jaa_ga 28.08.07, 10:30 Najpierw komisja, potem wybory! Yessss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Myślę, 28.08.07, 10:38 że Frasyniuka nie interesue to, co ciebie interesuje. Więcpisz na Berdyczów, chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Twierdzisz, że tow. Frasyniuka nie interesuje 28.08.07, 10:40 obalenie PiS i cele polityczne Partii pod przewodnictwem fuhrera Kwasa? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Problem z czytaniem? 28.08.07, 10:43 > Nieinteresujesz go TY. I bardzo dobrze, ale to TY piszesz, że nie interesuje go to co mnie interesuje :-)))))) A więc żywotne interesy Partii... Zapętlasz się w zeznaniach wódka :-) To akurat nie nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Zdziwiłabym się, 28.08.07, 10:44 gdybyś kiedykolwiek cokolwiek zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda A tak mnie coś podkusiło :) 28.08.07, 10:47 Czasem nie mogę zapanować nad tym, aby nie reagować na chamstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: A tak mnie coś podkusiło :) 28.08.07, 10:49 Największa karą dla nich jest omijanie z daleka :-) To są...co tam, wiesz CO :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A tak mnie coś podkusiło :) 28.08.07, 10:58 Oj tak, wy lewacy musicie omijać normalnych ludzi z daleka bo się jeszcze przypadkiem wyleczycie z lewactwa :-))) A tego pan Michnik by sobie nie życzył. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 "chamstwo" LOL :-))) 28.08.07, 10:56 prosze proszę... To coś nowego - chamstwem jest zapytać co aparatczyk LiD, niejaki Wł. Frasyniuk sądzi o polityce jego macierzystej Partii... Piękne, woda... tylko ty potrafisz sie tak zdemaskować. Gratuluję głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 To jak będzie z tym Frasyniukiem? 28.08.07, 10:54 Ja zadaje poważne pytanie a ty rozwadniasz temat i dajesz pseudoodpowiedzi ;-)) Bo argument, że ja go nie interesuję jest ciekawy ale nic nie wnoszący do dyskusji :-) Rozumiem, że to za wysokie progi pytać o zdanie takiego Wielkiego Autoryteta Oralnego?? :D Aha, jeszcze jedno - jeśli nie wiesz co odpowiedzieć na pytanie NIE ODPOWIADAJ, bo sie ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Tak będzie: 28.08.07, 10:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68128897&a=68129922 Odpowiedz Link Zgłoś
ayran ... a nie zorientowałeś się, 28.08.07, 11:02 ... że tak wytęskniony przez ciebie Frasyniuk nie pełni juz żadnych funkcji partyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:07 reakcjonista1 napisał: > a ci są w LiD... > > podaj łaskawco swoją rozległą definicję słowa "aparatczyk". PS. użycie sformułowania "d***kratów" demaskuje cię jako chwalcę talentów erystycznych p.p. Korwina-Mikke ew. Michalkiewicza. Zresztą żart słowny marnej jakości, zwłaszcza przy tysięcznym powtórzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:09 > podaj łaskawco swoją rozległą definicję słowa "aparatczyk". > PS. użycie sformułowania "d***kratów" demaskuje cię jako chwalcę > talentów erystycznych p.p. Korwina-Mikke ew. Michalkiewicza. > Zresztą żart słowny marnej jakości, zwłaszcza przy tysięcznym > powtórzeniu. W Partii są przecież sami aparatczycy... A "żart słowny" mnie sie podoba. Mikke wykropkowuje brzydkie wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:14 reakcjonista1 napisał: > W Partii są przecież sami aparatczycy... Czyli według ciebie członek partii = aparatczyk? Korwnin Mikke, jak mniemam, to również aparatczyk. > A "żart słowny" mnie sie podoba. Mikke wykropkowuje brzydkie wyrazy. Myślę że niepotrzebnie. Ten wyraz na pewno też by ci się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:19 Ale nie jakiejś tam partii... Mi chodzi o Partię. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly I to jest bardzo dobra wiadomość. 28.08.07, 10:44 Najpierw prawo, potem sprawiedliwość dla kaczej bandy. Aha, i w mocy decyzja PKW, potwierdzona przez nieodzyskany SN. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: SLD nie godzi się na kalendarz wyborczy PIS! 28.08.07, 10:48 Znów się potwierdza kto w tym Sejmie jest realną opozycją i ma trochę politycznego talentu. Się wydawało PiSiakom i PO-wcom,że prezio spotka się z Tusiem i sobie wszystko ustalą, a reszta zatańczy jak ci im zagrają :) - a tu się zgina... Odpowiedz Link Zgłoś