Dodaj do ulubionych

To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzywdy..

26.03.07, 00:51
... ludziom wyrządzili ...
Czyje to słowa i do kogo skierowane?
Obserwuj wątek
    • 123i321 Gudzowatego do komuchow-SLDowcow 26.03.07, 00:54
      • gorby33 nie,te slowa dotycza winy KK za pisia wladze 26.03.07, 00:57
        • edico Re: nie,te slowa dotycza winy KK za pisia wladze 26.03.07, 01:08
          "Ludzie ludziom zgotowali ten los..."
          Nie jest to jednak literatura do rozważań dla dzisiejszych benificjentów
          wyborczych alegorii.
    • edico Re: To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzy 26.03.07, 00:57
      A kto liczy koszty realizowanej doktryny? Liczą si e przecież tylko jej
      "sukcesy" ;((
    • mysz_polna5 Re: To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzy 26.03.07, 00:59
      1normalnyczlowiek napisał:

> ... ludziom wyrządzili ...
      > Czyje to słowa i do kogo skierowane?
      55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

'G:( o politykach do Bisztygi -red)Janek, to wszystko byla sitwa polityczna.
      Jak sie o tym mysli, to czlowiek rozumie, jak oni mogli na to pozwolic? Ilez tu
      poszlo krzywdy ludzkiej'

W/W dot. akapitu:(O kapitalizmie politycznym: to robota Kwasniewskiego)

Ot lewacy demokratyczni :))))))))))))))))))))))))))))))))!
    • 123i321 Te slowa byly w tasmach Oleksego-Gudzowatego 26.03.07, 00:59
      Oskarzal komuchow Gudzowaty.
      • 1normalnyczlowiek Te słowa nie -"były"lecz-"są"i powinny krzyczeć!!! 26.03.07, 01:03
        123i321 napisał: Te slowa byly w tasmach Oleksego-Gudzowatego
        > Oskarzal komuchow Gudzowaty.
        ---> Oleksy nie miał żadnych wątpliwości, że Gudzowaty powiedział prawdę o nich.
        • gorby33 w nagrode kaczory wykreslily Guza z raportu WSI ? 26.03.07, 01:19
        • 123i321 Re: Te słowa nie -"były"lecz-"są"i powinny krzycz 26.03.07, 01:26
          tak powinny krzyczec. mafie postkomusze wiedzialy, ze morduja nedza miliony
          Polakow i robily to z zimna krwia.
          • gorby33 a prawiczki dalej okradaja biednych i daja czarnym 26.03.07, 01:32
            • hejnalista Re: a prawiczki dalej okradaja biednych i daja cz 26.03.07, 18:25
              bo czują się bezpiecznie pod berecikami i w cieniu małych-"wielkich"
          • derduch Re: Te słowa nie -"były"lecz-"są"i powinny krzycz 26.03.07, 01:35
            A jak! i zamordujemy jeszcze więcej katobiedaku! Pan Derduch spedził ferie
            zimowe w Palm Beach na Florydzie, nastepnie wyjechałem tylko z zona do Egiptu
            zeby w 5* resorcie z przyjaciółmi a bez córki chlac i balangować. Fotki chcesz?
            Kato-biedaku?
            • 1normalnyczlowiek Kłamiesz.Byłem niedawno w Sharm El Sheikh 26.03.07, 02:21
              derduch napisał:
              > nastepnie wyjechałem tylko z zona do Egiptu
              ---> i nikt nie słyszał, by ktoś taki w egipskich hotelach sprzątał :)))
    • derduch Re: To co wyście zrobili z Krajem,ile wyście krzy 26.03.07, 01:03
      Nikt normalny nie nazwie sie "normalny"
      A dla debila to nobilitacja...
      • 1normalnyczlowiek Na tasmach jest też o tobie, derduch :) 26.03.07, 01:10
        derduch napisał:
        > Nikt normalny nie nazwie sie "normalny"
        > A dla debila to nobilitacja...
        ---> Oleksy się zgodził ze stwierdzeniem, że jesteście "intelektualnym zerem"
        • gorby33 gudz wypromowal kaczora-to tez bylo na tasmach 26.03.07, 01:20
          • 1normalnyczlowiek Kłamiesz - jak zwykle? - gorby33 :) 27.03.07, 13:04
            gorby33: gudz wypromowal kaczora-to tez bylo na tasmach
            ---> Na tych taśmach nie ma nic o promowaniu kaczorów. Jedynie powiedział, że ma
            o nich bardzo dobre zdanie, że wobec tego co wyrabiali poprzednicy, kaczory są -
            jak na razie - jedyną szansą na normalność.
        • derduch Re: Na tasmach jest też o tobie, derduch :) 26.03.07, 01:20
          Komuch Olin idolem kato-PISuarów. Brawo! Kto nastepny? Beria?
          Brawo, Gomułka, tzn pokurcz kaczynski bedzie dumny z bojownika o wolnośc i
          demokracje, znowu sie pomyliłem, o prawie i sprawiedliwość :-))))))
          • 1normalnyczlowiek Jacek Buchacz 26.03.07, 01:39
            mazowsze.kraj.com.pl/newspro/arc191.html
            ---> Derduch. Broń złodziei. Jeszcze może coś ci skapnie. :)
            • derduch Re: Jacek Buchacz 26.03.07, 01:44
              A po co mam bronić członków PISuaru? I tak juz nie mam co z kasą robic,
              rozpierniczam na głupoty, co mam ja w lodówce trzymac? Zobacz se PISuarowy
              ludziku jak PAN bawi sie z córka Playstation 3 kupiona w piatek podczas premiery
              w Europie :-)))) Raptem 2399 plus pad plus gry i mniej niż 3 tysiace pln wydałem
              :-)))
              www.fotoszok.pl/albums/userpics/10023/DSC03345.JPG
              www.fotoszok.pl/albums/userpics/10023/DSC03346.JPG
              Wyniki słabe bo dopiero się uczymy.
              Spie..j krowy doic :-)))
              • 1normalnyczlowiek Teraz was,czerwoną hołotę,wydoją-jak Pęczaka:))) 26.03.07, 01:49
                derduch napisał:
                > Wyniki słabe bo dopiero się uczymy.
                > Spie..j krowy doic :-)))
                • derduch Re: Teraz was,czerwoną hołotę,wydoją-jak Pęczaka: 26.03.07, 01:52
                  Mogę mi ewentualnie giertycha polizac albo pocałac mnie w ziobro
                  PAN im pozwoli, albo nie, zalezy od mojego kaprysu.
                  • 1normalnyczlowiek Możesz już sobie tylko popisiać :))) 26.03.07, 01:55
                    derduch napisał:
                    > Mogę mi ewentualnie giertycha polizac albo pocałac mnie w ziobro
                    ---> Takie jak wy czerwone świnie spotka zasłużony los :)))
                    • derduch Re: Możesz już sobie tylko popisiać :))) 26.03.07, 02:00
                      Moge co chcę, ty PISuarczyku możesz pomarzyć...
                • gorby33 chamskie oszolomy skoncza na smietniku historii 26.03.07, 01:52
                • 1normalnyczlowiek Pan był wielki-już nie;pan miał pieniądze-już nie 26.03.07, 01:52
                  "Michnik wszystkim d... obrabiał"
                  "Michnik upadnie"
                  "I wcale mi go nie żal"
                  • gorby33 nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisuaru 26.03.07, 01:54
                    • 1normalnyczlowiek Trzba być debilem by się tak zeszmacić 26.03.07, 01:57
                      ... na własną prośbę.
                    • derduch Re: nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisu 26.03.07, 01:58
                      Nie gadaj ze smrodem z gaci onanisty, zero o ile wiem samotne ciągle? :-))))
                      A wiesz czemu kon taki głupi? Bo ma 36 lat a dymał tylko dwa razy, wiadomo ze
                      kon wali tylko prokreacyjnie, bo jak inaczej? Jak koniowa wypluje to aborcja,
                      jak połknie to ludożerstwo, a koń chyba wierzy w to co mówi. (Konie mówia?)
                      • gorby33 Re: nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisu 26.03.07, 02:02
                        albo sie kazal wykastrowac. hehehe
                        • derduch Re: nie masz 1:100 rozumu Michnika, debilu z pisu 26.03.07, 02:04
                          wykastrowac? Z czego?
                          Te szmaty przeciez jaj nie maja...
                  • woda.woda Gratuluję ci nowych autorytetów. 26.03.07, 01:55
                    PZPR-owskiego aparatczyka o podejrzenego biznesmena.
                    W sam raz dla ciebie.
                    • 1normalnyczlowiek Ty pozostań przy swoich czerwonych autorytetach 26.03.07, 01:59
                      woda.woda napisała: Gratuluję ci nowych autorytetów.

> W sam raz dla ciebie.
                      • woda.woda Cóż 26.03.07, 02:00
                        Przynajmniej nigdy nie miałam za autorytet PZPR-owskiego aparatczyka.

Co mnie cieszy.

I tym się różnimy.
                        • gorby33 pisuary maja szacunek dla sekretarzy KW PZPR 26.03.07, 02:04
                          • woda.woda Jak widać. 26.03.07, 02:05
                            Oleksy przestał być "czerwony" :)
                            • gorby33 w pisuarze wybielaja nawet najbardziej czerwonych 26.03.07, 02:09
                            • 1normalnyczlowiek Jak widać...to masz klapki na oczach 26.03.07, 02:26
                              woda.woda napisała:
                              > Oleksy przestał być "czerwony" :)
                              ---> Czy ktoś wybielił Oleksego?
                              A że sypnął towarzyszy...
                              Choć z rozmowy wygląda, że nie należał do tych, którzy pociągają za sznurki.
                              Tobą pociągają we wszystkie strony, jak chcą... :)))
                              • woda.woda Nie rozumiesz. 26.03.07, 02:31
                                Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi,
                                których czyny i słowa mają jakąkolwiek wartość, nie widzę powodu, abym miała
                                dzis na ich temat zmieniać zdanie.

Nie podejrzewam, żebyś to zrozumiał, ale niech tam.
                                • 1normalnyczlowiek Nie rozumiesz....skoro zmyślasz... 26.03.07, 18:10
                                  woda.woda napisała:
                                  > Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi,
                                  > których czyny i słowa mają jakąkolwiek wartość,
                                  ---> Przyznajesz się do zmyślania, czy pokażesz choć jedną swoją wcześniejszą
                                  wypowiedź krytyczną w stosunku do Oleksego i do Jaskierni? :)))
                                  • woda.woda Potwierdzam: nie rozumiesz 26.03.07, 18:13
                                    czy pokażesz choć jedną swoją wcześniejs
                                    > zą
                                    > wypowiedź krytyczną w stosunku do Oleksego i do Jaskierni? :)))

A dalczego niby miałabym przedtem zajmować się Oleksym lub Jaskiernią?
                                    • 1normalnyczlowiek Nic nie potwierdzasz - tylko zmyślasz 26.03.07, 18:20
                                      woda.woda napisała: Potwierdzam: nie rozumiesz
                                      > A dalczego niby miałabym przedtem zajmować się Oleksym lub Jaskiernią?
                                      "Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi,
                                      dzis na ich temat zmieniać zdanie."

---> Skoro się nimi nie zajmowałaś, to jakim cudem możesz o nich mieć
                                      jakiekolwiek zdanie, a tym bardziej zmienić lub nie zmienić zdania o nich?
                                      • woda.woda Jedno mnie zastanawia 26.03.07, 18:23
                                        skąd biorą się takie tępaki nazywająca się "normalnymi".
                                        • 1normalnyczlowiek Jedno mnie zastanawia - to niemożliwe :))) 26.03.07, 18:47
                                          Ponieważ masz bardzo wąski kąt widzenia i stąd możesz nie dać rady zauważyć
                                          postów powyżej, więc powtórzę:

woda.woda napisała:
                                          1. "Poniewaz panowie Oleksy, Jaskiernia itp w moich oczach nigdy nie byli tymi,
                                          dzis na ich temat zmieniać zdanie."

1nc:Przyznajesz się do zmyślania, czy pokażesz choć jedną swoją wcześniejszą
                                          wypowiedź krytyczną w stosunku do Oleksego i do Jaskierni? :)))

2. A dalczego niby miałabym przedtem zajmować się Oleksym lub Jaskiernią?

1nc: Skoro się nimi nie zajmowałaś, to jakim cudem możesz o nich mieć
                                          jakiekolwiek zdanie, a tym bardziej zmienić lub nie zmienić zdania o nich?

3. skąd biorą się takie tępaki nazywająca się "normalnymi".

---> Skąd biorą się tępaki uważające siebie za normalnych, ale nie potrafiące w
                                          logicznym ciągu przedstawiać swoich opinii i poglądów?
                      • gorby33 tow. Oleksy,Maksymiuk,Kryze - wybieleli,debilu ? 26.03.07, 02:03
                  • mysz_polna5 Re: Pan był wielki-już nie;pan miał pieniądze-już 26.03.07, 01:59
                    1normalnyczlowiek napisał:

> "Michnik wszystkim d... obrabiał"
                    > "Michnik upadnie"
                    > "I wcale mi go nie żal"

55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

To znowu ta sama tasma. Ol'a i Gudz'ia.

Tak to juz z lewakami bywa.
                    A Stefan Kisielewski tak pisal o komuchach / cyt z pamieci/ ~ zawsze odchodzili
                    ze wstydem i w zapomnienie. Ha!
                    Kazdy ma to, na co sobie zasluzyl!
                    • 1normalnyczlowiek A Stanisław Tym tak pisał o komuchach: 26.03.07, 02:06
                      mysz_polna5 napisała:
                      > A Stefan Kisielewski tak pisal o komuchach / cyt z pamieci/ ~ zawsze
                      odchodzili ze wstydem i w zapomnienie. Ha!
                      > Kazdy ma to, na co sobie zasluzyl!
                      -----------------
                      Tym:
                      "Szukałem właściwego epitetu i znalazłem. Proszę mi wybaczyć, że nie
                      własnymi słowami, ale komediowym cytatem z "Pulp Fiction", skomentuję
                      ogłoszeniodawców: smród od was zalatuje, że strach was w dupę kopnąć,
                      matkojebcy! ..."

Ha! :))
                      • woda.woda Czyli pisał takoOleksym, nieptawdaż? 26.03.07, 02:07
                        • derduch Re: Czyli pisał takoOleksym, nieptawdaż? 26.03.07, 02:10
                          i o tym piewcy ekonomi socjalistycznej co jest bratem szefa PIsuaru?
                          Taki mały kurdupel, syn komucha, pisał prace n/t ekonomi Lenia... :-)))
                          • woda.woda No nie. 26.03.07, 02:13
                            Prezydent nie był komuchem.

Ale nowy autorytet "normalnego" - aparatczyk partyjny Oleksy - jak najbardziej.
                            • 1normalnyczlowiek Od źródła informacji do autorytetu daleka droga 26.03.07, 02:33
                              woda.woda napisała:
                              > Ale nowy autorytet "normalnego" - aparatczyk partyjny Oleksy - jak najbardziej.
                              ---> Wam, to kapusie z autorytetami zawsze się mylili :)))
                              • woda.woda Ponieważ jednak 26.03.07, 02:34
                                są granice głupoty, na to nie odpiszę - tu je przekroczyłeś.
                        • 1normalnyczlowiek Nieprawdaż.To było o Olejniczaku i Napieralskim 26.03.07, 02:30
                          woda.woda: Czyli pisał takoOleksym, nieptawdaż?

---> ... gdy chcieli bezczelnie zawłaszczyć dla siebie "21 Postulatów" :)))
                          • woda.woda To Oleksy nie jest komuchem? 26.03.07, 02:32
                            • gorby33 w KW PZPR byla rozglosnia radia Ma-ryja przeciez ! 26.03.07, 02:35
                            • 1normalnyczlowiek Ty też już nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? 26.03.07, 02:39
                              To jakiś zaraźliwy objaw u was.
                              W przytoczonym przeze mnie cytacie występuje słowo "ogłoszeniodawcy". A tymi
                              ogłoszeniodawcami byli personalnie Napieralski i Olejniczak - więc głównie do
                              nich były skierowane słowa Tyma, a pośrednio do reszty komuchów. Teraz rozumiesz?

woda.woda: To Oleksy nie jest komuchem?
                              Na swoim podwórku powinnaś sama najlepiej wiedzieć, czy jest, czy nie jest. :)))
                              • woda.woda A ty pisać z jakimkolwiek sensem? 26.03.07, 02:40
    • 1normalnyczlowiek Junior Miller,Belka,Wieczerzak i 250mln dla TDA 26.03.07, 03:08
      w ramach "rekompensaty" za "utratę" przez komuchów Banku Handlowego :))
      Belka ratował gospodarkę???
    • goldenwomen Kraj to oni mieli w dupie :) 27.03.07, 08:54

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka