mariner4 03.10.07, 22:32 wiadomosci.onet.pl/1617499,11,item.html Tylko idiota może się z tego cieszyć. Po klęsce (a ta kiedyś nastąpi) PiS, potrzebna jest polska Norymberga! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doc.holliday Re: Polskie STASI w akcji 03.10.07, 22:34 mariner4 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1617499,11,item.html > Tylko idiota może się z tego cieszyć. Tajne zarzuty, tajne procesy. Po wyborach pójdą dalej - TAJNE ARESZTOWANIA, TAJNE WYROKI. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Polskie STASI w akcji 03.10.07, 22:37 Rekonstrukcja i modernizacja Oświęcimia. I może UE sypnie na to grosza? M. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Polskie STASI w akcji 03.10.07, 22:37 totalna inwigilacja i oni śmią mówić o demokratycznym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post W tym linku trochę więcej na temat. 03.10.07, 22:38 www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4545715.html Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Kaczor ogłupiał ze strachu 03.10.07, 22:43 Chyba już tylko na nich liczy, że wybory za niego wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Kaczor ogłupiał ze strachu 03.10.07, 22:47 haen1950 napisał: Wydaje mi sie prezentacja "wynikow" CBA bedzie ostatnim akcentem kampanii wyborczej tzn.ostanie kilka dni przed wyborami. Zauwaz ze Ziobro i jego wspaniali prokuratorzy na razie nie biora udzialu w kampanii. Zostawili ich chyba na deser - zeby nie bylo juz czasu kontrowac ich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaczor ogłupiał ze strachu 03.10.07, 23:13 Chyba nie to. Ziobro już nie jest w stanie ich zmusić. Tusk im jednoznacznie zapowiedział odsiadkę za bezprawie. Nawet ta warszawska okręgówka wzięła na wstrzymanie. Ciekawe, dlaczego CBA odholowało Sawicką aż do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Ciekawe, dlaczego CBA odholowało Sawicką aż do Poz 03.10.07, 23:23 Ciekawe, dlaczego CBA odholowało Sawicką aż do Poznania.haen1950 napisał: Całą sprawę od początku robiła poznańska komórka CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Do bazy danych ZUS ? Jedyna funkcjonujaca baza 03.10.07, 22:49 danych ZUS to dzieki wieloletniej "informatyzacji" tej instytucji siedzaca przy okienku pani Krysia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ułatwiłem CBA robotę 03.10.07, 22:53 Wysłałem do nich maila, że jestem wykształciuchem, znam języki i nie lubię Kaczorów, a ich szefa Kamińskiego uważam za półgłówka. Zrobiłem to w trosce o pieniądze podatnika, aby te neo UBeki nie musiały ryć 25 teczek, aby mnie dorwać. M. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To teraz pozostalo ci juz tylko zalozyc zwiazek 03.10.07, 22:55 kombatanow poszkodowanych przez CBA in spe ;) mariner4 napisał: > Wysłałem do nich maila, że jestem wykształciuchem, znam języki i nie lubię > Kaczorów, a ich szefa Kamińskiego uważam za półgłówka. Zrobiłem to w trosce o > pieniądze podatnika, aby te neo UBeki nie musiały ryć 25 teczek, aby mnie dorwa > ć. > M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nigdy nigdzie nie należalem 03.10.07, 22:58 Ale mam dosyć tego p..... Polaczkowa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ależ ty płaczek jesteś... mogliby cie kacze 03.10.07, 23:51 siepacze zatłuc, no choćby zabrać o 5 rano na przesłuchanie, a tu cholera nic!!! A juz tyle razy nazwałeś karakana, karakanem, a te bydlaki wogóle sie toba nie interesują! Skandal! Na twoim miejscu bym spać nie mógł, jak to?! tylu ludzi zamykają bez sądów, tylu niewinnych co wieczór śpi w skarpetkach by być gotowym jak będą wyciągac nad ranem z łóżek, a tobą nikt sie nie interesuje...!!! hehehehe... to że znasz języki... chłopaku... swobodnie rozmawiam, piszę i czytam w trzech, gorzej jeszcze w dwóch, ale ważne jest też to by mieć coś do powiedzenia chociaż w jednym... u ciebie z tym ciężko jak widać... Piszesz takie bzdety i pewnie jeszcze w nie wierzysz... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki poza zasięgiem towarzysza Jarosława pozostają 03.10.07, 23:28 wszyscy, którzy nie pracują - a więć 95% gangsterów oni co najwyżej rejestruja się jako bezrobotni ale... przeciez chodzi o to, żeby terroryzować nas, uczciwych ludzi, a nie szukać gangsterów Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 może nareszcie ubędzie nam 30 letnich rencistów!!! 03.10.07, 23:44 sam znam kilku takich byków na rentach... I czego znowu pyszczysz??? I tak mnóstwo instytucji ma dostep do twoich danych, nareszcie ktoś weźmie za mordę tych drobnych krętaczy... Uczciwie płacę podatki, zusy i inne wszelkie obciążenia, czasami w miesiąc tyle ile inni zarobią w rok, płaciłem za kwacha, płacę teraz i będę płacił za innych. I każda policja świata może mieć w to wgląd, bo nie oszukłaem państwa nawet na jeden grosz... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: może nareszcie ubędzie nam 30 letnich rencist 03.10.07, 23:52 to juz nie oligarchowie są w centrum zainteresowania? mieli racje ci, co mówili (ja!ja!) że idą ciężkie czasy dla Kowalskich Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 nie wiem czy pracujesz i uczciwie płacisz 04.10.07, 00:00 podatki i zusy, bo ja tak. Wiekszość moich przyjaciół i znajomych również i większośc cieszy się z takich ruchów. Znam też takich w moim wieku (trzydziesci pare) sa na rencie! ba! dwa razy na mój koszt jeżdżą do sanatorium, a zdrowi sa jak konie, wystarczy drobna opłata lekarzowi i juz jest konający... I to nie teraz zaczął to robić... Gdy widze ile mi zabieraja na wszelkie ubezpieczenia i komu to dają, to szlag mnie trafia. Mogą sobie sprawdzać (i tak sprawdzają) co chca i kiedy chcą, ale nie życze sobie by z moich pieniędzy była utrzymywana banda nierobów! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 tjaaa... nie dawać oszustom, wg ciebie znaczy 04.10.07, 00:01 ich mordować... gratuluje... pewnie jeszcze żadnych podatków nie płaciłeś, albo więszkość pieniędzy dostajesz pod stołem... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki kiedy...? 04.10.07, 00:57 kiedy obiete tajemnica lekarska informacje o chorobach osób będących przeciwnikami PiS zaczna pojawiac sie w prasie? ze szczegółami? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj O biurwa mać! 04.10.07, 01:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4545715.html Odpowiedz Link Zgłoś