Dodaj do ulubionych

Urban gwiazda Polsatu

29.03.07, 23:24
No coz jak sie dorobilo na Trabantach to i gwiazda z dykty.
Tlusty kurdupel sepleniacy w przerwach miedzy sapaniem a pluciem.
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:25
      Cymański nigdy mu nie dorówna :-))
      • cr00t Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:27
        alistair-p napisał:

> Cymański nigdy mu nie dorówna :-))

A musi :-)))
        Nie kazdy jest Lisem. Wystep z pawianem polityki jest malo przyjemny.
        • mysz_polna5 Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:35
          cr00t napisał:

> alistair-p napisał:

> > Cymański nigdy mu nie dorówna :-))

> A musi :-)))
          > Nie kazdy jest Lisem. Wystep z pawianem polityki jest malo przyjemny.
          55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Nie kazdy wie o co chodzi? Wiec, np. odeslij do internetowej 'wiedzy';), albo
          powiedz wprost, co ten klamca, kretacz, sQrwiel i fizyczna ohyda nawija?

ps. tak sobie w tej chwili pomyslalam, ze odziwrciedleniem wnetrza / czyli
          ducha/ Urbana jest jego wyglada! I wiem, ze mam racje. Na 100% ~ mam!
    • bu2m Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:31
      cr00t napisał:

>
      > Tlusty kurdupel sepleniacy w przerwach miedzy sapaniem a pluciem.

Semka?
      • cr00t Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:35
        bu2m napisał:

>
        > Semka?
        >
        Semka nigdy by nie wspomogl nowojorskich bezdomnych. Wiec nie odbieraj zaslug
        pawianowi.
        • tornson Tacy jak Semka raczej pomogliby złodziejom 30.03.07, 11:18
          z Wall Street. Oczywiście tylko propagandowo, bo na nic innego Semki nie stać.
    • gryziec Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:33
      a jaki barwny życiorys ...
      pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Urban
      żeby kaczysci nie wiem co robili, to do historii nie wejdą, a Urban - na pewno.

• cr00t Re: Urban gwiazda Polsatu 29.03.07, 23:38
        Jestem pelen uznania dla Urbana za jego pseudonim "Klakson" . Oddaje caly falsz
        jego pogladow. Przeciez nie o meritum mu zawsze idzie, tylko o halas jaki ma
        spowodowac jego wypowiedz.
        • mysz_polna5 Re:Drrrrrrrrrrrrrrrrrrr! 29.03.07, 23:40
          cr00cie prosilam cie o cos?
    • figi.gov.pl mówił dowcipnie, ciekawie i niegłupio 29.03.07, 23:37
      w przeciwieństwie do obu stron wcześniejszej pyskówki
      • gienia.gienia Re: mówił dowcipnie, ciekawie i niegłupio 01.04.07, 15:59
        figi.gov.pl napisała:

> w przeciwieństwie do obu stron wcześniejszej pyskówki
        Fakt.
    • apoplaws Przeszłośc ma obrzydliwą 29.03.07, 23:37
      jego tygodnik w paskudztwie może się tylko z Faktem ścigać. Ale to bystry gość
      mimo wszytko - choć to skrajny cynik i nihilista.
      Zresztą nie ważne. Każdy kto przeciw Kaczyńskim jest dziś nie do pogardzenia.
      Bo to są niebezpieczni fanatycy i wrogowie demokracji. Lżejsze przypadki należy
      leczyć kiedy odsunie się ich od władzy...
      • cr00t Re: Przeszłośc ma obrzydliwą 29.03.07, 23:43
        apoplaws napisał:

> Zresztą nie ważne. Każdy kto przeciw Kaczyńskim jest dziś nie do pogardzenia.

Idac dalej tokiem twojego myslenia ze kazdy kto przeciw jest z nami. To szkoda
        ze Hitler umarl tak mlodo bo zapewnie bylby godnym sprzymierzencem w walce z
        Kaczynskimi.

Brawo jestem pelen podziwu.
        • joannabarska Brawo p.Jerzy! 30.03.07, 00:02
          Jakis idiota zna tylko Urbana jako rzecznika rzadu Generała i nie wie, ze
          Gomułka dał mu w swoim czasie 10-letni zakaz pisania. Urban i Orzechowski w
          tymże samym programie to jak ocean intelektu i bajorko pod wioską...
          • cr00t Nadymany rzecznik spawacza 30.03.07, 00:12
            joannabarska napisała:

> Jakis idiota zna tylko Urbana jako rzecznika rzadu Generała i nie wie, ze
            > Gomułka dał mu w swoim czasie 10-letni zakaz pisania. Urban i Orzechowski w
            > tymże samym programie to jak ocean intelektu i bajorko pod wioską...

Gomulka byl wiezniem politycznym wiec sie pani cosik poplatalo. Siedzial w
            wiezieniu za prawicowo-nacjonalistyczne odchylenie. A Jezry Urban byl wsrod tych
            co zamykali he he he :-))))
            • joannabarska cr00t - nieuk 31.03.07, 12:04
              Zamknij sie sam skoro mózg Twoj pusty. Gomułka doszedl do władzy w Pażdzierniku
              1956 roku i wkrótce potem Jerzy Urban za tekst o zwariowanym lekarzu z
              Krakowa, chorym na antyalkoholizm w skrajnej postaci, otrzymał de facto zakaz
              pisania. Juz wówczas tu i ówdzie drukował jako Jan Rem i Kibic, a poniewaz
              pioro, jak zwykle, miał swietne, to mu zginąc nie dano. A jak piszesz, ze Urban
              był wśrod tych, co uwięzili Gomułke, to wykazujesz kompletny brak piątej
              klepki. Urban wtedy nie miał nawet lat 20...Hehehe...( "Z kogo sie smiejecie? Z
              samych siebie sie smiejecie!" - Gogol w "Rewizorze")
              • cr00t joannabarska analfabetka 01.04.07, 17:08
                oannabarska napisała:

Prymitywna prowokacja z twojej strony wpisuje sie w dogmat czerwonych k....w
                NIGDZIE nie napisalem ze Urban zamykal Gomulke. Ja przeciwstawilem zamykanych _
                Gomulka i zamykajacych Urban.
                Co pisal Urban mnie nie interesuje . Szuj politycznych z zasady nie czytam. Sam
                jego wyglad powoduje u mnie odruch wymiotny
        • woda.woda Cóż, ludzie uczą się od przywódców PiSu 30.03.07, 00:12
          > Idac dalej tokiem twojego myslenia ze kazdy kto przeciw jest z nami.
          • cr00t Re: Cóż, ludzie uczą się od przywódców PiSu 30.03.07, 00:17
            woda.woda napisała:

> > Idac dalej tokiem twojego myslenia ze kazdy kto przeciw jest z nami.

Jesli juz musze miec do czynienia z pawianem wiec niech to bedzie oryginal a nie
            tandetna podrobka. Dla takiej to nawet banana szkoda.
        • apoplaws Idź se gościu swoim tokiem rozumowania 30.03.07, 00:31
          gdzie chcesz.
          A ja sobie będę uważał, że Kaczyńscy to katastrofa tego kraju, i póki oni tu
          rządzą docenię niektórych ludzi z którymi się nie zgadzam jeśli są po stronie,
          którą uważam za słuszną,
          Potem, w demokratycznym świecie sobie pogadamy.
        • czwarta.rzeczpospolita Re: Cóż za nikczemny upadek! Cóz za kompromitacja! 30.03.07, 00:48
          W latach 80-tych, gdybym dorwał Urbana, to bym go bez wahania przerobił na
          durszlak. Miałem czym, bo juz sie z jaruzelskiego raju urwałem do USA i
          skorzystałem z dobrodziejstw tutejszej Konstytucji, któras pozwala obywatelom na
          zakup środków umozliwiających przerabianie Urbanów na durszlaki.

W tamtym czasie NIGDY PRZENIGDY sie nie spodziewałem, że głos Urbana w wolnej
          juz Polsce będzie przez wielu, nawet bardzo wielu, odbiwerany jako głos rozsądku.
          Byłem przekonany, ze Urban bedzie wegetował gdzies na samym dnie - jeśli w życiu
          poblicznym, to w kloace tego życia.

Tymczasem... Na tle tego motłochu, który dzis nazywa siebie "politykami", Urban
          błyszczy jak gwiazda pierwszej wielkości. Oto, czego sie dorobilismy! Rządy
          ciemniaow za Gomuły... Rządy gnojków dziś... Kontrast między Urbanem i tymi
          gnojkami jest przerażający.
        • jtb Re: Przeszłośc ma obrzydliwą 30.03.07, 10:07
          cr00t napisał:
          > Idac dalej tokiem twojego myslenia ze kazdy kto przeciw jest z nami. To szkoda
          > ze Hitler umarl tak mlodo bo zapewnie bylby godnym sprzymierzencem w walce z
          > Kaczynskimi.
          >
          > Brawo jestem pelen podziwu.

I już tak było podczas II wojny Światowej kiedy Rosjanie początkowo traktowali
          wkraczających Niemców na ich tereny jako wyzwolicieli od bolszewizmu
    • dekaczyzacja Przejrzyj się w lustrze zobaczysz "tłustego kurdu 30.03.07, 09:57
      Przejrzyj się w lustrze, jak będziesz miał 70 lat,
      to zobaczysz "tłustego kurdupla".
    • tornson HEHE!! Znowu wam dowalił kato-libowie!! ;o> 30.03.07, 11:16
      • prof.penduszko Jureczek już w 80.-tych latach ostrzegał przed ... 30.03.07, 16:45
        ...tą bandą ninawistników, niedorobków, nieudaczników, zboków i kurdupli
        ogarniętych fobiami !
        • mike.recz Urban miał wtedy rację 30.03.07, 16:53
          prof.penduszko napisał: Jureczek już w 80.-tych latach ostrzegał prze

> ...tą bandą ninawistników, niedorobków, nieudaczników, zboków i kurdupli
          > ogarniętych fobiami !
          • redaktor.terlik Re: Urban miał wtedy rację 31.03.07, 11:36
            mike.recz napisał:

> prof.penduszko napisał: Jureczek już w 80.-tych latach ostrzegał prze
            >
            > > ...tą bandą ninawistników, niedorobków, nieudaczników, zboków i kurdupli
            > > ogarniętych fobiami !
            >
            Fakt.
            • cr00t Urbach - Urban - Kibic - Klakson - Rem czyli 31.03.07, 12:17
              anki.

redaktor.terlik napisała:
              wielonikowiec.

> >
              > Fakt.

Faktem jest ze palowanie ZOMO tzw. "sciezki zdrowia" polityczny karzel, blazen
              spawacza przedstawial jako przejaw sprawiedliwosci socjalistycznej.
    • nikiforia1 Re: Urban gwiazda Polsatu 31.03.07, 12:07
      W sapaniu, pluciu i niechlujstwie stawiam na Semkę, to jest dopiero oblech.
      • cr00t Re: Urban gwiazda Polsatu 31.03.07, 12:19
        nikiforia1 napisała:

> W sapaniu, pluciu i niechlujstwie stawiam na Semkę, to jest dopiero oblech.

A trup nawet smierdzi tylko co to ma wspolnego z Klaksonem ?
        • prof.penduszko Re: Jureczek już w 80.-tych latach ostrzegał prze 31.03.07, 13:36
          Dlaczego wtedy Go nie posłuchałem tylko głosowałem w 1989 na tych posrańców ze
          zdjęć z Bolkiem ?!!!
        • okradziony1 Re: Urban gwiazda Polsatu 31.03.07, 14:13
          cr 00,
          a idż ty w pis du i nie marudź tutaj. Przecież Pani Joasia jasno i wyraźnie
          pokazała że jesteś młodocianym komsomolskim nieukiem, z nicka i charakteru
          podobnym do swego idola zi00bery :-D
          • gienia.gienia Brawo Jurek Urban ! 01.04.07, 15:31
            Szkoda, że większość społeczeństwa nie posłuchała Go w latach
            osiemdziesiatych ... .
            • cr00t Tlusty klakson 01.04.07, 17:10
              I slusznie ze nikt nie dal sie zlapac na jego oblesny komusnityczny jezor.
              • pisubek tow.cr00t w waszym tonie slysze grzeszne pozadanie 01.04.07, 17:53
                Urbanowego ciala. A fe!
                • gienia.gienia Re: tow.cr00t w waszym tonie slysze grzeszne poza 01.04.07, 18:35
                  Tow. cr00t onanizuje się na "motywie" Jureczka. Jak każdy solidaruch jest
                  zboczkiem.
                  • prof.penduszko Re: tow.cr00t w waszym tonie slysze grzeszne poza 02.04.07, 09:04
                    gienia.gienia napisała:

> Tow. cr00t onanizuje się na "motywie" Jureczka. Jak każdy solidaruch jest
                    > zboczkiem.
                    No może nie każdy, ale jest ich tam najwięcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka