Dodaj do ulubionych

O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10

IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 19:36
Jutro, to jest w niedzielę, o godzinie 22.10 na TVN w superwizjerze będzie
reportaż o księdzu pedofilu opisanym w GW.
Obserwuj wątek
    • Gość: evka Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 21:36
      no i co z tego. wystarczy, ze gazeta opisuje to do wyrzygania. jakos dziwnie
      tym razem nie uznaje decyzji organow sprawiedliwosci (sprawa zostala umorzona)
      tylko dalej miota oskarzenia. trzeba byc konsekwentnym!! propaguje legalizm a
      tu sie przypieła. może dlatego, ze mimo jej zaangazowania sprawa nie nabrała
      toku.no i sprawa dotyczy ksiedza!!
      • Gość: snajper Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 22:43
        Gość portalu: evka napisał(a):

> no i co z tego. wystarczy, ze gazeta opisuje to do wyrzygania. jakos dziwnie
        > tym razem nie uznaje decyzji organow sprawiedliwosci (sprawa zostala umorzona)

Sprawa NIE zostałaumorzona. Została przekazana do innej prokuratury, gdyż
        prokuratura nadrzędna negatywnie oceniła doczodzenie przeprowadzone przez
        prokuraturę.

> tylko dalej miota oskarzenia. trzeba byc konsekwentnym!! propaguje legalizm a
        > tu sie przypieła. może dlatego, ze mimo jej zaangazowania sprawa nie nabrała
        > toku.no i sprawa dotyczy ksiedza!!

• Gość: LKJHL Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:47
        Jestes rozmodlona?
        • Gość: stefa Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.mel.iprimus.net.au 06.12.01, 15:47
          ksiezy sa smierdziace lenie...to sa normalni ludzie a nie swieci..tez papiez
          nie jest swiety..mordercy i zlodzieje.Polska to narod ciemny.
      • Gość: U Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: 216.41.31.* 03.12.01, 05:30

> no i co z tego. wystarczy, ze gazeta opisuje to do
        wyrzygania. jakos dziwnie
        > tym razem nie uznaje decyzji organow sprawiedliwosci
        (sprawa zostala umorzona)
        > tylko dalej miota oskarzenia. trzeba byc
        konsekwentnym!! propaguje legalizm a
        > tu sie przypieła. może dlatego, ze mimo jej
        zaangazowania sprawa nie nabrała

A moze by tak zmienic tytul "ksiadz" na Kaplan.( z
        l,jak w Lidii,nie jak w Lukazu).Zaloze sie,ze skoncza
        sie napady i zobaczycie,ze ci,ktorzy wolaja dzisiaj - na
        pohybel -zaczna go bronic
      • Gość: anty Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.slupsk.tpnet.pl 03.12.01, 13:54

> tym razem nie uznaje decyzji organow sprawiedliwosci (sprawa zostala umorzona)
        Ciumkanie i macanie oraz kąpiółki z małymi dziewczynkami to normalne praktyki
        kleru KK i stąd umorzenie jest uzasadnione. Swoją drogą gdzie są ojcowie tych
        dziewczynek. Może poprzedni proboszcz robił to co w/w ale z chłopczykami? NIE
        życzę Evka, by to spotkało twoją córkę
        Pozdr anty

• Gość: Logik Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.01, 15:30

A nie RABINA !

• Gość: OzRM Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:01
      Widzę że Koszerna nie ustaje w nagonce na księdza z Dukli. Za wszelką cenę chce
      ukryć pedofilstwo we własnych szeregach a by to zrobić nagłaśnia psreparowane
      przez siebie "fakty" - Oszołom z Radia Maryja
      • Gość: snajper Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 22:44
        Gość portalu: OzRM napisał(a):

> Widzę że Koszerna nie ustaje w nagonce na księdza z Dukli.

Ręka w rękę z prokuraturą.

> Za wszelką cenę chce
        > ukryć pedofilstwo we własnych szeregach a by to zrobić nagłaśnia psreparowane
        > przez siebie "fakty" - Oszołom z Radia Maryja

• Gość: Balzer Ten zboczeniec smie sie pokazywac w telewizji ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:05
      Przeciez juz dawno powinien siedziec w wiezieniu. No ale coz, w tym kraju rzadzi kosciol.
      • Gość: IJHILH Re: Ten zboczeniec smie sie pokazywac w telewizji ? IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:50
        Moze i w kraju tak, ale u mnie w domu nie. Tym chujom w sutannach nie wolno
        podejsc nawet do bramy... natychmiast spuszczam psy - a mam cztery ogromne,
        wiecznie wkurwione bulteriery. Jak kiedy, ktory zakonnik wlizie mi na posesje,
        to go pogonia... Zagryzc moze i nie, bo tak wyszkolone, ale skurwiela pogonia...
        • Gość: evka Re: kundlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 22:12
          mam nadzieje, ze wczesniej ciebie zagryza-zly czlowieku. te bulteriry sa
          wkurwione, bo ty jestes zly DResie. jaki pan taki kram a ja na was sram!!!!!!!!
          • Gość: snajper Rasowa evko. IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 22:34

> mam nadzieje, ze wczesniej ciebie zagryza-zly czlowieku. te bulteriry sa
            > wkurwione, bo ty jestes zly DResie. jaki pan taki kram a ja na was sram!!!!!!!!

Rasowa jesteś ? A jaka rasa ? Ty z dupelków, czy z jajników, a może sweter ? A
            może Ty jesteś bulgot ? Chyba tak. Na pewno bulgot.

• Gość: feltfebe Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 22:58

Zawsze zastanawiałem się jakiej kultury są ludzie atakujący Polaków,
              rzucający oszczerstwa na ojczyznę, nienawidzący kraju, w którym żyją?
              Tematy, w których uczestniczą a nawet je incjują mówią same, jakie to kreatury.
              • Gość: HGLJH Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 23:13
                Urodzilem sie w Polsce, wiec niby jestem Polakiem... ale szczerze
                powiedziawszy, ja was kurwa nienawidze, zawszona bando tepych kretynow.
                Wstyd mi, ze jestem Polakiem.
              • Gość: snajper Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 23:27
                Gość portalu: feltfebe napisał(a):

> Zawsze zastanawiałem się jakiej kultury są ludzie atakujący Polaków,
                > rzucający oszczerstwa na ojczyznę, nienawidzący kraju, w którym żyją?
                > Tematy, w których uczestniczą a nawet je incjują mówią same, jakie to kreatury

Szukałem choć jednej prawdziwej frazy w Twoim poście. I nie udało mi się znaleźć.

Tropiciel zbrodni Polaków ? Nieprawda. Prawdę o zbrodni w Jedwabnem, niewątpliwie
                polskiej odkrył kto inny.

Atakujący Polaków ? Chyba, że masz na myśli Polaków - morderców z Jedwabnego. Ale
                chyba nie masz.

Rzucający oszczerstwa na ojczyznę ? Mówienie prawdy nazywasz oszczerstwem ?
                Dziwne.

Nienawidzący kraju ? Najmniej prawdziwe stwierdzenie ze wszystkich.

Z ostatniego zdania trudo wyodrębnić jakąkolwiek frazę twierdzącą.

Tak więc podsumowując: pudło. Nawet w tarczę nie trafiłeś.
                • Gość: U Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.33.41.216.conversent.net 03.12.01, 15:14
                  Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: feltfebe napisał(a):
                  >
                  > > Zawsze zastanawiałem się jakiej kultury są ludzie
                  atakujący Polaków,
                  > > rzucający oszczerstwa na ojczyznę, nienawidzący
                  kraju, w którym żyją?
                  > > Tematy, w których uczestniczą a nawet je incjują
                  mówią same, jakie to krea
                  > tury
                  >
                  > Szukałem choć jednej prawdziwej frazy w Twoim poście.
                  I nie udało mi się znaleź
                  > ć.
                  >
                  > Tropiciel zbrodni Polaków ? Nieprawda. Prawdę o
                  zbrodni w Jedwabnem, niewątpliw
                  > ie
                  > polskiej odkrył kto inny.
                  >
                  > Atakujący Polaków ? Chyba, że masz na myśli Polaków -
                  morderców z Jedwabnego. A
                  > le
                  > chyba nie masz.
                  >
                  > Rzucający oszczerstwa na ojczyznę ? Mówienie prawdy
                  nazywasz oszczerstwem ?
                  > Dziwne.
                  >
                  > Nienawidzący kraju ? Najmniej prawdziwe stwierdzenie
                  ze wszystkich.
                  >
                  > Z ostatniego zdania trudo wyodrębnić jakąkolwiek frazę
                  twierdzącą.
                  >
                  > Tak więc podsumowując: pudło. Nawet w tarczę nie
                  trafiłeś.

Zbrodnie Polakow?A czymze jest takie jedbawne w
                  porownaniu z Katyniem i GULAGami???Przy okazji:Ja nie
                  biore udzialu w takich licytacjach,bo kazdy czlowiek
                  zamordowany,to zbrodnia.Jednak czasem nie mam innego
                  wyjscia.
                  • Gość: snajper Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.waw.cdp.pl 03.12.01, 15:50
                    Gość portalu: U napisał(a):

> Zbrodnie Polakow?A czymze jest takie jedbawne w
                    > porownaniu z Katyniem i GULAGami???Przy okazji:Ja nie
                    > biore udzialu w takich licytacjach,bo kazdy czlowiek
                    > zamordowany,to zbrodnia.Jednak czasem nie mam innego
                    > wyjscia.

A czymże jest taki Katyń w porównaniu z GUŁAGami ? Po co było robić tyle szumu o
                    grupkę zabitych Polaków, czy to nie wszystko jedno, z czyjej ręki zginęli ?
                    Oczywiście takie licytacje są bez sensu. Chyba Ci to pokazałem. Więc po co je
                    robić ?
              • Gość: Logik Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.01, 15:52

>
                > Zawsze zastanawiałem się jakiej kultury są ludzie atakujący Polaków,
                > rzucający oszczerstwa na ojczyznę, nienawidzący kraju, w którym żyją?
                > Tematy, w których uczestniczą a nawet je incjują mówią same, jakie to kreatury
                > .
                > Przesledz Jego posty a zobaczysz kim On jest.Poprostu to jest Zydek wrogo
                nastawiony do Polski!

• Gość: snajper Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.waw.cdp.pl 03.12.01, 16:03
                  Gość portalu: Logik napisał(a):

> > Przesledz Jego posty a zobaczysz kim On jest.Poprostu to jest Zydek wrogo
                  > nastawiony do Polski!

Pudło, Logiku. Ani Żydek, ani wrogo nastawiony do Polski. Jestem za to wrogo
                  nastawiony do pedofili, szczególnie tych, co to uważają, że im nikt nic nie
                  zrobi. Jestem też nastawiony wrogo do morderców niewinnych ludzi, takich jak ci w
                  Jedwabnem. Jeśłi to świadczy, że nie jestem Polakiem, to masz bardzo złe zdanie o
                  Polakach. Czy uważasz, że Polak musi lubić księdza pedofila ?
                  • Gość: Logik Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.01, 16:24
                    Gość portalu: snajper napisał(a):

Czy uważasz, że Polak musi lubić księdza pedofila ?

Jakim prawem "SPRAWIEDLIWY" czlowieku bez prawomocnego wyroku rozpowszechniasz
                    te spreparowane przez SLD i Zydow oszczerstwa!To jest Wasza ubecka taktyka!
                    Ziarno zostalo zasiane i o to Wam chodzi.
                    • Gość: snajper Re: snajper czołowy tropiciel zbrodni Polaków, tu? IP: *.waw.cdp.pl 03.12.01, 16:36
                      Gość portalu: Logik napisał(a):

> Jakim prawem "SPRAWIEDLIWY" czlowieku bez prawomocnego wyroku rozpowszechniasz
                      > te spreparowane przez SLD i Zydow oszczerstwa!To jest Wasza ubecka taktyka!
                      > Ziarno zostalo zasiane i o to Wam chodzi.

Bo przedstawiono dowody jego pedofilstwa. Zakonnik i grekokatoliczka to dla
                      Ciebie przedstawiciele Żydów i SLD ??? Zakonnik jest Żydem, czy SLDowcem ?
                      Molestowane dziewczynki, dzisiaj już kobiety, zeznające i oskarżające księdza to
                      Żydówki, czy członkinie SLD ? No ale Ty mi nie odpowiesz. Dla Ciebie najlepszym
                      argumentem jest nazwać kogoś Żydem lub UBekiem.

A co do rozpowszechniania, to nie wiem czy zauważyłeś, ale mamy wolność słowa.
                      Rozumiem oczywiście, że Ty byś wolał takie fakty ukryć, a sprawie łeb ukręcić.
                      Niech sobie księżulo spokojnie maca dalej. Tyle lat było dobrze, to i dalej może
                      tak być. Niech prowadzi oprócz religii także praktyczne lekcje seksu. Taka
                      działalność społeczna.
          • Gość: GJGKL Re: kundlu IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 23:11
            Dresie??? Babo, myslisz, ze jak mam wlasny dom i psy, to jestem dresem?
            A co to za logika?
            Psy sa wiecznie wkurwione, bo pilnuja domu. W kolko ktos sie kreci i to je
            drazni. Sa wyszkolone, aby pilnowac i dobrze to robia.
            A dla nich jestem bardzo dobry. Duzo lepszy niz dla ludzi. I mysle, ze predzej
            tego ksiedza po dupie pogryza niz ktorys na mnie warknie...
            • Gość: feltfebe Re: snajper =HGLJH ta sama osoba!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 23:24
              Z Ciebie Polak jak ze mnie Chińczyk!
              Czy w hederze uczą takiej nienawiści?
              • Gość: snajper Kolejne fałszywe odkrycie. Feltfebe, skup się ! IP: *.acn.waw.pl 02.12.01, 23:29
                • Gość: feltfebe Re: Chyba kręcisz snajper? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 00:06

Patrz na godzinę wysyłania Twoich listów.

Myślałem , że jesteś gościem z klasą do póty, do puki nie zobaczyłem tematu
                  jaki zaincjowałeś. Wiarygodność Twoja spadła do zera.
                  Do cholery nie pochodzisz chyba z gminu?
                  Szalom.
                  • Gość: snajper Re: Chyba kręcisz snajper? IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 00:33

> Patrz na godzinę wysyłania Twoich listów.

Patrzę, patrzę i nic. Widocznie o tej porze niedomyślny już jestem. Gdybyś mógł
                    jaśniej, to wdzięczny będę.

> Myślałem , że jesteś gościem z klasą do póty, do puki nie zobaczyłem tematu
                    > jaki zaincjowałeś.

Którego ? Tego o programie o księdzu pedofilu w TVN ? Uważasz, że zwracnie uwagi
                    na audycje, dotyczące tematu, który interesuje forumowiczów, to coś złego ?

> Wiarygodność Twoja spadła do zera.

A dlaczego ? Programu nie odwołali, choć nie był zbyt ciekawy. Nie wniósł nic
                    nowego. Czyli moja informacja była zgodna z prawdą, czyli wirygodna.

> Do cholery nie pochodzisz chyba z gminu?

Co to znaczy pochodzić z gminu ? Mój ojciec miał wyższe wykształcenie, ale
                    studiował wieczorowo. Najpierw pracował jako kreślarz, potem jako projektant. Czy
                    on był gminem ? A jeśli moja matka miała tylko średnie wykształcenie, to może ją
                    zaliczysz do gminu ? To jak to jest z moim pochodzeniem ? Czy gmin to jest dla
                    Ciebie to samo co czerń, motłoch, pospólstwo ? Czy to coś złego pochodzić z
                    gminu ? Czy jeśli się pochodzi z gminu, to juz nic z tym nie mozna zrobić ? A jak
                    ktoś pochodzący z gminu wyprze się swoich rodziców, zerwie z nimi kontakt, będzie
                    się ich wstydził, to już będzie OK ?

> Szalom.

Jesteś Żydem, że tak mnie pozdrawaisz ? Na wszelki wypadek odpowiem Ci tak samo:

szalom !
        • Gość: Logik Re: Ten zboczeniec smie sie pokazywac w telewizji ? IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.01, 15:46
          Gość portalu: IJHILH napisał(a):

> Moze i w kraju tak, ale u mnie w domu nie. Tym chujom w sutannach nie wolno
          > podejsc nawet do bramy... natychmiast spuszczam psy - a mam cztery ogromne,
          > wiecznie wkurwione bulteriery. Jak kiedy, ktory zakonnik wlizie mi na posesje,
          > to go pogonia... Zagryzc moze i nie, bo tak wyszkolone, ale skurwiela pogonia..
          > .

Juz tylko po samej rasie psow ktore chodujesz mozna zobaczyc ktos Ty,a jak sie
          odezwiesz to calkowicie TOWARZYSZU kompromitujesz sie.
          • Gość: Dżangazi Re: Ten zboczeniec smie sie pokazywac w telewizji ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 14:19
            Zapomnijcie o tematacie. Sprawę umorzą. Czarni są ponad prawem. Opus Dei Uber
            Alles. Jakuza, Cosa Nostra, Medelin, Ndhrangetta, Camorra i inni to gówniarze
            przy kościele katolickim. Oni się tylko tak skromnie uśmiechają, ale mogą
            wszystko, są wszędzie. Opus Dei ma macki nawet w SLD - owskim rządzie.
    • Gość: Dżangazi Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 14:21
      Zapomnijcie o tematacie. Sprawę umorzą. Czarni są ponad prawem. Opus Dei Uber
      Alles. Jakuza, Cosa Nostra, Medelin, Ndhrangetta, Camorra i inni to gówniarze
      przy kościele katolickim. Oni się tylko tak skromnie uśmiechają, ale mogą
      wszystko, są wszędzie. Opus Dei ma macki nawet w SLD - owskim rządzie.
    • Gość: . Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.toya.net.pl 04.12.01, 21:55
      .
    • Gość: . Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.toya.net.pl 05.12.01, 20:08
      .
    • Gość: . Re: O księdzu pedofilu w TVN - 02.12.2001 godz 22.10 IP: *.toya.net.pl 05.12.01, 20:51
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka