bu2m 09.09.07, 17:17 wiadomosci.onet.pl/1602612,11,item.html Zaczęło się jeszcze przed wyborami. Sądziłem, że zaczną tuż po. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Wprost donosi: Jerzy Robert Nowak to agent PR 09.09.07, 17:20 Znowu ten odgrzewany kotlet? Od zawsze się mówi, że był. I co to komu przeszkadza? Okazuje się, że nikomu, jeśli tylko użyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Wprost donosi: Jerzy Robert Nowak to agent PR 09.09.07, 17:20 Nowak mówi: "Zajmuję się niewygodnymi tematami i dlatego takie rzeczy się wyciąga – tłumaczy w rozmowie z „Wprost"." Jemu chyba się zdaje że wszyscy na poważnie traktują teksty schorowanego staruszka. Biedaczysko. Przecenia swoje wpływy. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm TW? Chyba JW 09.09.07, 17:21 Taka sama padlina jak Bendery i inne Giertychy Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe działacze radyja to często emerytowani komuniści 09.09.07, 17:23 wielkie mi odkrycie. taka sowińska na przykład od teletubisów (nietykalna) i pełno innych dziadów tam się udzielających Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: działacze radyja to często emerytowani komuni 09.09.07, 17:24 To się zgadza. Rzadko jednak w mediach podnoszono temat przeszłości "ekspertów" z Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Podnoszono, tu nawet w dzisiejszym kaczym organie 09.09.07, 17:32 wiadomosci.onet.pl/1217824,720,kioskart.html wcześniej mówił o nim Kuczyński, wypisywał się w "Myśli Polskiej" o jego dwuznacznej moralności Terlikowski, linka nie podam bo strona zablokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Wprost donosi: Jerzy Robert Nowak to agent PR 09.09.07, 17:24 Od poparcia patriotycznych Polaków zależy, czy uda mi się te materiały w pełni wykorzystać. Dlatego apeluję do Państwa o wsparcie moich szans na rozwijanie różnych tabu poprzez nadsyłanie wpłat na moje konto złotówkowe bądź dewizowe. www.jerzyrobertnowak.com/ Będzie trochę w plecy finansowo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Wprost donosi: Jerzy Robert Nowak to agent PR 09.09.07, 17:27 Jarosław ustawia sobie Rydzyka żeby mu żadne nie popieranie PiS w kampanii wyborczej do głowy nie przyszło Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly No, no... 09.09.07, 17:28 Wcześniej, co nieznane było szerszemu gronu publiczności, poległo jego źródło wiedzy o podłościach Żydów, niejaki Tadeusz Bednarczyk - "bohater podziemia", jak się okazało wedle materiałów IPN - niemiecki kolaborant, pracownik MBP, agent UB i SB, piszący swoje "historyczne rewelacje" na zamówienie SB. Teraz dosięgło samego Mistrza rydzykowego radia. Co na to powie ojciec-malwersant? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Bednarczyk jeszcze nie do konca polegl... 09.09.07, 17:30 ...czytywalem juz apologie Bednarczyka tu i na aquanecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly I nie polegnie, widziałeś kiedy Prawdziwego Polaka 09.09.07, 17:34 który przyzna, że jego autorytet to konfident czy kolaborant? Taki remekk na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: I nie polegnie, widziałeś kiedy Prawdziwego P 09.09.07, 17:42 ...remekk jest nieuleczalny. Zawsze mnie jednak interesuje, jak sie na te przypadlosc zapada, a tej tajemnicy remekk i jego towarzysze bronia, jak niepodleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 To było super źródło osobowe ! 09.09.07, 17:37 Sam tow. Kiszczak poczochrał Go po glowie !!!! W nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Piekło i szatany, w tym PiS same sa. 09.09.07, 17:52 A propos: www.youtube.com/watch?v=HHmcea7gmcg Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Wiedziałem że to gnida 09.09.07, 17:40 Zawsze go uważałem za szmatę Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Wprost donosi: Jerzy Robert Nowak to agent PR 09.09.07, 17:44 A w dodatku jest na tej liście www.polonica.net/Lista_zydow_w_zniewalanej_Polsce.htm Skąd mohery wiedzą, którego Żyda czy ubeka mają błogosławić, a którego opluwać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To główny ideolog RM a więc i PiS 09.09.07, 18:53 Kanalie calej Polski łączcie się! M. Odpowiedz Link Zgłoś