Gość: Tim IP: ipcop:* 08.07.03, 11:38 Wystarczy np sprawdzic kto mieszka 2p nizej pod Piskorskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 12:39 Też mi nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie 10.07.03, 16:04 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Też mi nowość. Gryzą się kurwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re:Sondaże mówią co innego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.03, 20:35 Coraz większa masa nas popiera. Notowania coraz lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra PO ma taki sam smród koło doopy jak PiS ! IP: *.chello.pl 10.07.03, 20:50 I nieważne jest to którą z tych partii finansował "Wolomin" a którą "Pruszków". Obie maja przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: PO ma taki sam smród koło doopy jak PiS ! 10.07.03, 21:00 Gość portalu: Hodyra napisał(a): > I nieważne jest to którą z tych partii finansował "Wolomin" a którą "Pruszków". > Obie maja przechlapane. Ohyda, poprostu ohyda. A tak śpieszyli się do UE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek...bratek Swiadek Miller przeprasza Rokitę IP: *.biaman.pl 10.07.03, 21:23 pora odszczekiwać, buce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: PO ma taki sam smród koło doopy jak PiS ! IP: server:* / 192.168.0.* 11.07.03, 17:45 Gość portalu: Hodyra napisał(a): > I nieważne jest to którą z tych partii finansował "Wolomin" a którą "Pruszków". > Obie maja przechlapane. -------------------------- napewno? - jak myślisz - kto po wyborach będzie miał premiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: PO ma taki sam smród koło doopy jak PiS ! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 17:52 To Pan Piskorski ma sąsiada piętro niżej? To biedaczek!A tak na Niego plują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra Re: PO ma taki sam smród koło doopy jak PiS ! IP: *.chello.pl 12.07.03, 11:29 Jedni (PO) są warci drugich (PiS). "Wołomin" wart jest "Pruszkowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e a kto? IP: 212.87.3.* 12.07.03, 12:01 ??? No to kto tam mieszka, i gdzie bo o ile pamietam to Piskorki mowil ze ma kilka mieszkan. Uwazam ze powinno sie przeszukac wszystkie mieszkania na ulicach, (a moze w dzielnicach) na ktorych ma mieszkania Piskorski ;-) ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 12:13 Pickorski to złodziej którego kryją Po PiS i podoporządkowane lewicy i liberałom media żydowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie IP: 212.87.3.* 12.07.03, 13:28 zapomniales o cyklistach ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA TO... IP: *.biaman.pl 13.07.03, 17:15 Gość portalu: Skin napisał(a): > Pickorski to złodziej którego kryją Po PiS i podoporządkowane lewicy i > liberałom media żydowskie Młodzież Wszechpolska to przechowalnia agentów Mosadu. Proszę o czujność w kontaktach z tow. Skinem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie IP: 212.87.3.* 12.07.03, 13:30 O Boze ja tez mam sasiada 2 pietra wyzej i jeszcze nizej, i z prawa , z lewa nie mam bo to sciana szczytowa bloku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie 13.07.03, 11:25 Ale podobno Masa bardziej nadaje na PC (aktualnie PiS) niż na Piskorka (co się tak "nieoczekiwanie wzbogacił") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochrona Re: Zeznania Masy prawdziwe-Piskorski kłamie IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 17:17 No przeciez musi miec ochrone !!!!!!!! Gość portalu: Tim napisał(a): > Wystarczy np sprawdzic kto mieszka 2p nizej pod Piskorskim. Odpowiedz Link Zgłoś