mariner4 19.07.07, 22:48 Jadę na modemie, bo przed wyjazdem zlikwidowałem Neostradę. Jestem teraz poza swoją stałą siedzibą. Kto mi doradzi, jakie łączę do internatu wybrać? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Dzięki! 19.07.07, 22:59 Ja odróżniam dyskusyjne zacietrzewienie od zwykłej ludzkiej sympatii. Nawet nie wiesz jakich mam w rodzinie politycznych "wrogów". Chodzi mi o łącze bezprzewodowe. Najlepiej takie, które mógłbym używać przez sieć komórkową. Czy są takie bez roamingu? Czy jeszcze trzeba parę lat poczekać? M. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Netia 19.07.07, 23:05 przy trzyletniej umowie daje Ci rok za darmo na 1 MB/sek, w następnych 2 latach po 49 zł. miesięcznie. Warunek - czynne łącze TPSA. Szczegóły: www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html#wybierz_dla_siebie Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie obraz sie chlopie, ale pytanie dosc bezsenso- 19.07.07, 23:08 wne z prostego powodu. Nie wszedzie wszyscy dostawcy netu sa dostepni. Mimo, ze mieszkam w dosc duzym miescie z racji tego w jakiej dzielnicy mieszkam mam do "wyboru" tepse albo dla odmiany tepse ;) Jakbys wymienil potencjalne oferty o wtedy mozna dyskutowac i cos doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Mówił mi jeden marynarz 19.07.07, 23:12 że kapitan z którym pływał, kupił w Singapurze urządzenie oparte o 3 generację, zapłacił za rok z góry,(więc nie mogło to być zbyt drogie) i będąc w zasięgu słuchał sobie radia "Z" na okrągło. Niestety Ten marynarz nie był kumaty w tych sprawach i nie potrafił mi więcej powiedzieć. Więc pytam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Do wszystkich wrogów i przyjaciół 19.07.07, 23:24 kumpel ma orange i sobie chwali szczególnie jak jest blisko nadajnika ale to odmiana TPsa Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Do wszystkich wrogów i przyjaciół 19.07.07, 23:26 a i placi na miech niewiele ponad stówke Odpowiedz Link Zgłoś
antoniw2 Re: bieda 19.07.07, 23:36 PO = bieda, sroga bieda dla niemal wszystkich (oprócz tusków) ['Komunizm walczył z biedą. I bieda zwyciężyła' /Ronald Regan/] Odpowiedz Link Zgłoś