haen1950 07.09.07, 09:48 oświadczył Tusk dziennikarzom rano wchodząc do sejmu. Pogorszy to znacznie i tak nie najlepszy komfort psychiczny Kaczyńskich. Obawiam się, że Kaczor Nadęty nie pojawi się na głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Przyszedłem osobiście odebrać kapitulację 07.09.07, 09:51 I co? Wywalą go z partii? Nie umieszczą na listach? Przecież takie warunki posłom postawili :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Przyszedłem osobiście odebrać kapitulację 07.09.07, 10:01 Zwycięstwo będą świętować za 2 miesiące, ale KTO???? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Przyszedłem osobiście odebrać kapitulację 07.09.07, 10:01 Przedstawi zaświadczenie od gastrologa. To naprawdę uniemożliwia branie udziału w głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_we_mgle Re: Przyszedłem osobiście odebrać kapitulację 07.09.07, 10:04 haen1950 napisał: > Przedstawi zaświadczenie od gastrologa. To naprawdę uniemożliwia > branie udziału w głosowaniu. A nie można podstawić mu ToiToi-a? Może nawet przeszklonego? Odpowiedz Link Zgłoś
black-razor To jest poczatek klopotow Donalda Tuska 07.09.07, 10:05 haen1950 napisał: > oświadczył Tusk dziennikarzom rano wchodząc do sejmu. > Pogorszy to znacznie i tak nie najlepszy komfort psychiczny > Kaczyńskich. > > Obawiam się, że Kaczor Nadęty nie pojawi się na głosowaniu. Jesli PO przegra to tym razem PO go rozliczy i bedzie musial zejsc w nieslawie w nicosc. Jesli wygra PO to dostanie sie w klincz podobny jak teraz PIS. Koalicja z LiD bedzie jego koncem, poniewaz nastapi rozlam PO. Frakcja prawicowa odejdzie a z reszta nie bedzie wiekszosci. Jesli powstanie PO-PIS nie bedzie konca klotni odejdzie z PO tacy ludzie jak Palikot i znow wczesniejsze wybory. Jednym slowem co nie zrobi i tak bedzie jego koniec jako polityka. Odpowiedz Link Zgłoś