cat8 30.03.07, 18:09 Czy Aleksander Kwaśniewski nadal ma problemy alkoholowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanitarny Watpie zeby chcial z toba sie napic 30.03.07, 18:18 www.prevencijaovisnosti.hr/pictures/alcoholic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: A miał ? 30.03.07, 18:22 Tak: - wchodził do bagażnika w Mińsku Białoruskim, - chwiał się na cmentarzu w Charkowie, - blubrał w ONZ-ecie... Odpowiedz Link Zgłoś
vviarus Re: A miał ? 30.03.07, 18:24 No i co z tego ? To żaden dowód. Poza tym kto nie pije ten kabluje. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: czyli kablujesz - zlustruj się !!! - Konieczn 30.03.07, 18:29 www.polonica.net/imag/Kwachu-Katyn.jpg www.polonica.net/imag/charkow02.mov www.polonica.net/imag/charkow03.mov www.polonica.net/imag/charkow04.mov www.polonica.net/imag/charkow05.mov Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: czyli kablujesz - zlustruj się !!! - Konieczn 30.03.07, 18:31 każdy sam po sobie sądzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja A co Cię to obchodzi? Lepiej się zapisz do AA cat8 30.03.07, 18:32 Dwa największe zarzuty wobec Kwaśniewskiego, które przedstawiają jego przeciwnicy po prostu są śmieszne. 1. Jeden z ministrów Kwaśniewskiego "ucałował ziemię". Kacze oszołomstwo uważa to za zniewagę Jana Pawła II. W zeszłym miesiącu opublikowano wypowiedź Kardynała Dziwisza na ten temat. Ukazała się m.in. w portalu Gazeta.pl, więc każdy może ją odnaleźć. Dziwisz twierdzi, że papież w ogóle tym się nie przejął, gdy mu o tym doniesiono. Powiedział: "no i co z tego, ja też przedrzeźniałem swoich profesorów". Widać miał poczucie humoru i dystans do siebie. Brakuje tego oszołomstwu, które uważa, że doszło do świętokradztwa, za które odpowiada Kwaśniewski. 2. Kwaśniewski nie był trzeźwy, kiedy odwiedził cmentarz w Charkowie podczas wizyty na Ukrainie. Jeżeli nawet rzeczywiście nie był trzeźwy, to nie uważam, żeby doszło do świętokradztwa. Sam byłem na cmentarzu gdzie leży mój dziadek, wypiwszy wcześniej jedno piwo i nie uważam, żebym zmarłemu "ubliżył" lub "znieważył". Twierdzę nawet, że zmarli mieli to w głębokim poważaniu. Jeżeli zaś Kwaśniewski napił się z prezydentem Ukrainy Kuczmą, to te kontakty były potem bardzo pomocne. Choćby podczas "pomarańczowej rewolucji" Kwaśniewski odegrał znaczącą rolę i wzmocnił pozycję międzynarodową Polski. Reasumując: mając do wyboru Kwaśniewskiego człowieka z poczuciem humoru i potrafiącego się napić i chamskiego Kaczyńskiego, który o kobiecie mówi: "Małpa w czerwonym", a do ludzi zwraca się per hołota i "spieprzaj dziadu", zdecydowanie wolę tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: A co Cię to obchodzi? Lepiej się zapisz do AA 30.03.07, 18:34 zapomniałaś o koncie numerycznym w Szwajcarii.... Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: A co Cię to obchodzi? Lepiej się zapisz do AA 30.03.07, 18:39 Ty się nie martw o Kwaśniewskiego. Pomyśl o sobie bo powtarzasz znów jakieś brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: A co Cię to obchodzi? Lepiej się zapisz do AA 30.03.07, 20:04 a co to jest konto numeryczne? i ten kwasniewski je ma? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A co Cię to obchodzi? Lepiej się zapisz do AA 30.03.07, 20:14 cat8 napisał: > zapomniałaś o koncie numerycznym w Szwajcarii.... ***************************** Kwaśniewski trzyma tam gorzałe? Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Mam proste pytanie, czy - "Naczym polega wielkość 30.03.07, 19:12 Kaczyńskich?" wyczerpało już możliwości I-go wazeliniarza IV RP?;)) cat8 napisał: > nadal ma'm problemy alkoholowe? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50554758&a=50554758 Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Zadałem proste pytanie, catku-wazeliniarku?? 30.03.07, 20:54 Wielkość zawsze sama się broni...... Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: Zadałem proste pytanie, catku-wazeliniarku?? 30.03.07, 21:02 cat8 napisał: > Wielkość zawsze sama się broni...... Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: Zadałem proste pytanie, catku-wazeliniarku?? 30.03.07, 21:14 n/t wielkości? > Wielkość zawsze sama się broni...... Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Zadałem proste pytanie, catku-wazeliniarku?? 30.03.07, 21:17 stajesz się monotematyczny:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Sądząc po mowie już nie. 30.03.07, 19:13 cat8 napisał: > Czy Aleksander Kwaśniewski nadal ma problemy alkoholowe? Ale widać zaraził tym Bulgotka z Mamrotkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: Sądząc po mowie już nie. 30.03.07, 20:14 hummer napisał: > Ale widać zaraził tym Bulgotka z Mamrotkiem :) Też prawda. :-) Kwaśniewski mówi zrozumiale nawet, gdy prawiczki twierdzą, że jest nietrzeźwy. Za to obaj Kaczyńscy bełkoczą strasznie niezrozumiale po trzeźwemu. To ciekawe jak Kaczyńscy mówią po kielichu :-) Może któryś PiSdolnięty słyszał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 19:15 A ja mam do Ciebie proste pytanie. Dlaczego nie poszedłeś do sklepu, kiedy był otwarty, tylko smęcisz po forum. Wpadnij do sąsiada, może Ci coś pożyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny cat8 ma racje" kto pyta nie bladzi" 30.03.07, 19:23 cat8 jak myslisz powinno sie suszyc czy wyrzucac? kurier.at/mmedia/2006.07.25/1153816618_4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 19:40 Z jego zachowania po przylocie z Brukseli należy wnosić,że ma problem alkoholowy. I niech ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:08 Z wywiadu przeprowadzonego na Okeciu widac bylo ze nadal cierpi na golen. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:09 Jakie problemy?Raz czy dwa się zwyczajnie nawalił.Nie napiszę że każdemu się zdarza,bo nie wiem,ale myśle że ogromny procent Polaków poznało ten stan Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:16 Alek to polityk mający krótką pamięć, głębokie kieszenie i bardzo wymagającą "rodzine" Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:19 Jad ci kapie z zębów na klawiaturę.A PiS co najwyżej może Kwasowi narobic na wycieraczkę.LFO juz padło,co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:32 jaki jad , ja tylko pytam? ma problemy alkoholowe, czy nie ma...... Odpowiedz Link Zgłoś
aska951 Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:56 Też mam do ciebie proste pytanie. O której dzisiaj skończyłes sie onanizować? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: I trza się uczyć polskiego. 30.03.07, 20:58 Język polska to trudna języka, ale Prawdziwym Polakom Patriotom nie wypada nie znać znacvzenia słowa "nadal". Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 20:59 cat8 napisał: > jaki jad , ja tylko pytam? ma problemy alkoholowe, czy nie ma...... ***************************** Zadzwoń i się zapytaj.To proste. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mam proste pytanie 30.03.07, 21:15 Mnie to nie ciekawi,ale myslę że dla chcącego nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś