Dodaj do ulubionych

Azalin, a dalsza cieczka??

05.09.11, 09:58
Witam podałam mojej suczce Alazalin lek na wywołanie poronienia w 15 i 16 dniu cieczki, gdzyż 10 dnia w nocy mieliśmy lokatora. Jest prawie trzy tygodnie po pododanych zastrzykach a dalej jej coś sie sonczy z dróg rodnych, przezroczysty płyn taki jak na ruje. I tu jest moje pytanie czy ten lek mógł wywołać druga owulacje, bo dalej psy łaza nam pod bramą i próbuja wejśc?? Prosze o szybka odpowiedz jestem taka zła że za chwile sie umówie na kastracje
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Azalin, a dalsza cieczka?? 05.09.11, 12:46
      Dziewczyno,na co czekasz-w te pędy do lekarza.Może tu o życie już chodzi.A jak nie było poronienia .to co?Może tam martwe są w środku?
      • swistaczek111 Re: Azalin, a dalsza cieczka?? 05.09.11, 14:37
        Byłam u lekarza już zrobił badania i USG i jest wszytsko ok, miała lekke zapalenie i nic więkej nie wyszło!!! Tylko chodzi mi o to że ona szuka psów a psy kręca się pod płotem o to 27 dziec cieczki ja juz nic nie rozumiem może zajśc w ciąże czy już nie??
        • ajaksiowa Re: Azalin, a dalsza cieczka?? 05.09.11, 16:48
          Dobrze że wszystko w porządku,czyli że nie była szczenna?.Ale przecież ona dostała środek poronny a nie na zatrzymanie cieczki.Tak na zdrowy rozum dopóki psy są chętne i ona też -to wydaje mi się że może dojść do krycia.A najlepiej żebyś na przyszłość nie przechodziła mękot ducha-wysterylizuj ją .Chyba że masz jakieś plany związane z zarobkowym rozrodem.Zyczę mądrej decyzji.Pozdrowienia.
          • swistaczek111 Re: Azalin, a dalsza cieczka?? 05.09.11, 18:54
            Nie nie mam planów na szczeniaki. Jest już zapisana na sterylizaję na 23 Września, załuje że wczęsnie po pierwszej ciczce tego nie zrobiłam :/
          • ajaksiowa Re: Azalin, a dalsza cieczka?? 06.09.11, 14:37
            Witaj w klubie ODPOWIEDZIALNYCH właścicieli psów.Gratuluję decyzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka