jola_iza 08.07.07, 17:28 Daj pan spokojnie pomodlić się, odpocząć, napić, najarać, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Pan jest Zero panie zero 08.07.07, 17:31 Termin , który podyktowali jet terminem, który zaproponowali. Nie ośmieszaj się . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Na razie puki towar jest 08.07.07, 17:32 jola_iza napisała: > Daj pan spokojnie pomodlić się, odpocząć, napić, najarać, > Bo nie wiem czy BOR będzie po działki latać, czyba, ze będa na Mazurach oficjalnie bez przetargu , uczciwie z widokiem na jezioro sprzedawać po 20 tyz zł? "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: TVN24 08.07.07, 17:36 henryk-loog napisał: > jola_iza napisała: > > > Termin , który podyktowali jet terminem, który zaproponowali. Nie ośmiesz > aj > się > > > Pani Jolu, gdzie Z.Zero się produkuje? >KKonferencję se zwołał i Blida mu na wątpiach Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Skundliłaś się kompletnie,tak jawnie broniąc 08.07.07, 17:40 jola_iza napisała: Pan jest Zero panie zero > Daj pan spokojnie pomodlić się, odpocząć, napić, najarać, ---> ... przestępców, a kilka kundelków ci wtóruje. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Skundliłaś się kompletnie,tak jawnie broniąc 08.07.07, 18:01 Nie obrażaj kundli. 1normalnyczlowiek11 napisał: > ---> ... przestępców, a kilka kundelków ci wtóruje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pan jest Zero panie zero 08.07.07, 17:43 Osoba oskarżyła deputowanych z Wielkiej Brytanii nie tylko Bielana i Kamińskiego. A pan nic nie wie tak jak w sprawie pani Blidy. A po za tym Kartagina musi zginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Pan jest MNIEJ niż Zero, panie zero! 08.07.07, 17:55 Tłumaczą się winni, jak Ty - panie zero!!! A co do Kartaginy, to może warto byłoby ją odbudować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 A w pierś strzelają sobie niewinni-dla zabawy 08.07.07, 18:00 don.kichote napisał: > Tłumaczą się winni, jak Ty - panie zero!!! ---> Tobie i tak nikt nie wytłumaczy - komuchy jak beton nic nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: A w pierś strzelają sobie niewinni-dla zabawy 08.07.07, 18:44 > ---> Tobie i tak nikt nie wytłumaczy - komuchy jak beton nic nie przyjmują Dlaczego myślisz, że inni są tacy sami jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 To znaczy,jacy? Może kilka konkretów? 08.07.07, 18:48 man_sapiens napisał: > Dlaczego myślisz, że inni są tacy sami jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Spadaj Obrońco Złodziei ! 08.07.07, 17:46 henryk-loog napisał: normals, do budy rydza, kundlu n/t Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Leszek Miller 08.07.07, 19:26 Kiedyś na posiedzeniu komisji ds. Orlenu powiedziałem o Ziobrze, że jest zerem. Teraz, oceniając ministra Ziobrę w kontekście całej tej sprawy, myślę, że niepotrzebnie go wtedy komplementowałem Odpowiedz Link Zgłoś