wos9 16.06.07, 14:11 w TVP, to głos należałoby oddać także organizacji honor i krew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 14:57 Wystarczy LPRowi. Chociaż nie, obrażam Sierakowskiego, nie widziałem go w takiej sytuacji: youtube.com/watch?v=UvKkEnUbkEU Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 14:58 Słusznie, nawet fanatyków trzeba traktować równo :) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:05 Cieszę się, że się zgadzamy co do JKM;) Ale czy Sierakowski w swoim piśmie podawał adresy i zdjęcia tak jak redwatch, i nawoływał do wymordowania przeciwników politycznych jak redwatch, to nie słyszałem;) Ale ja to głupiutki żuczek jestem, nie to co niektórzy znawcy tutaj co wiedzą co jest fanatyzmem, a co nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:13 Powtórzę po raz kolejny dzisiaj - LPR walczy o życie (oczywiście polityczne) i jej działacze gotowi są powiedzieć każdą bzdurę i wykorzystać jak hieny takie nieszczęście, jak choroba Gruszki z Komisji Orlenowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 17:53 To zwykłe debile. Ale czego oczekiwać od pomiotu smoka wawelskiego i piewcy stanu wojennego? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:34 elfhelm napisał: > To zwykłe debile. Ale czego oczekiwać od pomiotu smoka wawelskiego i piewcy > stanu wojennego? Też tak myślę. Tylko nikt z tych ważniejszych w koalicji nie protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:37 Bo lepiej mieć większość w Sejmie. Trzeba jeszcze obsadzić NIK i 2 sędziów w TK - w tym za rok wymienić znienawidzonego przez Kaczyńskie Stępnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:39 elfhelm napisał: > Bo lepiej mieć większość w Sejmie. Trzeba jeszcze obsadzić NIK i 2 sędziów w TK > - w tym za rok wymienić znienawidzonego przez Kaczyńskie Stępnia. I wtedy już mogą robić, co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:43 Jeśli w TVP będzie mieć program Krew i Honor, to ja proponuję,żeby swoje miejsce mieli także Krasnoludki i Gamonie, Żony i Kochanki, Menele i Ćpuny, Zoofile i Pedofile... Jeden pies... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:46 grek.grek napisał: > Jeśli w TVP będzie mieć program Krew i Honor, to ja proponuję,żeby swoje miejsc > e mieli także Krasnoludki i Gamonie, Żony i Kochanki, Menele i Ćpuny, Zoofile i > Pedofile... Jeden pies... Myślę, że dla wszystkich wymienonych przez Ciebie byłby to dyshonor. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 16:43 Powiedzenie "Roman, przestań pieprzyć" nabiera powoli wartości uniwersalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 16:59 3promile napisał: > Powiedzenie "Roman, przestań pieprzyć" nabiera powoli wartości uniwersalnych... Powiedziałabym nawet mocniej, ale nawet na forum nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 17:11 Niestety, forum to forum... Ale gdybyś zwołała konferencję prasową, to co innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 17:32 socjalliberal napisał: > Niestety, forum to forum... > > Ale gdybyś zwołała konferencję prasową, to co innego;) Rozumiem, że nie chcesz być złosliwy, więc odpowiem poważnie. Cenię Sierakowskiego za jego profsjonalizm, ale już tu na forum dawałam wyraz swoim obawom, że ma być tylko listkiem figowym dla TVPis. I że mam nadzieję, że będzie wierny swojemu stanowisku, że musi mieć pełną swobodę. Natomiast zwoływanie konferencji prasowej w obronie telewizji publicznej przed oszołomstwem Giertycha nie leży w moim interesie. Bo TVPis i tak jest nie do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:12 Jeśli Sierakowski w perspektywie ma być adwersarzem Olejniczaka to jestem nawet za innego powodu nie widzę by promować Sierakowskiego kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 20:54 kecawa napisał: > Jeśli Sierakowski w perspektywie ma być adwersarzem Olejniczaka to jestem nawet > za > > innego powodu nie widzę by promować Sierakowskiego > > kecaw kaczysta Wolisz honor i krew - twoja sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:35 Tego nie napisałem! W kwestii eksponowanie krwi i honoru .Moja szanowana przyjaciółko konfabulujesz ? serdeczności przesyłam kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:39 kecawa napisał: > Tego nie napisałem! W kwestii eksponowanie krwi i honoru .Moja szanowana > przyjaciółko konfabulujesz ? > > serdeczności przesyłam kecaw kaczysta Mój przyjacielu nic nie konfabuluję. Przeczytaj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:51 Czytałem i upieram się iż nie postawiłem tezy iż wolę krew i honor(mamy na myśli organizację) widzisz jak to często bywa ludzie patrzą i widzą różne rzeczy serdeczności kecaw czy to prawda iż Lis( redaktor) chwali kaczyzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:58 Nie wiem, czy Lis chwali kaczyzm! Natomiast chcesz, żeby przeciwnikiem Sierakowskiego był Olejniczak. To ja proponuję Semkę przeciwko Kaczyńskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 22:10 Chciałem go wypromować!To zawsze mogło by przynieść szkodę postkomunizmowi serdeczności kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Niech LPR przypomni jak głosował na Majchrowskieg 16.06.07, 17:50 w Krakowie, w pprzednich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Niech LPR przypomni jak głosował na Majchrows 16.06.07, 18:37 dr.freud napisał: > w Krakowie, w pprzednich wyborach. A głosowali za? Jeśli tak, to należy im to na plus zapisać. A że świadczy to o ich schizofrenii... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ale dzisiaj coś PIS mało gadatliwy.Chyba tylko Ku 16.06.07, 18:57 chciński coś bąknął. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Może wreszcie zrozumieli, że Lepper i Giertych 16.06.07, 21:40 w rządzie to jednak obciach Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Może wreszcie zrozumieli, że Lepper i Giertyc 16.06.07, 21:45 polihistor napisał: > w rządzie to jednak obciach Że obciach, to pewnie wiedzą od dawna, ale co by bez nich zrobili? Władza się liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Władza się liczy, ale może osiągnęli wreszcie 16.06.07, 21:48 coś takiego jak próg wstydu. Przyznać trzeba, że i tak późno. Heh. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Władza się liczy, ale może osiągnęli wreszcie 16.06.07, 21:49 polihistor napisał: > coś takiego jak próg wstydu. Przyznać trzeba, że i tak późno. Heh. Myślę, że będą brnąć dalej, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Bosak w obronie RedWatch - to nie przypadek 16.06.07, 21:18 Populacje ONR, NOP i MW są jakoś dziwnie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 LePeRowcy szczęśliwi by byli :-) 16.06.07, 21:55 Może kilku nazistowski coming out by uskuteczniło i nie musieliby się więcej tłumaczyć, że oni tylko piwo zamawiali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 22:03 No cóż... w gruncie rzeczy przyjmując wolność słowa za istotną wartość należałoby dopuścić ideologów (podkreślam- ideologów, nie zadymiarzy) z każdego ruchu do głosu, a więc również tych od krwi i honoru. Jakoś zdaje mi się że ideę najlepiej pokonać przez wykazanie jej debilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Ideologami RedWatch są ludzie pokroju Bosaka 16.06.07, 22:08 i Giertycha. Nikt im specjalnie twarzy nie zamyka. RedWatch to już w 100% zadymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ideologami RedWatch są ludzie pokroju Bosaka 16.06.07, 22:11 Ale narodow-socjalistyczni skubańcy to przecie nie tylko RedWatch, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Jasne, PiS to przecież nic innego jak narodowy 16.06.07, 22:16 socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jasne, PiS to przecież nic innego jak narodow 16.06.07, 22:19 Nie zaprzeczę, jednak Kaczyńscy to zbyt pragmatyczne osobniki by się na ideologów nadawały. Pomijam że w głowach raczej za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:20 W przypadku Braci skutkuje to ręcznym sterowaniem, tylko niejako z tylnego siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:24 Mylisz przywództwo polityczne z ideologicznym. Ideowcy kończą jak Sierakowski, JKM, a teraz (proces trwa) chłopce i dziewoja z Prawicy.pl... przepraszam, RP. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:28 Bracia wiedzą jak kończą ideowcy, dlatego będąc ideowcami grają jak pragmatycy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:29 Ja od pewnego czasu uważam że będąc pragmatykami pozują na ideowców. Tyle że to jest dość instynktowne twierdzenie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:34 Myślę, że oni wierzą we wszystko co deklarują i że Jarosław płacze w poduszkę myśląc o tym, że musi iść na tak straszne kompromisy. Sam sobie winien, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:09 A ile osób sprawdzi kim jest Sierakowski? Kwestia poszła w eter i to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:15 jdbad napisała: > A ile osób sprawdzi kim jest Sierakowski? Kwestia poszła w eter i to się liczy > . Sierakowski jest po prostu mądrym, młodym człowiekiem. I już zapowiedział, że zestawienie go z tą obrzydliwą organizacją kwalifikuje się do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:17 Zgaduję, że przy obecnej władzy, wyrok i uzasadnienie będzie identyczne jak to ze sprawy Wierzejskiego mówiącego o przynależności Michnika do PZPR ;) czyli "porównanie do RedWatch nie nosi za sobą żadnych negatywnych konotacji" ple ple ple... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:19 socjalliberal napisał: > Zgaduję, że przy obecnej władzy, wyrok i uzasadnienie będzie identyczne jak to > ze sprawy Wierzejskiego mówiącego o przynależności Michnika do PZPR ;) czyli > "porównanie do RedWatch nie nosi za sobą żadnych negatywnych konotacji" ple ple > ple... > A za to wszechpolacy tylko zamawiają piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad A ile osób dowie się o tym ewentualnym procesie 16.06.07, 22:19 i będzie pamiętało o co poszło? LPR wie co robi, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A ile osób dowie się o tym ewentualnym proces 16.06.07, 22:21 jdbad napisała: > i będzie pamiętało o co poszło? LPR wie co robi, niestety. Niestety! Na szczęście LPR nic już nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Ja tam jestem pesymistką 16.06.07, 22:25 Tak na wszelki wypadek. Przynajmniej się potem nie rozczaruję. Przypominam ewentualne blokowanie list. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ja tam jestem pesymistką 16.06.07, 22:31 jdbad napisała: > Tak na wszelki wypadek. Przynajmniej się potem nie rozczaruję. Przypominam > ewentualne blokowanie list. Ale i tak muszą osiągnąć próg (dla nich nieosiągalny nawet gdyby obniżyli do 3%. I wszystkie głosy łyknie PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Pożyjemy, zobaczymy:) 16.06.07, 22:32 Koalicję w Białymstoku zgadłam. Haen jest świadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Pożyjemy, zobaczymy:) 16.06.07, 22:35 jdbad napisała: > Koalicję w Białymstoku zgadłam. Haen jest świadkiem. Daj mi, proszę nadzieję, że Białystok, to nie cał Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Zaistnieli? 16.06.07, 22:19 A kto dziś pamięta bohaterów Big Brothera;) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zaistnieli? 16.06.07, 22:27 Edytę Górniak uważają za najlepszego kandydata do hymnowania na mistrzostwach. To chyba wystarczający dowód;P Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Fakt:( - Michnika też uważają co niektórzy 16.06.07, 22:32 za członka PZPR, nad-UBeka, Naczelnego-Ogólnoświatowego-Spisku w sytuacji, gdy taki Sarkozy jakoś nie ma problemów z pamiętaniem życiorysu naczelnego GW. Mimo to mam nadzieję, że krótko po najbliższych wyborach nikt nie będzie pamiętał o Giertychu a o Lepperze "Fakt" przypomni sobie dopiero, gdy Wódz SO wyjdzie z więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Fakt:( - Michnika też uważają co niektórzy 16.06.07, 22:48 polihistor napisał: > za członka PZPR, nad-UBeka, Naczelnego-Ogólnoświatowego-Spisku w sytuacji, gdy > taki Sarkozy jakoś nie ma problemów z pamiętaniem życiorysu naczelnego GW. > > Mimo to mam nadzieję, że krótko po najbliższych wyborach nikt nie będzie > pamiętał o Giertychu a o Lepperze "Fakt" przypomni sobie dopiero, gdy Wódz SO > wyjdzie z więzienia. Też mam taką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś