zaba_pelagia 11.05.07, 19:42 pomijająć wszystko inne - jak można napisac ustawę całkowicie niezgodną z prawem???? kto, personalnie, ją napisał, kto sprawdzał? czyżby po nocach wysmazyli ją nasi bracia-prawnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
os.rooj Re: Autor! Autor! Autor!.. Mularczyk 11.05.07, 19:45 z błogosławieństwem "mamy Doorńa za Marszałka"? zaba_pelagia napisała: > pomijająć wszystko inne - jak można napisac ustawę całkowicie niezgodną z > prawem???? Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj Lechu! Lechu! Lechu! ...? 11.05.07, 19:47 "Trzeba przeprowadzić sądową ekspertyzę (możliwa też obserwacja w psychiatryku), czy Kaczyński jest durniem. Chociaż to akurat widać gołym okiem." - >alexanderson< Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 11.05.07, 20:12 Rzeczywiście, po tych paru miesiącach już nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Autor! Autor! Autor! ma dyspepsję 11.05.07, 19:47 "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
cloc Takiej kompromitacji jeszcze nie widziałem ! 11.05.07, 19:48 Autorzy knota - Kaczyści powinni się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Takiej kompromitacji jeszcze nie widziałem ! 11.05.07, 19:52 mysle, ze na tej ustawie prawnicy będą grali w "znajdź więcej niezgodności" Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna Re: na tej ustawie prawnicy będą grali 11.05.07, 20:05 Mularczyk ma szanse trafić do Sevres ;) Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna Żaba, daj spokój - bo jeszcze będą... 11.05.07, 19:51 ...bisować! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Żaba, daj spokój - bo jeszcze będą... 11.05.07, 19:53 do trzech razy sztuka? jak się nie napiszesz to się nie nauczysz? jeśli dziś wtorek, to napisali nową ustawę? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Zbigniewem Ziobrem ja pisano a sprawdzano... 11.05.07, 20:08 ...chyba tow. Kryzem, jak myslicie? Toc to najbardziej nastojaszczyje juristy w PiSdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj " Oto jest dzień, który dał nam Pan!"..;P 11.05.07, 21:15 zaba_pelagia napisała: > Autor! Autor! Autor! > pomijająć wszystko inne Odpowiedz Link Zgłoś