palnick1 09.10.07, 01:07 Najśmieszniejsze, że uzyskał wspomniany efekt pokazując nam tę żałosną miernotę tak, jak naprawdę wygląda. Nic nie musiał z nim robić :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doc.holliday Kilka razy zostałeś zlapany na kłamstwie. Więc 09.10.07, 01:13 daruj nam wygłasznie swoich opinii, bo sa w 99% kłamliwe. palnick1 napisała: > Najśmieszniejsze, że uzyskał wspomniany efekt pokazując nam tę > żałosną miernotę tak, jak naprawdę wygląda. > Nic nie musiał z nim robić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick1 Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 09.10.07, 01:16 I próbują pluć ad personam :-) A Majewski zrobił z Tuska miazgę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 09.10.07, 03:57 Doskonale pamietam czasy kiedy to mieszkajacy w USA Polacy bardzo zle wypowiadali sie o amerykanskich serialach. Ze beznadziejnie glupie, ze malo smieszne itd. Aby je zrozumiec, nie wystarczy znac 100 slow angielskich i mieszkac w Stanach rok. Ja z kolei doczekac nie nie moglem aby zobaczyc Majewskiego w akcji.W koncu mam pare polskich stacji.A Majewski - zenada....beznadziejny. Zadnaj klasy i w sumie strasznie glupie widowisko. Podobnie ten drugi mlody czlowiek..taki sam poziom. Dobre widowiska robili Fedorowicz, Kobuszewski itd. Ale to stare dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
0ctawian Re: Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 09.10.07, 05:48 No to ja się z Panem Starszym nie zgadzam. Majewski to sztuka. Akcesoria tylko Walentynkowe. Ale wcześniej jednak będzie halloween. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 09.10.07, 09:56 poddanywujasama napisał: > Doskonale pamietam czasy kiedy to mieszkajacy w USA Polacy bardzo > zle wypowiadali sie o amerykanskich serialach. Ze beznadziejnie > glupie, ze malo smieszne itd. Aby je zrozumiec, nie wystarczy znac > 100 slow angielskich i mieszkac w Stanach rok. Ja z kolei doczekac > nie nie moglem aby zobaczyc Majewskiego w akcji.W koncu mam pare > polskich stacji.A Majewski - zenada....beznadziejny. > Zadnaj klasy i w sumie strasznie glupie widowisko. > Podobnie ten drugi mlody czlowiek..taki sam poziom. > Dobre widowiska robili Fedorowicz, Kobuszewski itd. > Ale to stare dzieje. --- Żeby było jasne, ja się nie zachwycam programem Majewskiego a porównywanie go do Fedorowicza do Kobuszewskiego to jak zestawianie Britney Spears z Pavarottim - niestosowne nieporozumienie. Napisałem, że świetnie uchwycił mizerię i pustotę intelektualno- charakterologiczną Tuska. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski010 Z Tuska nie trzeba robic durnia 09.10.07, 01:48 Wystarczy go pokazac takim, jaki jest palnick1 napisała: > Najśmieszniejsze, że uzyskał wspomniany efekt pokazując nam tę > żałosną miernotę tak, jak naprawdę wygląda. > Nic nie musiał z nim robić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Z Tuska nie trzeba robic durnia 09.10.07, 10:52 i to Majewski zrozumiał bezbłędnie :-) Tusk jest gotowym produktem kabaretowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mirage72 Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 06:59 No, to teraz Majewski jest be, be dla zwolenniow PO. Przedtem byl cool. To, byc moze oznacza, ze TVN robi lekki zwrot przeciwko Tuskowi majac na uwadze sondaze i ogolna publiczna opinie. Majewski przeciez robi ten program na zlecenie szefow TVN w pewnym sensie. No bo jak dlugo mozna ochraniac cos co jest po prostu mierne. Niestety Pan Tusk sprawia takie wrazenie. Nawet te jego kalumnie rzucane na PiS sa amatorskie i takie jakies z magla. Niestety sam nie moze nic wymyslec, wiec korzysta z podpowiedzi swoich doradcow, ale i tak wszystko psuje, tak jak w tym kawale o blondynce ( sorry, bo uwazam,ze blondynki sa sexy). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 11:13 mirage72 napisała: > No, to teraz Majewski jest be, be dla zwolenniow PO. Przedtem byl > cool. To, byc moze oznacza, ze TVN robi lekki zwrot przeciwko > Tuskowi majac na uwadze sondaze i ogolna publiczna opinie. Majewski przeciez robi ten program na zlecenie szefow TVN w pewnym sensie. No bo jak dlugo mozna ochraniac cos co jest po prostu mierne. Niestety Pan Tusk sprawia takie wrazenie. Nawet te jego kalumnie rzucane na PiS sa amatorskie i takie jakies z magla. Niestety sam nie moze nic wymyslec, wiec korzysta z podpowiedzi swoich doradcow, ale i tak wszystko psuje,[...] --- Dlatego w czasie piątkowej debaty Kaczor tak oto wdepcze go w glebę : www.spiegel.de/img/0,1020,988320,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 07:22 Fakt. Tusk w całęj okazałości. Pusty w środku z zewnątrz tylko pomalowany. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick1 Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 12:13 wiosnaludzikow napisał: > Fakt. Tusk w całęj okazałości. Pusty w środku z zewnątrz tylko > pomalowany. --- Zaś z pod odpryskującej farby wyłazi tandetny plastik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 13:05 jak TVN forsuje na siłę PO , to wspaniała obiektywna telewizja, jak tylko minimum śmiechu z PO , to zaraz dno, niski poziom Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 13:10 To jest wątek o niewatpliwym rozjechaniu Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 10:09 Kto się czubi ten się lubi. Jak myslisz na kogo bedzie głosował Majewski? Na JarKacza?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 13:53 allspice napisała: > Kto się czubi ten się lubi. Jak myslisz na kogo bedzie głosował > Majewski? Na JarKacza?:))) --- Majewski? Na Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 14:00 > Majewski? Na Kwacha. > dlatego pokazał go jak pijany wraca do Jolki ? wtedy nie słyszałem,że zagłosuje na PO Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 14:05 rewers10 napisał: > > Majewski? Na Kwacha. > > > > dlatego pokazał go jak pijany wraca do Jolki ? > wtedy nie słyszałem,że zagłosuje na PO --- Dobrze, koniec żartów. Szymon głosuje na JarKacza. > Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial no i dobrze, z polityków można i trzeba się śmiać 09.10.07, 10:55 tylko niektórzy z nich śmieją się razem z innymi, a inni obrażają (Zyta) albo wręcz awanturują o te żarty (niedawna koalicjantka Danka) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ale nie nalezy się śmiać z niepełnosprawnych! 09.10.07, 13:54 A to Szymon zrobił z Tuskiem. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 13:13 Słyszałem że w związku z tą kompromitacją Tusk wycofuje sie z wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 14:14 boblebowsky napisał: > Słyszałem że w związku z tą kompromitacją Tusk wycofuje sie z wyborów. --- Musiałby mieć stalowe jaja Hojarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 14:36 i charakter Kuchcińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 14:50 boblebowsky napisał: > i charakter Kuchcińskiego. --- Przepraszam. Zapomniałem mu też przypisać czyjś charakter. Własnego bozia nie dała miernocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 13:47 Jak widać do ciebie humor dociera taki prosty i nieskomplikowany jak z Kiepskich , tego co pokazał Majewski po prostu nie zrozumiałeś...tak więc daruj sobie opinie o czymś o czym nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 16:02 przemasowski napisał: > Jak widać do ciebie humor dociera taki prosty i nieskomplikowany > jak z Kiepskich , tego co pokazał Majewski po prostu nie > zrozumiałeś...tak więc daruj sobie opinie o czymś o czym nie masz > pojęcia. --- Tak :-)))) Program Majewskiego to takie "Czekając na Godota" :-)))) Durnyś Pokiereszowany Omamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 09.10.07, 16:13 Pewne tematy sa jak widać dla ciebie za trudne , proponuję edukację humoru rozpocząć od dobranocek "Sąsiedzi", potem nieco bardziej skomplikowane "Krowa i Kurczak",następnie "South Park", a później jak już synapsy będą rozćwiczone przejść na "Monty Pythona " , zajmie ci to około 2-3 lat (jeśliś jest zdolny), potem powrót na forum i możemy pogadać ...Sketch with Parrot , not included... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 09.10.07, 16:42 I próbują pluć ad personam :-) A Majewski zrobił z Tuska miazgę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 09.10.07, 16:45 "Idź dziecię, ja cię uczyć każę" ...to wszystko...twój styl wskazuje na młody wiek i jeszcze trochę musisz nabrać doświadczenia życiowego, aby rozmawiać o poważnych tematach ...jak na wstępie... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 10.10.07, 15:54 pocałujta w dupę wójta. Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Paranoidalnie Oślepieni niczego nie widzą :-) 10.10.07, 16:54 To jest właśnie klasyczna argumentacja PiSuara, jak brakuje argumentów to zaczyna się chamstwo, ty i twoi chlebodawcy powinniście co najwyżej gnój przerzucać w oborze lub rowy kopać , bo polityka jest dla bardziej oświeconych , kulturę zostawmy na boku , bo z tym to nie masz za dużo do czynienia , znasz ją może z książek ,które niedokładnie przeczytałeś i nie dziw się temu ,że opiekun forum zaczyna cię blokować bo widzi ,że przepisywanie oczywistych oczywistości z innych forów,gazet i salonów nie ma sensu , bo twojej twórczości jest tutaj tyle co brudu za paznokciem a przewalanie tych rzekomych aksjomatów z jednego końca na drugi to jak przelewanie z pustego w próżne.Tak wygląda cały system stworzony przez PiS a ty jesteś jednym z jego wypaczonych trybów. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Majewski zmasakrował Tuska w swoim programie 10.10.07, 19:45 W piątek zajmie się tym JarKacz :-) Odpowiedz Link Zgłoś