kataryna.kataryna 10.07.03, 00:14 Admin, jesteś tam? Czy można zabanować kogoś kto się loguje? Chciałabym się dać zabanować na jakiś czas bo nie mogę się rozpraszać a mam słabą silną wolę. Da się zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonio3 Re: Pytanie do Admina 10.07.03, 00:16 kataryna.kataryna napisała: > Admin, jesteś tam? > > Czy można zabanować kogoś kto się loguje? Chciałabym się dać zabanować na > jakiś czas bo nie mogę się rozpraszać a mam słabą silną wolę. Da się zrobić? B3 Admin też ma słabą wolę i nie jest w stanie Cię zabanować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Słaba silna wola IP: *.hispeed.ch 10.07.03, 00:23 kataryna.kataryna napisała: > Admin, jesteś tam? > > Czy można zabanować kogoś kto się loguje? Chciałabym się dać zabanować na > jakiś czas bo nie mogę się rozpraszać a mam słabą silną wolę. Da się zrobić? A nie logowanych? Mnie też powoli wciąga i moja silna wola za słaba... (ja jestem Jan z dużej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Słaba silna wola 10.07.03, 00:30 Gość portalu: Jan napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Admin, jesteś tam? > > > > Czy można zabanować kogoś kto się loguje? Chciałabym się dać zabanować na > > jakiś czas bo nie mogę się rozpraszać a mam słabą silną wolę. Da się zrobi > ć? > > A nie logowanych? > Mnie też powoli wciąga i moja silna wola za słaba... Niezalogowanym łatwiej, trzeba tylko trochę pokląć. Chyba. A tacy zalogowani biedni. > (ja jestem Jan z dużej litery) Czy to Ty rozmawiasz na Aktualnościach z Krzysiem52 w wątku "Jak rozmawiać z kretynami"? Nie wydaje Ci się, że samo pojawianie się tam jest godzeniem się na krzysiowe wyzywanie każdego kto myśli inaczej niż on od kretynów? Może warto, takie wątki trochę pobojkotować, aż się nauczy rozmawiać bez obrażania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Pytanie do Admina IP: 66.207.104.* 10.07.03, 01:06 Ja proponuje psychiatre, w Twoim stanie to konieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Pytanie do Admina IP: *.multicon.pl 10.07.03, 01:12 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Ja proponuje psychiatre, w Twoim stanie to konieczne! ------------------------------------------------------------------------------- - Ja raczej proponuje chlopa. Na recepte. "Raz dziennie" lub w razie potrzeby "Dwa razy dziennie az do skutku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Pytanie do Admina IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 03:51 A ja mysle, ze ten Kataryna do pedryl ... ni chlop, ni kobita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Pytanie do Admina IP: 66.207.104.* 10.07.03, 14:57 A ja mysle, ze psychiatra jest tu konieczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek...bratek jan i mężczyzna IP: *.biaman.pl 10.07.03, 15:16 Gość portalu: jan napisał(a): > Gość portalu: Pomocny napisał(a): > > > Ja proponuje psychiatre, w Twoim stanie to konieczne! > ------------------------------------------------------------------------------ - > - Ja raczej proponuje chlopa. Na recepte. "Raz dziennie" lub w razie > potrzeby "Dwa razy dziennie az do skutku". janie, tylko nie opowiadaj nam, co też ten mężczyzna robi ci raz i dwa razy dziennie aż do skutku. Ale widać robi mało skutecznie, boś głupi jak but. Odpowiedz Link Zgłoś