polnaro 11.07.10, 17:37 Rodzinne "precjoza" bezpieczniejsze niż w sejfie. Niechby kto się poważył.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Z przymrużeniem oka 12.07.10, 08:33 Babcia w kufrze a emerytura na koncie A tak na poważnie w sobotę odwiedziłem dworek w Celestynowie , gdzie też taka skrzynia stała i tam pilnował jej pies w identyczny sposób . A to tylko dlatego ,że stare rzeczy mają duszę Odpowiedz Link
misia007 U nas na paczkach 12.07.10, 09:36 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ale też pilnują!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: U nas na paczkach 12.07.10, 12:11 U mnie w pustych torbach foliowych po zakupach w auchuanie Ale tego wam nie pokażę, po prostu nie ma czym się chwalić Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: U nas na paczkach 12.07.10, 15:11 A jest jakaś , która się rozłoży wcześniej niż moje kości ? Czterdzieści lat temu śmialiśmy się ze śledzi pakowanych w trybunę , bo niby taka gazeta obszerna , po prawdzie była największą i było co zawijać w nią Ale chyba mój kot lubi szelest który wydaje torba jak się w niej układa , potrafi cały wieczór tak szeleścić . Czasami jest to denerwujące Odpowiedz Link