wesoly.rabin 21.08.07, 20:12 ...nie wiem ile kosztowala Ale mam pytanie ile kosztuja dotacje do antypolskiego "jidische wort" ??? Do antypolskiego "zydolskiego instytutu historycznego " ??? moze GW to sprawdzi i napisze ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Defilada kosztowala... 21.08.07, 20:20 ...nie wiem ile kosztowala 1,2mln tyle podobno kosztowała Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Defilada kosztowala... 21.08.07, 20:22 Ale mam pytanie ile kosztuja dotacje do antypolskiego "jidische > wort" ??? > Do antypolskiego "zydolskiego instytutu historycznego " ??? > > moze GW to sprawdzi i napisze moze bracia Kaczynscy wam powiedza bo to wielcy miłosnicy izraela Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Defilada kosztowala... 21.08.07, 20:26 wesoly.rabin napisała: > ...nie wiem ile kosztowala > > Ale mam pytanie ile kosztuja dotacje do antypolskiego "jidische > wort" ??? > Do antypolskiego "zydolskiego instytutu historycznego " ??? > > moze GW to sprawdzi i napisze ???? GW tego na pewno nie napisze Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Stanowczo za dużo 21.08.07, 20:28 Ośmieliła tylko obce wojska do inwazji na RP. Odpowiedz Link Zgłoś