jorge.martinez Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się 29.07.07, 21:53 Co to znaczy przesunąć się w kierunku centrum? Czym by to się miało objawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się 29.07.07, 21:54 bolszewia i lewactwo przesunięte w kierunku centrum nadal pozostaje bolszewią i lewactwem. To że "ma jedną nóżkę bardziej" nic tu nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Oczywiście, że nie. 29.07.07, 21:56 PiS pokazał w ciągu 2 lat, czym jest i żadne zabiegi marketingowe - przesuwanie w prawo, lewo, w dół, w górę, na ukos nie zmienią tego. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Jak sie przesunuei na Wschód,( do Białorusi ) t 29.07.07, 21:57 o zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się 29.07.07, 22:37 wellusia napisała: > w kierunku cenrum? Nie! Bo problem nie polega na tym, że realizuje niewłaściwy program, problem jest w tym, że są to niewłaściwi ludzie. Jeżeli oszust proponuje ci kolejną maść na odciski, bo ta, którą ci sprzedał poprzednio była nieskuteczna - nigdy nie kupuj. Nie dlatego, że też będzie nieskuteczna, tylko dlatego, że od oszusta. --- Hochsztapler to człowiek zawodowo wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek No właśnie tu masz takiego bolszewika i lewaka :) 29.07.07, 22:44 wariant_b napisał: > Jeżeli oszust proponuje ci kolejną maść na odciski, bo ta, którą ci sprzedał > poprzednio była nieskuteczna - nigdy nie kupuj. > Nie dlatego, że też będzie nieskuteczna, tylko dlatego, że od oszusta. ---> Dlatego nie wierz w co mówi, bo jest na pewno odwrotnie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66675685&a=66675800 Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: No właśnie tu masz takiego bolszewika i lewak 29.07.07, 22:50 "Słucham, w PiS nie ma komuchów? Żartownisie z was, wierni kibice PiS. A pan Jasiński szef płockiej WSW, członek PZPR, a pan prokurator Wassermann z 30 letnim stażem, a pan komuch Kryże w roli ministra sprawiedliwości, a pan poseł Rumcajs Karski, członek komuszego PRON, a pan Zero, syn sekretarza z Krynicy, a panowie bracia, synowie Rajmunda wykładowcy szkolącego junacze kadry, za trzy wykłady z Marksa i Lenina mała magisterka. Że jak, że przynajmniej nie ma liberałów. A pan Urbański szef publicznej, kolega barona SLD Nawrata, członek KLD Donalda, a pani Lubińska eksminister finansów i były członek UW, a pan Zalewski były członek UD. Co, co, że nie rządzili ze złodziejami dotąd, że nie w AWS. A pan Dorn, Cymański, Jurgiel, Marcinkiewicz, Ujazdowski, Putra, Bielan, Kamiński, Kurski, to niby z jakiej listy weszli do parlamentu, panowie są z TKM AWS? Jak? Strateg na pewno tam nie był i jego brat też. Zgoda tym razem, nasz geniusz Karpat, jako charyzmatyczny lider PC startował z listy ROP, a jego brat jako niezłomny, oczywiście obok brata, kontestator TKM został ministrem na dwa miesiące. Słucham??? Mediów się naoglądałem i naczytałem GW?? I że są jeszcze prawdziwi dziennikarze, na szczęście ? A którzy to? Jacek Kurski brat Jarosława, najpoważniejszego kandydata na szefa GW. Bronisław Wildstain dziennikarz zaczynający w GW, potem przeleciał się po wszystkich tytułach, łącznie z Wprost towarzysza Króla. Rafał Ziemkiewicz, komentator rzeczy ulotnych w michnikowskim TOK FM, laureat nagród z peerelowskich miesięczników, gdy spadła koniunktura i wzrosła frustracja, autor baśni dla ubogich `Michikowszczyzna'. No tak, media z Torunia. A konkretnie to kto? Kolega prof. Robert Nowak, kilkudziesięcioletni pracownik przybudówki MSZ, siedliska esbecji, dziennikarz Żołnierza Wolności z czasów stanu wojennego, członek SD, satelity PZPR, w końcu starający się o wiceszefa Radiokomitetu, w czasach Jerzego Urbana. Nuuuuudaaaaa! www.matka-kurka.net/post/?p=871 Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 towarzysz niedorozwinięty, znowu bełkoczcie?:) 29.07.07, 22:55 To że wy kochacie miłością wielką partyjne gnidy w rodzaju czabanskiego i ubeków w rodzaju jasińskiego (że o ubeku lepciu, idolu waszym jeszcze do niedawna przez grzecznosc nie wspomne) :) niestety nie czyni was mniej niedorozwiniętym:) Ale ponieważ żyjemy w kraju wolnym możecie popierać i lewactwo i ubectwo:) Wasza wola:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Gdyby na prawo się przesunął, to może bym... 29.07.07, 22:38 ... zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się 29.07.07, 22:39 wellusia napisała: Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się w kierunku cenrum? Drugi raz ten sam numer? Brak pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Nie chodzi o miejsce na osi prawo-lewo 29.07.07, 22:47 chodzi o ludzi. Więc NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Zawsze komunistów kopałem w dupsko..tak samo 29.07.07, 22:49 jak ta pisowksą olszewicką hołotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się 29.07.07, 22:52 Już dzieci nie wierzą nawet w bociany,a dorośli mają wierzyć w kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nie, poniewaz tego rodzaju przesuniecie... 29.07.07, 23:01 ...zanmionuje koniunkturalistow...zreszta moze i tak, gdyby doszlo do znaczacych roszad na stanowiskach partyjnych w tym samym czasie, co owo przesuniecie...tylko to uwiarygodniloby taki proces spolecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski mendy... 29.07.07, 23:05 zawsze pozostaną mendami...i żadne płacze i krzyki mnie nie przekonają, że w centrum nimi nie będą... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: zagłosowalibyście na PIS gdyby przesunął się 29.07.07, 23:15 wellusia napisała: > w kierunku cenrum? Nigdy mi nie przyszło do głowy głosowanie na nich, więc teraz tylko czekam na ich odejście - w prawo, w lewo, do centrum, czy na ukos, obojętne. Byle jak najmniej ich w ogóle było w parlamencie - bo jednak na razie niemożliwa jest całkowita ich nieobecność. Ważne, by byli jak najdalej od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 zawsze komunistami się brzydziłem 29.07.07, 23:32 wiec bolszewicka pisowska hołota mnie nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
retro_ufik Nie zgłosuje na PiS dlatego, że za mocno związany 29.07.07, 23:48 jest z Kościołem i klerem. Poza tym nic a nic nie robi. żadna obietnica wyborcza nie została spełniona. Jednym słowem ziobrowate zero bezwzględne. Odpowiedz Link Zgłoś