trzymilionowy.post Re: Co Lepper wie??? 05.08.07, 10:38 Na pewno wie, że CBA nic na niego nie ma skoro agentura Wprost publikuje tego typy artykuliki. www.tvn24.pl/0,1516865,0,4,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Lepper wie, że Jarek o tym dobrze wiedział. 05.08.07, 10:43 www.tvn24.pl/0,1516939,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: raz jeszcze kikooś napisała? 05.08.07, 10:56 kikooś rozrabia jak zawsze - najpierw na TOK FM, potem na Forum Kraków, teraz tu. Mnoży te swoje bezmyślne hasła i cytaty z polityków PiS a potem obraża się na stronniczość administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: na Forum Kraków kikooś nie boi się?;))b/t 05.08.07, 11:12 zmieniła piaskownicę na Forum Kraj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: Co Lepper wie??? 05.08.07, 11:14 kkiiiko napisała: > Jeśli wie..... Teraz widać kto popiera PIS, ludzie podatni na demagogie. Posłuchaj dobrze co mówi Tymochowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko no no no...nic merytorycznego- poranna, niedzielna 05.08.07, 11:22 frustracja..... A tymczasem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=63096734&a=63098677 Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Co Lepper wie??? 05.08.07, 17:51 kamyk448 napisał: > Teraz widać kto popiera PIS, ludzie podatni na demagogie. > Posłuchaj dobrze co mówi Tymochowicz. ============================================== Proponuję także zapytać co myśli na ten temat Kaszpirowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: Co Lepper wie??? 05.08.07, 22:59 w_ojciech napisał: > kamyk448 napisał: > > Teraz widać kto popiera PIS, ludzie podatni na demagogie. > > Posłuchaj dobrze co mówi Tymochowicz. > ============================================== > Proponuję także zapytać co myśli na ten temat Kaszpirowski. Przecież to czysta manipulacja. Nieważne co wie Lepper, najprawdopodobniej nic. Ważne że Kaczor może się wystraszyć że Lepper coś wie. A wystraszonego Kaczora łatwiej pokonać. Wystraszony Kaczor będzie robił błędy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Kokokoś!!! I jak tam noc?? Przespana??:-)))) 05.08.07, 11:21 Chciałam zadedykowac ci piosenkę:-)))))))) pl.youtube.com/watch?v=Pdl1koNgx5U Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Kokokoś!!! I jak tam noc?? Przespana??:-)))) 05.08.07, 11:24 Dziękuję, wszystko dobrze a nawet lepiej :)) A u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Świetnie!! dzięki tobie!! 05.08.07, 11:25 kkiiiko napisała: > Dziękuję, wszystko dobrze a nawet lepiej :)) > A u Ciebie? Dawno się tak nie uśmiałam psotnico:-))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Świetnie!! dzięki tobie!! 05.08.07, 11:35 Fajno :)). Może będziemy się mniej kłócić? Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Przypominam, ze ja sie z tobą nie kłociłam 05.08.07, 11:46 kkiiiko napisała: > Fajno :)). Może będziemy się mniej kłócić? > Pozdrówka! to ty miałaś jakiś problem. Ale rozumiem, że w zwiazku z tym że sie zakochałaś porzucisz metody pomawiania i szkalowania kolezanek -forumowiczek. Kokokś na miłosnej fali wznoszącej:-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Przypominam, ze ja sie z tobą nie kłociłam 05.08.07, 16:53 bio, zaczynam cię podejrzewać o ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Nic nie wie. To ćwok i marionetka, 05.08.07, 11:30 Interesuje go tylko kasa. Tymochowicza też. Ministerstwo Rolnictwa może zbankrutować. fakty.interia.pl/raport/odwolanie_leppera/news/resort-rolnictwa-zbankrutuje-przez-leppera,955614 Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Nic nie wie. To ćwok i marionetka, 05.08.07, 11:36 może nie taki znowu ćwok ale trochę racji masz. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post To kto jest twoim zdaniem winny takiego stanu ? 05.08.07, 11:36 Bo moim zdaniem prezes rady ministrów. sawa.com napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Koniec Kaczynskich bliski! Pisowcy! Pakujcie 05.08.07, 11:38 walizki! Do Lukaszenki marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Koniec Kaczynskich bliski! Pisowcy! Pakujcie 05.08.07, 11:41 pisubek napisała: > walizki! Do Lukaszenki marsz! Witam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Bardzo dziekuje. A gdzie sie podziali dzielni 05.08.07, 12:04 pisowscy propagandysci kataryny, galba i t-800 i inne wytwory PiSuaru? Pewnie nie dostali jeszcze instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: na Forum Kraków kikooś nie boi się?;))b/t 05.08.07, 11:38 o! ta! Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: na Forum Kraków kikooś nie boi się?;))b/t 05.08.07, 12:08 ano Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A co kikuniu z tym Lepprem?/nt 05.08.07, 12:11 marouder napisał: > Jeszcze nie wie, czy Lepper wie. Myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: A co kikuniu z tym Lepprem?/nt 05.08.07, 12:14 kiko myśli to co premier myśli, a ponieważ jeszcze nie wie co tak naprawdę on myśli, tworzy głębokie refleksje typu "co wie Lepper jeżeli wie?" Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Bojkotować! 05.08.07, 12:20 Proponuję bojkot tej całej "kiko" z trzema bodaj "i" w nicku Daleka od normalnosci. Nie wie, co to forum "GW". Zna sie na wzystkim. Nie wiem, czy na seksie... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Zapytalem jej onegdaj, jak sie erotyzuje?:) 05.08.07, 12:22 Odpowiedzala, cytuje: "per aqua":))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zapytalem jej onegdaj, jak sie erotyzuje?:) 05.08.07, 12:33 marouder napisał: > Odpowiedzala, cytuje: "per aqua":))) A nie mówiłam, że pantofelek... On/ona też w środowisku wodnym. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I zebym tu, droga wos, choc slowo nieprawdy... 05.08.07, 12:37 ...powiedzial:))) Co innego mnie dziwi, czemu ja w realu takich obywateli nie spotykam? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: I zebym tu, droga wos, choc slowo nieprawdy.. 05.08.07, 12:38 marouder napisał: > ...powiedzial:))) Co innego mnie dziwi, czemu ja w realu takich obywateli nie > spotykam? Ja też nie!!! Ale co? Podejrzewasz, że ich tak dużo jest? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Moze byc, podejzewam, ze obydwoje 05.08.07, 12:43 ...zyjemy w srodowiskach dosc jednorodnych spolecznie...nie znamy tzw. szerokich mas. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Moze byc, podejzewam, ze obydwoje 05.08.07, 12:46 marouder napisał: > ...zyjemy w srodowiskach dosc jednorodnych spolecznie...nie znamy tzw. szerokic > h > mas. Nie przesadzaj! Takich na masową skalę przecież nie produkują! Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Sierpień - środek lata..... 05.08.07, 16:51 Drodzy, mili - dylemata jakieś mata??? Witam w niedzielne popołudnie :)) Nawet heniusia, który mnie pomawia i mi imputuje, także janabezczegośtam, który bez dania racji chce bojkotować... Ps. Jakie piękne garnitury nosi Andrzej Lepper, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety1 wesole wakacje maja Polacy tego roku 05.08.07, 16:53 po co za granice wyjezdzac, gdy caly swiat bawi sie wami? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Sierpień - środek lata..... 05.08.07, 16:57 kkiiiko napisała: > Drodzy, mili - dylemata jakieś mata??? > Witam w niedzielne popołudnie :)) > Nawet heniusia, który mnie pomawia i mi imputuje, także janabezczegośtam, który > > bez dania racji chce bojkotować... > Ps. Jakie piękne garnitury nosi Andrzej Lepper, prawda? Widzę, że instrukcje już nadeszły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Sierpień - środek lata..... 05.08.07, 17:05 jakie instrukcje nadeszły, to ja nadeszłam do kompa i tv i właśnie słucham A.L. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Sierpień - środek lata..... 05.08.07, 17:13 kkiiiko napisała: > jakie instrukcje nadeszły, to ja nadeszłam do kompa i tv > i właśnie słucham A.L. Witaj mi, witaj - może być śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: I zebym tu, droga wos, choc slowo nieprawdy.. 05.08.07, 19:08 Maruderku, rozumiem, że to pozytywna uwaga (?). <Real a wirtual> to temat może na jakąś dysertację, jak myślisz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Mam nadzieję że na tyle dużo, 05.08.07, 20:00 by po ujawnieniu tego wszystkiego poparcie bogoojczyźnianego debilstwa dla PiS spadło poniżej 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Re: Mam nadzieję że na tyle dużo, 06.08.07, 00:51 wie tyle co Ty i ja, ale jemu dadzą mikrofon, tylko... mohery i tak ślepe i głuche, ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co Lepper wie ??? 05.08.07, 22:25 kkiiiko napisała: > Jeśli wie..... O Kaczyńskim ? Lepiej nie pytaj. Bardzo byś płakała gdyby się wypowiedział na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Co Lepper wie??? 05.08.07, 22:26 kkiiiko napisała: > Jeśli wie..... Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Talibowie w Klewkach skorumpowali kota Kaczora 05.08.07, 22:32 wiekszego. A zrodlo informacji to agent wywiadu Al-Kaidy, ktory scisle tajne informacje przekazal Sandrze Lewandowskiej w Sharmelszejk (czy jakos tak). Dla niepoznaki informacje te przekazal w formie do olejku do opalania, ktorym smarowala ona Maksymiuka. W miare smarowania na plecach Maksymiuka ukazywal sie tekst informacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Talibowie w Klewkach skorumpowali kota Kaczor 05.08.07, 22:34 skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zdjeci satelitarne plecow Maksymiuka z google. W 05.08.07, 22:36 czasie smarowania ;) kkiiiko napisała: > skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Zdjeci satelitarne plecow Maksymiuka z google 05.08.07, 22:39 Ooo, ta dzisiejsza technika, no i grunt to trafić na właściwe plecy! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Wszystko 05.08.07, 23:07 Warchoł opowie o kolorowych pończochach. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wszystko 06.08.07, 00:54 Raczej opowie o kolorowych jarmarkach przy korycie rządowym.Próbkę tego mieliśmy z udziałem Renaty. Odpowiedz Link Zgłoś