Gość: Polak Patriota IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.05.03, 15:24 Bardzo dobrze, żydzi chcą się zrobić świętymi krowami. Po głowie ich, i dalej wypróbowanymi metodami, niech siedzą w żydoameryce i izraelu, wystarczy parchów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciekS Panie Fedorowicz IP: *.mad.east.verizon.net 20.05.03, 16:40 Ja nie moge powiedziec ze jestem tolerancyjny, bo nie zabiłem jeszcze żadnego Katolika czy czlonka LPR". Z tego to raczej wynika fakt ze nie jestem uprzedzonym przestepca. Natomiast byc tolerancyjnym to znaczy nie byc bezczelnym wobec "swoich wybrancow" i nie gnebic ich wybiorczo. Ton Panskiej wypowiedzi jest nietolerancyjny bo skupil sie pan wlasnie na Zydach i meskich homoseksulaistach nie wymieniajac innych grup narodowych, politycznych, wyznaniowych czy rasowych. Poza tym panski wulgaryzm "pedal" bardzo dobitnie podkresla panska nietolerancje. Po coz wiec klamac spoleczenstwu? Pozdrawiam z bardziej tolerancyjnego regionu niz Polska, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Panie Fedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 17:28 Gość portalu: MaciekS napisał(a): > Ja nie moge powiedziec ze jestem tolerancyjny, bo nie zabiłem > jeszcze żadnego Katolika czy czlonka LPR". Z tego to raczej > wynika fakt ze nie jestem uprzedzonym przestepca. > > Natomiast byc tolerancyjnym to znaczy nie byc bezczelnym wobec > "swoich wybrancow" i nie gnebic ich wybiorczo. Ton Panskiej > wypowiedzi jest nietolerancyjny bo skupil sie pan wlasnie na > Zydach i meskich homoseksulaistach nie wymieniajac innych grup > narodowych, politycznych, wyznaniowych czy rasowych. Poza tym > panski wulgaryzm "pedal" bardzo dobitnie podkresla panska > nietolerancje. > > Po coz wiec klamac spoleczenstwu? > > > Pozdrawiam z bardziej tolerancyjnego regionu niz Polska, > M. - a od kiedy to słowo pedał jest wulgarne?? to jak w takim razie nzawiesz..hm...część od roweru którą naciskasz swymi stopami by się poruszać by móc jechać na rowerze? Ta polityczna poprawność kompletnie zlasowała ci mózg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresiarz Re: Prokuratura: poseł Fedorowicz nie popełnił pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 17:53 dobrze powiedział...trzeba nazywać po imieniu rzeczy..facet kochający sie z innym facetem to pedał i koniec kropka! Odpowiedz Link Zgłoś