Dodaj do ulubionych

LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć program

16.06.07, 14:11
w TVP, to głos należałoby oddać także organizacji honor i krew.
Obserwuj wątek
    • socjalliberal Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 14:57
      Wystarczy LPRowi.

Chociaż nie, obrażam Sierakowskiego, nie widziałem go w takiej sytuacji:

youtube.com/watch?v=UvKkEnUbkEU
    • capitalissimus Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 14:58
      Słusznie, nawet fanatyków trzeba traktować równo :)
      • socjalliberal Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:05
        Cieszę się, że się zgadzamy co do JKM;)

Ale czy Sierakowski w swoim piśmie podawał adresy i zdjęcia tak jak redwatch, i
        nawoływał do wymordowania przeciwników politycznych jak redwatch, to nie
        słyszałem;) Ale ja to głupiutki żuczek jestem, nie to co niektórzy znawcy tutaj
        co wiedzą co jest fanatyzmem, a co nie :)))
        • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:13
          Powtórzę po raz kolejny dzisiaj - LPR walczy o życie (oczywiście
          polityczne) i jej działacze gotowi są powiedzieć każdą bzdurę i wykorzystać jak
          hieny takie nieszczęście, jak choroba Gruszki z Komisji Orlenowskiej.
          • elfhelm Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 17:53
            To zwykłe debile. Ale czego oczekiwać od pomiotu smoka wawelskiego i piewcy
            stanu wojennego?
            • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:34
              elfhelm napisał:

> To zwykłe debile. Ale czego oczekiwać od pomiotu smoka wawelskiego i piewcy
              > stanu wojennego?

Też tak myślę. Tylko nikt z tych ważniejszych w koalicji nie protestuje.
              • elfhelm Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:37
                Bo lepiej mieć większość w Sejmie. Trzeba jeszcze obsadzić NIK i 2 sędziów w TK
                - w tym za rok wymienić znienawidzonego przez Kaczyńskie Stępnia.
                • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:39
                  elfhelm napisał:

> Bo lepiej mieć większość w Sejmie. Trzeba jeszcze obsadzić NIK i 2 sędziów w
                  TK
                  > - w tym za rok wymienić znienawidzonego przez Kaczyńskie Stępnia.

I wtedy już mogą robić, co chcą.
    • grek.grek Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:43
      Jeśli w TVP będzie mieć program Krew i Honor, to ja proponuję,żeby swoje miejsce mieli także Krasnoludki i Gamonie, Żony i Kochanki, Menele i Ćpuny, Zoofile i Pedofile... Jeden pies...
      • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 15:46
        grek.grek napisał:

> Jeśli w TVP będzie mieć program Krew i Honor, to ja proponuję,żeby swoje
        miejsc
        > e mieli także Krasnoludki i Gamonie, Żony i Kochanki, Menele i Ćpuny, Zoofile
        i
        > Pedofile... Jeden pies...

Myślę, że dla wszystkich wymienonych przez Ciebie byłby to dyshonor.
        • 3promile Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 16:43
          Powiedzenie "Roman, przestań pieprzyć" nabiera powoli wartości uniwersalnych...
          • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 16:59
            3promile napisał:

> Powiedzenie "Roman, przestań pieprzyć" nabiera powoli wartości
            uniwersalnych...

Powiedziałabym nawet mocniej, ale nawet na forum nie wypada.
            • socjalliberal Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 17:11
              Niestety, forum to forum...

Ale gdybyś zwołała konferencję prasową, to co innego;)
              • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 17:32
                socjalliberal napisał:

> Niestety, forum to forum...
                >
                > Ale gdybyś zwołała konferencję prasową, to co innego;)

Rozumiem, że nie chcesz być złosliwy, więc odpowiem poważnie.
                Cenię Sierakowskiego za jego profsjonalizm, ale już tu na forum dawałam
                wyraz swoim obawom, że ma być tylko listkiem figowym dla TVPis. I że mam
                nadzieję, że będzie wierny swojemu stanowisku, że musi mieć pełną swobodę.
                Natomiast zwoływanie konferencji prasowej w obronie telewizji publicznej
                przed oszołomstwem Giertycha nie leży w moim interesie. Bo TVPis i tak jest nie
                do oglądania.
                • kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 18:12
                  Jeśli Sierakowski w perspektywie ma być adwersarzem Olejniczaka to jestem nawet za

innego powodu nie widzę by promować Sierakowskiego

kecaw kaczysta
                  • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 20:54
                    kecawa napisał:

> Jeśli Sierakowski w perspektywie ma być adwersarzem Olejniczaka to jestem
                    nawet
                    > za
                    >
                    > innego powodu nie widzę by promować Sierakowskiego
                    >
                    > kecaw kaczysta

Wolisz honor i krew - twoja sprawa!
                    • kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:35
                      Tego nie napisałem! W kwestii eksponowanie krwi i honoru .Moja szanowana
                      przyjaciółko konfabulujesz ?

serdeczności przesyłam kecaw kaczysta
                      • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:39
                        kecawa napisał:

> Tego nie napisałem! W kwestii eksponowanie krwi i honoru .Moja szanowana
                        > przyjaciółko konfabulujesz ?
                        >
                        > serdeczności przesyłam kecaw kaczysta

Mój przyjacielu nic nie konfabuluję. Przeczytaj jeszcze raz.
                        • kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:51
                          Czytałem i upieram się iż nie postawiłem tezy iż wolę krew i honor(mamy na myśli
                          organizację)

widzisz jak to często bywa ludzie patrzą i widzą różne rzeczy

serdeczności kecaw czy to prawda iż Lis( redaktor) chwali kaczyzm ?
                          • wos9 Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 21:58
                            Nie wiem, czy Lis chwali kaczyzm!
                            Natomiast chcesz, żeby przeciwnikiem Sierakowskiego był Olejniczak. To ja
                            proponuję Semkę przeciwko Kaczyńskiemu!
                            • kecawa Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 22:10
                              Chciałem go wypromować!To zawsze mogło by przynieść szkodę postkomunizmowi

serdeczności kecaw
    • dr.freud Niech LPR przypomni jak głosował na Majchrowskieg 16.06.07, 17:50
      w Krakowie, w pprzednich wyborach.
      • wos9 Re: Niech LPR przypomni jak głosował na Majchrows 16.06.07, 18:37
        dr.freud napisał:

> w Krakowie, w pprzednich wyborach.

A głosowali za? Jeśli tak, to należy im to na plus zapisać. A że świadczy
        to o ich schizofrenii...
    • wos9 Ale dzisiaj coś PIS mało gadatliwy.Chyba tylko Ku 16.06.07, 18:57
      chciński coś bąknął.
      • polihistor Może wreszcie zrozumieli, że Lepper i Giertych 16.06.07, 21:40
        w rządzie to jednak obciach
        • wos9 Re: Może wreszcie zrozumieli, że Lepper i Giertyc 16.06.07, 21:45
          polihistor napisał:

> w rządzie to jednak obciach

Że obciach, to pewnie wiedzą od dawna, ale co by bez nich zrobili?
          Władza się liczy!
          • polihistor Władza się liczy, ale może osiągnęli wreszcie 16.06.07, 21:48
            coś takiego jak próg wstydu. Przyznać trzeba, że i tak późno. Heh.
            • wos9 Re: Władza się liczy, ale może osiągnęli wreszcie 16.06.07, 21:49
              polihistor napisał:

> coś takiego jak próg wstydu. Przyznać trzeba, że i tak późno. Heh.

Myślę, że będą brnąć dalej, niestety.
    • polihistor Bosak w obronie RedWatch - to nie przypadek 16.06.07, 21:18
      Populacje ONR, NOP i MW są jakoś dziwnie podobne.
    • ginger_79 LePeRowcy szczęśliwi by byli :-) 16.06.07, 21:55
      Może kilku nazistowski coming out by uskuteczniło i nie musieliby się więcej tłumaczyć, że oni tylko piwo zamawiali :-)
    • humbak Re: LPR mówi, że jeśli Sierakowski ma mieć progra 16.06.07, 22:03
      No cóż... w gruncie rzeczy przyjmując wolność słowa za istotną wartość
      należałoby dopuścić ideologów (podkreślam- ideologów, nie zadymiarzy) z każdego
      ruchu do głosu, a więc również tych od krwi i honoru. Jakoś zdaje mi się że ideę
      najlepiej pokonać przez wykazanie jej debilizmu.
      • polihistor Ideologami RedWatch są ludzie pokroju Bosaka 16.06.07, 22:08
        i Giertycha. Nikt im specjalnie twarzy nie zamyka. RedWatch to już w 100%
        zadymiarze.
        • humbak Re: Ideologami RedWatch są ludzie pokroju Bosaka 16.06.07, 22:11
          Ale narodow-socjalistyczni skubańcy to przecie nie tylko RedWatch, nie?
          • polihistor Jasne, PiS to przecież nic innego jak narodowy 16.06.07, 22:16
            socjalizm
            • humbak Re: Jasne, PiS to przecież nic innego jak narodow 16.06.07, 22:19
              Nie zaprzeczę, jednak Kaczyńscy to zbyt pragmatyczne osobniki by się na
              ideologów nadawały. Pomijam że w głowach raczej za mało.
              • polihistor Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:20
                W przypadku Braci skutkuje to ręcznym sterowaniem, tylko niejako z tylnego
                siedzenia.
                • humbak Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:24
                  Mylisz przywództwo polityczne z ideologicznym. Ideowcy kończą jak Sierakowski,
                  JKM, a teraz (proces trwa) chłopce i dziewoja z Prawicy.pl... przepraszam, RP.
                  • polihistor Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:28
                    Bracia wiedzą jak kończą ideowcy, dlatego będąc ideowcami grają jak pragmatycy.
                    • humbak Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:29
                      Ja od pewnego czasu uważam że będąc pragmatykami pozują na ideowców. Tyle że to
                      jest dość instynktowne twierdzenie niestety.
                      • polihistor Re: Pragmatyzm i ideologia się nie wykluczają. 16.06.07, 22:34
                        Myślę, że oni wierzą we wszystko co deklarują i że Jarosław płacze w poduszkę
                        myśląc o tym, że musi iść na tak straszne kompromisy. Sam sobie winien, niestety.
      • jdbad Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:09
        A ile osób sprawdzi kim jest Sierakowski? Kwestia poszła w eter i to się liczy.
        • wos9 Re: Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:15
          jdbad napisała:

> A ile osób sprawdzi kim jest Sierakowski? Kwestia poszła w eter i to się
          liczy
          > .
          Sierakowski jest po prostu mądrym, młodym człowiekiem. I już zapowiedział,
          że zestawienie go z tą obrzydliwą organizacją kwalifikuje się do sądu.
          • socjalliberal Re: Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:17
            Zgaduję, że przy obecnej władzy, wyrok i uzasadnienie będzie identyczne jak to
            ze sprawy Wierzejskiego mówiącego o przynależności Michnika do PZPR ;) czyli
            "porównanie do RedWatch nie nosi za sobą żadnych negatywnych konotacji" ple ple
            ple...
            • wos9 Re: Ale znowu zaistnieli i o to przcież chodziło 16.06.07, 22:19
              socjalliberal napisał:

> Zgaduję, że przy obecnej władzy, wyrok i uzasadnienie będzie identyczne jak to
              > ze sprawy Wierzejskiego mówiącego o przynależności Michnika do PZPR ;) czyli
              > "porównanie do RedWatch nie nosi za sobą żadnych negatywnych konotacji" ple
              ple
              > ple...
              >
              A za to wszechpolacy tylko zamawiają piwo.
          • jdbad A ile osób dowie się o tym ewentualnym procesie 16.06.07, 22:19
            i będzie pamiętało o co poszło? LPR wie co robi, niestety.
            • wos9 Re: A ile osób dowie się o tym ewentualnym proces 16.06.07, 22:21
              jdbad napisała:

> i będzie pamiętało o co poszło? LPR wie co robi, niestety.

Niestety! Na szczęście LPR nic już nie pomoże.
              • jdbad Ja tam jestem pesymistką 16.06.07, 22:25
                Tak na wszelki wypadek. Przynajmniej się potem nie rozczaruję. Przypominam
                ewentualne blokowanie list.
                • wos9 Re: Ja tam jestem pesymistką 16.06.07, 22:31
                  jdbad napisała:

> Tak na wszelki wypadek. Przynajmniej się potem nie rozczaruję. Przypominam
                  > ewentualne blokowanie list.

Ale i tak muszą osiągnąć próg (dla nich nieosiągalny nawet gdyby obniżyli
                  do 3%. I wszystkie głosy łyknie PIS.
                  • jdbad Pożyjemy, zobaczymy:) 16.06.07, 22:32
                    Koalicję w Białymstoku zgadłam. Haen jest świadkiem.
                    • wos9 Re: Pożyjemy, zobaczymy:) 16.06.07, 22:35
                      jdbad napisała:

> Koalicję w Białymstoku zgadłam. Haen jest świadkiem.

Daj mi, proszę nadzieję, że Białystok, to nie cał Polska.
                      • jdbad Cała nie, ale jej częśc. 16.06.07, 22:40

• polihistor Zaistnieli? 16.06.07, 22:19
          A kto dziś pamięta bohaterów Big Brothera;)
          • jdbad Żebyś się nie zdziwił. 16.06.07, 22:19

• humbak Re: Zaistnieli? 16.06.07, 22:27
            Edytę Górniak uważają za najlepszego kandydata do hymnowania na mistrzostwach.
            To chyba wystarczający dowód;P
            • polihistor Fakt:( - Michnika też uważają co niektórzy 16.06.07, 22:32
              za członka PZPR, nad-UBeka, Naczelnego-Ogólnoświatowego-Spisku w sytuacji, gdy
              taki Sarkozy jakoś nie ma problemów z pamiętaniem życiorysu naczelnego GW.

Mimo to mam nadzieję, że krótko po najbliższych wyborach nikt nie będzie
              pamiętał o Giertychu a o Lepperze "Fakt" przypomni sobie dopiero, gdy Wódz SO
              wyjdzie z więzienia.
              • wos9 Re: Fakt:( - Michnika też uważają co niektórzy 16.06.07, 22:48
                polihistor napisał:

> za członka PZPR, nad-UBeka, Naczelnego-Ogólnoświatowego-Spisku w sytuacji, gdy
                > taki Sarkozy jakoś nie ma problemów z pamiętaniem życiorysu naczelnego GW.
                >
                > Mimo to mam nadzieję, że krótko po najbliższych wyborach nikt nie będzie
                > pamiętał o Giertychu a o Lepperze "Fakt" przypomni sobie dopiero, gdy Wódz SO
                > wyjdzie z więzienia.

Też mam taką nadzieję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka