Dodaj do ulubionych

MORDERSTWO

IP: *.chello.pl 30.11.01, 19:54
Francja w imię wolności i równości już drugi raz wydała wyrok uznający za
słuszne roszczenie odszkodowania za NARODZINY NIEPEŁNOSPRAWNEGO DZIECKA.
Sędziowe uznali za stosowne prawo do pozbycia się dziecka, u którego juz w
okresie prenatalnym wykryto jakieś wady.
A ja sie pyta dlaczego: w Holandii dopuszczono możliwość zabójstw na starych
lub schorowanych osobach, we Francji dopuszcz się mozliwość zabójstw
niepełnosprawnych niemowlaków, a jednocześnie pietnuję się karę śmieci jak
niechumanitarną i niegodną osoby ludzkiej ?
Czy ksiądz kardynał chce aby Polska stała się częścią tego barbarzyńskiego
państwa jakim powoli staje się Unia Europejska ?
Po co nam taka Unia, która słabszych traktuje jak śmieci i zezwala na ich
mordowanie, jaka kategoria po starcach, ciężko chorych, kalekach zasłuży na
śmierć w oczach urzędników UE?

Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: MORDERSTWO IP: *.unl.edu 30.11.01, 20:02
      Swiat sie konczy Panie prowokat. Unia Europejska to nic innego ja New Order
      stworzony tylko w jednym celu: kontrolowac, kontrolowac i kontrolowac,
      wszystkich, wszystko i na zawsze. Za kilkadziesiat lat nie bedzie juz nic z
      polskosci, tradycji i wspomnien. Nasza dusza przestanie istniec. Rozmyjemy sie.
      Pozdrawiam, Andrzej.
      • Gość: 113001 Re: MORDERSTWO IP: *.25.196.27.Dial1.Chicago1.Level3.net 30.11.01, 20:21
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Swiat sie konczy Panie prowokat. Unia Europejska to nic innego ja New Order
        > stworzony tylko w jednym celu: kontrolowac, kontrolowac i kontrolowac,
        > wszystkich, wszystko i na zawsze. Za kilkadziesiat lat nie bedzie juz nic z
        > polskosci, tradycji i wspomnien. Nasza dusza przestanie istniec. Rozmyjemy sie.
        > Pozdrawiam, Andrzej.

Tak ale jak to wytlumaczyc milionom Polakow prawdziwych ktorzy jeszcze nie
        zalapuja co ich moze spotkac.

• Gość: Andrzej Re: MORDERSTWO IP: *.unl.edu 30.11.01, 20:37
          Pisac, pisac, pisac. Tlumaczyc i jeszcze raz tlumaczyc. Posluchaj, ja siedze w
          Stanach i zygac mi sie chce na ta kulturalna urawnilowke tutaj. McDonald
          i Burger King, wszystko wyglada tak samo, nie ma gdzie uciec. To samo czeka
          Europe i w niej Polske. My Polacy i Polska, po tylu wiekach niewoli mamy
          tylko jedna mozliwosc. BYCIE NIEZALEZNYM PANSTWEM, niestowarzyszonym z nikim.
          Z deszczu pod rynne. Na uslugach NATO, teraz EU !!! O co tu chodzi ?
          O wyzysk, o nic wiecej, kontrole, o nic wiecej. Nasza tozsamosc jest zagrozona.
          Powiem Ci, ze czytalem wiele materialow na temat owej UNII, materialow z tzw.
          nieoficjalnego obiegu. Zgroza bierze. To dzielo szatana i wielki oboz
          koncentracyjny. W nowoczesnym wydaniu oczywiscie. Przygotuj sie, ze bedziesz
          kontrolowany przez superkomputer, bedziesz mial swoj numer i juz niedlugo beda
          w stanie sledzic kazdy Twoj ruch przez satelity. Tu w Stanach juz tak robia z
          pedofilami. My normalni jestesmy nastepnymi w kolejce.
          Pozdrawiam, Andrzej.
          • Gość: prowokat wszystkiego najlepszego z okazji imienin IP: *.chello.pl 30.11.01, 20:44
            pozdrawiam

prowokat
            • Gość: Andrzej Re: wszystkiego najlepszego z okazji imienin IP: *.unl.edu 30.11.01, 21:07
              Dzieki stokrotne. Przez przypadek mam takie same inicjaly jak Lepper.
              hihihihi.
              Pzdr, Andrzej L.
              • Gość: UJHGKGH Re: wszystkiego najlepszego z okazji imienin IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 00:47
                I nie przez przypadek jestes pojebany jak on... hihihihikurwahihi
            • Gość: GHGG Re: wszystkiego najlepszego z okazji imienin IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 00:47
              Wsadz se w dupe swoje zyczenia... ;)
          • Gość: 113001 Re: MORDERSTWO IP: *.25.198.194.Dial1.Chicago1.Level3.net 30.11.01, 22:19
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Pisac, pisac, pisac. Tlumaczyc i jeszcze raz tlumaczyc. Posluchaj, ja siedze w
            > Stanach i zygac mi sie chce na ta kulturalna urawnilowke tutaj. McDonald
            > i Burger King, wszystko wyglada tak samo, nie ma gdzie uciec. To samo czeka
            > Europe i w niej Polske. My Polacy i Polska, po tylu wiekach niewoli mamy
            > tylko jedna mozliwosc. BYCIE NIEZALEZNYM PANSTWEM, niestowarzyszonym z nikim.
            > Z deszczu pod rynne. Na uslugach NATO, teraz EU !!! O co tu chodzi ?
            > O wyzysk, o nic wiecej, kontrole, o nic wiecej. Nasza tozsamosc jest zagrozona.
            > Powiem Ci, ze czytalem wiele materialow na temat owej UNII, materialow z tzw.
            > nieoficjalnego obiegu. Zgroza bierze. To dzielo szatana i wielki oboz
            > koncentracyjny. W nowoczesnym wydaniu oczywiscie. Przygotuj sie, ze bedziesz
            > kontrolowany przez superkomputer, bedziesz mial swoj numer i juz niedlugo beda
            > w stanie sledzic kazdy Twoj ruch przez satelity. Tu w Stanach juz tak robia z
            > pedofilami. My normalni jestesmy nastepnymi w kolejce.
            > Pozdrawiam, Andrzej.

Ja wiem doskonale o czym mowisz i jak bedziesz tworzyl swoje stowarzyszenie to ja
            zglaszam juz swoj akces.J pytalem jak uswiadomic te obojetna czesc spoleczenstwa
            ktora nie wie lub nie czuje dziadoctwa.Oni tylko moga zadecydowac w referendum.
    • Gość: prowokat MORDERSTWO IP: *.chello.pl 30.11.01, 22:11
      księze kardynale co ksiądz na to
      • u2 Re: MORDERSTWO 30.11.01, 23:01
        Gość portalu: prowokat napisał(a):

> księze kardynale co ksiądz na to

SYNU -CHUJ CI W DUPE

• Gość: camel Re: MORDERSTWO IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 23:09
          normalnie kontrolowala liczbe ludzkosci natura... a teraz musimy kontrolowac ja
          sami...albo obudzimy sie pewnego dnia i bedziemy sie zastanawiac kogo dzic
          zabijemy za kawalek chleba ....

camel
        • Gość: UGU Re: MORDERSTWO IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 00:48
          A gdzie tam, na roszkosz trzeba zasluzyc...
          ja bym mu w dupe wsadzil kreta
          • Gość: JA POPIERAM IP: 10.129.128.* 01.12.01, 11:26
            DWA KRETY
    • Gość: HHHLK Re: MORDERSTWO IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 00:46
      A takie tam pierdolenie... Czy ty czasem nie z LPRu jestes?
      • Gość: prowokat Re: MORDERSTWO IP: *.chello.pl 01.12.01, 10:04
        > A takie tam pierdolenie... Czy ty czasem nie z LPRu jestes?

nie a co
        • Gość: JA NIE KŁAM IP: 10.129.128.* 01.12.01, 11:27
          ŁGARZU
          • Gość: prowokat Re: NIE KŁAM IP: *.chello.pl 01.12.01, 12:28

nie wiem czemu wszystkie lewusy zarzucaja innym kłamstwo, macie to wrodzone czy
            jak

zaufanie zaufaniem, a kontrola przede wszystkim - mawaił tow. Lenin albo i Stalin

• Gość: HGG Re: NIE KŁAM IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:41
              Possij mi ty smierdzaca cipko
    • Gość: snajper Re: MORDERSTWO IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 19:34

> Francja w imię wolności i równości już drugi raz wydała wyrok uznający za
      > słuszne roszczenie odszkodowania za NARODZINY NIEPEŁNOSPRAWNEGO DZIECKA.
      > Sędziowe uznali za stosowne prawo do pozbycia się dziecka, u którego juz w
      > okresie prenatalnym wykryto jakieś wady.

Podobne prawo jest u nas. Nie wiedziałeś ?

> A ja sie pyta dlaczego: w Holandii dopuszczono możliwość zabójstw na starych
      > lub schorowanych osobach,

Nieprawda. W olandii, tak jak w innych krajach Europy (i nie tylko), zabójstwo
      jest niedozwolone. Dozwolono natomiast pomoc w samobójstwie, czyli eutanazję.

> we Francji dopuszcz się mozliwość zabójstw niepełnosprawnych niemowlaków,

Pierwsze słyszę. Możesz podać jakieś szczegóły ? W jakim wieku te niemowlaki mogą
      być ?

> a jednocześnie pietnuję się karę śmieci jak
      > niechumanitarną i niegodną osoby ludzkiej ?

Mają oczywiście rację. Też jestem przeciwnikiem kary śmierci.

> Czy ksiądz kardynał chce aby Polska stała się częścią tego barbarzyńskiego
      > państwa jakim powoli staje się Unia Europejska ?

Tak, chce. Pomijając to, że Unia to ani państwo, ani barbarzyńskie.

> Po co nam taka Unia, która słabszych traktuje jak śmieci i zezwala na ich
      > mordowanie,

Unia zezwala na mordowanie kogokolwiek ???????? Coś Ci się po...zajączkowało
      chyba ?

> jaka kategoria po starcach, ciężko chorych, kalekach zasłuży na
      > śmierć w oczach urzędników UE?

Żadna. Unia zajmuje się gospodarką. Sprawą kary śmierci zajmują się ustawodawcy
      poszczególnych krajów.

• Gość: jajacek Prowokat zmien nick ;( IP: *.kabel.telenet.be 01.12.01, 20:57
        To nie prowokacja to zalosne jest.
        Widze ,ze niektorzy potraktowali cie malo elegancko ,ale i ty ostatnio CHUJAMI
        miotasz .
        • Gość: prowokat Re: Prowokat zmien nick ;( IP: *.chello.pl 01.12.01, 21:22
          takie czasy, takie obyczaje
          • Gość: GKHG Re: Prowokat zmien nick ;( IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 23:27
            Kiedy ci w gaciach gowno zamiast chuja staje.

piekny wierszyk... az sie wzruszylem...
      • Gość: prowokat eutanazja i aborcja IP: *.chello.pl 01.12.01, 21:41
        eutanazja i aborcja
        Przysięga Hipokratesa
        =--------------------------------------------------------------------------
        Przysięgam na Apollona lekarza, na Asklepiosa, Hygieje, i Panaceje oraz na
        wszystkich bogów i boginie, biorąc ich na świadków, że wedle mej możności i
        rozeznania będę dochowywał tej przysięgi i tych zobowiązań.
        Mistrza mego w tej sztuce będę szanował na równi z rodzicami, będę się dzielił z
        nim mieniem i na żądanie zaspokajał jego potrzeby: synów jego będę uważał za
        swoich braci i będę uczył ich swej sztuki, gdyby zapragnęli się w niej kształcić,
        bez wynagrodzenia i żadnego zobowiązania z ich strony; prawideł, wykładów i całej
        pozostałej nauki będę udzielał swym synom, synom swego mistrza oraz uczniom,
        wpisanym i związanym prawem lekarskim, poza tym nikomu innemu. Będę stosował
        zabiegi lecznicze wedle mych możności i rozeznania ku pożytkowi chorych, broniąc
        ich od uszczerbku i krzywdy.

Nikomu, nawet na żądanie, nie dam śmiercionośnej trucizny, ani nikomu nie będę
        jej doradzał, podobnie też nie dam nigdy niewieście środka poronnego. W czystości
        i niewinności zachowam życie swoje i sztukę swoją.

Nie będę operował chorych na kamicę, pozostawiając to ludziom zawodowo stosującym
        ten zabieg.

Do jakiegokolwiek wejdę domu, wejdę doń dla pożytku chorych, nie po to, żeby
        świadomie wyrządzać krzywdę lub szkodzić w inny sposób, wolny od pożądań
        zmysłowych tak wobec niewiast jak i mężczyzn, wobec wolnych i niewolników.

Cokolwiek bym podczas leczenia, czy poza nim, z życia ludzkiego ujrzał, czy
        usłyszał, czego nie należy na zewnątrz rozgłaszać, będę milczał, zachowując to w
        tajemnicy.

Jeżeli dochowam tej przysięgi, i nie złamię jej, obym osiągnął pomyślność w życiu
        i pełnieniu tej sztuki, ciesząc się uznaniem ludzi po wszystkie czasy; jeżeli ją
        przekroczę i złamię, niech mnie los przeciwny dotknie
        -------------------------------------------------------------------------------
        to po jakiego ciula lekarze składają to przysięgę
        po co ten cyrk
        danego słowa powinno się dotrzymać
        a przysięgają zapewne dorosłe ojrzałe i odpowiedzialne osoby
        po co wszystko
        WYTŁUMACZIE MI LEWACY I UE-FANI
        • Gość: snajper Re: eutanazja i aborcja IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 21:59

> eutanazja i aborcja
          > Przysięga Hipokratesa
          > =--------------------------------------------------------------------------
          > Przysięgam na Apollona lekarza, na Asklepiosa, Hygieje, i Panaceje oraz na
          > wszystkich bogów i boginie, biorąc ich na świadków, że wedle mej możności i
          > rozeznania będę dochowywał tej przysięgi i tych zobowiązań.
          > Mistrza mego w tej sztuce będę szanował na równi z rodzicami, będę się dzielił
          > z nim mieniem i na żądanie zaspokajał jego potrzeby: synów jego będę uważał za
          > swoich braci i będę uczył ich swej sztuki, gdyby zapragnęli się w niej kształcić
          > bez wynagrodzenia i żadnego zobowiązania z ich strony; prawideł, wykładów i cał
          > ej pozostałej nauki będę udzielał swym synom, synom swego mistrza oraz uczniom,
          > wpisanym i związanym prawem lekarskim, poza tym nikomu innemu. Będę stosował
          > zabiegi lecznicze wedle mych możności i rozeznania ku pożytkowi chorych, broniąc
          > ich od uszczerbku i krzywdy.
          >
          > Nikomu, nawet na żądanie, nie dam śmiercionośnej trucizny, ani nikomu nie będę
          > jej doradzał, podobnie też nie dam nigdy niewieście środka poronnego. W czystoś
          > ci i niewinności zachowam życie swoje i sztukę swoją.
          >
          > Nie będę operował chorych na kamicę, pozostawiając to ludziom zawodowo stosując
          > ym ten zabieg.
          >
          > Do jakiegokolwiek wejdę domu, wejdę doń dla pożytku chorych, nie po to, żeby
          > świadomie wyrządzać krzywdę lub szkodzić w inny sposób, wolny od pożądań
          > zmysłowych tak wobec niewiast jak i mężczyzn, wobec wolnych i niewolników.
          >
          > Cokolwiek bym podczas leczenia, czy poza nim, z życia ludzkiego ujrzał, czy
          > usłyszał, czego nie należy na zewnątrz rozgłaszać, będę milczał, zachowując to w
          > tajemnicy.
          >
          > Jeżeli dochowam tej przysięgi,i nie złamię jej, obym osiągnął pomyślność w życi
          > u i pełnieniu tej sztuki, ciesząc się uznaniem ludzi po wszystkie czasy;jeżeli
          > ją przekroczę i złamię, niech mnie los przeciwny dotknie
          > -------------------------------------------------------------------------------
          > to po jakiego ciula lekarze składają to przysięgę
          > po co ten cyrk
          > danego słowa powinno się dotrzymać

i nie operować kamicy, mieniem z mistrzem (ordynatorem ?) się dzielić, synów
          mistrza uczyć bez wynagrodzenia, ...

> a przysięgają zapewne dorosłe ojrzałe i odpowiedzialne osoby
          > po co wszystko
          > WYTŁUMACZIE MI LEWACY I UE-FANI

Tradycja, prawiczku, tradycja.
          • Gość: prowokat Re: eutanazja i aborcja IP: *.chello.pl 01.12.01, 22:04
            Tradycja - czyli?
            • Gość: snajper Re: eutanazja i aborcja IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 22:40

> Tradycja - czyli?

Składanie tej przysięgi jest tradycją. Z faktu jej złożenia nie wynika, iż
              lekarze podporządkują się jej zaleceniom, przyjmując je w sposób dosłowny.
              Podobnie moża słowa naszego hymnu >co nam obca przemoc wzięła, szablą odbierzemy<
              uważać za wezwanie do agresji na Ukrainę, Białoruś, Litwę, ...

• Gość: prowokat Re: eutanazja i aborcja IP: *.chello.pl 01.12.01, 22:55
                > Składanie tej przysięgi jest tradycją. Z faktu jej złożenia nie wynika, iż
                > lekarze podporządkują się jej zaleceniom,

to po co to robią, JEST TO PRZYSIEGA, czyli danie słowa + obowiązek wywiązania
                się z niego BEZ WZGLEDU NA OKLICZNOŚCI

>przyjmując je w sposób dosłowny.
                > Podobnie moża słowa naszego hymnu >co nam obca przemoc wzięła, szablą odbier
                > zemy<
                > uważać za wezwanie do agresji na Ukrainę, Białoruś, Litwę, ...

jeśli już agresja to na Rosję, USA i Wielką Brytanię, te kraje dzieliły Europę w
                Jałcie; a odwołując się do czasów powstania hymnu to na Rosję, Niemcy i Austrię
                poza tym układ Jałtański, zatwierdziła władza (jak źle by o niej nie mówić) polska

• Gość: snajper Re: eutanazja i aborcja IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:05

> > Składanie tej przysięgi jest tradycją. Z faktu jej złożenia nie wynika, iż
                  > > lekarze podporządkują się jej zaleceniom,
                  >
                  > to po co to robią, JEST TO PRZYSIEGA, czyli danie słowa + obowiązek wywiązania
                  > się z niego BEZ WZGLEDU NA OKLICZNOŚCI

Bo taka jest tradycja. Natomiast rzeczywiście, jej tekst powinien być zmieniony.
                  Tu przyznam Ci rację. No bo sam powiedz, maja nie operować kamicy ? Bo taką
                  złożyli przysięgę ?

• Gość: prowokat Re: eutanazja i aborcja IP: *.chello.pl 01.12.01, 23:10
                    jeśli prawo jest złe lub z jakiś innych powodów niedoskonałe to trzeba je
                    zmienic a nie łamać
                    • Gość: snajper Re: eutanazja i aborcja IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:15

> jeśli prawo jest złe lub z jakiś innych powodów niedoskonałe to trzeba je
                      > zmienic a nie łamać

Z tym zgadzam się całkowicie.

• Gość: jajacek Re: eutanazja i aborcja to glupota jest IP: *.kabel.telenet.be 01.12.01, 23:31
                        Wracajac do glownej idei Prowokata ,ze to UE jet odpowiedzialna za aborcje i
                        eutanazje to czysta glupota !
                        Irlandia ma bardziej restrykcyjna ustawe aborcyjna niz Polska !
                        Jedynym krajem w Europie gdzie mozliwa jest eutanazja to Holandia .
                        UE nie ma nic wspolnego ze stanowieniem takiego prawa .
                        Ja mieszkam 30km.od Holenderskiej granicy i tam mozna dostac legalnie
                        narkotyki ,w moim kraju juz za posiadanie choc jednego grama idzie sie siedziec.
                        A Belgia i Holandia sa w UE !
                        Nic nie stoi na przeszkodzie aby Polska bedac poza UE czy tez w EU miala
                        zupelnie inne przepisy w tych sprawach !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka