1normalnyczlowiek 26.03.07, 00:51 ... ludziom wyrządzili ... Czyje to słowa i do kogo skierowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edico Re: nie,te slowa dotycza winy KK za pisia wladze 26.03.07, 01:08 "Ludzie ludziom zgotowali ten los..." Nie jest to jednak literatura do rozważań dla dzisiejszych benificjentów wyborczych alegorii. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzy 26.03.07, 00:57 A kto liczy koszty realizowanej doktryny? Liczą si e przecież tylko jej "sukcesy" ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzy 26.03.07, 00:59 1normalnyczlowiek napisał: > ... ludziom wyrządzili ... > Czyje to słowa i do kogo skierowane? 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 'G:( o politykach do Bisztygi -red)Janek, to wszystko byla sitwa polityczna. Jak sie o tym mysli, to czlowiek rozumie, jak oni mogli na to pozwolic? Ilez tu poszlo krzywdy ludzkiej' W/W dot. akapitu:(O kapitalizmie politycznym: to robota Kwasniewskiego) Ot lewacy demokratyczni :))))))))))))))))))))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 Te slowa byly w tasmach Oleksego-Gudzowatego 26.03.07, 00:59 Oskarzal komuchow Gudzowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Te słowa nie -"były"lecz-"są"i powinny krzyczeć!!! 26.03.07, 01:03 123i321 napisał: Te slowa byly w tasmach Oleksego-Gudzowatego > Oskarzal komuchow Gudzowaty. ---> Oleksy nie miał żadnych wątpliwości, że Gudzowaty powiedział prawdę o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 Re: Te słowa nie -"były"lecz-"są"i powinny krzycz 26.03.07, 01:26 tak powinny krzyczec. mafie postkomusze wiedzialy, ze morduja nedza miliony Polakow i robily to z zimna krwia. Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Re: a prawiczki dalej okradaja biednych i daja cz 26.03.07, 18:25 bo czują się bezpiecznie pod berecikami i w cieniu małych-"wielkich" Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Te słowa nie -"były"lecz-"są"i powinny krzycz 26.03.07, 01:35 A jak! i zamordujemy jeszcze więcej katobiedaku! Pan Derduch spedził ferie zimowe w Palm Beach na Florydzie, nastepnie wyjechałem tylko z zona do Egiptu zeby w 5* resorcie z przyjaciółmi a bez córki chlac i balangować. Fotki chcesz? Kato-biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kłamiesz.Byłem niedawno w Sharm El Sheikh 26.03.07, 02:21 derduch napisał: > nastepnie wyjechałem tylko z zona do Egiptu ---> i nikt nie słyszał, by ktoś taki w egipskich hotelach sprzątał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzy 26.03.07, 01:03 Nikt normalny nie nazwie sie "normalny" A dla debila to nobilitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Na tasmach jest też o tobie, derduch :) 26.03.07, 01:10 derduch napisał: > Nikt normalny nie nazwie sie "normalny" > A dla debila to nobilitacja... ---> Oleksy się zgodził ze stwierdzeniem, że jesteście "intelektualnym zerem" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kłamiesz - jak zwykle? - gorby33 :) 27.03.07, 13:04 gorby33: gudz wypromowal kaczora-to tez bylo na tasmach ---> Na tych taśmach nie ma nic o promowaniu kaczorów. Jedynie powiedział, że ma o nich bardzo dobre zdanie, że wobec tego co wyrabiali poprzednicy, kaczory są - jak na razie - jedyną szansą na normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Na tasmach jest też o tobie, derduch :) 26.03.07, 01:20 Komuch Olin idolem kato-PISuarów. Brawo! Kto nastepny? Beria? Brawo, Gomułka, tzn pokurcz kaczynski bedzie dumny z bojownika o wolnośc i demokracje, znowu sie pomyliłem, o prawie i sprawiedliwość :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jacek Buchacz 26.03.07, 01:39 mazowsze.kraj.com.pl/newspro/arc191.html ---> Derduch. Broń złodziei. Jeszcze może coś ci skapnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Jacek Buchacz 26.03.07, 01:44 A po co mam bronić członków PISuaru? I tak juz nie mam co z kasą robic, rozpierniczam na głupoty, co mam ja w lodówce trzymac? Zobacz se PISuarowy ludziku jak PAN bawi sie z córka Playstation 3 kupiona w piatek podczas premiery w Europie :-)))) Raptem 2399 plus pad plus gry i mniej niż 3 tysiace pln wydałem :-))) www.fotoszok.pl/albums/userpics/10023/DSC03345.JPG www.fotoszok.pl/albums/userpics/10023/DSC03346.JPG Wyniki słabe bo dopiero się uczymy. Spie..j krowy doic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Teraz was,czerwoną hołotę,wydoją-jak Pęczaka:))) 26.03.07, 01:49 derduch napisał: > Wyniki słabe bo dopiero się uczymy. > Spie..j krowy doic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Teraz was,czerwoną hołotę,wydoją-jak Pęczaka: 26.03.07, 01:52 Mogę mi ewentualnie giertycha polizac albo pocałac mnie w ziobro PAN im pozwoli, albo nie, zalezy od mojego kaprysu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Możesz już sobie tylko popisiać :))) 26.03.07, 01:55 derduch napisał: > Mogę mi ewentualnie giertycha polizac albo pocałac mnie w ziobro ---> Takie jak wy czerwone świnie spotka zasłużony los :))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Możesz już sobie tylko popisiać :))) 26.03.07, 02:00 Moge co chcę, ty PISuarczyku możesz pomarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Pan był wielki-już nie;pan miał pieniądze-już nie 26.03.07, 01:52 "Michnik wszystkim d... obrabiał" "Michnik upadnie" "I wcale mi go nie żal" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Trzba być debilem by się tak zeszmacić 26.03.07, 01:57 ... na własną prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisu 26.03.07, 01:58 Nie gadaj ze smrodem z gaci onanisty, zero o ile wiem samotne ciągle? :-)))) A wiesz czemu kon taki głupi? Bo ma 36 lat a dymał tylko dwa razy, wiadomo ze kon wali tylko prokreacyjnie, bo jak inaczej? Jak koniowa wypluje to aborcja, jak połknie to ludożerstwo, a koń chyba wierzy w to co mówi. (Konie mówia?) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby33 Re: nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisu 26.03.07, 02:02 albo sie kazal wykastrowac. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisu 26.03.07, 02:04 wykastrowac? Z czego? Te szmaty przeciez jaj nie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Gratuluję ci nowych autorytetów. 26.03.07, 01:55 PZPR-owskiego aparatczyka o podejrzenego biznesmena. W sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty pozostań przy swoich czerwonych autorytetach 26.03.07, 01:59 woda.woda napisała: Gratuluję ci nowych autorytetów. > W sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Cóż 26.03.07, 02:00 Przynajmniej nigdy nie miałam za autorytet PZPR-owskiego aparatczyka. Co mnie cieszy. I tym się różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jak widać...to masz klapki na oczach 26.03.07, 02:26 woda.woda napisała: > Oleksy przestał być "czerwony" :) ---> Czy ktoś wybielił Oleksego? A że sypnął towarzyszy... Choć z rozmowy wygląda, że nie należał do tych, którzy pociągają za sznurki. Tobą pociągają we wszystkie strony, jak chcą... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie rozumiesz. 26.03.07, 02:31 Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi, których czyny i słowa mają jakąkolwiek wartość, nie widzę powodu, abym miała dzis na ich temat zmieniać zdanie. Nie podejrzewam, żebyś to zrozumiał, ale niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie rozumiesz....skoro zmyślasz... 26.03.07, 18:10 woda.woda napisała: > Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi, > których czyny i słowa mają jakąkolwiek wartość, ---> Przyznajesz się do zmyślania, czy pokażesz choć jedną swoją wcześniejszą wypowiedź krytyczną w stosunku do Oleksego i do Jaskierni? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Potwierdzam: nie rozumiesz 26.03.07, 18:13 czy pokażesz choć jedną swoją wcześniejs > zą > wypowiedź krytyczną w stosunku do Oleksego i do Jaskierni? :))) A dalczego niby miałabym przedtem zajmować się Oleksym lub Jaskiernią? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nic nie potwierdzasz - tylko zmyślasz 26.03.07, 18:20 woda.woda napisała: Potwierdzam: nie rozumiesz > A dalczego niby miałabym przedtem zajmować się Oleksym lub Jaskiernią? "Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi, których czyny i słowa mają jakąkolwiek wartość, nie widzę powodu, abym miała dzis na ich temat zmieniać zdanie." ---> Skoro się nimi nie zajmowałaś, to jakim cudem możesz o nich mieć jakiekolwiek zdanie, a tym bardziej zmienić lub nie zmienić zdania o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Jedno mnie zastanawia 26.03.07, 18:23 skąd biorą się takie tępaki nazywająca się "normalnymi". Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jedno mnie zastanawia - to niemożliwe :))) 26.03.07, 18:47 Ponieważ masz bardzo wąski kąt widzenia i stąd możesz nie dać rady zauważyć postów powyżej, więc powtórzę: woda.woda napisała: 1. "Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi, których czyny i słowa mają jakąkolwiek wartość, nie widzę powodu, abym miała dzis na ich temat zmieniać zdanie." 1nc:Przyznajesz się do zmyślania, czy pokażesz choć jedną swoją wcześniejszą wypowiedź krytyczną w stosunku do Oleksego i do Jaskierni? :))) 2. A dalczego niby miałabym przedtem zajmować się Oleksym lub Jaskiernią? 1nc: Skoro się nimi nie zajmowałaś, to jakim cudem możesz o nich mieć jakiekolwiek zdanie, a tym bardziej zmienić lub nie zmienić zdania o nich? 3. skąd biorą się takie tępaki nazywająca się "normalnymi". ---> Skąd biorą się tępaki uważające siebie za normalnych, ale nie potrafiące w logicznym ciągu przedstawiać swoich opinii i poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Pan był wielki-już nie;pan miał pieniądze-już 26.03.07, 01:59 1normalnyczlowiek napisał: > "Michnik wszystkim d... obrabiał" > "Michnik upadnie" > "I wcale mi go nie żal" 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 To znowu ta sama tasma. Ol'a i Gudz'ia. Tak to juz z lewakami bywa. A Stefan Kisielewski tak pisal o komuchach / cyt z pamieci/ ~ zawsze odchodzili ze wstydem i w zapomnienie. Ha! Kazdy ma to, na co sobie zasluzyl! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A Stanisław Tym tak pisał o komuchach: 26.03.07, 02:06 mysz_polna5 napisała: > A Stefan Kisielewski tak pisal o komuchach / cyt z pamieci/ ~ zawsze odchodzili ze wstydem i w zapomnienie. Ha! > Kazdy ma to, na co sobie zasluzyl! ----------------- Tym: "Szukałem właściwego epitetu i znalazłem. Proszę mi wybaczyć, że nie własnymi słowami, ale komediowym cytatem z "Pulp Fiction", skomentuję ogłoszeniodawców: smród od was zalatuje, że strach was w dupę kopnąć, matkojebcy! ..." Ha! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Czyli pisał takoOleksym, nieptawdaż? 26.03.07, 02:10 i o tym piewcy ekonomi socjalistycznej co jest bratem szefa PIsuaru? Taki mały kurdupel, syn komucha, pisał prace n/t ekonomi Lenia... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No nie. 26.03.07, 02:13 Prezydent nie był komuchem. Ale nowy autorytet "normalnego" - aparatczyk partyjny Oleksy - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Od źródła informacji do autorytetu daleka droga 26.03.07, 02:33 woda.woda napisała: > Ale nowy autorytet "normalnego" - aparatczyk partyjny Oleksy - jak najbardziej. ---> Wam, to kapusie z autorytetami zawsze się mylili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ponieważ jednak 26.03.07, 02:34 są granice głupoty, na to nie odpiszę - tu je przekroczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nieprawdaż.To było o Olejniczaku i Napieralskim 26.03.07, 02:30 woda.woda: Czyli pisał takoOleksym, nieptawdaż? ---> ... gdy chcieli bezczelnie zawłaszczyć dla siebie "21 Postulatów" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty też już nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? 26.03.07, 02:39 To jakiś zaraźliwy objaw u was. W przytoczonym przeze mnie cytacie występuje słowo "ogłoszeniodawcy". A tymi ogłoszeniodawcami byli personalnie Napieralski i Olejniczak - więc głównie do nich były skierowane słowa Tyma, a pośrednio do reszty komuchów. Teraz rozumiesz? woda.woda: To Oleksy nie jest komuchem? Na swoim podwórku powinnaś sama najlepiej wiedzieć, czy jest, czy nie jest. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Junior Miller,Belka,Wieczerzak i 250mln dla TDA 26.03.07, 03:08 w ramach "rekompensaty" za "utratę" przez komuchów Banku Handlowego :)) Belka ratował gospodarkę??? Odpowiedz Link Zgłoś