niepismienny_niepoczytalny 24.08.07, 12:24 postraszyc SLD zmiana ordynacji wyborczej, to zaraz spodoba im sie rozwiazanie sejmu, to samo z PSL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: sposob na SLD 24.08.07, 12:26 LiD się nie musi bać, że nie przekroczy progu wyborczego, w przeciwieństwie do PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: sposob na SLD 24.08.07, 12:28 no to tym bardziej, niech wyborcy zobacza jak SLD sie nie musi bac Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: sposob na SLD 24.08.07, 12:37 90% wyborców chce zobaczyć, że PiS nie boi się komisji śledczych. Nie bądź żałosny, PiSowski szantaż na nikim nie robi wrażenia, wszyscy pamiętają, kto był najdłużej i najbardziej przeciwny wyborom, kto najmocniej przyssał się do stołków i kogo teraz będzie trzeba odrywać, ale się oderwie, z tyłkami lub bez... Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: sposob na SLD 24.08.07, 12:41 socjalliberal napisał: > 90% wyborców chce zobaczyć, że PiS nie boi się komisji śledczych. > > Nie bądź żałosny, PiSowski szantaż na nikim nie robi wrażenia, wszyscy > pamiętają, kto był najdłużej i najbardziej przeciwny wyborom, kto najmocniej > przyssał się do stołków i kogo teraz będzie trzeba odrywać, ale się oderwie, z > tyłkami lub bez... Pamietam taka sytuacje, ale jako zywo, bylo to w poprzedniej kadencji. Szkoda ze sie nie skonczylo delegalizacja SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: sposob na SLD 24.08.07, 12:45 No, ja też pamiętam, jak to Borowski zablokował własne odwołanie, a później to samo Oleksy gdy skazał go sąd lustracyjny, a także odmowę powołania jakichkolwiek sejmowych komisji śledczych przez SLD, a jak już coś powołali, to z większością 9 do 1 nad opozycją:))) Kurdę, tylko to wszystko pamiętam z mowy JarKacza, a coś mi się wydaje, że fakty są inne :( Przykro mi, że tak miażdżę twoje widzenie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: sposob na SLD 24.08.07, 14:07 socjalliberal napisał: > No, ja też pamiętam, jak to Borowski zablokował własne odwołanie, a później to > samo Oleksy gdy skazał go sąd lustracyjny, a także odmowę powołania > jakichkolwiek sejmowych komisji śledczych przez SLD, a jak już coś powołali, to > z większością 9 do 1 nad opozycją:))) > > > Kurdę, tylko to wszystko pamiętam z mowy JarKacza, a coś mi się wydaje, że fakt > y > są inne :( > > > Przykro mi, że tak miażdżę twoje widzenie świata. Daj spokój, ich nie przekonajOM, że białe jest białe... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Doprawdy? 24.08.07, 12:28 planeta-terra.blogspot.com/2007/08/taniec-chochow.html Odpowiedz Link Zgłoś
sintra88 Re: Doprawdy? 24.08.07, 12:36 LiD- 7,9 % , PiS-17,8 % No i kto ma więcej poparcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Doprawdy? 24.08.07, 12:39 Najlepszym sposobem na przywołanie do porządku platfusów, to wezwanie niejakiego Grasia do złożenia w prokuraurze oficjalnego zgłoszenia popełnienia przestępstwa przez Ziobrę. Niejaki Graś powziął bowiem jako organ państwa informację o popełnionych przestępstwach przez Ziobrę ( stasi securitate) od niejakiego Kaczmarka, który to nawet wskazał na dowody tego przestępstwa. Skoro Graś jako organ państwa tego nie uczyni podlegać bedzie ściganiu na mocy pargarfu o ukrywaniu przestępstwa. To bardzo szybko otrzeźwi platfusów. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Jak posiedzisz w więzieniu totalitarnego 24.08.07, 12:40 państwa przez parę lat, ze ścieżkami zdrowia, a wcześniej zostaniesz wyrzucony z uczelni, a i tak w końcu będziesz jednym z budowniczych Wolnej i Niepodległej Polski, to może wtedy przeczytam tą pisaninę z obrażaniem Michnika bez spluwania na monitor z obrzydzenia na takich kretynów jak autor tego bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Posiedzialam, kotku 24.08.07, 13:13 Wlasnie dlatego dzisiaj moje uszy drazni neostalinowski jezyk w wykonaniu mieszkancow hotelu Ritz w Waszyngtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience PS. Olowek i papier to w pudle bylo cos 24.08.07, 13:24 Ja sie cieszylam z "tygrysow", ktore dostalam po 3 miesiacach. Niewazne co w srodku, ale w ogole drukowane litery. Michnik jakze niedoceniony. W takich warunkach napisal ksiazke:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: sposob na SLD 24.08.07, 14:12 pumper napisał: > Ty faktycznie jesteś niepoczytalny. Ale piśmienny... Odpowiedz Link Zgłoś