetkę na długo do paki. Będzie prawie sprawiedliwie. Nikt im już nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: No to po Anetce 11.03.07, 13:28 haen1950 napisał: > Wygląda na to, że Lepper dogadał się z Kaczyńskim i wsadzą Anetkę na długo do > paki. Będzie prawie sprawiedliwie. Nikt im już nie podskoczy. Do Anetki należy dołączyć jej sponsora medialnego Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No to po Anetce 11.03.07, 13:32 Nie mam nic przeciwko. Adam razem z tym redaktorem powinni juz dawno siedzieć u Ziobry i Kaczmarka. Wszystko przez tę pieprzoną demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: Adam razem z tym redaktorem 11.03.07, 16:58 Masz na myśli Karnowskiego (tego od "sex-niewolników") ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 11.03.07, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: No to po Anetce 11.03.07, 13:49 haen1950 napisał: > Wygląda na to, że Lepper dogadał się z Kaczyńskim i wsadzą Anetkę na długo do > paki. Będzie prawie sprawiedliwie. Nikt im już nie podskoczy. O... a na jakiej to podstawie wyciągasz tak daleko idące wnioski. I co kto bedzie wychowywał trójke dzieci? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No to po Anetce 11.03.07, 13:57 Przez przekorę tak piszę, niech się głupi cieszą. Wydaje mi się, że Anetka wisi nad kaczorami i Lepperem jak gilotyna. Obaj są umoczeni, bo Anetka prawdę mówiła a Kaczyński krył Jędrusia. B. prawdopodobny szwindel z badaniami. I Łyżwa i Lepper jadą w kaczorów rowno przez tą głupotę. Ale oni wtedy już widzieli się poza rządem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: No to po Anetce 11.03.07, 14:57 haen1950 napisał: > Przez przekorę tak piszę, niech się głupi cieszą. Przyznam ze oglądając kawałek konferencji prasowej Leppera odniosłem o samo wrażenie. Gazeta ma szczęście, ze swego czasu Wprost i Der Dziennik piórem Najwyższego Autorytetu Dziennikarstwa, a nawet ŁRzepa podpieły sie pod GW i przyatakowały nieco Leppera. Niektóre nawet mocniej niż Gazeta. Teraz Kaczorom trudno bezie uruchomić te tytyly przeciwko gazecie, w "tym temacie" oczywiście. Swoja drogą ciekawe czy Gazeta specjalnie im tego nie "podrzuciła"? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: No to po Anetce 11.03.07, 16:55 Fakt. Aneta nie bardzo zaprzecza tym całym dokumentom kredytowym. W ogóle ta samoobrona to jedno wielkie mataczenie. Taki typowy kołtun polski wymieszany z chucią starzejących się... tu kropki, każdy może sobie ich nazwac po swojemu te piękności męskie. Takie męskie trzy gracje Filipek, Lepper i Łyżwiński. Dla damskiej co najmniej połowy Polski to "koszmar z aleii wiązów", spotkac takich na swojej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: No to po Anetce 11.03.07, 17:00 Anetka poza pensja miała diety radnej - w sumie jej dochody mogły być takie, jak podała w oświadczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: No to po Anetce 11.03.07, 17:02 Wzruszył mnie pan Lepper. Powiedział, że ta pani nie rozliczyła się z zebranych pieniędzy. A nie tak dawno chłopi zapytali pana Leppera, co się stało ze szmalem, który mu dawali, odpowiedział, że to nie widzi powodu aby się z tego tłumaczyć. "Poszły na cele partyjne". Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No to po Anetce 11.03.07, 18:29 Jest także coś z psychologii przestepcy idacego w zaparte. Kilkakrotnie zauwazyłem, jak Lepper wcale nie pytany wraca uporczywie do mantry o Anetce, że taka siaka, owaka. Facet pomówiony tak się nie zachowuje, Lepper boi się. Jak sprawa trafi do sądu to jest skończony. Liczy na Kaczyńskiego i Kaczmarka, że sami umoczeni też go z tego wyciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 "Seks-afera" to dęta sprawa 11.03.07, 17:01 Samoobrona nie powinna być w rządzie, Sejmie, Senacie i wszędzie tam gdzie podejmuje się decyzje z innych powodów niż harce pana Łyżwińskiego a niechby i Leppera (w co nie chce mi się wierzyć)... Odpowiedz Link Zgłoś