oszolompolski 02.07.07, 13:07 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4280754.html Miejscowy sekretarz PZPiSR kryje nazistowską dupę swojego synalka. Pięknie się to wpisuje w niedawne słowa Führerka o PiSdzich ulepionych z innej gliny Übermenschach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowytor7 No widzisz do czego te Michniki i Gmerki doprowadz 02.07.07, 13:18 doprowadziły? Chociaż ja też osobiście nie lubię jak Michnik i Gmerek na Polaków plują, bo oni to z jakichś rasistowskich i faszystowskich pobudek czynią. wystarczy przedmowy do książek Grossa przeczytać i od razu nóż się w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No widzisz do czego te Michniki i Gmerki dopr 02.07.07, 13:23 To dlatego tak cienko spiewasz!Teraz juz wiem,ze noz ci sie w kieszeni otworzyl.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: No widzisz do czego te Michniki i Gmerki dopr 02.07.07, 13:25 nowytor7 napisał: > doprowadziły? > Chociaż ja też osobiście nie lubię jak Michnik i Gmerek na Polaków plują, bo on > i > to z jakichś rasistowskich i faszystowskich pobudek czynią. > wystarczy przedmowy do książek Grossa przeczytać i od razu nóż się w kieszeni > otwiera. -- Wiemy że lekarze strajkuja i nie moga cie przyjac do szpitala - skup sie w sobie i wtrzymaj jeszcze troche - po strajku zglos sie do Tworek albo do Kobierzyna k / Krakowa . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oj, nowotwór... Kiedy Ty wreszcie coś zrozumi 02.07.07, 13:37 oszolompolski napisał: nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Oj, nowotwór... Kiedy Ty wreszcie coś zrozumi 02.07.07, 13:56 Gdy medycyna opanuje technikę przeszczepiania mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 komentarz do nowytora7 może być tylko jeden 02.07.07, 13:36 podły i głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 14:23 Ten mały z wąsikiem chciał z Polaków zrobić podludzi (untermensch) no i panowie K. zrealizaowali jego plan. Polacy zostali wyłączeni z podleganiu Europejskiej Karty Praw Podstawowych. Staniemy się niewolnikami na życzenie kaczek. Bez prawa do sprawiedliwego sądu, za chwilę ograniczą nam prawo do zgromadzeń i ograniczą swobodę wypowiedzi, na koniec zabiorą paszporty i zablokują konta. Scenariusz może i czarny ale nie jest nieprawdopodobny. Powiecie że są jeszcze demokratyczne wybory, może i są ale cuda nad urną już się w Polsce trafiały. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 14:44 Polecam ostatni felieton Urbana z "Nie", ale na razie w internecie nie ma, trzeba wydac te bodaj 3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 15:06 Ten porownujacy braciszkow do AH?Jest juz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pis realizuje plan Adolfa H. 02.07.07, 16:13 Ten,widocznie pojawił sie po moim poście, albo nie dostrzegłam. Nie te oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Inny felieton,p.Pozarski 02.07.07, 16:22 Nie,p.Pozarski. Spojrzałam: mój dotyczy numeru 27 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Re: PiS to nie sa narodowi socjalisci, to narodowi 02.07.07, 16:33 komunisci. Odpowiedz Link Zgłoś