bardzosztywny Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 08:38 Kiedyś czerwoni chcąc się przypodobać puścili slogan:PZPR ta sama ale nie ta sama.A teraz co?nastąpiła ogólna amnezja i:prezio ten sam ale nie ten sam,borowski ten sam ale nie ten sam,to samo miller,pol,tober,olejniczak i inne szuje na które szkoda klawiatury.Michnik wypuszcza coraz większe bzdury widocznie podbudowany spotkaniem z Sarkozym Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Pewnie juz zapomniales 15.06.07, 08:51 o kolegach i otoczeniu pana Tuska? Oj, tez mili ludzie sie klaniaja, Piskorskie, tzw. kumpele z Wawy - itp itd. Mysle ze takie gadanie to smiech na sali, problem w tym ze te 40% bez swojego zdania to ludzie z rozumem, a nie forumowcy GW - wiedza ze czy Tusk i jego gwardia (bez Rokity - on i ten gruby prawnik z SLD to najnormalniejsi ludzie w polskiej polityce) , czy Olejniczak i jego przyjaciele, czy Kwasek i jego wielka historia, czy tez dwa ptaszki wodne - zero roznicy w przekretach i aferkach. Mysle jednak ze PiS czasem cos przynajmniej zrobi, bo PO po prostu nic by nie zmienilo, kompletnie. To jest moj poglad, jestem na 100% pewien ze po zmianie wladzy nic sie nie zmieni i tyle tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzosztywny Re: Pewnie juz zapomniales 15.06.07, 08:58 maniek_ok:"...i inne szuje na które szkoda klawiatury" to właśnie otoczenie pana Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: bnardzosztywnyibardzotępy 15.06.07, 10:33 Co ma Michnik do sondaży. Na ogół pytania są głupie i urągają elementarnym zasadom statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko (LiD) Lewizna i Darmozjady razem z PO 15.06.07, 08:41 odtworza mafie okradajaca Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
brynk LiD- Lewizna i Darmozjady + PO-Platf.Oszustów 15.06.07, 09:21 bambooko napisał: > odtworza mafie okradajaca Polakow ale mi sie podoba to okreslenie "lewizna i darmozjady" - hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Prezesi TVP abonament poszedł na odprawy :) 15.06.07, 09:45 bambooko napisał: > odtworza mafie okradajaca Polakow Czy już Ziobro postawił zarzuty Bronisłałowi B. działania na szkodę spółki? Odpowiedz Link Zgłoś
boa.donosiciel Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 08:47 SyfiLiDyków należy izolować, a nie do sejmu wybierać, bo poginiemy wszyscy marnie. SyfiLiDysu się zachciewa. Mało wam kaczej grypy?! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 żadnego sojuszu z PIS i Kaczyńskimi...Ohyda ! 15.06.07, 09:03 PIS i Kaczyńscy są skażeni Leperem i Szamboobroną ! Tego smrodu nie uda im sie zmyć... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzosztywny Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 09:02 Ach te pentory,cebosy i obopy.Załatwiły Cimoszewicza,PO i Tuska a teraz kolej na prezia.Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 09:09 kaczyskiego nie muszą załatwiać, facet jaet załatwiony na amen. ucieka tylko na hel żeby ukryć sie przed polakami. ją też musi ukryć, wstyd jak cholera. bardzosztywny napisał: > Ach te pentory,cebosy i obopy.Załatwiły Cimoszewicza,PO i Tuska a teraz kolej n > a > prezia.Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 09:22 Wątpię by to byli Polacy, bo z katem kumać się nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 15.06.07, 09:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 09:32 Popieram! PO jest współwinna temu , że rządzi Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 nie dla lewicy!!nie dla socjalistów!!! 15.06.07, 09:44 mam dość prezia SlD i innych lewicowych spadochroniarzy. Mam dość LPR SO i inny pół-osłów w sejmie. Kaczory może i robią dużo szumu, ale gospodarką to i=oni nie wiedzą jak się zająć tkwią myślowo W PRL-u. niestety 90% pratii to socjaliści. Socjal, tu socjal tam a ty płać podatki i płacz. dziś nie wiedziałbym na kogo głosować:( Odpowiedz Link Zgłoś
paletz Re: Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 11:24 Jestem Polakim i nie chce u władzy PO i LiD To już było i mam nadzieję, że nie wróci więcej... bydgoski.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 [...] 15.06.07, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re:A gdzie ta lewica ? 15.06.07, 09:46 Po z lewicą! Wiem co to jest PO ale kiedy powstanie lewica? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq 23,3 proc 15.06.07, 09:51 Całe 23,3%! Czyli 76,7% takiej koalicji nie chce. Portalowi gazeta.pl gratuluję obiektywnych tytułów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 michnikowszczyzna buduje nową tratwę ratunkową 15.06.07, 10:03 redsmoq napisał: > Całe 23,3%! > Czyli 76,7% takiej koalicji nie chce. > Portalowi gazeta.pl gratuluję obiektywnych tytułów. ;) > dla ubeko-komuny,unia wolności zbankrutowała,więc zaczęli wieszczyć sukces parti demokratycznej ,po jej sromotnej klęsce w wyborach ,nachalnie promowali lid,gdy okazało się ,że powrót kwacha niczego nie zmienił i czerwoni ciągle są śmiertelnie zagrożeni , zaczynają budowę ostatniej tratwy jaka może być zbudowana-walczą o życie!!!!lecz bój to jest ich ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: michnikowszczyzna buduje nową tratwę ratunkow 15.06.07, 10:40 A zauważyłeś, że według tej arytmetyki ponad 80% Polaków nie chce rządów PiS, LPR i SO? Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq Zauważyłem 15.06.07, 10:46 Zauważyłem, a w swojej wypowiedzi nawiązałem do tendencyjnego tytułu i głównie o to mi chodziło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Zauważyłem 15.06.07, 10:47 A to sorry. Widocznie jak Sarkozy na ironię nie jestem dość inteligentmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: 23,3 proc 15.06.07, 10:40 To tak samo jak z tym, Że PiS ma większość Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Komunistyczni zdrajcy z LiD do kopania rowow a nie 15.06.07, 10:01 Komunistyczni zdrajcy z LiD do kopania rowow a nie do wladzy, jeszcze czego! Ale niech wierza w te sondaze, twardo sie obudza, zdrajcy sadza ze Polacy im uwierza, mowy nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Neobolszewicy z PIS i CBA pogrobowiec SB 15.06.07, 10:05 junkier napisał: > Komunistyczni zdrajcy z LiD do kopania rowow a nie do wladzy, jeszcze czego! > > Ale niech wierza w te sondaze, twardo sie obudza, zdrajcy sadza ze Polacy im > uwierza, mowy nie ma! "8334 księży zakonników ,zakonnic i aktywistów kościelnych - tyle liczyła agentura antykościelnego pionu SB w szczytowym pod tym względem roku 1984. Oznaczałoby to ,że po stanie wojennym prawie co trzecia osoba duchowna w tej lub innej formie współpracowała z SB" - IPN "Metody pracy operacyjnej aparatu bezpieczeństwa wobec kościołów i związków wyznaniowych 1945-1989" ,Warszawa 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Komunistyczni zdrajcy z LiD do kopania rowow 15.06.07, 10:09 gazeta już raz dała im premiera z krakowa i prezydenta z gdańska,cieniasy do tej pory nie mogą pozbyć się szoku powyborczego,komuchy zresztą też-wszak mieli gwarancje nietykalności,a tu niespodzianka,dlatego w negocjacjach z pisem tak uparcie żadali resortów siłowych,gdy ich nie otrzymali doszli do wniosku ,że ich obecność w rządzie jest bezcelowa-bo głównego celu nie zrealizują,czy wspólna obrona ostrowskiej to przypadek ,czy ciąg dalszy dawno temu złożonej obietnicy bezkarności komuchów? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus [...] 15.06.07, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 tow.dajcie spokój -bo cała polska się z was śmieje 15.06.07, 10:28 a te wasze lidy,cyrki na uniwersytecie i inne wygłupy to zwyczajnie ostatnie podrygi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: tow.dajcie spokój -bo cała polska się z was ś 15.06.07, 10:41 m15 napisał: > a te wasze lidy,cyrki na uniwersytecie i inne wygłupy to zwyczajnie ostatnie > podrygi Ostatnie podrygi to napewno dla SA z 6% i LPR 3 % Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: tow.dajcie spokój -bo cała polska się z was ś 15.06.07, 11:14 kolter napisał: > m15 napisał: > > > a te wasze lidy,cyrki na uniwersytecie i inne wygłupy to zwyczajnie ostat > nie > > podrygi > > Ostatnie podrygi to napewno dla SA z 6% i LPR 3 % zblokujemy listy,będzie więcej mandatów dla nas,mówiąc szczerze nie bedę płakał po elpeerze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter [...] 15.06.07, 11:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Komunistyczni zdrajcy z LiD do kopania rowow 15.06.07, 12:02 > dlatego w negocjacjach z pisem tak uparcie żadali resortów siłowych No dobra. PiS ma te resorty i jakie są rezultaty. Zgodnie z zapowiedziami mieliśmy poznać prawdę o tysiącach afer i aferzystów. Jakoś nie kojarzę, aby ujawniono kolejną aferę związaną z SLD lub jakąkolwiek inną partią opozycyjną. Za rządów SLD jednak je ujawniono. Wygląda na to, że z braku mozliwości udowodnienia komukolwiek z opozycji przestępstwa, PiS wykorzystuje resorty siłowe do tuszowania i ukrywania afer z udziałem swoich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk nie wszyscy Polacy chca komuny w wyk. Kwacha... 15.06.07, 10:06 Nie mówcie za wszystkich - badziewowa GW Odpowiedz Link Zgłoś
red.t.fox.life Bzdura! najlepszy dla Polski jest miętki Kwsek und 15.06.07, 10:07 kanclerz Mniemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 15.06.07, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Powinien rzadzic sam LID jesli by LID mial za male 15.06.07, 10:14 poparcie by rzadzic to moze i koalicja z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Zepchnąć ten ciemnogród ze sceny politycznej 15.06.07, 10:15 Jak można chcieć współrządzić z kimś, kto wpierał ojca Rydzyka i dopuścił Leppera i Giertycha do rządzenia nami? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 [...] 15.06.07, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Kwasniewski na premiera !!! Olek prowadz ! 15.06.07, 10:35 przywroc w tym kraju normalnosc - wystarczy juz tej bolszewickiej rewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kwasniewski na premiera !!! Olek prowadz ! 15.06.07, 10:37 palestr.ina2005 napisała: > przywroc w tym kraju normalnosc - wystarczy juz tej bolszewickiej rewolucji Masz racje dlatego w nastepnych wyborach wybiore demokracje stawiajac na LID Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Olek prowadz !na czworakach po pijanemu !!!! 15.06.07, 11:10 głupków i naiwniaków resztę zostaw w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 10:36 tetlian napisał: > Myślę, że najlepsze byłyby rządy samego LiD. No ale jeśli takiej możliwości > nie będzie, to trzeba zbudować koalicję z PO. Polska stracila cale 8 lat w przeciagu ostatnich 10, przez rzadzy postpezetpeeroweskie, dlaczego uwazasz, ze tym razem byloby inaczej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 10:38 > Polska stracila cale 8 lat w przeciagu ostatnich 10, przez rzadzy > postpezetpeeroweskie, dlaczego uwazasz, ze tym razem byloby inaczej ??? Ja pamietam ze w 1993 komuna dostala 20% za ich rzadow ponad milion znalazlo prace a przegrali z AWS majac wyzsze poparcie niz w 1993 roku o 8% Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Polacy chcą koalicji PO z lewicą 15.06.07, 10:39 także uważam to za najrozsądniejsze. jeżeli Onyszkiewicz - najsympatyczniejszy i najbardziej rozgarnięty polityk- związał sie z lewicą - to coś w tym jest. Ale jak przekonać Tuska, który(zdaje mi się) boi się, że będa go podejrzewać o zdradę ideałów. Prawdziwa zdrada byłaby, gdyby dogadał się z PIS-em! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: GW ciagle teskni za rupieciami Gieremek Mazow 15.06.07, 10:44 Gratuluję kindresztuby. Jedną z jej podstawowych zasad jest że nie żartyje się z wyglądu, a już nigdy z wyglądu osób starszych. Ale Ty jesteś pewnie prototypem giertychowej edukacji. Załączam wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 a Olejniczak szefem MSZ:)))))))))))))))))))))))))) 15.06.07, 10:55 nak piękniegada po ingliszu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a Olejniczak szefem MSZ:))))))))))))))))))))) 15.06.07, 10:56 ratm1978 napisał: > nak piękniegada po ingliszu:))) Niewiesz przypadkiem czy lepiej od panow kwaczynskich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Bez wywalenia Rokity z PO nie może być o tym 15.06.07, 11:03 tornson napisał: > mowy. fakt ten lysy szczurek pasuje do PO jak sztangiel na ch..a Odpowiedz Link Zgłoś
akors2 23,3%??? 15.06.07, 11:05 spokojnie....za tydzień będzie 39%, za miesiąc 75% a przed wyborami nawet i 115%....pobożne życzenia lewactwa!!!:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: 23,3%??? 15.06.07, 11:07 akors2 napisał: > spokojnie....za tydzień będzie 39%, za miesiąc 75% a przed wyborami nawet i > 115%....pobożne życzenia lewactwa!!!:DDDDD Wiec wiedz PISdziewico ze na podlasiu sondaze mowily o 8 % dla SLD dostali 14 % Odpowiedz Link Zgłoś
akors2 [...] 15.06.07, 11:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
burza95 A bodaj was..... 15.06.07, 11:04 Dosyć mam waszego szczucia jednych na drugich Polacy chcą żeby wyborczą szlag trafił Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:06 burza95 napisała: > Dosyć mam waszego szczucia jednych na drugich Polacy chcą żeby wyborczą szlag > trafił Ktorzy polacy ???? ja napewno tego niechce wiec moze tylko oszolompolacy !! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:13 bys sie zdziwił....wyborowa tak nazywa tych którzy sie ośmielili myśleć inaczej...sprowadzić do poziomy oszołoma i tyle to sa jej metody Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:15 ratm1978 napisał: > bys sie zdziwił....wyborowa tak nazywa tych którzy sie ośmielili myśleć > inaczej...sprowadzić do poziomy oszołoma i tyle to sa jej metody 99 % tak zwanych politykow prawicy ti oszolomy wiec GW do nieczego ich nie musi sprowadzac !! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:24 jak tam chcesz, nie obchodzi mnie twoje zdanie, bo jest nieprzekonujace wyborowa idzie na dół manipulacje sa coraz słabsze Odpowiedz Link Zgłoś
burza95 Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:16 Chodzi o to w telegraficznym skrócie ,że trzeba znać statystykę matematyczną i wtedy można z pewnym prawdopodobieństwem interpretować wyniki analiz. Co do samej gazety jest w niej wiele ciekawych artykułów i na wysokim poziomie intelektualnym i artystycznym niejednokrotnie ,a do tego pełno nadużyć interpretacyjnych i manipulacji różnego typu .Czasami perfekcyjnych ledwo zauważalnych - brzydzę się tym. Jak można w ten sposób wykorzystywać swój potencjał ... Napisałam chociaż obawiam się że się nie zrozumiemy... Mimoto proszę się nie bać i gazeta i Rydzyk wyjdą bez szwanku Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:08 już manipulują dranie aż sie prosi aby zostać antysemitą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter [...] 15.06.07, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:24 Sądzisz po sobie ?? ale aż prosi aby nauczyc się wreszcie rozumu od nich !!!! czytaj cwaniactwa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: A bodaj was..... 15.06.07, 11:26 hydepark, choćbyś podał przykład manipulacji (ewidentny) ja kiedys podałem to nie odniesie sie do przykładu tylko nazwie cie rydzolem i oszołomem to jest linia jego obrony ech....dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Czyli powrót tego co było /SLDi UW/ !!!!! 15.06.07, 11:06 i afery i dno ?????? na Kubie ich wysłać niech tam rządzą !!!!ale Polacy maja kiepską pamięć więc wszystko możliwe !!!!Boże chroń Polskę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czyli powrót tego co było /SLDi UW/ !!!!! 15.06.07, 11:08 hydepark1 napisała: > i afery i dno ?????? na Kubie ich wysłać niech tam rządzą !!!!ale Polacy maja > kiepską pamięć więc wszystko możliwe !!!!Boże chroń Polskę !!!! Masz racje Boze chron Polske przed rydzykiem i jego gwardia!! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Czyli powrót tego co było /SLDi UW/ !!!!! 15.06.07, 11:21 Rydzyk to jest pionek w rękach Kaczyńskiego a z dwojga złego wolę tą głuia gwardię niż cwaną czerwoną gębę która oszukiwała prze tyle lat !!!Lepszy głupek niż zdrajca i oszust !!!!!i pijak !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:23 te 3000tys fanatyków nazywasz gwardią?..ja bym sie nimi nie przejmował polacy zmądrzeli co widac po tych pseudosondażach wolę takie afery jak torebka z chanel, zegarek z żywca, afera chesseburgerowa, beregacik, itp iż Orlen, zmienianie ustaw za kase, o grach liczbowych, prywatyzacji, protekcji, uniewinieniach bandytów przez prezydenta itp Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:26 i zmądrzeją jeszcze jak im dołożą informacji przed wyborami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:32 Kwaczor ma tez male poparcie w spoleczenstwie czego napewno dalsze aresztowania lekarzy w szpitalach nie polepsza!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:39 nie rycz...słyszę...na efekt przyjdzie jeszcze poczekać..ludzie maja dośc tej korupcji wiec poparcie bedzie rosło niestety dla ciebie kolter:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:42 ratm1978 napisał: > nie rycz...słyszę...na efekt przyjdzie jeszcze poczekać..ludzie maja dośc tej > korupcji wiec poparcie bedzie rosło niestety dla ciebie kolter:) Ja jestem antyklerykalem , wiec te PISy, PO i LID mi zwisaja ,ale wybierajac pomiedzy klerykalnym PIS , na pol klerykalnym PO ,a w 10% klerykalnym LID wybiore LID Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:48 i tylko dlatego...szkoda..widzisz PiS sie z leksza podzielił, odeszła ta najbardziej klerykalna część, reszta koncentruje sie wokół LPR...torcik bedzie dzielony pomiedzy (tak myśle PIS PO LiD, moze samoobrona) najgorsze co może być to równomierne podzieleni sie głosów (znając naszych parlamentarzystów zrobi sie kocioł) dlatego nie wybiore LiD Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: LiD 7w1 :))))))) kto tu juz nie należy 15.06.07, 11:51 ratm1978 napisał: > i tylko dlatego...szkoda..widzisz PiS sie z leksza podzielił, odeszła ta > najbardziej klerykalna część, reszta koncentruje sie wokół LPR...torcik bedzie > dzielony pomiedzy (tak myśle PIS PO LiD, moze samoobrona) najgorsze co może być > > to równomierne podzieleni sie głosów (znając naszych parlamentarzystów zrobi > sie kocioł) dlatego nie wybiore LiD jak PIS wywali faulusa ze sali sejmowej wycofa sie z darowizn na rzecz swiatyni i przestanie gadac z rydzem to moze zmienilbym zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Ktoś tu nie umie liczyć... 15.06.07, 11:10 Czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy redaktorzy GW (i jak się okazuje również Życia Warszawy) mieliby spore kłopoty ze zdaniem nowej matury. Na podstawie 23,3% poparcia wnioskują, że "Polacy chcą koalicji PO z lewicą" zapominając, że jednocześnie sondaże dają 27% poparcie dla PiS. Co rozwijając ich tok rozumowania oznacza, że Polacy jeszcze bardziej "chcą rządów PiS". Byłoby to rzecz jasna manipulacją ale znacznie mniejszą niż manipulacja dzielnych redaktorów z GW i ŻW. Panie i Panowie, przysiądźcie wreszcie do matematyki a zwłaszcza powtórzcie procenty. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Ktoś tu nie umie liczyć... 15.06.07, 11:14 Oni zdawali maturę z wiedzy o Polsce i swiecie wspólczesnym a to była wiedza komunistyczna czytaj /ubecka / czyli napuszczajaca i zdradziecka . Tu chodzi o wbicie do głowy jak to Polacy kochają poprzednią władzę bo ta za bardzo patrzy na ręce i trzeba za wszelką cenę sie jej pozbyć .Każda metoda jest dobra !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra [...] 15.06.07, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś