cornelia_a 18.03.07, 21:23 Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? Coś się znowu dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajga_danielak Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 21:24 cornelia_a napisała: > Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? > Coś się znowu dzieje. Nic nowego. Jak zwykle popiera wszystkie faszystowskie ustawy rządu! Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 21:34 Nie wiem.Ale wygląda na to że będzie następna zadyma media zrobią z tego wielki dym , a potem w platformie będą się tłumaczyć że debata itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 21:37 Tusk nie musi się wszystkim podobać ale myślę że odrobina dyscypliny , kultury powinna obowiązywac wszystkich.Zresztą narazie nie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 21:43 cornelia_a napisała: > Tusk nie musi się wszystkim podobać ale myślę że odrobina dyscypliny , kultury > powinna obowiązywac wszystkich.Zresztą narazie nie wiadomo o co chodzi. Tu nie chodzi o Donalda li tylko i wyłącznie. Chodzi o pustke jaka tam zapanowała. Nieprzypadkowo Śpiewak popiera Rokite:) Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 22:07 Niech dyskutują ale niekoniecznie przez media. To zaczyna być denerwujące jak rzucają po kilka zdań i nie wiadomo o co chodzi. Zresztą co mnie to wszystko obchodzi i tak praktycznie nie oglądam telewizji , bardzo sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 22:14 cornelia_a napisała: > Niech dyskutują ale niekoniecznie przez media. > To zaczyna być denerwujące jak rzucają po kilka zdań i nie wiadomo o co chodzi. > Zresztą co mnie to wszystko obchodzi i tak praktycznie nie oglądam telewizji , > bardzo sporadycznie. To ogladaj teraz vicepremiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: Co z tą Platformą? 19.03.07, 12:26 Dzięki że mi tak zle nie życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 21:37 s-k-i-n napisał: > nic, sypie sie... wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Co z tą Platformą? 18.03.07, 21:40 cornelia_a napisała: > Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? > Coś się znowu dzieje. PO Podchodzi pod 40% wiec Kaczyński kontratakuje. Tusk ma wszystko pod kontrola ... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Lekarz potrzebny doktorowi:) 18.03.07, 21:45 Co Tusk ma pod kontrola? Schetyne i Palikota??? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick [...] 18.03.07, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Tusk nie ma pojęcia :-) 18.03.07, 22:16 I partię z poparciem ok 40%.Jak na wybitnych mędrców z koalicji rządzącej starających się temu przeszkodzić, zwłaszcza z PiS,całkiem sporo.Jak widac taktyka PO jest skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Tusk nie ma pojęcia :-) 18.03.07, 22:21 alistair-p napisał: > I partię z poparciem ok 40%.Jak na wybitnych mędrców z koalicji rządzącej > starających się temu przeszkodzić, zwłaszcza z PiS,całkiem sporo.Jak widac > taktyka PO jest skuteczna. ------- Nie 40 a zawsze 80% [u Lisa :-)] :-)))) Taktyka PO jest bardzo skuteczna. Popieram ją z całych sił, bo wiedzie do rozpadu lub upadku tej zgrai nieudaczników i marnych komentatorów politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Tusk nie ma pojęcia :-) 18.03.07, 22:30 palnick napisał: > alistair-p napisał: > > > I partię z poparciem ok 40%.Jak na wybitnych mędrców z koalicji rządzącej > > starających się temu przeszkodzić, zwłaszcza z PiS,całkiem sporo.Jak wida > c > > taktyka PO jest skuteczna. > > ------- > Nie 40 a zawsze 80% [u Lisa :-)] :-)))) > Taktyka PO jest bardzo skuteczna. Popieram ją z całych sił, bo wiedzie do > rozpadu lub upadku tej zgrai nieudaczników i marnych komentatorów politycznych. >*********************** Co u Lisa? jeśli naprawdę myslisz tak jak napisałeś,odpuszczam sobie.Pogadamy jak PiS zanotuje wzrost notowań. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Może Donek by powiedział..... 18.03.07, 22:11 cornelia_a napisała: > Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? > Coś się znowu dzieje. co tym razem podrożeje. Będzie się z czego pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Może Donek by powiedział..... 18.03.07, 22:13 artsg napisał: > cornelia_a napisała: > > > Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? > > Coś się znowu dzieje. > > co tym razem podrożeje. Będzie się z czego pośmiać ************************* Co z twoja sygnaturką? Zalatuje starzyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Może Donek by powiedział..... 18.03.07, 22:15 alistair-p napisał: > artsg napisał: > > > cornelia_a napisała: > > > > > Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? > > > Coś się znowu dzieje. > > > > co tym razem podrożeje. Będzie się z czego pośmiać > ************************* > Co z twoja sygnaturką? Zalatuje starzyzną. > --------- A tobie nogi śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Może Donek by powiedział..... 18.03.07, 22:15 alistair-p napisał: > artsg napisał: > > > cornelia_a napisała: > > > > > Dlaczego panowie z Platformy ciągle stresują swoich wyborców? > > > Coś się znowu dzieje. > > > > co tym razem podrożeje. Będzie się z czego pośmiać > ************************* > Co z twoja sygnaturką? Zalatuje starzyzną. > Sąd juz wydał wyrok? Odpowiedz Link Zgłoś
tylko4rp.blox.pl Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:02 Kierownictywo PO tak "umiejętnie" prowadzi Platformę, że juz nawet jej członkowie lub zagorzali zwolennicy nie widzę, w którym kierunku partia poodąża. Wybór jest taki: -wsparcie pozytywnych rpzemian zachodzących w Polsce, wsparcie Jarosława Kaczyńskiego - uciezka w ramiona SLD - partii zbrukanej rozlicznymi aferami, rozkradamniem Polski, okradaniem Polaków Zdecydujcie się wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:06 Nie masz jakiejś trzeciej propozycji? Jakoś tych pozytywnych zmian ze święcą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko4rp.blox.pl Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:14 > Nie masz jakiejś trzeciej propozycji? Jeśli PO chce współrządzić, to nie ma trzeciejpropozycji, przynajmniej ja takiej nie widzę. O samodzielnych rządach zapomnijcie. > Jakoś tych pozytywnych zmian ze święcą szukać. Wkrótce i Tobie otworzą się oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tylko4rp.blox.pl Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:18 > czy mam sie zacząć bać? Nie musisz się bać, ale rozkłąd sił nie pozwoli Wam na samodzielne rzady, dlatego musicie o tym zapomnieć. My też zapomnieliśmy i też musimy saię z kimś dogadywać. Ja osobiście wolałbym dogadywać się z PO niż z moherami z LPR i warchołami z zasooborny, poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:28 żartowałam z tym baniem się. Mam za dużo lat żeby się bać czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko4rp.blox.pl Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:30 > żartowałam z tym baniem się. > Mam za dużo lat żeby się bać czegokolwiek. OK, rozumiem, ale niektórzy ciągle tu piszą o "terrorze", "faszyźmie" itd. i już sam nie wiem, czy piszą to na serio, czy jaja sobie robią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia_a Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 14:15 Bo dzieją się rzeczy złe.Tyle że ja ,nauczyłam się sobie z nimi radzić sama. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:16 cornelia_a napisała: > Nie masz jakiejś trzeciej propozycji? Trzecia propozycja - nie wykonywac nerwowych ruchów, gdy PiS z koalicjantami robią wszystko co tylko możliwe, aby popsuć sobie opinię wśród elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko4rp.blox.pl Re: "Umiejętne" kierownictwo 19.03.07, 13:19 > Trzecia propozycja - nie wykonywac nerwowych ruchów, gdy PiS z koalicjantami > robią wszystko co tylko możliwe, aby popsuć sobie opinię wśród elektoratu. Biorąc pod uwagę sondaże, to może i grozi nam przegrana z PO (choć wiadomo, ile takie sondaże są warte), ale nie grozi nam katastrofa. Następne wybory i tak znowu wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Co z tą Platformą? 19.03.07, 13:19 W piątek ludzie Rokity zabierali jego graty z sejmu. To jakby pożegnanie z platformą. Odpowiedz Link Zgłoś