das_hakenkreutz 07.07.07, 19:12 Wróży to rychły koniec kartoflanych bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahabone Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 07.07.07, 19:15 Stanowczo zaprzeczam tym insynuacjom. Jakie dzieci,czyje? Czy Tobie się rozchodzi o Zalewskiego? On Ci w UD początek miał. das_hakenkreutz napisał: > Wróży to rychły koniec kartoflanych bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz A Kurski? 07.07.07, 19:20 Nawiasem mówiąc lubię tego gościa. Nie rozumiem ci go łączy z kartoflanką? Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: A Kurski? 07.07.07, 19:26 Ale gdyby nawet,to cienka ta uczta z dwojga dzieciątek. Trochę histeryzujesz,jak sądzę. das_hakenkreutz napisał: > Nawiasem mówiąc lubię tego gościa. Nie rozumiem ci go łączy z kartoflanką? Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Dwie postaci pierwszoplanowe w ciągu tygodnia to.. 07.07.07, 19:31 To nie jest przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 08.07.07, 14:54 mahabone napisała: > Stanowczo zaprzeczam tym insynuacjom. > Jakie dzieci,czyje? > Czy Tobie się rozchodzi o Zalewskiego? > On Ci w UD początek miał. > > > > > das_hakenkreutz napisał: > > > Wróży to rychły koniec kartoflanych bolszewików. > ... ale skończył na dobre w PiSie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 07.07.07, 19:15 das_hakenkreutz napisał: > Wróży to rychły koniec kartoflanych bolszewików. O nie! Jeszcze muszą być - faza terroru, a potem dekadencji. Fakt że teraz to idzie sybko. Wykończenie Blidy, i projekty nowych przedstawianych przez Ziobro sugerują ze właśnie wchodzimy w fazę terrou. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Jaki reżim taki terror... 07.07.07, 19:24 Kartoflany reżim, kartoflany terror. Żałosne klowny nie potrafią nawet zabijać porządnie... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 07.07.07, 19:27 dr.freud napisał: > Wykończenie Blidy, i projekty nowych > przedstawianych przez Ziobro sugerują > ze właśnie wchodzimy w fazę terrou. ---> Jaskiernia nazywał to "polowaniem na czarownice" i atakiem na "święte prawo własności". Widzę, że to zbyt mało, więc ściganie przestępców tym razem zostało ochrzczone mianem "terroru". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 07.07.07, 21:56 > ściganie przestępców tym razem zostało > ochrzczone mianem "terroru". :))) Jakich przestępców?! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 08.07.07, 14:56 belkot_belkot_belkot napisał: > > ściganie przestępców tym razem zostało > > ochrzczone mianem "terroru". :))) > > Jakich przestępców?! definicja przestępcy należy do Kaczorów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Powiedz mi, jakich przestępców przez dwa lata 08.07.07, 17:21 wytropili, osądzili i skazali?????? Ci nieudolni "politykierzy" stracili 2 lata na szantaże teczkami i zapewnianie sobie trwania. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Chyba jestem z innej generacji. 07.07.07, 19:27 Dla mnie "bt" kojarzy się jedynie z bluetooth. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Re: przystawki skonsumowane, czas na dzieci 07.07.07, 21:53 Kto wie może Lepper na koniec zje tą nędzną kartoflankę. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Lada dzień Robespierre PISu, trafi pod gilotynę 08.07.07, 14:38 Jeżeli Ziobro nie zatuszuje sprawy Bielana i Kamińskiego to jego dni są policzone... Bolszewickie kartofle nie zdzierżą prawa i sprawiedliwości w PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham prawo i sprawiedliwość w PIS to political fiction 08.07.07, 16:03 ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 08.07.07, 14:39 ciekawi mnie, kto kogo pożre na końcu... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 08.07.07, 14:43 codziennie na biezaco konsumowany jest polski podatnik przez tanie kacze panstwo i ich kolicjantow . pozerany - konsumowany - wydymany Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: "Rewolucja" PISu zaczyna pożerać własne dzie 08.07.07, 14:49 mmikki napisał: > ciekawi mnie, kto kogo pożre na końcu... Ostatni będzie musiał pożreć się sam... Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Ostatni będzie Robespierre 08.07.07, 14:52 mmikki napisał: > ciekawi mnie, kto kogo pożre na końcu... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: koniec kapelana PISu bliski i haniebny... 08.07.07, 22:50 das_hakenkreutz napisał: > Coś ty!? Jak stwierdził Kamiński, jutro, ojdyr - jeżeli coś takiego powiedział - przeprosi i już (zauważ "jeśli" Kamińskiego) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Fakty nie istnieją, jedynie interpretacje 08.07.07, 23:00 Widzę, że nie tylko moim guru jest Nietzsche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To tylko radykalna czystka 08.07.07, 22:24 Zostaje PC i świeży nabór PiS, odpadają prawie wszyscy z innym doświadczeniem partyjnym. Jurek, Marcinkiewicz, Zalewski, Ujazdowski, ale także Kurski, muszą odejść. Jarek wierzy, że uda się ich utopić. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Moim zdaniem to lawina, której za chwilę 08.07.07, 22:36 Kaczory już nie powstrzymają. Zaczną się kłótnie wewnątrz partii i może rozłam na PCbis i resztę PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Moim zdaniem to lawina, której za chwilę 08.07.07, 22:41 das_hakenkreutz napisał: > Kaczory już nie powstrzymają. Zaczną się kłótnie wewnątrz partii i może rozłam > na PCbis i resztę PISu. > Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Miejmy nadzieję, że panowie o marnej reputacji 08.07.07, 22:50 i posturze trafią niebawem tam gdzie jest ich miejsce. Do psychiatry... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Miejmy nadzieję, że panowie o marnej reputacj 08.07.07, 23:21 das_hakenkreutz napisał: > i posturze trafią niebawem tam gdzie jest ich miejsce. Do psychiatry... > Oby! Odpowiedz Link Zgłoś