bu2m 15.08.07, 15:09 Czy ja dobrze widziałem, że stojące czołgi zniszczyły asfalt? W innych krajach specjalnie wzmacnia się asfalt pod ciężkie wojskowe pojazdy. Miasto chyba nie przewidziało, że po Ujazdowskich będą jeździć czołgi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Czołgi zniszczyły asfalt - Hanka płać 15.08.07, 15:10 to był kaprys otepiałego Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wstyd... 15.08.07, 15:12 krol mowi ma byc... Odpowiedz Link Zgłoś
megas2 Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:14 To kolejne genialne posunięcie Wielkiego Stratega. On ma defiladę, a Hanka kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:16 A kto to jest ta Hanka? widac ją gdzieś? prócz SzymonShow? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:17 Ciężko pracuje. Inaczej niż Ziobro i Giertych. Spece od wątpliwej autopromocji. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:18 Bu2m, malkontent to twoje drugie imię? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:21 Nie. Oprócz tego defilada mi się bardzo podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:33 w bufecie? ach cóż kompetencje Hani, cóż ja wiem o Hani oprócz tego że jej nie lubię i powinna iść na szkolenie do Tymochowicza, strój, głos, ruch sceniczny, żebym ja polubiła, ale takie ja to 1%społ i jako elektorat należy mnie olać Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:20 megas2 napisał: > To kolejne genialne posunięcie Wielkiego Stratega. On ma defiladę, a Hanka kłop > oty. genialny ten Jarek trzeba przyznac ludzie po zaobaczeniu tej defilady jak jeden maz beda głosowac na PiS bo bracia utworzyli armie Polska która wczesniej za 3RP nie istniała Odpowiedz Link Zgłoś