02.07.07, 13:07
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4280754.html
Miejscowy sekretarz PZPiSR kryje nazistowską dupę swojego synalka.

Pięknie się to wpisuje w niedawne słowa Führerka o PiSdzich ulepionych z innej
gliny Übermenschach.
Obserwuj wątek
    • nowytor7 No widzisz do czego te Michniki i Gmerki doprowadz 02.07.07, 13:18
      doprowadziły?
      Chociaż ja też osobiście nie lubię jak Michnik i Gmerek na Polaków plują, bo oni
      to z jakichś rasistowskich i faszystowskich pobudek czynią.
      wystarczy przedmowy do książek Grossa przeczytać i od razu nóż się w kieszeni
      otwiera.
      • pozarski Re: No widzisz do czego te Michniki i Gmerki dopr 02.07.07, 13:23
        To dlatego tak cienko spiewasz!Teraz juz wiem,ze noz ci sie w kieszeni otworzyl.;)
      • kaczyjar Re: No widzisz do czego te Michniki i Gmerki dopr 02.07.07, 13:25
        nowytor7 napisał:

> doprowadziły?
        > Chociaż ja też osobiście nie lubię jak Michnik i Gmerek na Polaków plują, bo on
        > i
        > to z jakichś rasistowskich i faszystowskich pobudek czynią.
        > wystarczy przedmowy do książek Grossa przeczytać i od razu nóż się w kieszeni
        > otwiera.

--
        Wiemy że lekarze strajkuja i nie moga cie przyjac do szpitala - skup sie w sobie
        i wtrzymaj jeszcze troche - po strajku zglos sie do Tworek albo do Kobierzyna
        k / Krakowa .
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
        Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga.
        ( to czemu mi mówią żem idiota?)
      • oszolompolski Oj, nowotwór... Kiedy Ty wreszcie coś zrozumiesz? 02.07.07, 13:28

• scoutek Re: Oj, nowotwór... Kiedy Ty wreszcie coś zrozumi 02.07.07, 13:37
          oszolompolski napisał:

nigdy
        • man_sapiens Re: Oj, nowotwór... Kiedy Ty wreszcie coś zrozumi 02.07.07, 13:56
          Gdy medycyna opanuje technikę przeszczepiania mózgu
      • venus99 komentarz do nowytora7 może być tylko jeden 02.07.07, 13:36
        podły i głupi.
    • inna57 Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 14:23
      Ten mały z wąsikiem chciał z Polaków zrobić podludzi (untermensch) no i panowie
      K. zrealizaowali jego plan. Polacy zostali wyłączeni z podleganiu Europejskiej
      Karty Praw Podstawowych. Staniemy się niewolnikami na życzenie kaczek. Bez
      prawa do sprawiedliwego sądu, za chwilę ograniczą nam prawo do zgromadzeń i
      ograniczą swobodę wypowiedzi, na koniec zabiorą paszporty i zablokują konta.
      Scenariusz może i czarny ale nie jest nieprawdopodobny. Powiecie że są jeszcze
      demokratyczne wybory, może i są ale cuda nad urną już się w Polsce trafiały.
      • joannabarska Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 14:44
        Polecam ostatni felieton Urbana z "Nie", ale na razie w internecie nie ma,
        trzeba wydac te bodaj 3 zł.
        • pozarski Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 15:06
          Ten porownujacy braciszkow do AH?Jest juz na forum.
          • pozarski Tutaj artykul.Bardzo dobry! 02.07.07, 15:09
            www.nie.com.pl/art7143.htm
          • joannabarska Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 16:13
            Ten,widocznie pojawił sie po moim poście, albo nie dostrzegłam. Nie te oczy!
            • joannabarska Inny felieton,p.Pozarski 02.07.07, 16:22
              Nie,p.Pozarski. Spojrzałam: mój dotyczy numeru 27
              • pisubek Re: PiS to nie sa narodowi socjalisci, to narodowi 02.07.07, 16:33
                komunisci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka