a-siek 13.06.07, 13:08 w świetle suchych faktów: trener.salon24.pl/18850,index.html ... czyli za kogo ma GW swoich czytelników? Polecam lekturę i refleksję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryziec Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 13:17 a-siek napisała: > w świetle suchych faktów: > trener.salon24.pl/18850,index.html > ... czyli za kogo ma GW swoich czytelników? > Polecam lekturę i refleksję. Ja też polecam www.matka-kurka.net/ Kazdy czyta to, co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
inclue czyli wniosek taki, że tvp jest niezależna i.. 13.06.07, 13:17 ..nieprorządowa?! a p.Kotecka tak po prostu zadzwoniła zapytać co słychać i, że nie może dawać wywiadów prasie, to też jest jakiś wymysł Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A myślałem, że tylko własny blog reklamujesz 13.06.07, 13:19 Polecany przez ciebie wpis w "świetle suchych faktów" to przykład wyjątkowo bezczelnej manipulacji. I braków moralnych. Coś jakby - próbował zgwałcić, ale ofiara się wybroniła, więc o co całe halo! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran mówiąc ścislej 13.06.07, 13:22 leje-sie napisał: > Coś jakby - próbował zgwałcić, ale ofiara się wybroniła, więc o co całe halo! Wielokrotnie próbował gwałćić, ale w większości przypadków ofiara się wybroniła... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: A myślałem, że tylko własny blog reklamujesz 13.06.07, 17:48 leje-sie napisał: > Coś jakby - próbował zgwałcić, ale ofiara się wybroniła, więc o co całe halo! Kabareton też próbowano ocenzurować, ale do dziś nie udało sie ustalić kim było to ONO. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 13:35 a-siek napisała: > w świetle suchych faktów: hahahahahahaha suche fakty:)))))))))) dopiero teraz???? spoznilas sie, czekalam na twoj komentarz od rana, cos nie moglas wymyslec jak to ugryzc dziwne byloby gdybys nie skomentowala tego w taki wlasnie sposob zastanawiam sie, czy w ogole nie przychodzi ci do glowy, ze to moze byc prawda? cokolwiek pisze GW to klamstwo albo manipulacja? nawet to, ze pis wygral wybory? i LK zostal prezydentem? obawiam sie, ze nienawisc (powodowane nie wiem czym, ale zapewne kompleksami) przeslania ci oczy Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 17:48 scoutek napisała: > a-siek napisała: > > > w świetle suchych faktów: > > hahahahahahaha > suche fakty:)))))))))) > dopiero teraz???? > spoznilas sie, czekalam na twoj komentarz od rana, cos nie moglas wymyslec jak > to ugryzc Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 17:49 scoutek napisała: > dopiero teraz???? > spoznilas sie, czekalam na twoj komentarz od rana, cos nie moglas wymyslec jak > to ugryzc Strasznie smutne życie musisz prowadzić czekajac od rana na mój komentarz. Wybacz - zajęta była czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Nie trzeba wierzyć GW, że to prawda 13.06.07, 13:38 Nie trzeba wierzyć jakiemuś tam "trenerowi" od bloga, że to nieprawda. Wystarczy sprawdzić samemu, empirycznie: - o 18.45 włączyć Wydarzenia na Polsacie - o 19.00 przełączyć na Fakty TVN - a potem o 19.30 przełączyć na Wiadomości TVP1 i zobaczyć "o czym dziś nie informujemy". Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Tu jest ładny komentarzyk: 13.06.07, 14:10 marcus-crassus.salon24.pl/18877,index.html Dobry ma ten Ziobro gust. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Taki sam jak trenera, tylko bardziej rozgadany 13.06.07, 14:50 > Dobry ma ten Ziobro gust. Taka sama ta Patrycja narzeczoną Ziobry, jak Szczypińska Kaczyńskiego, a Maria Magdalena Jeszui. Po prostu na pewnych stanowiskach w pewnych kręgach kulturowych lepiej jest mieć narzeczoną. Paniom, które mieszkają "z koleżanką" nikt się dziwi, ani nie gorszy. Więc niech cię crassus nie krępuje i do Patrycji startuje. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Nie trzeba wierzyć GW, że to prawda 13.06.07, 17:53 buffalo_bill napisał: > Nie trzeba wierzyć jakiemuś tam "trenerowi" od bloga, że to nieprawda. Wystarcz > y > sprawdzić samemu, empirycznie: > - o 18.45 włączyć Wydarzenia na Polsacie > - o 19.00 przełączyć na Fakty TVN > - a potem o 19.30 przełączyć na Wiadomości TVP1 i zobaczyć "o czym dziś nie > informujemy". Naprawdę wierzysz że TV Walter i TV Solorz nie uprawiają własnej polityki informacyjnej? Różniły się za Kwiatkowskiego, różnią się i teraz i będą sie róznic - dopóki istnieje publiczna TVP a stanowiska w niej obsadzają politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie trzeba wierzyć GW, że to prawda 13.06.07, 17:58 a-siek napisała: > buffalo_bill napisał: > > > Nie trzeba wierzyć jakiemuś tam "trenerowi" od bloga, że to nieprawda. > Wystarcz > > y > > sprawdzić samemu, empirycznie: > > - o 18.45 włączyć Wydarzenia na Polsacie > > - o 19.00 przełączyć na Fakty TVN > > - a potem o 19.30 przełączyć na Wiadomości TVP1 i zobaczyć "o czym dziś n > ie > > informujemy". > > Naprawdę wierzysz że TV Walter i TV Solorz nie uprawiają własnej polityki > informacyjnej? Różniły się za Kwiatkowskiego, różnią się i teraz i będą sie > róznic - dopóki istnieje publiczna TVP a stanowiska w niej obsadzają politycy. > Naprawdę nie rozróżniasz "publiczna" i "rządowa" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Nie trzeba wierzyć GW, że to prawda 13.06.07, 20:22 > Naprawdę nie rozróżniasz "publiczna" i "rządowa" ???? W Polsce nie ma telewizji rządowej - jest tylko upolityczniona od zawsze publiczna. Nie wiem czemu akurat teraz się podniecasz serwisom informacyjnym przyjaznym PiSowi, pani Kotowska jest małą naiwną i nieskuteczną myszką w porównaniu z takimi tuzami propagandy jak Zieliński, Kwiatkowski czy Warakomska. Kolenda-Zalewska z powodu ukrywania powiązań Millera i Gudzowatego trzasnęła drzwiami i odeszła do TVN. Trzeba było za SLD postulować likwidację TVP i PR, moze referendum albo petycje do polityków? Ale jakoś wtedy wygodnie było oglądać dożynki, dramat w trzech aktach i w każdym serwisie w gębę Balickiego w tle niedzielnych wycieczek Millera w czasie ciszy wyborczej przed warszawskimi wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Nie trzeba wierzyć GW, że to prawda,nie trzeba 13.06.07, 21:22 nie trzeba! Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie trzeba wierzyć GW, że to prawda,nie trzeb 14.06.07, 08:31 pewnie, gdy GW o czyms pisze lepiej zamknac oczy i udawac, ze nie ma serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4223448.html Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill To się Asiu zdecyduj 13.06.07, 19:52 W pierwszym wpisie sugerujesz, że w TVP nie ma autocenzury, a GW insynuując takową uważa swoich czytelników za debili: a-siek napisała: > trener.salon24.pl/18850,index.html > ... czyli za kogo ma GW swoich czytelników? A teraz piszesz, że autocenzura w TVP zawsze była i jest nadal: a-siek napisała: > Różniły się za Kwiatkowskiego, różnią się i teraz i będą sie > róznic - dopóki istnieje publiczna TVP a stanowiska w niej obsadzają politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: To się Asiu zdecyduj 13.06.07, 20:04 Napisałam że nie ma autocenzury? Nie przypominam sobie. Napisałam o manipulacji faktami - prawie nie znaczy o samo. Odpowiedz Link Zgłoś
inclue to ich sprawa, ze prowadzą politykę... 14.06.07, 09:41 ...bo jakąś tam prowadzą; ale to są prywatne tv i to, że oni prowadzą nie znaczy, że publiczna ma prowadzić; a dziennik nie prowadzi swojej polityki, a rzplita, a wprost? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 14:11 a-siek napisała: w świetle suchych faktów: "po interwencjach m.in. Koteckiej wycięto wypowiedź Kazimierza Kutza..." "m.in" - czyli nie tylko? To raz." Raz wystarczy. Blog to jednak wspaniały wynalazek. Można wypisywać dowolne głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 17:58 pit_44 napisał: > a-siek napisała: > w świetle suchych faktów: > > "po interwencjach m.in. Koteckiej wycięto wypowiedź Kazimierza Kutza..." Daukszewiczowi zabroniono śmiać się z władzy na Kabaretonie. Do dziś niektórzy przeżywaja ekstazę na myśl o strasznej reżimowej kaczej RP. I nie przeszkadza, że sam zainteresowany przyznał się, że zakaz to jest własna inwencja twórcza. Dlatego w sensacyjne niusu red, Kublik nie wierzę. Nie twierdzę, ze TVP nie jest upolityzcniona, bo jest był i będzie dopóki wpływ na nią maja politycy. Tyle, ze uciętą wypowiedz Kutza nad grobem pani, która strzałem uciekła od odpowiedzialności karnej nazywać celową manipulacją to zdecydowanie manipulacja. Nad grobem Nikosia też przemawiali - czy wtedy również TVP ocenzurowała wzniosłe slowa w celach politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Ciekawe, a-siek, 14.06.07, 12:30 żę właściwie nie komentuje się Twojego wpisu o Daukszewiczu. Zaczynam dopuszczać myśl, że to faktycznie jacyś funkcyjni GW lub tego środowiska. Tyle klepano o biednych satyrykach - i kicha. A z Nikosiem celna uwaga. Kutz to jednak palant. Jak i Stefan. Odpowiadasz na : a-siek napisała: > pit_44 napisał: > > > a-siek napisała: > > w świetle suchych faktów: > > > > "po interwencjach m.in. Koteckiej wycięto wypowiedź Kazimierza Kutza..." > > Daukszewiczowi zabroniono śmiać się z władzy na Kabaretonie. Do dziś niektórzy > przeżywaja ekstazę na myśl o strasznej reżimowej kaczej RP. I nie przeszkadza, > że sam zainteresowany przyznał się, że zakaz to jest własna inwencja twórcza. > Dlatego w sensacyjne niusu red, Kublik nie wierzę. > Nie twierdzę, ze TVP nie jest upolityzcniona, bo jest był i będzie dopóki wpływ > > na nią maja politycy. > Tyle, ze uciętą wypowiedz Kutza nad grobem pani, która strzałem uciekła od > odpowiedzialności karnej nazywać celową manipulacją to zdecydowanie manipulacja > . > Nad grobem Nikosia też przemawiali - czy wtedy również TVP ocenzurowała > wzniosłe slowa w celach politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ciekawe, a-siek, 14.06.07, 13:08 torpeda.wulkaniczna napisał: > żę właściwie nie komentuje się Twojego wpisu o Daukszewiczu. > Zaczynam dopuszczać myśl, że to faktycznie jacyś funkcyjni GW lub tego > środowiska. > Tyle klepano o biednych satyrykach - i kicha. > A z Nikosiem celna uwaga. A mnie się wydaje, że to pożyteczni idioci a nie żadni funkcyjni. Funkcyjni przez 18 lat pracowali w GW nad utwierdzeniem zakopleksionych ciemniaków w przekonaiu, że czytanie odpowiedniej prasy oraz wyznawanie kultu określonej grupy ludzi jest biletem wstępu do elit. A nawet bardziej kultu pewnych osób, bo czasem nabożny szacunek do Jaruzela nijak sie ma do światopoglądu jego niektórych wyznawców, co było widoczne przy aplauzach /skąinąd słusznych/ po wyroku skazującym zomowców z Wujka. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Ciekawe, a-siek, 14.06.07, 13:24 Może tak być. Pożyteczni z kisielem zamiast mózgu.Muszą czytać, co pomyśleć. Siostrzeniec (22 lata, STUDENT) bredzi coś o zmienionej przez Kaczorów konstytucji (!), która pozwoli im wprowadzic stan wojenny bez powodu. Ręce opadają. Do tego kaczonazizm, Rospuda i tolerancja. I nowoczesny Olek. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Ciekawe, a-siek, torpeda 14.06.07, 13:39 a o pieniadzach zakontraktowanych dla kumpli przez Wildsteina to sie nawet nie zajakniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: A po co tylu jąkajacych sie wystarczy ..jeden 14.06.07, 13:44 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Scoutek, 14.06.07, 14:00 jak już Ci pisałem - Twoje wpisy są dla mnie nudne. Ale załóż wątek o kasie Wildsteina, jeśli Cię to tak interesuje. Może poczytam.Może robią to samo, co Dworak i inni przy swoim odejściu? Korzystają z tego samego prawa? Nie? A wypowiadać się będę na te tematy, które mnie interesują. Ty udzielasz się we wszystkich, czy wybierasz niektóre? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Scoutek, 14.06.07, 14:12 Torpedo nie dziwie sie, ze Cie nudze jak i temat koszmarem jest bowiem czytac, ze niedawno wychwalany prawy i sprawiedliwy pan redaktor jest az tak chamski, ze tuz przed swoim odejsciem zmienia kumplom kontrakty na korzystniejsze dla nich ze strata dla publicznej TV chwalisz ten rzad, podoba Ci sie, jak rzadzi, wiec nie jest dla mnie zaskoczeniem, ze zarowno ja, jak i temat (w tym watku podniesiony, bo mowiliscie tu o manipulacji w GW w kontekscie Wiadomosci TV)sa dla Ciebie absolutnie nudne i nieciekawe nie wiem, czy taka sama rzecz robil Dworak, jesli tak to takze potepialabym jego wygladales mi na myslacego faceta, a okazalo sie, ze to tylko pozory jak i w calej dzialanosci PiS, ktorego bronisz zapewniam, ze to caly moj czas, ktory Ci poswiecilam z szacunkiem zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Scoutek, 14.06.07, 14:28 Krótko żyjesz, skoro nie pamiętasz, co robił Dworak i jak kombinował. Nienachalnie uważnie czytasz, jeśli stwierdzasz, że bronię PiSu. Może tylko nie atakuję? Koszmarów związanych z Wildsteinem czy inną osobą publiczną nie mam. I nie będę miał. Każda osoba publiczna jest poddana osądowi publiki - jak coś spieprzyła, to będzie wiadome/napiętnowane/zapamiętane. Ja tylko wygladam na myślącego faceta, więc mnie rozszyfrowałaś. Twoje wpisy są nudne dla mnie, jak moje okazały się pozornie coś warte dla Ciebie. Cieszę się, że nie będziesz już na mnie tracić czasu.Twój czysty zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ciekawe, a-siek, 14.06.07, 14:41 torpeda.wulkaniczna napisał: > Może tak być. Pożyteczni z kisielem zamiast mózgu.Muszą czytać, co pomyśleć. Ja myślę, ze oni mózg mają. Tylko machina propagandy skutecznie łechce próżność Polaka, który własny naród uważa za zaściankowy. Myśląc tak jak mu się sugeruje - zyskuje poczucie wyższosci nad resztą ciemnego ludu. Czy nie zastanawiające jest permanentne wstydzenie się za Polskę i Polakow? Czym jest euroentuzjazm i duma bycia obywatelem Europy, jak nie uzewnętrznianiem problemów Polaków z utożsamianiem się z własnym narodem? Spektakularna obrona gejów, pomimo cichego obrzydzenia, tylko dlatego, że to europeizuje i nobilituje oraz wywyższa nad motłoch. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 17:53 a-siek napisała: > w świetle suchych faktów: > > trener.salon24.pl/18850,index.html > ... czyli za kogo ma GW swoich czytelników? > > Polecam lekturę i refleksję. > Rżniesz głupa, a_siek ?? Rżnij!!! "miło" widać, słychać i czuć... :| Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Ostatni hit? tradycyjnie błysnęła gwiazda asienki 13.06.07, 18:55 "w terminie najbardziej optymalnym" "suchymi faktami", p sclavus? :-) ....... "Dziękuję za ten komentarz a w nim kolejne wypunktowanie manipulacji ze strony GW przy pomocy suchych faktów. Mnie też często zastanawia za jakich debili mają media swoich odbiorców. I chyba słusznie, bo lud im bardziej ma o sobie wysokie mniemanie, tym bardziej gładko łyka wszystko - byle było dla niego wygodne." by link do asienki trener.salon24.pl/18850,index.html .............. sclavus napisał: > a-siek napisała: > > > w świetle suchych faktów: > > > > trener.salon24.pl/18850,index.html > > ... czyli za kogo ma GW swoich czytelników? > > > > Polecam lekturę i refleksję. > > > > Rżniesz głupa, a_siek ?? > Rżnij!!! > "miło" widać, słychać i czuć... :| Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Żenujące asienka jak na ciebie 13.06.07, 19:00 W przypadku Mengele i Michalika były ewidentne próby ingerencji ze strony jakiejś tam PiS-owskiej funkcjonariuszki. W sprawie Blidy autorzy materiału wycofali swoje nazwiska. To jest w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 19:04 Co sie z Wami ludzie dzieje? Czy to z rozpaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Z tego Widać że GW ma Rację. ByłaPróba Manipulacji 13.06.07, 19:10 Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 13.06.07, 19:59 Takie ingerencje to drobiazgi w porównaniu z taką prowokacją: Ten fragment opisujący jak ta dziennikarska qrwa przynosi materiały ze śledztwa od ziobrowych prokuratorów i usiłuje namówić do zmontowania tendencyjnego materiału z presją na przyszłe procesy sądowe. To już zahacza o dożywotni dla tej dziwki zakaz pracy w mediach, nie mówiąc o jej zboczonym przyjacielu udostępniającym materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Ostatni hit o manipulowaniu Wiadomościami 14.06.07, 15:11 Burdelowa telewizja to i dziwka ziobrowa musi zawiadywać Wiadomościami. Odpowiedz Link Zgłoś