przemek1975 24.05.07, 22:20 Mam nadzieje, ze starczy dla was miejsca w zakladach karnych. No i Jakubowska bedzie miala towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażających 24.05.07, 22:23 dowodów na panią Szczypińską.Przypominał to dziś pan Gadzinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają 24.05.07, 22:25 mike.recz napisał: > dowodów na panią Szczypińską.Przypominał to dziś pan Gadzinowski. Szczypińską? A cóż ta łajza przeskrobała? Zapomiała wpisać w kwity, że zarabia w kaczej spółce Srebrna? Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko66 Re: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają 24.05.07, 22:27 w ich przypadku to niedopatrzenie, w przypadku lewicy-przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają 24.05.07, 22:28 gryziec napisała: > mike.recz napisał: > > dowodów na panią Szczypińską.Przypominał to dziś pan Gadzinowski. > > Szczypińską? A cóż ta łajza przeskrobała? Zapomiała wpisać w kwity, > że zarabia w kaczej spółce Srebrna? Możliwe,że to również;) Przyznaję się dałem ciała.Miałem napisać o pani Małgorzacie Ostrowskiej. Ale pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają 24.05.07, 22:34 mike.recz napisał: > Przyznaję się dałem ciała.Miałem napisać o pani Małgorzacie Ostrowskiej. No faktycznie dałeś! Ostrowska chciała w komisji bankowej rozliczyć SKOKi (bo są poza kontrolą bankową). Ale w SKOKI jest umoczony Gosiu i Najjaśniejsza Rodzina, więc kobita się przestraszyła i z komisji się wycofała. I jest spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają 24.05.07, 22:42 gryziec napisała: > mike.recz napisał: > > Przyznaję się dałem ciała.Miałem napisać o pani Małgorzacie Ostrowskiej. > > No faktycznie dałeś! Ostrowska chciała w komisji bankowej rozliczyć SKOKi > (bo są poza kontrolą bankową). Ale w SKOKI jest umoczony Gosiu i Najjaśniejsza > Rodzina, więc kobita się przestraszyła i z komisji się wycofała. I jest spokój. I właśnie dlatego jest kompletna cisza w temacie chociaż jeszcze niedawno panowała burza i krzyczały wszystkie pisiaki łącznie z tymi forumowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają 24.05.07, 22:56 mike.recz napisał: > I właśnie dlatego jest kompletna cisza w temacie chociaż jeszcze niedawno > panowała burza i krzyczały wszystkie pisiaki łącznie z tymi forumowymi. Te forumowe kłapią dziobami bez przerwy, a na ich forum Gazety Wolskiej, cisza jak na cmentarzu. Kolejne prawicowe piśmidło padnie, a kaczyści znów będą czepiać się Wyborczej, że jej czytelnictwo rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: errata 24.05.07, 22:31 mike.recz napisał: zero od miesiąca zwleka z pokazaniem porażają > dowodów na panią Szczypińską.Przypominał to dziś pan Gadzinowski. Na panią Małgorzatę Ostrowską oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
stadion_narodowy Re: Bad news komuchy. You're dead 24.05.07, 22:26 przemek1975 napisał: > Mam nadzieje, ze starczy dla was miejsca w zakladach karnych. > No i Jakubowska bedzie miala towarzystwo. =============================================== You are writing out nonsenses ! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Ziobro się w końcu do roboty bierze? 24.05.07, 22:27 Kiedy konferencja prasowa? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Bad news komuchy. You're dead 24.05.07, 22:30 przemek1975 napisał: > Mam nadzieje, ze starczy dla was miejsca w zakladach karnych. > No i Jakubowska bedzie miala towarzystwo. nadzieja jest matka głupich wy prawiczki tylko nadziejami zyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Partia kleptomanow robi ze strachu w gacie 24.05.07, 22:33 Bardzo przyjemny widok. Nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stadion_narodowy Re: Bad news komuchy. You're dead 24.05.07, 22:32 You are young and little you know. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Sweet dreams, buddy...... 24.05.07, 22:34 A dlaczego piszesz po angielsku? Że niby tak światowo, co? Ech, Wolacy - po polsku nie potrafią, to się angielszczyzną z Kłaja podpierają... Odpowiedz Link Zgłoś