oszolompolski 02.05.07, 13:57 Chętnie bym posłuchał, święto od razu byłoby weselsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Czy premier zaśpiewa jutro hymn Wolski? 02.05.07, 13:57 zaśpiewa pod flagą czerwono-białą Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Czy premier zaśpiewa jutro hymn Wolski? 02.05.07, 13:59 spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Historia_Wolski Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompolski Re: Czy premier zaśpiewa jutro hymn Wolski? 02.05.07, 13:59 Zdecydowanie powinien - Bulgotek narzeka, że za mało jest paperotyzmu. A Mamrotek przy śpiewaniu hymnu Wolski chrypi tak bardzo erotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy premier zaśpiewa jutro hymn Wolski? 02.05.07, 14:02 z tego co słyszałem został on przyjęty za swój i będzie odtwarzany przez środowiska patriotyczne z kregów lewego oszłomstwa Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompolski Re: Czy premier zaśpiewa jutro hymn Wolski? 02.05.07, 14:03 > z tego co słyszałem A więc słyszałeś niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Czy premier zaśpiewa jutro hymn Wolski? 02.05.07, 14:04 loppe napisał: > z tego co słyszałem został on przyjęty za swój i będzie odtwarzany przez > środowiska patriotyczne z kregów lewego oszłomstwa Można zatem uznać, że pan Kaczyński odniósł sukces pedagogiczny. Umuzykalnianie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Marzenie? 02.05.07, 14:04 Występ premierowy razem z Górniakową - wszystko jest możliwe w tym państwie. Doświadczamy rzeczywistości, której nikt w miarę normalny by nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś