Dodaj do ulubionych

aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejskiego

05.06.07, 23:06
z obornikiem w "teraz my".
Obserwuj wątek
    • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 05.06.07, 23:14
      8macek napisał:

> z obornikiem w "teraz my".
      >
      > Robaczek myślał, że jest w stanie pokonać ją intelektualnie.
      >
      • 3promile Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 05.06.07, 23:15
        Obawiam, się, że nieintelektualnie (w sensie na gołe klaty i po mordzie) też nie
        miałby szans...
        • dr.krisk Fakt, Kazia jest ostra! 05.06.07, 23:18
          I za to ją lubię.
          • 3promile Re: Fakt, Kazia jest ostra! 05.06.07, 23:19
            A ja jej za to nie cierpię. Przerażają mnie takie kobitki ;)
            • marouder Kazia to prywatnie bardzo sympatyczna osoba 05.06.07, 23:21
              Widzialem sie z nia pare tyodni temu w Cafe Mynek na Kazimierzu i nawet
              mowilismy o p. Wierzejskim oraz latwosci z jaka mozna mu sie publicznie dobrac
              do pupki:)
              • 3promile Re: Kazia to prywatnie bardzo sympatyczna osoba 05.06.07, 23:24
                W cafe "Cokolwiek" to jeszcze jakoś cię mogę, ale przypomnij sobie, jak
                potrafiła zdominować biednego Kłosińskiego w tiwi... Potwór!
              • frank_drebin Do pupki publicznie ? Czegos takiego nawet Kazia 05.06.07, 23:38
                by nie wytrzymala ;) "rotfl" hiehiehiehie :)))))
                marouder napisał:

> Widzialem sie z nia pare tyodni temu w Cafe Mynek na Kazimierzu i nawet
                > mowilismy o p. Wierzejskim oraz latwosci z jaka mozna mu sie publicznie dobrac
                > do pupki:)
                • 1a110 Re: Do pupki publicznie ? Czegos takiego nawet Ka 05.06.07, 23:41
                  wiegejskiego krzywdujom publicznie , ojejku.
                  czy bosak juz przybywa z odsieczom
                  • marouder Oczywiscie ze do pupki!Slowa "pupka" uzylem w ... 05.06.07, 23:45
                    ..znaczeniu: calosc Wiezejskiej osoby.
                    • frank_drebin Hiehie :) Spoko watek luzny, pora pozna, posmiac 05.06.07, 23:47
                      sie tez trzeba bo pekniemy od tej polityki ;)
                      marouder napisał:

> ..znaczeniu: calosc Wiezejskiej osoby.
                      • 3promile Re: Hiehie :) Spoko watek luzny, pora pozna, posm 05.06.07, 23:49
                        Tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie jest tak, że na takie "Teraz my" nie
                        wystawia się w LPR kandydata w ramach kary porządkowej...
            • dr.krisk A skąd! 05.06.07, 23:23
              3promile napisał:

> A ja jej za to nie cierpię. Przerażają mnie takie kobitki ;)
              Wszystkie ostre dziewczyny (w typie Szczuki) które znałem, okazały się
              sympatyczne i miłe w życiu codziennym. A feministki to w szczególności. Jedyne
              zołzy jakie napotkałem to były słodkie kurki domowe.
              • 3promile Re: A skąd! 05.06.07, 23:26
                W tym miejscu powinniśmy BARDZO precyzyjnie zdefinować "życie codzienne" ;)
                • dr.krisk Prosze bardzo. 05.06.07, 23:40
                  Jakoś tak się złożyło, że moje najlepsze kumpelki, najukochańsze dziewczyny
                  oraz najmilsze znajome to były właśnie osobniki szczukopodobne. Ładne (albo
                  nieładne), okropnie wyszczekane sawantki. Albowiem mam taki spaczony gust, że
                  jak widzę Niewinne Dziewczę Polskie, co ręce w małdrzyk składa a buzię w ciup -
                  to nijakiego zainteresowania nie przejawiam.
                  A "życie codzienne"? Wtedy, gdy nie muszą walczyć, udowadniać, itp.
                  • mulla_ahmed Masz najzupelniej normalny gust. 05.06.07, 23:42
                    Skromnosc i pochylanie karku oraz tzw. grzecznosc to idealne narzedzia do
                    stworzenia sfrustrowanych zyciowych kalekow.
                  • 3promile Re: Prosze bardzo. 05.06.07, 23:46
                    No to kurna, Dottore, chyba źle trafiłem, bo moja jedna jedyna doświadczona
                    osobiście, nazwijmy to za Kazikiem "wyzwolona, kaba kaba" akurat nie potrafiła
                    przestawać walczyć, udowadniać i wykazywać przewagę nawet poza audytorium -
                    widocznie stąd moja trauma i marskość moszny na samo wspomnienie ;)

PS. Niewinne Dziewczę Polskie? Jakiś kontakt? Plizzz!
                    • dr.krisk A bo na tzw. sawantkę trafiłeś! 05.06.07, 23:53
                      3promile napisał:

> No to kurna, Dottore, chyba źle trafiłem, bo moja jedna jedyna doświadczona
                      > osobiście, nazwijmy to za Kazikiem "wyzwolona, kaba kaba" akurat nie potrafiła
                      > przestawać walczyć, udowadniać i wykazywać przewagę nawet poza audytorium -
                      > widocznie stąd moja trauma i marskość moszny na samo wspomnienie ;)
                      Sawantka bywa nieznośna i uciążliwa dla otoczenia. Albowiem nie posiada
                      poczucia humoru, który to brak zastępuje rozrostem ego. Ale akurat chyba u
                      Szczuki znajdują się pokłady złośliwego poczucia humoru...

>
                      > PS. Niewinne Dziewczę Polskie? Jakiś kontakt? Plizzz!
                      He, he - ja piszę o sytuacji sprzed 25 lat :)
                      • 3promile Re: A bo na tzw. sawantkę trafiłeś! 05.06.07, 23:57
                        No to kontakt do córki!
                        • dr.krisk Córka ma kilo kolczyków, dwa metry kwadratowe.... 06.06.07, 00:05
                          .. tatuażu, mówi "zajebiście" (oraz inne Słowa Grube), słucha techno i ksiązek
                          nie czyta, bo jej się od tego tusz czarny do rzęs rozmazuje.
                          Jeszcze chcesz kontakt?
                          • mulla_ahmed Znaczy sie polska mlodziez 'normalnieje' :D :D 06.06.07, 00:06
                            Mam taka dziwna przypadlosc, ze nie trawie grzecznych, cichych i skromnych osob.
                            • dr.krisk To nie całkiem tak... 06.06.07, 00:15
                              Albowiem dziwnie często owe kilo kolczyków, wulgarny język, itp. idą w parze z
                              wyjątkowym konformizmem, są tylko pozą, która zostanie natychmiast porzucona
                              gdy nadejdzie odpowiednia pora.
                              Znam wiele grzecznych, cichych i skromnych osób, które okazały się wielkim
                              charakterem.
                              • 3promile Re: To nie całkiem tak... 06.06.07, 00:17
                                Czepiasz się córki naszej wspólnej znajomej, ha!
                                :)
                          • 3promile Re: Córka ma kilo kolczyków, dwa metry kwadratowe 06.06.07, 00:07
                            Pieprzę, poczytam sobie Colette ;P
              • marouder Otoz to!!Sluszna racja!/nt 05.06.07, 23:27

• wos9 Re: Fakt, Kazia jest ostra! 05.06.07, 23:23
            dr.krisk napisał:

> I za to ją lubię.

Ja też. I za to, że na czym, jak na czym, ale na literaturze naprawdę się
            zna.
            • dr.krisk Re: Fakt, Kazia jest ostra! 05.06.07, 23:26
              wos9 napisała:

> I za to, że na czym, jak na czym, ale na literaturze naprawdę się
              > zna.
              A tak. Lubiłem jak z Łopieńskim prowadzili kiedys program o książkach.
              • wos9 Re: Fakt, Kazia jest ostra! 05.06.07, 23:29
                dr.krisk napisał:

> wos9 napisała:
                >
                > > I za to, że na czym, jak na czym, ale na literaturze naprawdę się
                > > zna.
                > A tak. Lubiłem jak z Łopieńskim prowadzili kiedys program o książkach.

Prawda, że dobry?
                • 3promile Re: Fakt, Kazia jest ostra! 05.06.07, 23:30
                  Na pewno z Łopieńskim?
                  • dr.krisk Pokiełbasiło mi się.... 05.06.07, 23:45
                    To Łubieński chyba był i Bereś?
                    • 3promile Re: Pokiełbasiło mi się.... 05.06.07, 23:46
                      ;)
                      Ale fakt - Kłosiński miał pozamiatane ze Szczuką - chyba płacili mu jak
                      statystom na planie ;)
        • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 05.06.07, 23:22
          Ale jedno trzeba mu przyznać - nie był tak agresywny jak to ma w zwyczaju.
          Chyba bał się, że jednak jest przynajmniej o klasę niżej, skoro tak się
          chwalił zdaną maturą (z polskiego) i studiami filozoficznymi (a więc - jak
          powiedział jest humanistą).
          A taj naprawdę przy Szczuce nie ma żadnych szans - musiał być grzeczny.
          • hrabia.m.c Re: aż miło,oj miło 05.06.07, 23:27
            w końcu ktoś wykazał miałkość posła Wierzejskiego,
            i to spokojnie bez agresji.
            • wos9 Re: aż miło,oj miło 05.06.07, 23:31
              hrabia.m.c napisał:

> w końcu ktoś wykazał miałkość posła Wierzejskiego,
              > i to spokojnie bez agresji.

A mówią, że Kazia, jak wszystkie feministki jest wyłącznie agresywna.
              Miałkość posła Wierzejskiego nietrudno wykazać, ale Ona pokonałaby
              znacznie poważniejszego przeciwnika.
          • daktylek Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 00:25
            wos9 napisała:

> Ale jedno trzeba mu przyznać - nie był tak agresywny jak to ma w zwyczaju.
            > Chyba bał się, że jednak jest przynajmniej o klasę niżej, skoro tak się
            > chwalił zdaną maturą (z polskiego) i studiami filozoficznymi (a więc - jak
            > powiedział jest humanistą).
            > A taj naprawdę przy Szczuce nie ma żadnych szans - musiał być grzeczny.

Po prostu Kazia uświadamiała go, że nic nie wie ani o szkole, ani o podstawach
            programowych i programie nauczania języka polskiego, ani o literaturze.
            Jeszcze chwilę, a skończyłoby się na stwierdzeniu, że Sienkiewicz to taki autor
            historycznego komiksu z XIX wieku :)))
            • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 00:31
              daktylek napisał:

> wos9 napisała:
              >
              > > Ale jedno trzeba mu przyznać - nie był tak agresywny jak to ma w zwyczaju
              > .
              > > Chyba bał się, że jednak jest przynajmniej o klasę niżej, skoro tak się
              > > chwalił zdaną maturą (z polskiego) i studiami filozoficznymi (a więc - ja
              > k
              > > powiedział jest humanistą).
              > > A taj naprawdę przy Szczuce nie ma żadnych szans - musiał być grzeczny.
              >
              > Po prostu Kazia uświadamiała go, że nic nie wie ani o szkole, ani o
              podstawach
              > programowych i programie nauczania języka polskiego, ani o literaturze.
              > Jeszcze chwilę, a skończyłoby się na stwierdzeniu, że Sienkiewicz to taki
              autor
              >
              > historycznego komiksu z XIX wieku :)))

To prawda! Bo Wierzejski nic nie wie o tych sprawach! A Sienkiewicza na
              pewno Kazia uznaje jako noblistę i naprawdę lubianego pisarza.
    • l.george.l Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 05.06.07, 23:55
      To był niesprawiedliwy pojedynek. Literaturoznawca przeciwko..., no właśnie
      przeciwko komu, chyba komuś, kto niewiele w życiu przeczytał, a już z pewnością
      nie posiadł umiejętności analizowania tekstów. Co oczywiście nie zmienia faktu,
      że było miło popatrzeć, jak Kazia depcze robala.
      • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 05.06.07, 23:59
        To po co przyszedł się z nią zmierzyć? Aż takie ma "parcie na szkło"?
        Co do "robala" - zgoda!
      • marouder Swiat jakby pojasnial:)) 05.06.07, 23:59
        l.george.l napisał:

Co oczywiście nie zmienia faktu,
        >
        > że było miło popatrzeć, jak Kazia depcze robala.
        • wos9 Re: Swiat jakby pojasnial:)) 06.06.07, 00:02
          marouder napisał:

> l.george.l napisał:
          >
          > Co oczywiście nie zmienia faktu,
          > >
          > > że było miło popatrzeć, jak Kazia depcze robala.

Niestety - na razie - chwilowo.
          • marouder Drinka sobie wypilem na te okolicznosc:) 06.06.07, 00:05
            Kazia, jako dobra pani pedagog pupki Wierzejskiej mnie tak optymistycznie
            nastawila:)
            • wos9 Re: Drinka sobie wypilem na te okolicznosc:) 06.06.07, 00:07
              marouder napisał:

> Kazia, jako dobra pani pedagog pupki Wierzejskiej mnie tak optymistycznie
              > nastawila:)

Mnie też! Ale na takiego ucznia to poza telewizją szkoda czasu!
      • daktylek Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 00:27
        l.george.l napisał:

> To był niesprawiedliwy pojedynek. Literaturoznawca przeciwko..., no właśnie
        > przeciwko komu, chyba komuś, kto niewiele w życiu przeczytał, a już z
        pewnością nie posiadł umiejętności analizowania tekstów. Co oczywiście nie
        zmienia faktu, że było miło popatrzeć, jak Kazia depcze robala.

Za to Wojtuś ma inną zaletę - jest blisko wodza i wódz wydał po;ecenie
        stanięcia w szranki :PP
    • 440417mz Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 00:30
      Okrutne jednak są te feministki.Prawdziwych nieprzyjaciół poznaje się w
      biedzie,ona kopała leżącego,on powinien uciekać a nie jeszcze siedzieć.Jeżeli
      przegrał w Warszawie z Gamoniami i Krasnoludkami,to na co liczył w starciu z p
      Kazimierą?Masochista?
      • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 00:33
        440417mz napisał:

> Okrutne jednak są te feministki.Prawdziwych nieprzyjaciół poznaje się w
        > biedzie,ona kopała leżącego,on powinien uciekać a nie jeszcze siedzieć.Jeżeli
        > przegrał w Warszawie z Gamoniami i Krasnoludkami,to na co liczył w starciu z p
        > Kazimierą?Masochista?

Nie! Masochista na pewno nie! Po prostu taki wierny szefom, że gotów z
        siebie zrobić idiotę.
        • 8macek Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 06:07
          wierzejski nie musi z siebie robić idioty, wierzejski po prostu wielkim idiotą
          jest...
          • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 06:17
            8macek napisał:

> wierzejski nie musi z siebie robić idioty, wierzejski po prostu wielkim
            idiotą
            > jest...

I z jakim wdziękiem to robi.
            • x2468 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 07:42
              No to teraz chba nikt nie bedzie mial do Wojtusia-Tobisia pretensji o parkowanie
              na miejscu dla niepelnosprawnych.To miejsce Wojtusiowi sie prawnie nalezy.
              • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 07:53
                x2468 napisał:

> No to teraz chba nikt nie bedzie mial do Wojtusia-Tobisia pretensji o
                parkowani
                > e
                > na miejscu dla niepelnosprawnych.To miejsce Wojtusiowi sie prawnie nalezy.

To prawda. Gratulacje za skojarzenie.
                • kiko5 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 08:05
                  Tego akurat programu nie oglądałam, ale przesadzacie oczywiście
                  i to w obie strony - Szczuce albowiem brak dystansu niemal do wszystkiego
                  a Wierzejski swój rozum ma i wcale nie tak łatwo zbić go z tzw.pantałyku.
                  • wos9 Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 08:20
                    kiko5 napisała:

> Tego akurat programu nie oglądałam, ale przesadzacie oczywiście
                    > i to w obie strony - Szczuce albowiem brak dystansu niemal do wszystkiego
                    > a Wierzejski swój rozum ma i wcale nie tak łatwo zbić go z tzw.pantałyku.

Trzeba było oglądać, jeśli się chce dyskutować!
                  • 8macek Re: aż miło posłuchać jak szczuka miesza wierzejs 06.06.07, 11:53
                    bawią mnie takie opinie jak twoja (nie oglądałam i nie wiem o co chodzi, ale
                    wiem, że nie macie racji i jesteście be), czy ty przypadkiem nie jesteś
                    genetycznie spokrewniona z którymś z tych LPR-owych idiotów, oni mają
                    identyczne podejście.

otóż informuję cię kiko, że rozmowa między kazią a wojtusiem przebiegała mniej
                    więcej tak jakby kazia jako terapeutka w ośrodku dla niedorozwiniętych umysłowo
                    dzieci tłumaczyła niedorozwiniętemu umysłowo wojtusiowi, że nie należy
                    traktować jak batoników i jeść kostek WC nawet jak mają ładny cytrynowy zapach
                    ponieważ kostki te służą zupełnie do czego innego. mimo to niedorozwinięty
                    umysłowo wojtuś uparł się, że kostki WC są bardzo dobre bo zawierają bardzo
                    dużo cennych wartości, które są niezbędne człowiekowi w jego życiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka