Dodaj do ulubionych

Brutalna prawda o Brukseli

24.06.07, 10:12
zaczyna się powoli przebijać z tego zgiełku i wrzasku. A można ją określić
jednym zdaniem:

Uzyskaliśmy tylko to, co nam proponowano przed szczytem i prawdopodobnie bez
stałego miejsca w pierwszej szóstce dużych w Europie.

Natomiast na skutek pieniactwa Kaczyńskich straciliśmy zdolności koalicyjne
na długie lata. Dopiero ich odejście z polityki umożliwi naprawę opinii
kłótliwych głupków, jaką uzyskali Polacy w wyniku swoich nieodpowiedzialnych
wystąpień.
Obserwuj wątek
    • black_razor Wstan oczysc kolana i idz na spacer 24.06.07, 10:16
      haen1950 napisał:

> zaczyna się powoli przebijać z tego zgiełku i wrzasku. A można ją określić
      > jednym zdaniem:
      >
      > Uzyskaliśmy tylko to, co nam proponowano przed szczytem i prawdopodobnie bez
      > stałego miejsca w pierwszej szóstce dużych w Europie.
      >
      > Natomiast na skutek pieniactwa Kaczyńskich straciliśmy zdolności koalicyjne
      > na długie lata. Dopiero ich odejście z polityki umożliwi naprawę opinii
      > kłótliwych głupków, jaką uzyskali Polacy w wyniku swoich nieodpowiedzialnych
      > wystąpień.
    • frank_drebin Brutalna prawda o Brukseli jest taka, ze tam od- 24.06.07, 10:20
      chodzi tylko bicie piany. Trzeba wiac z eurokolchozu. Wiem zalozycielowi watku
      sie to w glowie nie miesci ;)
      • haen1950 [...] 24.06.07, 10:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • frank_drebin No wiec jestem czubkiem ;) Dzis brukselka debatuje 24.06.07, 10:28
          miesiacami nad definicja wodki (sic!). Jutro bedzie debatowac latami nad
          definicja ja wiem majtek ... A jesli bardzo chciales potwierdzic, ze jestes
          kretynem, ktory jak nie ma nad soba bata sam nie umie myslec swym jw. postem to
          dokladnie potwierdziles :)
          haen1950 napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > chodzi tylko bicie piany. Trzeba wiac z eurokolchozu. Wiem zalozycielowi
          > watku
          > > sie to w glowie nie miesci
          >
          > Na szczęście o tym nie zadecyduje frank-debil tylko 90% zdrowej psychicznie
          > populacji polskiej. Co dziesiąty w tym państwie to czubek i jest to mocno
          > potwierdzone we wszystkich badaniach nad stanem świadomości społecznej.
          • haen1950 Re: No wiec jestem czubkiem ;) Dzis brukselka deb 24.06.07, 10:42
            Masz problemy z nadinterpretacją medialną. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z
            tego, że każde gniazdko elektryczne w twoim mieszkaniu nosi znak CE i musi
            równać do najbardziej wygórowanych norm w Europie.

Nigdy tego nie zrozumiesz.
          • wbrew1 Re: No wiec jestem czubkiem ;) Dzis brukselka deb 24.06.07, 10:45
            Do frank_drebina:

Podpisuję się za wszystkimi argumentami na rzecz członkowstwa Polski w UE
            wymienionymi na tym wątku.

Ale to nie one są najważniejsze.
            Najważniejsze jest co innego.
            ///Wolę aby był to nawet Eurokołchoz, w którym miesiącami rozprawiają nad
            sformułowaniem definicji gorzały, niżby mieli w ciszy gabinetów rozmyślać nad
            wspólczesną wersją BLITZKRIEGU. Bo z braku takiego zajęcia, byłaby to
            nieuchronna alternatywa///
            </</Wolę rywalizację gospodarczą i kłótnie pokojowe, niż wojnę z milionami
            niewinnych ofiar. Istnienie UE sprzyja rozwojowi tego pierwszego, a oddala
            wystąpienie tego drugiego>/>/
            Według mnie istnienie UE jest wartością samą w sobie.
      • karbat Re: Brutalna prawda o Brukseli jest taka, ze tam 24.06.07, 10:27

gdyby kaczke Unia odsunela od rozmow w Brukseli ..... ,
        tenze by wisial na pierwszej lepszej latarni w kraju ,
        Polacy sa pro Unijni i tego nie zmienisz swym kwaczeniem .
        • karbat Re: Brutalna prawda o Brukseli jest taka, ze tam 24.06.07, 10:27
          to bylo do franka kaczysty
          • black_razor Re: Brutalna prawda o Brukseli jest taka, ze tam 24.06.07, 10:29
            karbat napisał:

> to bylo do franka kaczysty

Lepiej byc kaczysta niz komunista.
            • daktylek Re: Brutalna prawda o Brukseli jest taka, ze tam 24.06.07, 10:34
              black_razor napisał:
              Lepiej byc kaczysta niz komunista.

Przecież to bez różnicy, bo kaczysta to zwyczajny bolszewik:)
      • daktylek Re: Brutalna prawda o Brukseli jest taka, ze tam 24.06.07, 10:33
        frank_drebin napisał:

> chodzi tylko bicie piany. Trzeba wiac z eurokolchozu. Wiem zalozycielowi
        watku sie to w glowie nie miesci ;)

O tym, że trzeba wiać z UE podyskutuj z rolnikami otrzymującymi dopłaty, z
        samorządowwcami budujacymi za pieniądze EFS drogi, a nawet z tymi co zamierzają
        stadiony budować za pieniądze unijne na EURO2012, jak również z tymi którzy na
        skutek wystąpienia z UE wróciliby do Polski .... na bezrobocie :))
      • sawa.com Jak frank_drebin zwiewał z "eurokołchozu" 24.06.07, 10:39
        pod koło podbiegunowe... w okolice kamczatki. Tak biedulkowi dopiekła
        cywilizacja zachodnia. Rozśmieszają mnie takie opinie jak ta franka.

Nie ma innej lepszej alternatywy.Polska jest albo w Europie i to w UE... albo
        na Kamczatce.

frank_drebin napisał:

> chodzi tylko bicie piany. Trzeba wiac z eurokolchozu. Wiem zalozycielowi
        watku
        > sie to w glowie nie miesci ;)
        • haen1950 Re: Jak frank_drebin zwiewał z "eurokołchozu" 24.06.07, 10:58
          Prywatnie to ja się takich franków bałem. Bo oni reprezentują Katschorenhaus,
          czyli wyprowadzenie Polski z unii i eksperymenty neosocjalizmu nad 40
          milionowym narodem. Coś z metod i sukcesów Putina.

Kotwica okazała się zbyt ciężka dla tych nędznych kurdupli. I w sumie jestem
          zadowolony, że im się nie udało jej podnieść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka