siedem71 Re: > 40% dla PO!!! 18.10.07, 21:45 No i dzisiaj było znów ponad 40% - u pentora. Coś premier sobie w staw skokowy tą sztuczką z CBA strzelił. Jednak naród jeszcze nie do końca zdurniał, i nie kupuje każdej ciemnoty! PS Cóż, Sawicka mimo wszystko musi za sprawę ponieść odpowiedzialność... ale niech się tym lepiej zajmie sąd. Tak samo jak niedpuszczalną działalnością Specjalnych Służb Dyspozycyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
siedem71 miałem sen > 40 % dla PO - i się spełnił! 22.10.07, 19:38 miałem sen > 40 % dla PO - i się spełnił! Co prawda w wariancie „b”, a więc w koalicji z PSLem, jak wiele na to wskazuje. A za 4 lata marzy mi się: 1 – żeby PSL odebrało PiSowi wieś - wówczas Kaczuszki Kłamczuszki odpłyną w siną dal. 2 – żeby wreszcie powstała lewica postSolidarnosciowa, a więc by ci, którzy w postKomunie dostrzegają partnerów, zrozumieli, że komuna nic z lewicą wspólnego nie ma i nigdy nie miała. Niech wreszcie lewicowi solidarnościowcy uwierzą w siebie i zbudują lewicę od podstaw, odsyłając do lamusa cwaniaków z PZPRu i tych małych cwaniaczków, którzy przyszli na gotowe i nagrabione (Olejniczak itp.). 3 – i żeby ci nieliczni uczciwi i naiwni z szeregów PiSu/postPiSu (np. Marek Jurek) utworzyli coś na kształt chadecji, dając możliwość odnalezienia się tradycjonalistom i ludziom starszym. Czy to takie głupie i nierealne? Chyba nie bardziej niż moje > 40 % dla PO :-) Odpowiedz Link Zgłoś