ffamousffatman Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 09:56 Trza udowodnic, ze tatus popierajac Jaruzela w stanie wojennym czynil to z pozycji patryjotycznych a do gornikow strzelal Kuron. Odpowiedz Link Zgłoś
bomberto Re: Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 10:01 Historia nigdy nie jest jedna. Zazwyczaj znamy historie wygranych Odpowiedz Link Zgłoś
andyfalkirk Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 10:02 Chcialoby sie powtorzyc za Starybratem "Roman przestan...". Tak sie sklada, ze zjestesmy z tego samego rocznika (1971) i o okraglym stole wiemy tyle co przeczytalismy w gazetach lub ogladalismy w socjalistycznej telewizji. Roman nie zajmuj sie tworzeniem historii. Odpowiedz Link Zgłoś
remkola Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 10:06 o smierci JP II i tego wszystkiego,co sie wtedy dzialo powinny pisac podreczniki do religii Odpowiedz Link Zgłoś
boib2 Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 10:08 Wypowiedzi Giertycha przypominają pierdy zdechłego chomika. PS Przepraszam za wierszyk , ale bełkotu tego pana nie sposób inaczej komentować, bo wiadomo, że próba dyskusji z nim jest niemożliwa. Z nim można, podobnie jak z płazem, nawiązać jedynie kontakt wzrokowy. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 czas najwyższy powiedzieć prawdę o magdalence 14.06.07, 10:10 i fraternizacji michnika,kurania,geremka z ubecją-konsekwencje tego wszyscy dobrze znamy Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: czas najwyższy powiedzieć prawdę o magdalence 14.06.07, 10:21 i fraternizacji Kaczynskich z Giertychami i Jaruzelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czas najwyższy powiedzieć prawdę o magdalence 14.06.07, 10:31 m15 napisał: > i fraternizacji michnika,kurania,geremka z ubecją-konsekwencje tego wszyscy > dobrze znamy No to powiedznam ta prawde o Magdalence lysy mlodziencze, nie pomin tylko karlow sciaskajacych sie lubieznnie z dygnitarzami partyjnymi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tetlian-ale bzdurę napisałeś- historia jest jedna? 14.06.07, 10:09 Poczytaj sobie książki historyczne - co historyk to inne zdanie na temat przeszłości... Interpretacji jest wiele - a prawda historyczna czasem niemożliwa do odkryciai nie masz 100% pewności jak było naprawdę... co ustalano w zaciszu gabinetów... Nie ma "jednej historii" - są jej różne interpretacje próbujące dociec jak było naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Tetlian-ale bzdurę napisałeś- historia jest j 14.06.07, 10:19 palestrina2005 napisał: > nie masz 100% pewności jak było naprawdę... Romek, Ty i ja też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tetlian-ale bzdurę napisałeś- historia jest j 14.06.07, 10:34 palestrina2005 napisał: > Poczytaj sobie książki historyczne - co historyk to inne zdanie na temat > przeszłości... > Interpretacji jest wiele - a prawda historyczna czasem niemożliwa do odkryciai > nie masz 100% pewności jak było naprawdę... co ustalano w zaciszu gabinetów... > > Nie ma "jednej historii" - są jej różne interpretacje próbujące dociec jak było > > naprawdę... No wlasnie polkumaty myslicielu PiSi, powiedz wiec, skad bierzesz te teksy mlotku, bo sam ich nie piszesz, niemozesz przeciez co 2 minuty zmieniac zdania piszac raz o pietnowaniu i ujawnianiu prawdy, a nastepnym razem o tym, ze nie wiadomo na 100% jak bylo naprawde, nie uwazasz, ze ktos robi cie w PiSdka...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 kralik111...złapałeś palestrine za jaja ! 14.06.07, 10:51 ściśnij mocniej, niech sie zes.a.... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Tetlian-ale bzdurę napisałeś- historia jest j 14.06.07, 10:59 Pamiętaj, że co każde takie 2 minuty cosik mu w "kielnię" wpada. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Oj Kralik, postmodernistyczne spojrzenie 14.06.07, 11:21 na sprawę z wielu perspektyw jest Ci widocznie obce.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oj Kralik, postmodernistyczne spojrzenie 14.06.07, 11:23 palestrina2005 napisał: > na sprawę z wielu perspektyw jest Ci widocznie obce.... Przeczytaj to postsocrealistyczny, polkumaty snyku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64154858&a=64164025 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podszywasz się pod Romano... łamiesz netykiet 14.06.07, 11:24 Podszywasz sie pod Palestrine, lamiesz nietykiete...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tetlian-ale bzdurę napisałeś- historia jest j 14.06.07, 11:14 jezeli nie ma jednej historii to i twoja jej wersja jest tyle gie warta co i inne Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Więc dobry podrecznik powinien pokazać różne 14.06.07, 11:27 punkty widzenia... Powinny być przedstawione zarówno pozytywne opinie o okrągłym stole a także krytyka okrągłego stołu... I wtedy uczeń będzie mógł myśleć samodzielnie i sam wyrobić sobie zdanie a nie będziemy mu wkładać do głowy gotowe schematy które ma wyryć na pamięć. Tak ja sobie wyobrażam dobry podręcznik historii... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Więc dobry podrecznik powinien pokazać różne 14.06.07, 11:29 palestrina2005 napisał: > punkty widzenia... > > Powinny być przedstawione zarówno pozytywne opinie o okrągłym stole a także > krytyka okrągłego stołu... I wtedy uczeń będzie mógł myśleć samodzielnie i sam > wyrobić sobie zdanie a nie będziemy mu wkładać do głowy gotowe schematy które > ma wyryć na pamięć. > > Tak ja sobie wyobrażam dobry podręcznik historii... No to napisz taki podrecznik, przeciez masz wielki talent literacki, nie znasz prawdy jak wczesniej zauwazyles i przeczytales kilka historycznych ksiazek...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Więc dobry podrecznik powinien pokazać różne 14.06.07, 11:47 Są lepiej płatne zajęcia niż pisanie podręczników historycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t MEN=MiniPrawd 14.06.07, 10:11 Proponuję od razu przemianować Ministerstwo Edukacji na Ministerstwo Prawdy. Mam wrażenie, ze śnię jakiś niekończący się koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: MEN=MiniPrawd 14.06.07, 10:46 Swoboda i tys za klamstwami i mitami o okraglym stole? cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
rumano33 junkier.. ty cepie!... ogłoś anateme...nawiedzony. 14.06.07, 10:49 sukinsynu... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: MEN=MiniPrawd 14.06.07, 11:02 junkier napisał: > Swoboda i tys za klamstwami i mitami o okraglym stole? cyrk. No to powiedz nam junkier cala prawde o okraglym stole, tylko wejs pod uwage, ze twoj kolega partryjny palestrina2005 juz ci podlozyl noge a ty wyPiSdziles noskiem o beton, bo palestrina napisal, ze nie mozna w 100% byc pewnym prawdy...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Giertych od*ier*ol się od moich wnuków 14.06.07, 10:12 Quasi-faszyści nie mogą wychowywać moich potomków. Zwyczajny kaszyzm. Kaczor, ptak jesteś ale te przystawki ci zaszkodzą i utoniesz, z dużym chlupotem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Jarosław i Lech brali udział w obradach okragłego 14.06.07, 10:15 stołu!Czy juz wiedza ze brali udział w zdradzie narodu i sa targowiczanami! Roman przestan pieprzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
mal1950 Wspaniałe zdjęcie - czy Goebels żyje jeszcze ??? 14.06.07, 10:18 Wspaniałe zdjęcie - czy Goebels żyje jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 10:28 Dzięki okrągłemu stołowi Palestrina, Junkier, M15 itp. mogą pieprzyć bezkarnie. Mam nadzieję jednak, że kara nie ominie Romana za szkody, jakie wyrządził polskiej edukacji. Dotyczy to zresztą nie tylko jego - pojętnego ucznia PiS- owskich ideologów tzw. polityki historycznej. Jak mawiał Orwell: tylko przyszłość jest pewna, przeszłość można dowolnie kształtować. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 10:42 za komuny ten typ tez moglby pieprzyc bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 10:51 Wiesz gdzie mam okragly stol... Jesli nie to i tak sie nie dowiesz bo wpis bylby niecenzuralny. Jedno przyjmij do wiadomosci - ze bez Okraglego Stolu komuna i tak by upadla i tak. Okragly Stol byl potrzebny glownie komunistom bo obawiali sie o wlasne bezpieczenstwo. Ja nie precze, okragly Stol mogl byc pozytywem ale wylacznie jako krotki etap drogi do pelnej niepodleglosci, czego chcieli Kaczynscy oraz srodowiska patriotyczno-narodowo-liberalne, ktore w prace okraglostolowe sie nie wlaczyly nie chcac legitymizowac Komuny, i nalezy im sie za to szacunek. Ale nie do cholery jako ostateczny etap tejze walki o wolnosc! A taki byl jego skutek - nie zerwano okraglostolowych, wymuszonych przez komune 'uzgodniené, nie rozliczono i nie ukarano komunistow, nie zrobiono dekomunizacji i lustracji, ograbiono spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:04 junkier napisał: > ograbiono spoleczenstwo. Skąd czas przeszły? Czyżby zaprzestano? Nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:07 junkier napisał: > Wiesz gdzie mam okragly stol... Jesli nie to i tak sie nie dowiesz bo wpis > bylby niecenzuralny. > > Jedno przyjmij do wiadomosci - ze bez Okraglego Stolu komuna i tak by upadla i > tak. Okragly Stol byl potrzebny glownie komunistom bo obawiali sie o wlasne > bezpieczenstwo. > > Ja nie precze, okragly Stol mogl byc pozytywem ale wylacznie jako krotki etap > drogi do pelnej niepodleglosci, czego chcieli Kaczynscy oraz srodowiska > patriotyczno-narodowo-liberalne, ktore w prace okraglostolowe sie nie wlaczyly > nie chcac legitymizowac Komuny, i nalezy im sie za to szacunek. Ale nie do > cholery jako ostateczny etap tejze walki o wolnosc! A taki byl jego skutek - > nie zerwano okraglostolowych, wymuszonych przez komune 'uzgodniené, nie > rozliczono i nie ukarano komunistow, nie zrobiono dekomunizacji i lustracji, > ograbiono spoleczenstwo. A kto twierdzi, że okrągły stół był ostatecznym etapem walki? Nikt przy zdrowych zmysłach. Był "tylko" otwarciem, niepowtarzalną szansą na uzyskanie pełnej wolności. Którą w III RP rzeczywiście odzyskaliśmy. Niestety, okazało się, że wolność (jednostki - bo tylko taka wolność się liczy) za bardzo staniała i niewielu było na nią chętnych. Dlatego pewnie PiS (i wspólnicy) próbują ją teraz reglamentować. Będzie bardziej w cenie, gdy każdy otrzyma jej trochę z przydziału, wedle uznania dających. Kaczyńscy (ale także Giertych i Lepper - każdy na swój sposób) mają przejść do historii jako dawcy i gwaranci swobód. I po to jest potrzebna nowa polityka historyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:34 > uzyskanie pełnej wolności. Którą w III RP rzeczywiście odzyskaliśmy. To sa jakies kpiny. Odzyskalismy FASADE wolnosci, jak okreslil to B. Wildstein (nb polecam ksiazke "PRL-bis czyli dekomunizacja, ktorej nie bylo") i niezaleznie kto wygrywal wybory i tak realizowany byl antynarodowy program UD. Stad tez kompromitujaco niska frekwencja wyborcza bedaca niepodwazalnym dowodem calkowitej klapy modelu politycznego III RP. Cale sfery gospodarki zostaly objete antywolnosciowa regulacja a szereg korporacji pozamykal sie przy pelnej aprobacie wladz. Inny przyklad tego, ze zadna tam wolnosc nie zostala odzyskana - polityka karna. Spoleczenstwo domagalo sie od lat surowej, bzwzglednej polityki karnej, kary smierci dla mordercow i drastycznego zaostrzenia warunkow odbywania kar. Nic z tego - III RP okazala sie surowa, owszem, dla ludzi ktorzy mieli odwage przeciwstawic sie bandytom w ramach obrony koniecznej - ci byli przez prokuratury dreczeni do upadlego. Wobec uczciwych przedsiebiorcow jak Kluska czy firma JTT. Przekreciarze, aferalowie i pospolici bandyci czuli sie za to w III RP jak ryba w wodzie. Czego dzisiejsza haniebna "obrona" kapowkarza i mobbera w kitlu przez skompromitowane do reszty swym serwilizmem wobec obcych tytuly prasowe jest ponurym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:59 junkier napisał: > Cale sfery gospodarki zostaly objete antywolnosciowa regulacja a szereg > korporacji pozamykal sie przy pelnej aprobacie wladz. Dopiero teraz nastała prawdziwa wolność gospodarcza: Cymański będzie decydował, czy w prywatnej knajpie, gdzie ludzie bawią się za prywatne pieniądze wolno zajarać, czy nie. Inny PiSiorek zdecyduje, czy w prywatnej firmie może pracować Józek bez papierów, do skręcania rur, czy musi należeć do korporacji, które będą stworzone, bo w obecnie zniewolonej gospodarce jeszcze nie istnieją. Aneks do umowy koalicyjnej zawiera ok. 100 ustaw. Pewnie część z nich dotyczy gospodarki - będzie jeszcze więcej wolności gospodarczej. > > Inny przyklad tego, ze zadna tam wolnosc nie zostala odzyskana - polityka > karna. Spoleczenstwo domagalo sie od lat surowej, bzwzglednej polityki karnej, > kary smierci dla mordercow i drastycznego zaostrzenia warunkow odbywania kar. Kiedy projekt ustawy o wprowadzeniu i wykonywaniu KS? Poprę go tak jak tylko będę mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 12:05 junkier napisał: > > uzyskanie pełnej wolności. Którą w III RP rzeczywiście odzyskaliśmy. > > To sa jakies kpiny. Odzyskalismy FASADE wolnosci, jak okreslil to B. Wildstein > (nb polecam ksiazke "PRL-bis czyli dekomunizacja, ktorej nie bylo") i > niezaleznie kto wygrywal wybory i tak realizowany byl antynarodowy program UD. > Stad tez kompromitujaco niska frekwencja wyborcza bedaca niepodwazalnym dowodem > > calkowitej klapy modelu politycznego III RP. > > Cale sfery gospodarki zostaly objete antywolnosciowa regulacja a szereg > korporacji pozamykal sie przy pelnej aprobacie wladz. > > Inny przyklad tego, ze zadna tam wolnosc nie zostala odzyskana - polityka > karna. Spoleczenstwo domagalo sie od lat surowej, bzwzglednej polityki karnej, > kary smierci dla mordercow i drastycznego zaostrzenia warunkow odbywania kar. > Nic z tego - III RP okazala sie surowa, owszem, dla ludzi ktorzy mieli odwage > przeciwstawic sie bandytom w ramach obrony koniecznej - ci byli przez > prokuratury dreczeni do upadlego. Wobec uczciwych przedsiebiorcow jak Kluska > czy firma JTT. Przekreciarze, aferalowie i pospolici bandyci czuli sie za to w > III RP jak ryba w wodzie. Czego dzisiejsza haniebna "obrona" kapowkarza i > mobbera w kitlu przez skompromitowane do reszty swym serwilizmem wobec obcych > tytuly prasowe jest ponurym dowodem. Trudno polemizować z "Trybuną Ludu", ale spróbuję: Jak odróżnić realną wolność od jej fasady? I co ma wolność wspólnego z dekomunizacją?. W tym przypadku można mówić tylko o osobistych odczuciach. A ja się dobrze czułem za tą fasadą wolności bez nienawiści (czytaj: dekomunizacji) i mogę powiedzieć, że antynarodowy program UD był moim programem. Niska frekwencja wyborcza jest tylko dowodem na ograniczony popyt na swobody demokratyczne (niestety!) oraz na prawdziwość statystyk. Wysoka frekwencja i znakomite wyniki przywódców to były w PRL oraz na zjazdach Samoobrony (PiS też nie jest w tym najgorszy). Jeśli chodzi o swobodę gospodarowania, to największa była w 1988 roku, po wprowadzeniu reformy Wilczka, a później było (i jest nadal) już tylko gorzej. Przykłady Kluski i JTT to kula w płot. To były niestety przekręty (próba obejścia VAT), choć szlachetne w intencjach i na życzenie Ministerstwa Oświaty akceptującego naruszenie przepisów skarbowych . Co do polityki karnej, to od kiedy ty, Junkier, jesteś społeczeństwem? Korporacje są zagrożeniem (jak każda wolność w demokracji), ale nie można wylewać dziecka z kąpielą i likwidować lub ograniczać samorządności wszelkich organizacji pozarządowych, co jest obecnie regułą. Najbardziej ponurym dowodem ograniczania samorządności i swobód osobistych jest działalność zyskującego coraz bardziej ponurą sławę zbrojnego ramienia Kaczyńskich - CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 12:41 W jednej rzeczy mozemy sie zgodzic : co do stanu wolnosci gospodarczej, rzeczywiscie za Wilczka byl najwiekszy (nic dziwnego, komuchy chcieli sie ustawic w nowej rzeczywistosci) i nawet UPR to przyznal. Ws. fasadowosci demokracji w Polsce - no niech ta skrajnie niska frekwencja bedzie dowodem. Jesli chodzi o polityke karna - to nie pretenduje do miana spoleczenstwa ale po 1) mam znajomych - uczciwych ludzi, i nikt nie jest zwolennikiem lagodnej polityki karnej, 2) sa dostepne sondaze opinii publ. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:20 no dobra, co ci Michnik ukradl, junkier? tylko nie ogolnopolitycznie, tylko co, konkretnie! Jak lodowke to kolor, typ i moc. Jak rower to kolor, ile warty i czy napewno widziales Michnika jak kradl (no chyba, ze ci stary Maowiecki zawinal)! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:39 Potrafisz czytac? Gdzie napisalem ze Michnik ukradl jakies przedmioty? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pieprzyć bezkarnie 14.06.07, 11:26 junkier napisał: > Wiesz gdzie mam okragly stol... Jesli nie to i tak sie nie dowiesz bo wpis > bylby niecenzuralny. W prokcie! I co w tym zlego ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorynki Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 10:36 Ja się bardzo martwię. Giertych wieczny nie jest, ale kto po nim posprzata? Ile czasu zajmie wyprostowanie wszystkiego, co namiesza. A niedługo moje dzieci idą do szkoły.... Potworność. Czy nikt nie może nic zrobić z tym facetem i z jego Ligą Oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
kubaewa jeju to kiedy się zmienia ministrów? 14.06.07, 10:45 Czy to nie jest dobra pora? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Gier-ty-ch... jesteś skończonym idiotą 14.06.07, 10:56 Eeee tam, sądząc po długości, to jest raczej nieskończonym. Odpowiedz Link Zgłoś
13groszy Giertychy współpracowały z komuchami za PRLu 14.06.07, 11:16 to była zdrada. A okrągły stół przy tym to mała zdradka Odpowiedz Link Zgłoś
acototak Ciekawe co pan Romek napisze 14.06.07, 11:18 w książkach do historii o swoim tatusiu kolaborancie stanu wojennego? Odpowiedz Link Zgłoś
adamnawo Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 11:25 Panie Giertych proszę pamiętać, że gdyby nie okrągły stół Pan nie byłby dzisiaj ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 11:32 OSWIADCZENIE: jak ten debil nie odejdzie to ja nie posle mojego dziecka do szkoly. Niech ten mul nawet sie nie porownuje do Jacka Kuronia, niech nie kala Jego imienia, butow mu nawet nie moglby czyscic. Dziekuje panom Kaczynskim za tak zdolnego Ministra i wicepremiera. Wstydu nie macie zeby sie na stolkach utrzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 następne będą dinozaury 14.06.07, 11:41 Giertych udowodni że żyły wraz z ludźmi- dowodem będzie baśn o Smoku Wawelskim, albo pomnik Smoka przed Wawelem Odpowiedz Link Zgłoś
yepestis Re: Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 14:04 To mi przypomina moją nauczycielkę z liceum. Kiedyś zdenerwowala się na nas, że nie zmieniamy butów i kazala koledze przynieść regulamin szkoły z czytelni. Okazało się, że w regulaminie nic o butach nie ma, więc pani profesor powiedziała: ja mam w domu lepszy regulamin! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 20:08 Chlopczyku co ty wiesz o historii???? Popieram Giertycha choc go nie lubie. Czas wyrzucic z polskiej szkoly, historii i ksiazki ten komunistyczny i obledny sposob myslenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edax1 Re: Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 21:31 Ha Ha, komunistyczny, to juz kolejne slowo zuzyte zaraz po "patologia". Dajcie spokoj, co tu zmieniac, pewnie nie podoba sie Giertylowi to ze Michnik protestowal w 56 i za to trafil do aresztu (do dla tych ktorzy uwazaja Michnika za komuniste), o Giertychu zadnej wzmianki nie ma... Zreszta niech zmienia, juz powoli mam dosc calego tego gowna, nic tylko piep*za i piep*za. Przyjdzie czas ze sie rozliczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
edax1 Re: Giertych zweryfikuje historię 14.06.07, 21:35 Tfu, tfu, to nie 56 tylko 68. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Co za debil!Czy ktoś rozliczo kaczo-giertychowską 14.06.07, 21:41 juntę! Mam nadzieję że ci którzy przyjdą po nich rozliczą tą bandę kato-narodowych psycholi! Odpowiedz Link Zgłoś