s-k-i-n 11.03.07, 22:27 wiadomosci.onet.pl/1500916,11,item.html -Panie Andrzeju cała Polska popiera pana nadal, bo jako jedyny troszczy się pan o rolników! Jeśli podniosą rekę odetniemy kosami! Chłop potęgą jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banme2 [...] 11.03.07, 22:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:30 na ciebie juz nakablowałem adminowi Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 11.03.07, 22:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:32 banme2 napisała: > powiedzial przestepca wicepremier polaki upadlej moralnie. cala polska upadla > moralnie? sasiedzi sie ciesza. **************************** Spadaj antypolska wywłoko,nie dość że masz charakter k.urwy to jeszcze tu sie produkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:34 a w pape ty chciał z glana? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Samoobora sfałszowała wybory, jak komuniści 11.03.07, 23:15 po wojnie. To samo ku..kie nasienie. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelczwartejrp Ja bym dodał jeszcze 11.03.07, 22:29 że wszyscy podatnicy w Polsce nadal chcą dotować rolników i płacić za ich emerytury więc trwaj Pan dalej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Cała Polska? Bardzo gruba przesada 11.03.07, 22:29 Zdaje się coś około 5 procent Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Cała Polska? Bardzo gruba przesada 11.03.07, 22:31 rolnicy to ok 20% narodu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelczwartejrp Re: Cała Polska? Bardzo gruba przesada 11.03.07, 22:33 s-k-i-n napisał: > rolnicy to ok 20% narodu polskiego Buahahhaa może 20% mieszkających na wsi.... a reszta to trawę kosi, mój dziadek mieszka na wsi i sam się śmieje jak obecni "rolnicy" dymają państwo na grubą kasę więc nie mitologizuj Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelczwartejrp Jeślikułak nie kradnie to jest faktycznie kułakiem 11.03.07, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda I co z tego? 11.03.07, 22:34 Dzis poparcie dla Leppera to około 5 procent - granica progu wyborczego. Nawet rolnicy przeglądają na oczy i występują przeciwko hochsztaplerowi i przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: I co z tego? 11.03.07, 22:35 to spore nadużycie...takimi samymi przestępcami są Michnik Niesiołowski i wszyscy ci co kiedyś za komuny siedzieli w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: I co z tego? 11.03.07, 22:48 Została jeszcze biedota i mali-średni przedsiębiorcy z niespłaconymi kredytami. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: I co z tego? 11.03.07, 22:49 jorge.martinez napisał: > Została jeszcze biedota i mali-średni przedsiębiorcy z niespłaconymi kredytami. > Czyli niegdysiejszy Lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: I co z tego? 11.03.07, 22:52 No tak, przecie Samoobrona to partia ludzi z niespłaconymi kredytami. Związek SO miał wspierać takich ludzi. No i wspiera - siebie i przewodniczącego... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: I co z tego? 11.03.07, 22:53 te kredyty zostały juz spłacone..z poselskich diet Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda A ten komornik 11.03.07, 22:54 to za co został pobity przez Leppera-chuligana? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: A ten komornik 11.03.07, 23:21 a za to że odbierał rolnikowi jego majątek bezprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: A ten komornik 11.03.07, 23:22 Takie obywatelskie nieposłuszeństwo? Komornikowi w papę. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: A ten komornik 11.03.07, 23:25 Ach te samoobronne perwersje... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: A ten komornik 11.03.07, 23:26 zapewniam cięze nikt z tego żadnej przyjemności nie czerpał Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: I co z tego? 11.03.07, 22:56 To powinni zrobić rotację: ci co spłacili - out, a ci którym zostały długi - na posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Cała Polska? Bardzo gruba przesada 11.03.07, 22:46 s-k-i-n napisał: > rolnicy to ok 20% narodu polskiego Owszem 20%, ale nie narodu polskiego, lecz ludu pracującego. A tego pracuje ledwie 45%. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:30 jaka cała fiucie! ty i kilku złodziei na których ma haka Jondruś a oni na niego? Mów za siebie wszarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:31 a w pape ty chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re:Czy są podstawy aby postawić zarzuty Lepperowi? 11.03.07, 22:34 Za odczytanie publicznie fragmentu scenogramu będącego dowodem w śledztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:34 To jest rzeczywiście wypowiedż autorytetu prawnego w tej sprawie.Jestem pod wrażeniem.I jeszcze komentarz autora wątku:-))) boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A ile hektarów ma Lepper? 11.03.07, 22:41 Jaki on tam kułak.Za głupi na to.Taki jak on może byc tylko ministrem u Kaczorów. Słyszałem że to kolega z Oxfordu Nikodema Dyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: A ile hektarów ma Lepper? 11.03.07, 22:41 a bo ja wiem.. Lepper przejął PGR dzięki temu zapobiegł on zniszczeniu tego majatku aprzedtem należało to do jakiegoś Niemca Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: A ile hektarów ma Lepper? 13.03.07, 15:16 s-k-i-n napisał: > a bo ja wiem.. Lepper przejął PGR dzięki temu zapobiegł on zniszczeniu tego > majatku aprzedtem należało to do jakiegoś Niemca ile Przydomowe oczyszczalnie ścieków Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie wiesz, ile? 250. 11.03.07, 22:41 www.lepper.org.pl/pages/02.Ja/ To nie jest obszarnik, czyli kułak? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 22:45 tego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58859786&a=58860875 Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 22:47 To był cały wpis. Że też nie poznałeś się na jego głębi. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 22:48 wyjatkowo płytka jest ta twoja głebia... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: zaprotestuję. Ona tu jest adekwatna do treści 11.03.07, 22:50 Dziękuję za wstawiennictwo. Nie można się do człeka uśmiechnąć, bo się zaraz doszukuje płytkich głębi. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: zaprotestuję. Ona tu jest adekwatna do treści 11.03.07, 22:51 : )) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 22:49 Spójrz od podszewki, a dostrzeżesz przestwór. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 22:53 Pustka-głębia-asolut. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 23:19 absolut.. no tak ..mogłem się domyśleć żeś jest po kilku głębszych... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Sam to wymyśliłeś? 11.03.07, 23:22 co? znowu ci się na wymioty zbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: to nie są prawdziwi chłopi polscy tylko kułac 11.03.07, 22:42 Lepper i jego świta to wręcz wzorcowy przykład kułaka. A chłopi i tak wcześniej czy później wywiozą Jędrka na wozie z gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Jak przeliczyć hektary na rozum??? 11.03.07, 22:49 W przypadku Andrzejka to ryzykowne.A w jaki sposób ocalił on ten PGR przed zmarnowaniem i ilu ludzi z tego PGR u niego teraz pracuje?Pewnie z tej jego wsi wszystkich zatrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:50 nawet niedorzecznik Kochanowski twierdzi ze weksle to za słaby argument do delegalizacji samoobrony (tak powiedział jakąś godzine temu w TWN 24) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 11.03.07, 22:54 O tym zdecyduje TK. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 12.03.07, 02:58 s-k-i-n napisał: > nawet niedorzecznik Kochanowski twierdzi ze weksle to za słaby argument do > delegalizacji samoobrony (tak powiedział jakąś godzine temu w TWN 24) Pan Kochanowski od razu zaznaczył żeby nikt nie powoływał się na jego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Podobnie z RM 11.03.07, 23:12 Konus nie zauważył znamion przestępstwa i w ten sposób największe szumowiny w Polsce chodzą bezkarnie po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jez.mozdzierz Rękę podniesioną na Władzę Ludową odetniemy 11.03.07, 23:23 > -Panie Andrzeju cała Polska popiera pana nadal, bo jako jedyny troszczy się > pan o rolników! Jeśli podniosą rekę odetniemy kosami! Chłop potęgą jest i > basta! Jakbym już gdzieś te słowa słyszał...jak się ten DJ nazywał? Zaraz...nie był to DJ Gomoowka?? Tak charakterystycznie rapował długie kawałki na majkro. O Megawatach (chyba mu o nagłośnienie chodziło??), o taśmociągach, i o Władzy Ludowej oczywista też. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Rękę podniesioną na Władzę Ludową odetniemy 11.03.07, 23:23 to był Cyrankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 12.03.07, 01:52 Ależ nie przesadzajmy ... Gdyby Polacy byli bardziej inteligentni, nie wybraliby sobie takich szumowin na - doraźne na szczęście - stanowiska ojców społeczeństwa. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 12.03.07, 13:58 Polacy już trcohe zmadrzeli dlatego nie wybrali Tuska i Rokite Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj A za sam wygląd ? To mało? 12.03.07, 06:34 wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2175621 "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n a te morde tolerujesz? 12.03.07, 10:50 wiadomosci.onet.pl/1501110,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 10:55 Rzeczywiście bardzo adekwatne porównanie. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 10:57 ja nie porównuje ja tylko koledze robie wytyk że Hojarska ma za kogos gorszego od tego typka Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 11:00 Hojarska,Hojarska? To nie ta sama pani,która sfałszowała zezwolenia na widzenie w AŚ w Elblągu? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 11:01 Przyznaj się - jaja sobie tylko robisz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 11:03 owszem, robie sobie jaja z takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 11:05 s-k-i-n napisał: > owszem, robie sobie jaja z takich jak ty To raczej było jasne od początku. Moje pytanie brzmi - dlaczego? Po co podszywasz sie pod fana Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 11:08 ja sie podszywam sie poid fana Leppera . Ja nim jestem Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a te morde tolerujesz? 12.03.07, 11:16 s-k-i-n napisał: > ja sie podszywam sie poid fana Leppera . Ja nim jestem Musisz się zdecydować. Podszywasz się czy nie. Póki co - dwa zdania i jedna sprzeczność. Moim zdaniem - jednak się podszywasz. :)))))))) To taka zabawa, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n miało być 12.03.07, 11:36 ja się NIE podszywam pod zwolennika Leppera, ja nim jestem Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 12.03.07, 12:02 s-k-i-n napisał: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" Nie ma podstaw? To dlaczego Endrju robi w majty ze strachu? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: "Nie ma podstaw do delegalizacji Samoobrony" 12.03.07, 13:03 nic takiego nie robi. to tylko twoja chora wyobraźnia Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Taki jest los Dyzmy ... 12.03.07, 14:54 Jak wszelkiej maści Dyzmów - taka będzie też przyszłość Leppera. Spektakularny sukces człowieka bez właściwości, bez określonych poglądów (poza chęcią dorwania się do władzy i bycia w mediach), musi zakończyć się równie spaktakularnym upadkiem. Ludzie biorący udział w Big Brotherze mieli swoje 5 minut. Ma je i Lepper. Cóż ... "In the beginning is the end" - jak rozpoczyna "Ziemię Jałową" Elliott ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Taki jest los Dyzmy ... 12.03.07, 14:57 Balcerowicz Geyjremek tez mieli swe 5 minut i juz ich teraz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Taki jest los Dyzmy ... 12.03.07, 14:59 Czy aby na pewno? Ile wynosi inflacja w Polsce (Leszek Balcerowicz)? Czy jesteśmy w NATO, Unii (Bronisław Geremek)? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Taki jest los Dyzmy ... 12.03.07, 15:04 bycie w UE to raczej wątpliwa zasługa..to zdadza! a inflacja zostałą zbita kosztem obniżeniem poziomu zycia 2/3 narodu polskiego i zniszczeniem całych sektorów gospodarki polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Taki jest los Dyzmy ... 12.03.07, 15:04 aha! i tu włąśnie lezy prawdziwy powód masowej emigracji polskiej młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Taki jest los Dyzmy ... 12.03.07, 15:11 Za to odpowiadają stare struktury socjalizmu, w jakich nadal tkwimy. Na początku tego tysiąclecia do władzy doszli socjaliści i nasze niedokończone reformy utknęły w martwym punkcie. Ja naprawdę nie widzę większej różnicy pomiędzy Kaczyńskimi a Millerem. Nie wiem, czy wiesz, ale jesteśmy w europejskim ogonie liberalizacji gospodarki. To niezwykle kompromitujące dla kraju europejskiego, kiedy stopień wolności gospodarczej wynosi zaledwie 58,8%. Dla porównania - w Chinach albo Rosji ten wskaźnik oscyluje wokół 54%. Cywilizowane kraje kapitalistyczne osiągają 77-80%. Innymi słowy - idź do kościółka i pomódl się, żeby Rzeczpospolita wykończyła takich Lepperów, zanim Lepperowie wykończą Rzeczpospolitą. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Taki jest los Dyzmy ... 13.03.07, 11:44 a ja jestem poganinem więc gdzie mam iść skoro święte gaje zostały dawno wycięte? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Taki jest los Dyzmy ... 13.03.07, 13:07 No proszę, a ja naiwnie sądziłem, że tylko miłośnicy tzw. lewicy robią wszystko, żeby usilnie pozować na oryginałów ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Taki jest los Dyzmy ... 13.03.07, 13:23 oj to ty dużo jeszcze nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś