douglasmclloyd 19.05.03, 19:29 Oszoł gdzie jesteś? Gietych już się wypowiedzaił. Ten matoł papieża słuchał ale nie usłyszał i rżnie głupa. Sekta z Torunia ma przechlapane. Nawołując do głosowania na NIE występuje przeciwko Ojcu Swiętemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: Papież mówi tak ..ALE...!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:01 douglasmclloyd napisał: > Oszoł gdzie jesteś? Gietych już się wypowiedzaił. Ten matoł papieża słuchał > ale nie usłyszał i rżnie głupa. Sekta z Torunia ma przechlapane. Nawołując do > głosowania na NIE występuje przeciwko Ojcu Swiętemu. > > - warunki równość sprawiedliwość... a tego w traktacie akcesyjnym nie ma!!!!! bo czyż można nazwać równoscią 25% dopłaty do rolnictwa (wobec 100% dopłat rolników z dotychczasowych krajów UE)czy równoscią jest to że tamci mają do naszego rynku pracy dostęp od razu a my w większości krajów UE mamy szlaban na czas od 2 do 7 lat? czy sprawiedliwe jest to że Polska będzie miała najwyższy w UE VAT w budownictwie?...nie czy do UE ale na jakich warunkach!!! napewno nie na byle jakich!! A takie właśnie wynegocjował rząd Millera..i na dobitkę Polska ma w traktacie klauzulę unijną jako jedyny z krajów kandydackich że UE moze w każdej chwili wyłaczyć Polskę z (domniemanych)korzyści płynących z akcesji... mozna być zwolennikiem UE i głosować na NIE..za rok czy dwa breferendum będzie powtórzone tak jak powtarzane jest ono w Norwegii tak jak powtórzono w Danii i Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Zadnego ale 19.05.03, 23:05 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > douglasmclloyd napisał: > > > Oszoł gdzie jesteś? Gietych już się wypowiedzaił. Ten matoł papieża słucha > ł > > ale nie usłyszał i rżnie głupa. Sekta z Torunia ma przechlapane. Nawołując > do > > głosowania na NIE występuje przeciwko Ojcu Swiętemu. > > > > > - warunki równość sprawiedliwość... a tego w traktacie akcesyjnym nie ma!!!!! > bo czyż można nazwać równoscią 25% dopłaty do rolnictwa (wobec 100% dopłat > rolników z dotychczasowych krajów UE)czy równoscią jest to że tamci mają do > naszego rynku pracy dostęp od razu a my w większości krajów UE mamy szlaban na > czas od 2 do 7 lat? czy sprawiedliwe jest to że Polska będzie miała najwyższy w > > UE VAT w budownictwie?...nie czy do UE ale na jakich warunkach!!! napewno nie > na byle jakich!! A takie właśnie wynegocjował rząd Millera..i na dobitkę Polska > > ma w traktacie klauzulę unijną jako jedyny z krajów kandydackich że UE moze w > > każdej chwili wyłaczyć Polskę z (domniemanych)korzyści płynących z akcesji... > mozna być zwolennikiem UE i głosować na NIE..za rok czy dwa breferendum będzie > powtórzone tak jak powtarzane jest ono w Norwegii tak jak powtórzono w Danii i > > Irlandii Papież powiedział do Unii marsz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM przestań przeinaczać! nie kłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:11 Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te warunki przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak misja którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na prawdziwie chrześcijąnską drogę zbawienia Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: przestań przeinaczać! nie kłam! 19.05.03, 23:18 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te warunki > przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak misja > którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na prawdziwie > chrześcijąnską drogę zbawienia Nie słyszałem aby wspomniał coś o renegocjacjach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: przestań przeinaczać! nie kłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:28 douglasmclloyd napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te warunki > > przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak misj > a > > którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na prawdziwi > e > > chrześcijąnską drogę zbawienia > > Nie słyszałem aby wspomniał coś o renegocjacjach ;) > - bo to już jest działka politkow polskich..jakby to powiedział od razu byśzaczął wrzesczećże Watykan ingeruje w Polską politykę zagraniczną... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: przestań przeinaczać! nie kłam! 19.05.03, 23:42 Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a): > douglasmclloyd napisał: > > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > > > Jeśli nawet papież jest za UE to nie bezwarunkowo..ciagle nam te waru > nki > > > przypomina a wy je ignorujecie bo wam to jest niewygodne podobnie jak > misj > > a > > > którą papież zlecił Polakom by nawracali tę spoganiałą Europe na praw > dziwi > > e > > > chrześcijąnską drogę zbawienia > > > > Nie słyszałem aby wspomniał coś o renegocjacjach ;) > > > - bo to już jest działka politkow polskich..jakby to powiedział od razu > byśzaczął wrzesczećże Watykan ingeruje w Polską politykę zagraniczną... Przestań histeryzować. Papież nawołuje do głosowania na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Gawlas UNII EUROPEJSKIEJ ZDECYDOWANE - NIE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.03, 15:45 Wielomiesieczna obecnosc na wszystkich mowzliwych forum, kiedy to nioslam prawdziwa informacje o Unii, kaze mi zdac pytanie, jaki procent Polakow umie jeszcze myslec logicznie, zna dobrze historie i umie wyciagac wnioski. Jezeli papiez nie sformulowal dosadnie zdania: Polacy - Unia Europejska jest dla was zarozeniem i zlem, ma byc moze po temu bardzo wanzne powody. Liczy na madrosc Narodu Polskiego. Wystarczy, ze mowi NIE- aborcji, eutanazji, zwiazkom homoseksualnym. Wniosek nasuwa sie sam. To wszystko jest w Unii, jako tworze sztucznym niosacym zlo moralne, ktore i tak juz dotarlo do Polski w 90 roku. Papiez ciagle wierzy, ze tej fali cywilizacji smierci Polacy opra sie. Nie zawiedzmy go. Dla Polski jedyna szansa jest suwerenne panstwo. Obecne elity rzadzace i poprzednie mozemy jedyne poprosic, zeby opuscily nasz Kraj, jezeli Bruksela tak bardzo im odpowiada. Nie czekajcie na powstanie Trybunalu Narodowego, ktory osadzi wasze czyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: UNII EUROPEJSKIEJ ZDECYDOWANE - NIE 21.05.03, 15:27 Gość portalu: Elzbieta Gawlas napisał(a): > Wielomiesieczna obecnosc na wszystkich mowzliwych forum, kiedy to nioslam > prawdziwa informacje o Unii, kaze mi zdac pytanie, jaki procent Polakow umie > jeszcze myslec logicznie, zna dobrze historie i umie wyciagac wnioski. Wszyscy oprócz ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073 - czekam na odpowiedzi pod tym linkiem i w tamtym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.03, 23:41 a co macie wy do zaoferowania unii? loyalnosc? partnerskie warunki? na kolanach po dodatki, a teraz na kolanach po pomoc na wsparcie waszej strefy okupacyjnej. PS. jedna strefe okupacyjna zarzneliscie w miedzyczasie dokladnie! mowie o okupowanym Ostdeutschland! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:46 Gość portalu: adek napisał(a): > a co macie wy do zaoferowania unii? loyalnosc? partnerskie warunki? na kolanach > > po dodatki, a teraz na kolanach po pomoc na wsparcie waszej strefy okupacyjnej. > > PS. > jedna strefe okupacyjna zarzneliscie w miedzyczasie dokladnie! mowie o > okupowanym Ostdeutschland! - już jej sporo zaoferowaliśmy naszą siłe roboczą nasze rynki zbytu rynki fionansowe udziały we wszystkich gałęziach gospodarki zaimportowaliśmy ich bezrobocie do siebie..czego oin chca jeszcze?? a poza tym wiecie która jst już godzina? pacierz i spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.03, 01:13 oj, ty polski oszolomie po zawodowce. zamiast sie tutaj rozczulac wez sie za nauke (=scentia). mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:21 Gość portalu: adek napisał(a): > oj, ty polski oszolomie po zawodowce. zamiast sie tutaj rozczulac wez sie za > nauke (=scentia). mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie... - ja właśnie kończę studia prawnicze jakby cię to interesowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: a skoro już sobie przypomniałeś o papiezu... IP: *.stenaline.com 20.05.03, 11:27 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: adek napisał(a): > > > oj, ty polski oszolomie po zawodowce. zamiast sie tutaj rozczulac wez sie > za > > nauke (=scentia). mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie... > > - ja właśnie kończę studia prawnicze jakby cię to interesowało ------------------ Oszołom prawnikiem !!! Pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Czego tu szukasz , prowokatorze IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 16:51 Gość portalu: adek napisał(a): > a co macie wy do zaoferowania unii? loyalnosc? partnerskie warunki? na kolanach > > po dodatki, a teraz na kolanach po pomoc na wsparcie waszej strefy okupacyjnej. > > PS. > jedna strefe okupacyjna zarzneliscie w miedzyczasie dokladnie! mowie o > okupowanym Ostdeutschland! A ty skąd wylazłeś ? Od kiedy taki Niemiec jesteś ? Od 2 , 5 czy dziesięciu lat ? Kto ci zarznął strefę , germanofilu od siedmiu boleści . O Związku Sowieckim nie słyszałeś , sieroto po Hitlerze ? Jak nie , to spadaj do swoich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikimause Zydzie "douglasmclloyd" OD-WAL sie od Papierza i IP: *.dialsprint.net 19.05.03, 23:45 i idz wybranzluj swojego rabina ..... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ja się do twojego Papierza nie przypieprzam 20.05.03, 00:43 Zostaw nas katolików w spokoju sekciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM idźcie już spać!! jutro pogadacie. zmówcie paciez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Co to jest "pacież"? 20.05.03, 15:44 Czy "Papierz" zmawia "pacież"? Czy ktoś tu nie powinien najpierw pójść jeszcze raz do szkoły (podstawowej)? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Ja się do twojego Papierza nie przypieprzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:24 douglasmclloyd napisał: > Zostaw nas katolików w spokoju sekciarzu. - powiedział ateista..no przynajmniej agnostyk... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ja się do twojego Papierza nie przypieprzam 20.05.03, 15:34 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > douglasmclloyd napisał: > > > Zostaw nas katolików w spokoju sekciarzu. > > - powiedział ateista..no przynajmniej agnostyk... Mój papież mówi tak: „Wiem, że wielu jest przeciwników integracji" - mówił wczoraj Ojciec Święty - „doceniam ich troskę o zachowanie kulturalnej i religijnej tożsamości naszego narodu. Podzielam ich niepokoje związane z gospodarczym układem sił. Muszę jednak podkreślić raz jeszcze, że Polska zawsze stanowiła ważną część Europy i dziś nie może się wyłączać z tej wspólnoty". To o was i waszym papierzu Rydzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kto to jest "Papierz"? 20.05.03, 15:42 I czy ma coś wspólnego z papieżem? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Zydzie 'douglasmclloyd' OD-WAL sie od Papierz IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 16:29 Gość portalu: Mikimause napisał(a): > i idz wybranzluj swojego rabina ..... Wracaj do Disneylandu , to twój poziom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Papież mówi tak! Ale on od dawna nie wie co mówi. IP: *.stenaline.com 20.05.03, 00:51 Ten wsiowy wikary przejdzie do historii jako papież, który ostatecznie pchnął KK po równi pochyłej w kierunku upadku tej instytucji. Należy mu sie za to wielki szacunek. Potwierdzi tym samym niebywałe talenty Polaków do destrukcji. Cymbałem zaś jest dlatego, że zrobił to nieumyślnie. -------- Ten starszy pan nie panuje już nad sobą. Czas na emeryturę, Karaiby, słońce - bezpośredni kontakt z najwyższym....tylko, że on sądzi, że jest bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Papież mówi tak! Ale on od dawna nie wie co m IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.03, 01:15 i kto to mowi? ten ktory kazdego 16-latal do kosciola. krytyka boli? trudno, ale w kazdym badz razie wam sie nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Papież mówi tak! Ale on od dawna nie wie co m IP: *.stenaline.com 20.05.03, 01:17 Gość portalu: adek napisał(a): > i kto to mowi? ten ktory kazdego 16-latal do kosciola. krytyka boli? trudno, > ale w kazdym badz razie wam sie nalezy! -------------- Nie wiem do czego nawiązujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. Czas na zmiany ! Ojcec Rydzyk jest gotów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 07:47 Tylko On da sobie radę na Piotrowym Stolcu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr Oszołom z RM Poprzedni wpis nie jest mój..to robota podszywacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:26 Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a): > Tylko On da sobie radę na Piotrowym Stolcu ! - który to już raz...Admin ! banować takich wichrzycieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Komu (czemu) jeszcze błogosławił papież? IP: *.stenaline.com 20.05.03, 11:16 W kościele Sant Eusebio tutejszy duchowny, ojciec Franco, osobiście błogosławił rzesze kotów i psów, ale także żółwie, kanarki i złote rybki. Kurczaki, krowy i osły, których obecność tak fascynowała niemieckiego filozofa Goethego (1749-1832) za jego czasów, obecnie rzadko pojawiają się na tej dorocznej mszy. W tym roku rzucała się też w oczy nieobecność koni, których właściciele nie dostali zezwolenia na ich przyprowadzenie od lokalnych władz obawiających się zakłóceń w ruchu ulicznym. Kościół katolicki nie przyznaje zwierzętom statusu równego człowiekowi. Nie mają duszy, ani szansy, by trafić do nieba. Jan Paweł II, który w przeciwieństwie do wielu swoich poprzedników nie hoduje zwierzątka domowego, jest zagorzałym obrońcą godności zwierząt. I chociaż wąż w historii chrześcijaństwa był zawsze postrzegany jako symbol pokusy, W ZESZŁYM ROKU PAPIEŻ OSOBIŚCIE UDZIELIŁ SWEGO BŁOGOSŁAWIEŃSTWA PYTONOWI!? www.racjonalista.pl/index.php/s,20/t,2198 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMcLloyd Re: Papież mówi tak! IP: *.lib.latrobe.edu.au 20.05.03, 11:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=6038595&a=6108791 Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Oszołom ma rację ! Wojtyła musi odejść !!! 20.05.03, 15:37 Zupełnie się nie sprawdził ! Kto go tam posłał ?!!! Kol. Wrzodak to wyjaśni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś