elfhelm 13.10.07, 18:47 GoWina z Zerem. Bo na razie szczeka na forum tylko ta, co wyłudziła rentę w KRUSie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Basia.basia, daj relację z debaty 13.10.07, 18:52 Widzę , że spokojnie nadajesz się publikę do poniedziałkowej ( i nie tylko ) debaty - nie trzeba Cię nawet ustawiać i programować ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Basia.basia, daj relację z debaty 13.10.07, 19:11 Kamilku, ty się lepiej do prokuratury wybierz i na Grzesia donieś :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder O to to! Pamietam jak Kamil niebieskiego.. 13.10.07, 19:12 ..ptaka dostal od giwi za podlizuchostwo na moderacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Daj Basia, jestem za granica a kikut tu.. 13.10.07, 18:55 ..podsmiarduje o wygranej Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial może popytaj Krakusów 13.10.07, 19:16 ja niestety przegapiłem, ale wygląda na to, że henio56 oglądał forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=70456649&a=70457935 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Dzieki, moze ktos opisze przebieg/nt 13.10.07, 19:24 Przykro mi maruderku, iż twoi idole kolejno dają ciała............. Zmień orientację i baw się dobrze za tą granicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jakie namolne sie to zrobilo:-/ 13.10.07, 19:29 ...nie dosc, ze sie kikut drze do samej siebie na dziesieciu forach, to jeszcze klamie, komucha patologiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial pisiacka mentalność 13.10.07, 19:30 kłamstwo kłamstwem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Pani Kiko 13.10.07, 19:29 Tak się zastanawiam czy oglądaliśmy tą samą debatę? I bardziej prostolinijne pytanie pozwolę sobie zadać:w imię jakich racji mija się pani z prawdą?Ja rozumiem, że wszystkie chwyty dozwolone, ale przecież najdalej jutro cała debata będzie dostępna w internecie. Czy nie szkoda Pani dobrego imienia swego? Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Panie Kurnapielka! 13.10.07, 19:58 Czyż Minister Z. nie miał racji? On walczy z korupcją a Gowin ją firmuje (casus Szczypińskiego). Minister Z. jest autorem wielu ustaw, a p. Gowin ani jednej! Gowin krytykuje sądy 24 godzinne, a przecież sprawdzają się, choć może wciąż na mniejszą niż oczekiwana, skalę? Itp...itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Panie Kurnapielka! 13.10.07, 20:29 > Minister Z. jest autorem wielu ustaw, a p. Gowin > ani jednej! Autorem ustaw, ktore sa tematem zartow prawnikow. Wspolnie z premierkiem & co wyprodukowali mase gniotow, ktore pozniej wyladowaly w koszu. Wiec nie MARUDZ....ten rzad wystrczajaco sie juz osmieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Podobno Gowin vs Ziobro 10:0 13.10.07, 19:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70457984&a=70458534 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Żadnych zaskoczeń:) 13.10.07, 20:00 Prowadzący (Mokrzycki) debatę miał zasadnicze trudności z powściąganiem ziobrotoku, do tego stopnia, że za każdym razem doliczał Gowinowi dodatkowy czas na odpowiedź, bo się Ziobro cały czas wtrącał i przerywał. Padały pytania od prowadzącego, zadawali je sobie nawzajem oraz były pytania od telewidzów i tak: 1. Najpierw Gowin wyraził radość, że jednak Ziobro zgodził się z nim debatować, bo radiu Kraków i zetce odmówił a Ziobro na to, że Gowin insynuuje, bo to nieprawda. 2. Mokrzycki zapytał jak to się stało, że PO i PiS takie silne u nas a prezydentem został czlowiek lewicy, Majchrowski. Ziobro na to, że PO co prawda wsparła Terleckiego ale sama wystawiła Szczypińskiego, który jest oskarżony o korupcję. Na to Gowin przypomniał, że PO wystawiła doskonałą kandydaturę burmistrza Niepołomic, Stanisława Kracika ale natychmiast wznowiony został proces, który trwał w zawieszeniu od lat a dotyczył zarzutu, że burmistrz nie płacił składek ZUS (bo nie miał z czego). W try miga Kracik został skazany i nie mógł się doprosić uzasadnienia wyroku na piśmie a wtedy mógłby się odwołać (nawet Rokita interweniował u Ziobry). PO musiała wycofać Kracika a w międzyczasie władza pozbyła się z generała Rapackiego (naszego komendanta policji), bo nie chciał zakładać podsłuchów Majchrowskiemu itd. To sprawiło, że krakowianie stanęli za Majchrowskim a przeciw Ziobrze. Gowin powiedział, że obecnie Kracik ma czystą kartotekę, bo sprawę wygrał! A o Szczypińskim, że sam zdeklarował zawieszenie immunitetu ale poza tym w tym śledztwie nic się nie dzieje, sprawa utknęła w martwym punkcie a przy okazji przypomniał, że bladym świtem i tu zrobiono pokazówkę: 4 byłych wiceprezydentów aresztowano, by ich wkrótce wypuścić, bo sąd się nie dopatrzył sensownych powodów do takiego środka zapobiegawczego. Przy tym zatrzytmaniu dziecko jednego z wice doznało takiego szoku, że zaniemówiło na parę miesięcy. 2. Obaj zostali zapytani co ew., dobrego mogliby powiedzieć o sobie nawzajem na co Gowin powiedział, że PiS doskonale zdiagnozował 3. potrzeby Polaków: bezpieczeństwo, i niestety nie pamiętam dwóch pozostałych (coś mnie chyba rozproszyło). Potem punktował Ziobrę, że intencje dobre ale wykonanie do kitu: ekstradycja Mazura - klapa, sądy 24-godzinne - klapa itd. Na to Ziobro się rozzłościł i zaatakował >>> senator Gowin żadnej ustawy nie napisał a PO ledwie kilka podczas gdy on sam napisał 70. Na dodatek PO storpedowała doskonały projekt kodeksu karnego! Gowin wyjaśnił, że ta doskonała ustawa została przesłana do Sejmu przed samym rozwiązaniem i Sejm nie zdążył się nią zająć. A ja przypominam, że Dorn zrobił Sejmowi wakacje a przecież nic nie stało na przeszkodzie by Sejm pracował aż do wyborów! Nie chce mi się już pisać, bo Ziobro mówił po raz 158 to co już znamy tj. chwalił się jakim wspaniałym i pracowitym jest ministrem, co Gowin kwestionował. Mówili jeszcze o sprawach regionu > Ziobro miał niby masę euro załatwić na drogi, lotnisko itd. na to mu Gowin, że Małopolsce obcięto dotacje (co jest prawdą) a z lotniskiem to jest typowy układ pisowski > przyjaciele brata Ziobry dostali stanowisko wojewody, szefa lotniska itd. Ale wg Ziobro to zdolni ludzie i nie wstyd mu ich popierać. Nie mogę już:( Ziobro jest straszny, po prostu kłamie w żywe oczy a innym zarzuca insynuowanie. Jutro na pewno będzie wideo z tej debaty. Sami sobie posluchacie. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Żadnych zaskoczeń:) 13.10.07, 20:04 Dzięki, Basiu:-) Gowin znaczy trzyma klasę. Świetny facet! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wywiad z Gowinem z wczoraj... 13.10.07, 20:05 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35824,4571970.html i takich samych argumentów używał dzisiaj. A Ziobro mówił stale nie na temat czyli ta mantra > wspaniałe ustawy napisałem i je wdrażam, przestępczość spada, wszyscy są równi wobec prawa itd. a w PO obłudnicy, którzy nie chcą immunitetów uchylać parlamentarnym przestępcom, kumają się z lewicą itd. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wywiad z Gowinem z wczoraj... 13.10.07, 20:08 Czy Krakowianki wybiorą takiego Lejkonika malowanego?Chyba bym stracił do nich moją śląską sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Wywiad z Gowinem z wczoraj... 13.10.07, 20:10 Gowin - lejkonik, dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wywiad z Gowinem z wczoraj... 13.10.07, 20:20 Miałem na myśli chłopca z drewna,czyli Ziobra,bo na razie dziouchy nie mają z niego pożytku.Bo chyba w miechu ma luft. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Wywiad z Gowinem z wczoraj... 13.10.07, 20:21 to żle miałeś na myśli, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wywiad z Gowinem z wczoraj... 13.10.07, 20:25 Nie mnie w tej materii rozsądzać.Ale na Śląsku nie mógł zdać egzaminów prokuratorskich.Dopiero karzeł w Warszawie mu to załatwił.Reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ziobro nie ma szans w Krakowie 13.10.07, 21:02 Znowu się dzisiaj wygłupił. I naprawdę przy Gowinie to jest pętak! Podszedł np. do Gowina i wręczył mu egzemplarz kodeksu karnego własnego pomysłu na co Gowin wyraził radość, bo jak Ziobro niósł mu to coś to się obawiał, że to sterta haków:) A jak wie, że to ten nowy wspaniały kodeks karny to się jednak martwi, bo wie że już w tej chwili po kraju chodzi 40 tys. skazanych przestępców, którzy czekają w kolejce do cel:) A tu pan minister jescze chce zaostrzyć kodeks. No i cały czas tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa ale maszanse w okręgu krakowskim 13.10.07, 21:31 w całym okręgu może wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Dzięki :) 13.10.07, 23:09 Właśnie oglądam retransmisję. Sprawa Szczypińskiego i reszty jest doprawdy intrygująca. Tam sąd cofnął wszystkie środki zapobiegawcze. No i jeszcze kuriozalne usunięcie tak wybitnego policjanta jak Rapacki. Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja Re:jeśli Ziobro tak rozmawiał z Gowinem jak parę 13.10.07, 20:39 dni temu w tvn to wspólczuje słuchającym wtedy permanentnie po chamsku przerywał, wchodził Gowinowi w słowo i aż sie zapluł tak gadał, gadał, gadał... stale o tym samym aż panowie z Teraz My musieli podnieść głos aby zapowiedzeć koniec rozmowy a Ziobro dalej gadał i nie przerywał. Chory człowiek który upaja sie własnym gadaniem ten Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re:jeśli Ziobro tak rozmawiał z Gowinem jak parę 13.10.07, 21:04 mordo_ty_moja napisała: > dni temu w tvn to wspólczuje słuchającym > wtedy permanentnie po chamsku przerywał, > wchodził Gowinowi w słowo i aż sie > zapluł tak gadał, gadał, gadał... stale o tym samym > aż panowie z Teraz My musieli podnieść głos > aby zapowiedzeć koniec rozmowy > a Ziobro dalej gadał i nie przerywał. Tym razem 2 razy było tak, że ziobrował zamiast zadać pytanie i wyczerpywał swój czas:) Ale Mokrzycki radził sobie z nim lepiej, bo po prostu doliczał Gowinami czas, który mu odebrał ziobrując:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o wy to nie lubicie prawdy, coo???????????? 13.10.07, 21:05 to chyba nie europejskie obyczaje? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie lubimy prawdy "a la PiS"... :-) 13.10.07, 21:28 kiko.o napisała: Re: wy to nie lubicie prawdy, coo???????????? > to chyba nie europejskie obyczaje? Dzisiaj (ok. pół godziny temu) w TVN24 w trakcie rozmowy w studio, posłanka Pitera (PO) zaczęła mówić, że tylko członkowie PiS to uczciwi ludzie (w domyśle - wg PiS, ale popełniła błąd, bo tego nie dodała), a reszta to złodzieje i aferzyści, chcący się dorwać do koryta, itd., a wówczas Cymański jej przerwał pytając, kto jej dał prawo tak źle mówić o ludziach?!!! Himalaje bezczelności... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Nie lubimy prawdy "a la PiS"... :-) 13.10.07, 21:30 taziuta, nic nie ewoluujesz w jedynie słusznym kieruku, szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 21:47 kiko.o napisała: > taziuta, nic nie ewoluujesz w jedynie słusznym > kieruku, szkoda.... Czytałaś "Paragraf 22"? Jest tam świetna rola/postać byłego starszego szeregowego Wintergreen'a, który nie był taki głupi, aby stawać po stronie rozstrzeliwanych... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 21:54 jakos nie mogłam przeprzeć tej kultowej literatury, Szwejk też swój rozum miał.. Tak czy owak nie widzę związku z Tobą i Pisem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 21:56 kiko.o napisała: > jakos nie mogłam przeprzeć tej kultowej literatury, > Szwejk też swój rozum miał.. > Tak czy owak nie widzę związku z Tobą i Pisem :)) No właśnie... Jak przebrniesz, to zrozumiesz! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 22:32 nie sądzę, ostatnio interesuję się bardziej literaturą faktu i publicystyką. Beletrystyka musi być szczególna, z bardzo górnej półki..... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 22:35 kiko.o napisała: > nie sądzę, ostatnio interesuję się bardziej > literaturą faktu i publicystyką. Beletrystyka musi > być szczególna, z bardzo górnej półki..... Wolisz pozostać ciemna jak tabaka w rogu - Twój wybór! Naturalny wyborca PiS - ciemny lud każde ich kłamstwo kupi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 22:48 biedna taziuto, kazdy ma swoje kryteria w doborze literatury. Chcesz, możemy się poprzerzucać tytułami. Czytałeś np. "Pianistkę" E. Jelinek? Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 23:15 Masz nad wszystkimi przewagę kiko,bo czytałaś Prousta? Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 23:18 owszem, skąd wiesz? także Sartra,jego zonę Simone, lit. amerykańską , rosyjską i inne takie :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czytałaś "Paragraf 22"? 13.10.07, 23:22 kiko.o napisała: > owszem, skąd wiesz? także Sartra,jego zonę Simone, > lit. amerykańską , rosyjską i inne takie :) To gratuluję,zwłaszcza za przeczytanie:W poszukiwaniu straconego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
artek_kow ! Nowa - Powieść w internecie ! 23.10.07, 14:07 Nowa powieść w internecie Już 3 części są, zapraszamy do czytania, 2 razy w tygodniu nowy kawałek www.literatura-faktu.trop-reportera.pl/okolicznosci-lagodzace/okolicznosci-lagodzace.html Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja Re: a to, że lubimy prawdę! i już!!!!! 13.10.07, 21:33 tyle, że nasza prawda to - prawda a Twoja to - g....o prawda Odpowiedz Link Zgłoś
zula777 pytanie do Basi-Basi 13.10.07, 21:09 Basiu, czy kiedyś nie byłas 100%ową popleczniczką tez wszelakich Kataryny ? Przeszłaś jakiś catarsis ? Jezeli tak, to się cieszę i gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: pytanie do Basi-Basi 13.10.07, 21:38 zula777 napisała: > Basiu, czy kiedyś nie byłas 100%ową popleczniczką tez wszelakich > Kataryny ? Kiedyś na tym forum byłam zwalczana na różne sposoby a jednym z nich była próba skłócenia mnie z Kataryną:) Pisano, że jestem jej tubą albo nieudolną naśladowczynią, przydupaską i co tam chcesz:) > Przeszłaś jakiś catarsis ? To raczej Kataryna ze zwolenniczki UW i Michnika drogą emancypacji pod wpływem sprawy Rywina zmieniła poglądy na bardziej prawicowe. Przez pewien czas sprzyjała i PO i PiS ale od 2 lat jest wierna jedynie braciom Kaczyńskim. > Jezeli tak, to się cieszę i gratuluję. Nie ma czego. Ja się ani w politykach nie zakochuję, ani nie ufam im bezgranicznie. Miałam jeszcze 2 lata temu dobre mniemanie o bliźniakach i choć na nich nie głosowałam to się cieszyłam na koalicję POPiS. Niestety przez te 2 lata przeszłam przyśpieszony kurs psychologii politycznej na przykładzie braci - w ich wykonaniu polityka to coś mocno nieczystego. Na razie stawiam na PO ale jak dojdą do władzy to będę im się przyglądać tak samo uważnie jak teraz kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
zula777 Re: pytanie do Basi-Basi 13.10.07, 21:42 basia.basia napisała: Ja się ani w politykach nie zakochuję, ani nie ufam im bezgranicznie. Miałam jeszcze 2 lata temu dobre mniemanie o bliźniakach i choć na nich nie głosowałam to się cieszyłam na koalicję POPiS. Niestety przez te 2 lata przeszłam przyśpieszony kurs psychologii politycznej na przykładzie braci - w ich wykonaniu polityka to coś mocno nieczystego. Na razie stawiam na PO ale jak dojdą do władzy to będę im się przyglądać tak samo uważnie jak teraz kaczorom. Podpisuję się pod tym, co powyżej napisałas. Ja także będe się przyglądać. Ale teraz, raz jeszcze, wierzę że będzie lepiej...choć deczko..jak PO wygra te wybory. pozdr. Zula Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: pytanie do Basi-Basi 13.10.07, 22:35 zula777 napisała: > > Podpisuję się pod tym, co powyżej napisałas. Ja także będe się > przyglądać. Ale teraz, raz jeszcze, wierzę że będzie lepiej...choć > deczko..jak PO wygra te wybory. pozdr. Zula > Na pewno będzie lepiej. Dlatego chociażby, że bracia tkwią w XX wieku a większość Polaków jest już w XXI. Nie nadążają więc w wielu dziedzinach i sprawach. Ale to nie wszystko co mam im do zarzucenia. Mnie prawdę mówiąc bolą i drażnią 2 rzeczy: 1. W katolickim kraju obydwaj panowie na każdym kroku dają dowody na to, że nauka Kościoła katolickiego jest im obca. Nawet nie chodzi o karę śmierci ale o miłość bliźniego (kochać mogą tylko bliźniego wyznającego poglądy pisowskie, innymi gardzą), o fałszywe świadectwio (JarKacz opanował metody insynuacji i opluskwiania ludzi do perfekcji a jego ludzie czerpią z niego wzór), "nie kradnij" (to przecież kradzież, kiedy się cudze pomysły czy zasługi przywłaszcza, kiedy się zwiększa obywatelom składkę zdrowotną i opowiada, że rząd dał podwyżki pielęgniarkom i lekarzom)). 2. Nie podoba mi się "polityka historyczna", której efektem jest żałoba narodowa co parę miesięcy a nie robi się nic co pozwoliłoby się nam cieszyć i czuć dumę, wspominać przeszłe wypadki, które wpłynęły na bieg dziejów Europy a które są naszą zasługą. Obawiam się, że jak się nic nie zmieni to znielubią nas w świecie tak jak Żydów, którzy na każdym kroku przypominają, że to oni są najnieszczęśliwszym i najbardziej poszkodowanym narodem w dziejach. Czy będziemy z nimi konkurować w tym kto jest lepszy we wpędzaniu innych w poczucie winy? Mimo, że to budzi zazwyczaj odruch obronny i efekt przeciwny od zamierzonego? I ja pozdrawiam:) B. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Link do debaty Gowin - Ziobro 13.10.07, 21:17 ww6.tvp.pl/8979,20071013580688.strona Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia To było najlepsze:)... 13.10.07, 22:14 Gowin powiedział, że PiS dobrze zidentyfikował 3 najważniejsze potrzeby Polaków tj.: potrzebę bezpieczeństwa, sprawiedliwości i dumy narodowej tylko, że realizacja jest karykaturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: To było najlepsze:)... 13.10.07, 22:31 układ ziobrowy pokazał w Balicach Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: To było najlepsze:)... 13.10.07, 22:36 o ile mi wiadomo nikt tam nic nie ukradł ani nie wziął łapówki, no i lotnisko jest dobrze zarządzane! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To było najlepsze:)... 13.10.07, 22:40 kiko.o napisała: > o ile mi wiadomo nikt tam nic nie ukradł ani nie > wziął łapówki, no i lotnisko jest dobrze zarządzane! Caly układ III RP na tym polegał. Swoi polecali ludzi, którym wierzyli. Ziobro też to robi! Czym więc IV RP się różni od trzeciej? Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: To było najlepsze:)... 13.10.07, 22:45 w kapitalizmie jest tak na całym świecie, ludzi przyjmuje się z polecenia, z odpowiednimi rekomendacjami itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: To było najlepsze:)... 13.10.07, 22:48 rozwiń kikoos wątek finansowy Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To było najlepsze:)... 14.10.07, 07:57 kiko.o napisała: > finansowy??? OK., odpuść finansowy, a rozwiń definicję układu III RP, który chce zwalczać JarKacz. No i spróbuj odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie, jaka jest różnica pomiędzy tamtym układem, a układem budowanym przez kaczki, poza tym, że ten budują go kaczki, które z natury rzeczy są samym dobrem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: To było najlepsze:)... 14.10.07, 09:45 Otóż różnica zasadnicza - układ III RP funkcjonuje ponad prawem, najczęściej jest kryminogenny. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: To było najlepsze:)... 14.10.07, 09:54 Układ III RP - to ten? Szef Prokomu regularnie spotykał się z głową państwa - wynika z ustaleń Newsweeka. Podczas jednego z takich spotkań miał mu przedstawić plany inwestycji swojej firmy Petrolinvest w Kazachstanie. fakty.interia.pl/prasa/newsweek/news/prezydent-spotykal-sie-z-ryszardem-krauze,993477 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: To było najlepsze:)... 14.10.07, 10:00 no nie uczestniczyłam, nie wiem czy doszło tam do próby złamania prawa Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Basia.basia, daj relację z debaty 13.10.07, 22:56 Jakby ktoś chciał obejrzeć, to debata jest tu ww6.tvp.pl/8979,20071013580688.strona Słowotok Zioberka jest okropny, dobrze mu Gowin powiedział, że powinien być nie ministrem sprawiedliwości, a ministrem propagandy :P Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Basia.basia, daj relację z debaty 13.10.07, 23:08 Dzięki za link, obejrzałem przed chwilą. Przecież ten Ziobro to jest kretyn i psychopata. Nie potrafi zdania powiedzieć na inny temat, niż własny. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Basia, ten słowotok chyba trzeba leczyć :))) 13.10.07, 23:13 ww6.tvp.pl/8979,20071013580688.strona Koszmar :) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Basia, ten słowotok chyba trzeba leczyć :))) 13.10.07, 23:15 Tego się wyleczyć nie da - on nawet do siebie będzie tak gadał, to jest gorsze od picia do lustra :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: 12 minuta - Goiwn opisał układ :) 13.10.07, 23:22 elfhelm napisał: To nie są żarty. Ziobro rzeczywiście stworzył pewien układ personalny a polega to na tym, że awansował wielu kolegów z roku i oni są teraz bezwzględnie lojalni. Poumieszczał ich w całym kraju. W Krakowie usunął prokuratora, który nie potrafił dowieść, że lekarze spowodowali śmierć jego ojca. Pozbył się też prokuratora Wełny, który od lat prowadził śledztwo w sprawie mafii węglowej i z wielkimi sukcesami ale zazdrość to straszna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: 12 minuta - Goiwn opisał układ :) 13.10.07, 23:25 Basia, zazdrość to za małe słowo, to zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ziobro stchórzył! 13.10.07, 23:30 daktylek napisał: > Basia, zazdrość to za małe słowo, to zawiść. Chyba tak. Znalazłam artykuł o tym jak się Ziobro wyślizgał z innych debat: wiadomosci.wp.pl/kat,50316,statp,cG93aWF6YW5l,wid,9284410,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Basia, ten słowotok chyba trzeba leczyć :))) 13.10.07, 23:18 daktylek napisał: > Tego się wyleczyć nie da - on nawet do siebie będzie tak gadał, to > jest gorsze od picia do lustra :PPPP Ja bym powiedziała, że psychiatrzy niebawem opiszą nową jednostkę chorobową a raczej nową postać nerwicy natręctw >>> ziobrotok:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: Basia, ten słowotok chyba trzeba leczyć :))) 13.10.07, 23:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70457984&a=70471632 Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.to.melodiaa Cała debata ------>>>>> 14.10.07, 07:47 video2.v2.tvp.pl/2007/10/13/140021/film.asf Odpowiedz Link Zgłoś