bloodysunday99 19.06.07, 11:28 Oczywiscie: Pokolenie JP2, oddzial Rydzyka. Czy polska dzicz do tej pory nie rozumie co znaczy przejscie dla pieszych? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4235338.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniewko_syn_ryba A skąd taki wniosek ?... 19.06.07, 11:32 Równie uprawniony może być taki: Oczywiście zwolennik LiD, oddział Michnika... Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: A skąd taki wniosek ?... 19.06.07, 11:42 Z tego co pamietam, a w polsce dawno nie bylem, to jest to typowa polska kultura drogowa. A odkad katolikow jest w polsce 96%, to prawdopodobienstwo ze to jest wlasnie kochajacy blizniego wyznawca tej wspanialej wiary. Kiedy mialem 12 lat, tez dostalem po pysku od kato-zbira (mial krzyzyk na szyi) bo pozwolilem sobie wyjsc na pasy, i zmusilem go do zatrzymania sie. Stad moj wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: niestety tak jest i tak bedzie 19.06.07, 11:51 oznakowane przejscia dla pieszych ... w Polsce , miejsca podwyzszonego ryzyka , szybko z nich uciekaj . Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A skąd taki wniosek ?... 19.06.07, 12:23 bloodysunday99 napisała: > > Kiedy mialem 12 lat, tez dostalem po pysku od kato-zbira (mial krzyzyk na szyi) > bo pozwolilem sobie wyjsc na pasy, i zmusilem go do zatrzymania sie. > > Stad moj wniosek. >L. Hehe, napewno byles pijany.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ciebie to smieszy, 19.06.07, 12:24 że w Polsce istnieje problem pieszych przy przejściu przez ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Ciebie to smieszy, 19.06.07, 12:32 woda.woda napisała: > że w Polsce istnieje problem pieszych przy przejściu przez ulicę? L. Mnie sie pytasz ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Ano, 19.06.07, 12:37 woda.woda napisała: > ciebie. L. Ciekawym jakim sposobem moglas sformulowac podobne pytanie ? Innymi slowy w ktorym momencie zartuje sobie z "polskiej kultury drogowej" ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Ano, 19.06.07, 12:39 > L. Ciekawym jakim sposobem moglas sformulowac podobne pytanie ? Bardzo prostym: twoje "hehe": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64453898&a=64457527 > Innymi slowy w ktorym momencie zartuje sobie z "polskiej kultury drogowej" ? > J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Ano, 19.06.07, 12:43 woda.woda napisała: > > > L. Ciekawym jakim sposobem moglas sformulowac podobne pytanie ? > > Bardzo prostym: twoje "hehe": > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64453898&a=64457527 > > Innymi slowy w ktorym momencie zartuje sobie z "polskiej kultury drogowej > " ? > > J.C. >L. Moje hehe odnosilo sie do istoty dwunoznej zwanej bloodysunday99..... J.C. > > Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Ano, 19.06.07, 12:45 istoto dwunożna zwana "lauriane", wiem o tym. Dziwię się, że cię śmieszy, iz ktoś bije po twarzy dwunastolataka dlatego, że przechodzi on przez ulicę. Ale - łudzi śmieszą różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Ano, 19.06.07, 12:57 woda.woda napisała: > istoto dwunożna zwana "lauriane", wiem o tym. Dziwię się, że cię śmieszy, iz > ktoś bije po twarzy dwunastolataka dlatego, że przechodzi on przez ulicę. > > Ale - łudzi śmieszą różne rzeczy. >L. Ciekawe, po co udajesz glupia ? Przeciez kpie sobie z bloodysunday za pokolenie JPII i za kato zbira.... Ono jest tak samo chuliganskie (verbalnie)jak opisywane przez nie wyczyny na polskich drogach.... >Czy to nie moglo przejsc Tobie przez glowe ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Ano, 19.06.07, 13:01 > Przeciez kpie sobie z bloodysunday za pokolenie JPII i za kato zbira.... A nie zastanawia cię, że w kraju, w którym - podobno - około 90 procent narodu to katolicy jest tyle chamstwa i brutalności? Że cos tu nie pasuje? Bo - albo jesteśmy krajem katolickim i wtedy powinniśmy świecic przykładem, albo - nalezy się do tego przyznać, krajem katolickim nie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Ano, 19.06.07, 14:13 woda.woda napisała: > A nie zastanawia cię, że w kraju, w którym - podobno - około 90 procent narodu > to katolicy jest tyle chamstwa i brutalności? Że cos tu nie pasuje? Bo - albo > jesteśmy krajem katolickim i wtedy powinniśmy świecic przykładem, albo - nalezy > > się do tego przyznać, krajem katolickim nie jesteśmy. > L. Ciekawym czym usprawiedlisz chamstwo na drogach w Chinach, ateizmem, czy niskim procentem buddystow; albo np na Ukrainie wysokim odsetkiem prawoslawnych ? Idziesz "w zaparte" dobra kobieto ? J.C. > Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Ano, 19.06.07, 15:09 woda.woda napisała: > Nie odwracaj kota ogonem. > L. ..."Lapac zlodzieja krzyczal sciskajac ukradziony portfel"..... J.C. > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_hab Zas*any 19.06.07, 12:26 gnoyku - w Polsce realnych katolikow jest moze z 20% Reszta to taka chamska holota jak ty, co oskarza bez umiaru i zionie nienawiscia. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Zas*any 19.06.07, 12:43 Szanowna dr_hab : Jeśli uznajesz ,że zaliczasz się do tych "kulturalnych realnych 20% ", to gdzie mam szukać tej grupy ,która potrafi w kulturalny sposób odpowiedzieć na post , który im sie nie podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Skąd wniosek, 19.06.07, 12:48 że "Szanowna dr_hab" mieści się w 20 procentach? Jest raczej odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Skąd wniosek, 19.06.07, 12:58 woda.woda napisała: > że "Szanowna dr_hab" mieści się w 20 procentach? Ponieważ potrafi pisać również tak : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=63570272&a=63570272 Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Skąd wniosek, 19.06.07, 13:03 Wniosej jeden - to katoliczka deklaratywna, nie rzeczywista - czyli właśnie te 80 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Skąd wniosek, 19.06.07, 13:31 Wniosek miażdzący i nie podlegający dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany.czlowiek judo-zbir 19.06.07, 13:38 bloodysunday99 napisała: > Z tego co pamietam, a w polsce dawno nie bylem, to jest to typowa polska kultur > a > drogowa. A odkad katolikow jest w polsce 96%, to prawdopodobienstwo ze to jest > wlasnie kochajacy blizniego wyznawca tej wspanialej wiary. > > Kiedy mialem 12 lat, tez dostalem po pysku od kato-zbira (mial krzyzyk na szyi) > bo pozwolilem sobie wyjsc na pasy, i zmusilem go do zatrzymania sie. > > Stad moj wniosek. A ja mialem tez 12 lat , tez dostalem po pysku od judo-zbira (mial gwiazde dawida na szyi) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 A choćby stąd, że najbardziej chamscy 19.06.07, 12:29 są ci powylepiani rybami. Ja rozumiem, że oni czują wyższość nad tą drugą, marną częścią społeczeństwa. Ale po co zaraz takie demonstracyjne chamstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
0rmo Re: A choćby stąd, że najbardziej chamscy 19.06.07, 12:35 Z Twojego postu wynika, że to Ty czujesz się lepszy od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: A choćby stąd, że najbardziej chamscy 19.06.07, 12:45 Tak, czuję się lepszy od chama i prostaka bez względu na to jaką kalkę sobie przylepi na czółko. Tyle że ja w chama kamieniami nie rzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
0rmo Re: A choćby stąd, że najbardziej chamscy 19.06.07, 13:00 A skąd wiesz, że ten cham to był czynny katolik? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 12:34 jeżeli takie przygłupy jak ty bloodysunday99 plączą się po ulicach, to nic dziwnego! a po za tym może to był komuch w tym samochodzie? tylko w twej płytkiej mózgownicy jest zakodowane, że to co nie czerwone jest złe... wyrazy współczucia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 12:48 widzisz tak się jednak składa, że to właśnie mój kolega wchodząc do kina został uderzony w twarz przez rozmodlonego taliba z różańcem. Dla ułatwienia dodam, iż kolega nie jest lewakiem, komunistą i jakimkolwiek czerwonym pomiotem.. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 12:56 i ten twój kolega tak sobie wyszedł z kina pokorniutkijak baranek? nic nikomu nie mówiąc? komuchy zawsze staraja sie pozować na ofiary, Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 12:57 prawie_magister napisał: > jeżeli takie przygłupy jak ty bloodysunday99 plączą się po ulicach, to nic dziw > nego! No wlasnie, twoja wypowiedz swiadczy o twojej kulturze drogowej, magister. Daleko ci jeszcze do cywilizacji. Poelcam przeczytac kodeks drogowy i wycieczke do Szwecji, moze sie czegos nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 13:03 a ty pewnie dzieła lenina pomyliłaś z kodeksem i doczytałaś się że Pokolenie JP@ rzuca kamieniami... oj bloodysunday99 weź do ręki kodeks drogowy nie jakieś tam wypociny komusze,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 13:10 prawie_magister napisał: > a ty pewnie dzieła lenina pomyliłaś z kodeksem i doczytałaś się że Pokolenie JP > @ > rzuca kamieniami... Nie, "nie doczytalem sie" ze pokolenie JP2 rzuca kamieniami. Ja to widze na codzien: Rydzyk, Lepper, LPR, Giertych, MWP, Orzechowski, kaczki itd., itd. > oj bloodysunday99 weź do ręki kodeks drogowy nie jakieś tam wypociny komusze,, Widzisz jaki jestes magister? Nie zgadzam sie z toba = komuch-lewak-pedryl. Tak was w polsce ucza metody na uczelniach? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 14:31 oj poskąpiła Bozia rozumku poskąpiła, zamiast napisać coś mądrego to bredzi i toto podobno jest za granicą, pewnie na zmywaku... Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 14:51 prawie_magister napisał: > oj poskąpiła Bozia rozumku poskąpiła, zamiast napisać coś mądrego to bredzi > i toto podobno jest za granicą, pewnie na zmywaku... Widzisz. "Na zmywaku". To jest caly wizerunek polaka. Teraz rozumiesz czego sie wstydze? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 14:53 no to nie zmywaj.... jedź do buszu tam bedziesz królem wśród..... małp.... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 LZ to rejestracja zamojska, a w Zamościu nie chcą 19.06.07, 12:35 pomnika Dawida - Psalmisty Z czego nie wynika absolutnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: LZ to rejestracja zamojska, a w Zamościu nie 19.06.07, 12:59 prawie_magister napisał: > a po za tym może to był komuch w tym samochodzie? tylko w twej płytkiej > mózgownicy jest zakodowane, że to co nie czerwone jest złe... > wyrazy współczucia!!! dla katolika w samochodzie siedzial ...komuch , dla komucha nawiedzony katolik , dla mnie prostak znad Wisly jakich wielu , wychowany w kraju wartosci . na przejsciach dla pieszych w kraju trzeba b. uwazac ! , to fakt Jak ja uwielbiam byc swieta krowa na ulicach upadlego zachodu , pelnego homosiow i lesbijek jak mowi ksiunc . Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: LZ to rejestracja zamojska, a w Zamościu nie 19.06.07, 13:06 karbat napisał: dla mnie prostak znad Wisly jakich wielu , wychowany w kraju wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: Dostała kamieniem, bo zatrzymała samochód 19.06.07, 12:51 A teraz zatrzymać kierowcę i też jemu przyłożyć odpowiedni wyrok za usiłowanie zabójstwa. Ciekawe,czy zabezpieczono dowód,czyli kamień? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil skad u Cebie ta nienawisc do katolikow i Polaków? 19.06.07, 13:06 bloodysunday99 napisała: > Oczywiscie: Pokolenie JP2, oddzial Rydzyka. Czy polska dzicz do tej pory nie > rozumie co znaczy przejscie dla pieszych? Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: skad u Cebie ta nienawisc do katolikow i Pola 19.06.07, 13:17 w11mil napisała: - skad u Cebie ta nienawisc do katolikow i Polakow? Mam napisane w paszporcie ze sie w polsce urodzilem, i wstydze sie tego jak cholera. Po upadku komuny mialem nadzieje ze polska stanie sie przykladem odnowy i racjonalizmu, ale przeliczylem sie. Dzisiaj polska jest dumnym nietolerancyjnym, obrazonym wiesniakiem, ktory nie umie znalezdz swojego miejsca w Europie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil sprobuj porozmawiać z kims bliskim i nie poddawaj 19.06.07, 13:23 się na pewno masz jakies zalety - moze ładnie szydełkujesz albo kochasz zwierzęta? pamietaj: nikt nie jest idealny na tym swiecie, kazdy nosi w sobie jakies kompleksy; nie pozwól aby Twoje poczucie nizszosci zdeterminowało Twój stosunek do świata Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Tak sobie myślę, 19.06.07, 13:32 że ty, 11 mil, tez masz jakies zalety - jak kazdy. Zastanawiam się tylko - jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: 19.06.07, 13:56 w11mil napisała: > się > na pewno masz jakies zalety - moze ładnie szydełkujesz albo kochasz zwierzęta? > pamietaj: nikt nie jest idealny na tym swiecie, kazdy nosi w sobie jakies > kompleksy; nie pozwól aby Twoje poczucie nizszosci zdeterminowało Twój stosunek > > do świata Hehe, nie boj sie o mnie. Ja mieszkam we wspanialym kraju w ktorym samochody sie zatrzymuja kiedy pieszy dochodzi do przejscia (moge wypusnic dzieci na ulice bez obaw), gdzie nie ma fanatyzmu religijnego (nie ma religji w szkole) i liczenia gejow (moje dzieci nie musza sie obawiac czy maja "prwaidlowa" orientacje seksualna, czy nie). Jednak kiedy przekraczam granice, a robie to srednio 200 razy w roku, nie chce aby ktos myslal ze jestem taki jak ty, bo pisze ze sie urodzilem w tym zalosnym kraiku zwanym poooolska. Moze faktycznie ladnie szydelkuje? 8D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Spokojnie, 19.06.07, 13:58 bardzo wielu wybitnych ludzi - dzis rozrzuconych po świecie - urodziło się w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Spokojnie, 19.06.07, 14:02 woda.woda napisała: > bardzo wielu wybitnych ludzi - dzis rozrzuconych po świecie - urodziło się w > Polsce :) Okejokej! 8D Tylko chwilowo jest obora niesamowita. Nawet za nieuka Walesy tak nie bylo, a tu niby magister prawa, i takie bagno... Niestety, wyglada na to ze na razie nie bedzie zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Spokojnie, 19.06.07, 14:11 Owszem, chwilowo rządzi koalicja mocno nieciekawych osobników; ale nie jest to przecież powód, aby wstydzić się tego, że urodziłeś się w Polsce - wschodnioeuropejskim kraju z pogranicza Azji i Europy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Spokojnie, 19.06.07, 14:47 woda.woda napisała: > przecież powód, aby wstydzić się tego, że urodziłeś się w Polsce - > wschodnioeuropejskim kraju z pogranicza Azji i Europy :) Nie zgadzam sie, Moskwa jest bardziej nowoczesna niz Warszawa, w kazdym badz razie posuwaja sie we wlasciwym kierunku. Z MOW do Azji jeszcze hoho! polska jako Rosyjska prowincja, byloby niezle. Oczekiwalbym od kraju ktory lezy raczej centralnie w Europie czegos innego... Ale to tylko moje naiwne marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: skad u Cebie ta nienawisc do katolikow i Pola 19.06.07, 14:21 bloodysunday99 napisała: > w11mil napisała: > > - skad u Cebie ta nienawisc do katolikow i Polakow? > > Mam napisane w paszporcie ze sie w polsce urodzilem, i wstydze sie tego jak > cholera. Po upadku komuny mialem nadzieje ze polska stanie sie przykladem odnow > y > i racjonalizmu, ale przeliczylem sie. Dzisiaj polska jest dumnym > nietolerancyjnym, obrazonym wiesniakiem, ktory nie umie znalezdz swojego miejsc > a > w Europie. > > Niestety. Niestety w moim paszporcie nie ma rubryki: miejsce urodzenia wstydliwy matołku ;) Odpowiedz Link Zgłoś