Dodaj do ulubionych

Czołgi zniszczyły asfalt - Hanka płać

15.08.07, 15:09
Czy ja dobrze widziałem, że stojące czołgi zniszczyły asfalt?
W innych krajach specjalnie wzmacnia się asfalt pod ciężkie wojskowe pojazdy.
Miasto chyba nie przewidziało, że po Ujazdowskich będą jeździć czołgi.
Obserwuj wątek
    • mmikki Re: Czołgi zniszczyły asfalt - Hanka płać 15.08.07, 15:10
      to był kaprys otepiałego Lecha
      • lubba chlip, chlip, chlip 15.08.07, 15:11
        nad asfaltem, biedny, biedny asfalt
      • uzdek98 ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wstyd... 15.08.07, 15:12
        krol mowi ma byc...
        • megas2 Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:14
          To kolejne genialne posunięcie Wielkiego Stratega. On ma defiladę, a Hanka kłopoty.
          • lubba Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:16
            A kto to jest ta Hanka? widac ją gdzieś? prócz SzymonShow?
            • bu2m Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:17
              Ciężko pracuje. Inaczej niż Ziobro i Giertych. Spece od wątpliwej autopromocji.
              • marzeka1 Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:18
                Bu2m, malkontent to twoje drugie imię?
                • bu2m Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:21
                  Nie. Oprócz tego defilada mi się bardzo podobała.
              • lubba Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:33
                w bufecie?
                ach cóż kompetencje Hani, cóż ja wiem o Hani oprócz tego że jej nie
                lubię i powinna iść na szkolenie do Tymochowicza, strój, głos, ruch
                sceniczny, żebym ja polubiła, ale takie ja to 1%społ i jako
                elektorat należy mnie olać
          • rzewuski1 Re: ale dlaczego wawa sie nie przygotowala ? wsty 15.08.07, 15:20
            megas2 napisał:

> To kolejne genialne posunięcie Wielkiego Stratega. On ma defiladę,
            a Hanka kłop
            > oty.

genialny ten Jarek
            trzeba przyznac
            ludzie po zaobaczeniu tej defilady jak jeden maz beda głosowac na PiS
            bo bracia utworzyli armie Polska
            która wczesniej za 3RP nie istniała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka