Gość: AE IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 13:03 Ale się uśmiałem czytając o tym, co też nam Andrzej L. przygotował. Szczerze mówiąc sądziłem, że dokumenty będą lepiej sfabrykowane. Do widzenia panie Prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaa Re:Całe te dokumenty to śmichy hihy..bez komentarz IP: *.toya.net.pl 08.12.01, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowal Re: Śmieszne dokumenty Leppera 08.12.01, 13:12 Gość portalu: AE napisał(a): > Ale się uśmiałem czytając o tym, co też nam Andrzej L. przygotował. Szczerze > mówiąc sądziłem, że dokumenty będą lepiej sfabrykowane. Do widzenia panie > Prymitywie. Też jestem pełen niesmaku. Tym bardziej ,że mój wujek tak mu zawierzył.A ilem się mu natłumaczył. Ciekawe czy on taki prymityw , że nie kuma co koło niego robią , czy uwierzył w swoją misję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re:do kowal Jest psychologia mas on wie co robi IP: *.toya.net.pl 08.12.01, 13:30 . Odpowiedz Link Zgłoś
u2 Lepper wie co robi !!! 08.12.01, 14:15 On nie przygotowal tych dokumentow dla prokuratury. One sa przygotowane jak lep na muchy dla glupich frajerow ktorzy na niego glosowali ! Bedzie sie bil w piersi,ze dokumentu to szczera prawda a tylko zkorumpowane elity biednego Andrzejka za mowienie prawdy chca do pierdla wsadzic . Pomysl dobry tylko jak cham sie bierze do subtelnej roboty to wykonanie do dupy. Troche za wczesnie zaczoł i marnie skonczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logi Re: Śmieszne dokumenty Leppera IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.01, 14:50 Tak jest macie racje.Co on od nich chce.Przeciez Polska jest krajem ze jak tylko ktos chce to moze sie dorobic FORTUNY uczciwie pracujac.Zarobki sa przeciez najwyzsze w swiecie.A wiec wystarczy zsumowac wszystkie gratyfikacje osiagniete przez tych panow podczas ich karriery zawodowej a otrzymamy dowod ich niewinnosci! Ludzie jaka KORUPCJA !Pezeciez to jest propaganda im IMPERIALISTYCZNA ! Korpcja to jest na zachodzie.Nasza klasa robotnicza nie pozwoli na oskarzenia Lepera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Śmieszni są ci, którzy wierzą Lepperowi ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 15:01 Jaki Lepper jest - każdy widzi ! Jaka jest głupota i zaślepienie jego zwolenników - też każdy widzi ! Wystarczy być chamem ostatniej kategorii, który obiecuje bzdury i obrzuca błotem innych, żeby zdobyć poparcie milionów ! Trzeba tylko "mieć gadane" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodo Re: Śmieszni są ci, którzy wierzą Lepperowi ! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 15:42 ja też się zdrowo usmiałem, żegnaj intelektualny idioto Andrzejku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Śmieszni są ci, którzy wierzą Lepperowi ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.01, 16:20 Gość portalu: Michał napisał(a): > Jaki Lepper jest - każdy widzi ! > Jaka jest głupota i zaślepienie jego zwolenników - też każdy widzi ! > Wystarczy być chamem ostatniej kategorii, który obiecuje bzdury i obrzuca > błotem innych, żeby zdobyć poparcie milionów ! > Trzeba tylko "mieć gadane" ! Przestanmy mowic o Lepperze.Koncentrujac sie na nim ucieka meritum sprawy czyli korupcja.Uwazasz ze ci ludzie sa krysztalowi i swoje majatki zdobyli w sposob uczciwy?Dlaczego mam wierzyc p.Piwnik skoro juz raz powiedziala nieprawde z Kauczem? Zeby bylo jasne ja nie jestem jego zwolennikiem!Staram sie tylko poukladac klocki w löogiczna calosc bazujac nie na domyslach i przypuszczeniach a FAKTACH ! psNie zapominaj ze Lepper jest tworem SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: Śmieszni są ci, którzy wierzą Lepperowi ! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 20:09 bardzo smieszni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Nie można rzucać błotem bez dowodów ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 21:39 Lepper to zwyczajny cham, który chce zdobyć władzę. Gadanie o korupcji jest tylko narzędziem w jego rękach. Nie wiem , czy ci ludzie są czyści, ale skoro nie ma POWAŻNYCH dowodów, że kradli, to nie można nazywać ich złodziejami ! W ten sposób ktoś mógłby publicznie powiedzieć o panu, że Logik to bandyta, złodziej, pedofil, ruski szpieg i nie nie ponieść konsekwencji za swoje chamstwo ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Lepper to wstyd dla kraju :( 08.12.01, 22:22 Jak w temacie. Żałosny prostak, z którego ludzie na poziomie robią sobie pośmiewisko, on natomuast tego nie zauważa. Najgorsze, jak dla mnie, jest to, że taki półmózg dostał się do Sejmu, on i ta jego pożal się Boże partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD Category "Comedy 2001" IP: *.chello.pl 08.12.01, 22:33 The winners are: Andrew Lepper and Peter Tymochowicz - Poland! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuka Re: Śmieszne dokumenty Leppera IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 21:00 hehe, niezłe jaja, Boże co za wariat Odpowiedz Link Zgłoś