Dodaj do ulubionych

SLD nie godzi się na kalendarz wyborczy PIS!

28.08.07, 10:30
Najpierw komisja, potem wybory!
Yessss
Obserwuj wątek
    • reakcjonista1 A co na to Władysław Frasyniuk, aparatczyk LiD? 28.08.07, 10:34

• woda.woda Coż innego, niż Dorn, aparatczyk PiS 28.08.07, 10:35

• reakcjonista1 To wiemy, mnie interesuje opinia tow. Frasyniuka 28.08.07, 10:37

• woda.woda Myślę, 28.08.07, 10:38
            że Frasyniuka nie interesue to, co ciebie interesuje.
            Więcpisz na Berdyczów, chłopcze.
            • reakcjonista1 Twierdzisz, że tow. Frasyniuka nie interesuje 28.08.07, 10:40
              obalenie PiS i cele polityczne Partii pod przewodnictwem fuhrera Kwasa?
              • woda.woda Problem z czytaniem? 28.08.07, 10:41
                Nieinteresujesz go TY.
                • reakcjonista1 Re: Problem z czytaniem? 28.08.07, 10:43
                  > Nieinteresujesz go TY.

I bardzo dobrze, ale to TY piszesz, że nie interesuje go to co mnie interesuje
                  :-)))))) A więc żywotne interesy Partii...
                  Zapętlasz się w zeznaniach wódka :-)
                  To akurat nie nowość.
                  • woda.woda Zdziwiłabym się, 28.08.07, 10:44
                    gdybyś kiedykolwiek cokolwiek zrozumiał.
                    • jaa_ga Wodo...spuść go z prądem :-) n/t 28.08.07, 10:46

• woda.woda A tak mnie coś podkusiło :) 28.08.07, 10:47
                        Czasem nie mogę zapanować nad tym, aby nie reagować na chamstwo :)
                        • jaa_ga Re: A tak mnie coś podkusiło :) 28.08.07, 10:49
                          Największa karą dla nich jest omijanie z daleka :-)
                          To są...co tam, wiesz CO :-))
                          • woda.woda Masz rację. 28.08.07, 10:51

• reakcjonista1 Re: A tak mnie coś podkusiło :) 28.08.07, 10:58
                            Oj tak, wy lewacy musicie omijać normalnych ludzi z daleka bo się jeszcze
                            przypadkiem wyleczycie z lewactwa :-)))
                            A tego pan Michnik by sobie nie życzył.
                        • reakcjonista1 "chamstwo" LOL :-))) 28.08.07, 10:56
                          prosze proszę...
                          To coś nowego - chamstwem jest zapytać co aparatczyk LiD, niejaki Wł. Frasyniuk
                          sądzi o polityce jego macierzystej Partii...
                          Piękne, woda... tylko ty potrafisz sie tak zdemaskować. Gratuluję głupoty.
                    • reakcjonista1 To jak będzie z tym Frasyniukiem? 28.08.07, 10:54
                      Ja zadaje poważne pytanie a ty rozwadniasz temat i dajesz pseudoodpowiedzi ;-))
                      Bo argument, że ja go nie interesuję jest ciekawy ale nic nie wnoszący do
                      dyskusji :-)

Rozumiem, że to za wysokie progi pytać o zdanie takiego Wielkiego Autoryteta
                      Oralnego?? :D

Aha, jeszcze jedno - jeśli nie wiesz co odpowiedzieć na pytanie NIE ODPOWIADAJ,
                      bo sie ośmieszasz.
                      • woda.woda Tak będzie: 28.08.07, 10:56
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68128897&a=68129922
                        • reakcjonista1 To taka wasza lewicowa taktyka "dyskusji"? :-)) 28.08.07, 10:57

• ayran ... a nie zorientowałeś się, 28.08.07, 11:02
                            ... że tak wytęskniony przez ciebie Frasyniuk nie pełni juz żadnych
                            funkcji partyjnych?
                            • reakcjonista1 Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:04
                              a ci są w LiD...
                              • ayran Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:07
                                reakcjonista1 napisał:

> a ci są w LiD...
                                >
                                >
                                podaj łaskawco swoją rozległą definicję słowa "aparatczyk".
                                PS. użycie sformułowania "d***kratów" demaskuje cię jako chwalcę
                                talentów erystycznych p.p. Korwina-Mikke ew. Michalkiewicza.
                                Zresztą żart słowny marnej jakości, zwłaszcza przy tysięcznym
                                powtórzeniu.
                                • reakcjonista1 Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:09
                                  > podaj łaskawco swoją rozległą definicję słowa "aparatczyk".
                                  > PS. użycie sformułowania "d***kratów" demaskuje cię jako chwalcę
                                  > talentów erystycznych p.p. Korwina-Mikke ew. Michalkiewicza.
                                  > Zresztą żart słowny marnej jakości, zwłaszcza przy tysięcznym
                                  > powtórzeniu.

W Partii są przecież sami aparatczycy...
                                  A "żart słowny" mnie sie podoba. Mikke wykropkowuje brzydkie wyrazy.
                                  • ayran Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:14
                                    reakcjonista1 napisał:

> W Partii są przecież sami aparatczycy...

Czyli według ciebie członek partii = aparatczyk?
                                    Korwnin Mikke, jak mniemam, to również aparatczyk.

> A "żart słowny" mnie sie podoba. Mikke wykropkowuje brzydkie
                                    wyrazy.

Myślę że niepotrzebnie. Ten wyraz na pewno też by ci się spodobał.
                                    • reakcjonista1 Re: Jest członkiem d***kratów.pl 28.08.07, 11:19
                                      Ale nie jakiejś tam partii... Mi chodzi o Partię.
    • rydzyk_smigly I to jest bardzo dobra wiadomość. 28.08.07, 10:44
      Najpierw prawo, potem sprawiedliwość dla kaczej bandy.
      Aha, i w mocy decyzja PKW, potwierdzona przez nieodzyskany SN.
    • grek.grek Re: SLD nie godzi się na kalendarz wyborczy PIS! 28.08.07, 10:48
      Znów się potwierdza kto w tym Sejmie jest realną opozycją
      i ma trochę politycznego talentu.

Się wydawało PiSiakom i PO-wcom,że prezio spotka się z
      Tusiem i sobie wszystko ustalą, a reszta zatańczy jak ci
      im zagrają :) - a tu się zgina...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka