Dodaj do ulubionych

Papież mówi tak!

19.05.03, 19:29
Oszoł gdzie jesteś? Gietych już się wypowiedzaił. Ten matoł papieża słuchał
ale nie usłyszał i rżnie głupa. Sekta z Torunia ma przechlapane. Nawołując do
głosowania na NIE występuje przeciwko Ojcu Swiętemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Re: Papież mówi tak ..ALE...!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:01
      douglasmclloyd napisał:

> Oszoł gdzie jesteś? Gietych już się wypowiedzaił. Ten matoł papieża słuchał
      > ale nie usłyszał i rżnie głupa. Sekta z Torunia ma przechlapane. Nawołując do
      > głosowania na NIE występuje przeciwko Ojcu Swiętemu.
      >
      >
      - warunki równość sprawiedliwość... a tego w traktacie akcesyjnym nie ma!!!!!
      bo czyż można nazwać równoscią 25% dopłaty do rolnictwa (wobec 100% dopłat
      rolników z dotychczasowych krajów UE)czy równoscią jest to że tamci mają do
      naszego rynku pracy dostęp od razu a my w większości krajów UE mamy szlaban na
      czas od 2 do 7 lat? czy sprawiedliwe jest to że Polska będzie miała najwyższy w
      UE VAT w budownictwie?...nie czy do UE ale na jakich warunkach!!! napewno nie
      na byle jakich!! A takie właśnie wynegocjował rząd Millera..i na dobitkę Polska
      ma w traktacie klauzulę unijną jako jedyny z krajów kandydackich że UE moze w
      każdej chwili wyłaczyć Polskę z (domniemanych)korzyści płynących z akcesji...
      mozna być zwolennikiem UE i głosować na NIE..za rok czy dwa breferendum będzie
      powtórzone tak jak powtarzane jest ono w Norwegii tak jak powtórzono w Danii i
      Irlandii
      • douglasmclloyd Zadnego ale 19.05.03, 23:05
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> douglasmclloyd napisał:
        >
        > > Oszoł gdzie jesteś? Gietych już się wypowiedzaił. Ten matoł papieża słucha
        > ł
        > > ale nie usłyszał i rżnie głupa. Sekta z Torunia ma przechlapane. Nawołując
        > do
        > > głosowania na NIE występuje przeciwko Ojcu Swiętemu.
        > >
        > >
        > - warunki równość sprawiedliwość... a tego w traktacie akcesyjnym nie ma!!!!!
        > bo czyż można nazwać równoscią 25% dopłaty do rolnictwa (wobec 100% dopłat
        > rolników z dotychczasowych krajów UE)czy równoscią jest to że tamci mają do
        > naszego rynku pracy dostęp od razu a my w większości krajów UE mamy szlaban
        na
        > czas od 2 do 7 lat? czy sprawiedliwe jest to że Polska będzie miała najwyższy
        w
        >
        > UE VAT w budownictwie?...nie czy do UE ale na jakich warunkach!!! napewno nie
        > na byle jakich!! A takie właśnie wynegocjował rząd Millera..i na dobitkę
        Polska
        >
        > ma w traktacie klauzulę unijną jako jedyny z krajów kandydackich że UE moze
        w
        >
        > każdej chwili wyłaczyć Polskę z (domniemanych)korzyści płynących z akcesji...
        > mozna być zwolennikiem UE i głosować na NIE..za rok czy dwa breferendum
        będzie
        > powtórzone tak jak powtarzane jest ono w Norwegii tak jak powtórzono w Danii
        i
        >
        > Irlandii

Papież powiedział do Unii marsz i już.

• Gość: Oszołom z RM przestań przeinaczać! nie kłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:11
          Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te warunki
          przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak misja
          którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na prawdziwie
          chrześcijąnską drogę zbawienia
          • douglasmclloyd Re: przestań przeinaczać! nie kłam! 19.05.03, 23:18

> Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te warunki
            > przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak misja
            > którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na prawdziwie
            > chrześcijąnską drogę zbawienia

Nie słyszałem aby wspomniał coś o renegocjacjach ;)
            • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: przestań przeinaczać! nie kłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:28
              douglasmclloyd napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
              >
              > > Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te warunki
              > > przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak misj
              > a
              > > którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na prawdziwi
              > e
              > > chrześcijąnską drogę zbawienia
              >
              > Nie słyszałem aby wspomniał coś o renegocjacjach ;)
              >
              - bo to już jest działka politkow polskich..jakby to powiedział od razu
              byśzaczął wrzesczećże Watykan ingeruje w Polską politykę zagraniczną...
              • douglasmclloyd Re: przestań przeinaczać! nie kłam! 19.05.03, 23:42
                Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

>
                > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
                > >
                > > > Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te waru
                > nki
                > > > przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak
                > misj
                > > a
                > > > którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na praw
                > dziwi
                > > e
                > > > chrześcijąnską drogę zbawienia
                > >
                > > Nie słyszałem aby wspomniał coś o renegocjacjach ;)
                > >
                > - bo to już jest działka politkow polskich..jakby to powiedział od razu
                > byśzaczął wrzesczećże Watykan ingeruje w Polską politykę zagraniczną...

Przestań histeryzować. Papież nawołuje do głosowania na tak.
      • Gość: Elzbieta Gawlas UNII EUROPEJSKIEJ ZDECYDOWANE - NIE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.03, 15:45
        Wielomiesieczna obecnosc na wszystkich mowzliwych forum, kiedy to nioslam
        prawdziwa informacje o Unii, kaze mi zdac pytanie, jaki procent Polakow umie
        jeszcze myslec logicznie, zna dobrze historie i umie wyciagac wnioski. Jezeli
        papiez nie sformulowal dosadnie zdania: Polacy - Unia Europejska jest dla was
        zarozeniem i zlem, ma byc moze po temu bardzo wanzne powody. Liczy na madrosc
        Narodu Polskiego. Wystarczy, ze mowi NIE- aborcji, eutanazji, zwiazkom
        homoseksualnym. Wniosek nasuwa sie sam. To wszystko jest w Unii, jako tworze
        sztucznym niosacym zlo moralne, ktore i tak juz dotarlo do Polski w 90 roku.
        Papiez ciagle wierzy, ze tej fali cywilizacji smierci Polacy opra sie. Nie
        zawiedzmy go. Dla Polski jedyna szansa jest suwerenne panstwo. Obecne elity
        rzadzace i poprzednie mozemy jedyne poprosic, zeby opuscily nasz Kraj, jezeli
        Bruksela tak bardzo im odpowiada. Nie czekajcie na powstanie Trybunalu
        Narodowego, ktory osadzi wasze czyny !
        • douglasmclloyd Re: UNII EUROPEJSKIEJ ZDECYDOWANE - NIE 21.05.03, 15:27
          Gość portalu: Elzbieta Gawlas napisał(a):

> Wielomiesieczna obecnosc na wszystkich mowzliwych forum, kiedy to nioslam
          > prawdziwa informacje o Unii, kaze mi zdac pytanie, jaki procent Polakow umie
          > jeszcze myslec logicznie, zna dobrze historie i umie wyciagac wnioski.

Wszyscy oprócz ciebie.

• Gość: Oszołom z RM a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073
      - czekam na odpowiedzi pod tym linkiem i w tamtym temacie
      • Gość: adek Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.03, 23:41
        a co macie wy do zaoferowania unii? loyalnosc? partnerskie warunki? na kolanach
        po dodatki, a teraz na kolanach po pomoc na wsparcie waszej strefy okupacyjnej.
        PS.
        jedna strefe okupacyjna zarzneliscie w miedzyczasie dokladnie! mowie o
        okupowanym Ostdeutschland!
        • Gość: Oszołom z RM Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:46
          Gość portalu: adek napisał(a):

> a co macie wy do zaoferowania unii? loyalnosc? partnerskie warunki? na
          kolanach
          >
          > po dodatki, a teraz na kolanach po pomoc na wsparcie waszej strefy
          okupacyjnej.
          >
          > PS.
          > jedna strefe okupacyjna zarzneliscie w miedzyczasie dokladnie! mowie o
          > okupowanym Ostdeutschland!

- już jej sporo zaoferowaliśmy naszą siłe roboczą nasze rynki zbytu rynki
          fionansowe udziały we wszystkich gałęziach gospodarki zaimportowaliśmy ich
          bezrobocie do siebie..czego oin chca jeszcze?? a poza tym wiecie która jst już
          godzina? pacierz i spać!
          • Gość: adek Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.03, 01:13
            oj, ty polski oszolomie po zawodowce. zamiast sie tutaj rozczulac wez sie za
            nauke (=scentia). mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie...
            • Gość: Oszołom z RM Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:21

> oj, ty polski oszolomie po zawodowce. zamiast sie tutaj rozczulac wez sie za
              > nauke (=scentia). mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie...

- ja właśnie kończę studia prawnicze jakby cię to interesowało
              • Gość: Palnick Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.stenaline.com 20.05.03, 11:27

> Gość portalu: adek napisał(a):
                >
                > > oj, ty polski oszolomie po zawodowce. zamiast sie tutaj rozczulac wez sie
                > za
                > > nauke (=scentia). mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie...
                >
                > - ja właśnie kończę studia prawnicze jakby cię to interesowało
                ------------------
                Oszołom prawnikiem !!! Pora umierać.
        • Gość: wikul Czego tu szukasz , prowokatorze IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 16:51

> a co macie wy do zaoferowania unii? loyalnosc? partnerskie warunki? na
          kolanach
          >
          > po dodatki, a teraz na kolanach po pomoc na wsparcie waszej strefy
          okupacyjnej.
          >
          > PS.
          > jedna strefe okupacyjna zarzneliscie w miedzyczasie dokladnie! mowie o
          > okupowanym Ostdeutschland!

A ty skąd wylazłeś ? Od kiedy taki Niemiec jesteś ? Od 2 , 5 czy dziesięciu
          lat ? Kto ci zarznął strefę , germanofilu od siedmiu boleści . O Związku
          Sowieckim nie słyszałeś , sieroto po Hitlerze ? Jak nie , to spadaj do swoich .
    • Gość: Mikimause Zydzie "douglasmclloyd" OD-WAL sie od Papierza i IP: *.dialsprint.net 19.05.03, 23:45
      i idz wybranzluj swojego rabina .....
      • douglasmclloyd Ja się do twojego Papierza nie przypieprzam 20.05.03, 00:43
        Zostaw nas katolików w spokoju sekciarzu.
        • Gość: Oszołom z RM idźcie już spać!! jutro pogadacie. zmówcie paciez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:47
          • dr.krisk Co to jest "pacież"? 20.05.03, 15:44
            Czy "Papierz" zmawia "pacież"?
            Czy ktoś tu nie powinien najpierw pójść jeszcze raz do szkoły (podstawowej)?
            KrisK
        • Gość: Oszołom z RM Re: Ja się do twojego Papierza nie przypieprzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:24
          douglasmclloyd napisał:

> Zostaw nas katolików w spokoju sekciarzu.

- powiedział ateista..no przynajmniej agnostyk...
          • douglasmclloyd Re: Ja się do twojego Papierza nie przypieprzam 20.05.03, 15:34

>
            > > Zostaw nas katolików w spokoju sekciarzu.
            >
            > - powiedział ateista..no przynajmniej agnostyk...

Mój papież mówi tak:
            „Wiem, że wielu jest przeciwników integracji" - mówił wczoraj Ojciec Święty -
            „doceniam ich troskę o zachowanie kulturalnej i religijnej tożsamości naszego
            narodu. Podzielam ich niepokoje związane z gospodarczym układem sił. Muszę
            jednak podkreślić raz jeszcze, że Polska zawsze stanowiła ważną część Europy i
            dziś nie może się wyłączać z tej wspólnoty".

To o was i waszym papierzu Rydzyku.
      • dr.krisk Kto to jest "Papierz"? 20.05.03, 15:42
        I czy ma coś wspólnego z papieżem?
        KrisK
      • Gość: wikul Re: Zydzie 'douglasmclloyd' OD-WAL sie od Papierz IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 16:29
        Gość portalu: Mikimause napisał(a):

> i idz wybranzluj swojego rabina .....

Wracaj do Disneylandu , to twój poziom .
    • Gość: Palnick Papież mówi tak! Ale on od dawna nie wie co mówi. IP: *.stenaline.com 20.05.03, 00:51

Ten wsiowy wikary przejdzie do historii jako papież, który ostatecznie pchnął
      KK po równi pochyłej w kierunku upadku tej instytucji. Należy mu sie za to
      wielki szacunek. Potwierdzi tym samym niebywałe talenty Polaków do destrukcji.
      Cymbałem zaś jest dlatego, że zrobił to nieumyślnie.
      --------
      Ten starszy pan nie panuje już nad sobą. Czas na emeryturę, Karaiby, słońce -
      bezpośredni kontakt z najwyższym....tylko, że on sądzi, że jest bogiem.
      • Gość: adek Re: Papież mówi tak! Ale on od dawna nie wie co m IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.03, 01:15
        i kto to mowi? ten ktory kazdego 16-latal do kosciola. krytyka boli? trudno,
        ale w kazdym badz razie wam sie nalezy!
        • Gość: Palnick Re: Papież mówi tak! Ale on od dawna nie wie co m IP: *.stenaline.com 20.05.03, 01:17

> i kto to mowi? ten ktory kazdego 16-latal do kosciola. krytyka boli? trudno,
          > ale w kazdym badz razie wam sie nalezy!
          --------------
          Nie wiem do czego nawiązujesz.
          • Gość: Oszołom z RM. Czas na zmiany ! Ojcec Rydzyk jest gotów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 07:47
            Tylko On da sobie radę na Piotrowym Stolcu !
            • Gość: Pr Oszołom z RM Poprzedni wpis nie jest mój..to robota podszywacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:26
              Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a):

> Tylko On da sobie radę na Piotrowym Stolcu !

- który to już raz...Admin ! banować takich wichrzycieli!
    • Gość: Palnick Komu (czemu) jeszcze błogosławił papież? IP: *.stenaline.com 20.05.03, 11:16

W kościele Sant Eusebio tutejszy duchowny, ojciec Franco, osobiście błogosławił
      rzesze kotów i psów, ale także żółwie, kanarki i złote rybki.
      Kurczaki, krowy i osły, których obecność tak fascynowała niemieckiego
      filozofa Goethego (1749-1832) za jego czasów, obecnie rzadko pojawiają się
      na tej dorocznej mszy. W tym roku rzucała się też w oczy nieobecność koni,
      których właściciele nie dostali zezwolenia na ich przyprowadzenie od
      lokalnych władz obawiających się zakłóceń w ruchu ulicznym.
      Kościół katolicki nie przyznaje zwierzętom statusu równego człowiekowi. Nie
      mają duszy, ani szansy, by trafić do nieba.
      Jan Paweł II, który w przeciwieństwie do wielu swoich poprzedników nie hoduje
      zwierzątka domowego, jest zagorzałym obrońcą godności zwierząt. I chociaż wąż w
      historii chrześcijaństwa był zawsze postrzegany jako symbol pokusy,
      W ZESZŁYM ROKU PAPIEŻ OSOBIŚCIE UDZIELIŁ SWEGO BŁOGOSŁAWIEŃSTWA PYTONOWI!?

www.racjonalista.pl/index.php/s,20/t,2198
    • Gość: DMcLloyd Re: Papież mówi tak! IP: *.lib.latrobe.edu.au 20.05.03, 11:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=6038595&a=6108791
      • telewizja.trwam Oszołom ma rację ! Wojtyła musi odejść !!! 20.05.03, 15:37
        Zupełnie się nie sprawdził ! Kto go tam posłał ?!!! Kol. Wrzodak to
        wyjaśni !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka