hummer 16.10.07, 09:30 Nelly czy Jasio? www.tvn24.pl/-1,1524982,wiadomosc.html - To mąż z przyjaciółmi namówił mnie do kandydowania z PiS - zdradza w rozmowie z "Rzeczpospolitą" Nelly Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Kto ze zwolenników PiS kłamie? 16.10.07, 09:45 Ktokolwiek namowil Nelly do pojscia w objecia PiS, nie zyczyl dobrze PiS. Albo zrobil to nie wiedzac co czyni, albo dobrze wiedzac. W tym drugim przypadku mogl to byc Jan z przyjaciolmi ... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jasio strugał jelenia 16.10.07, 09:51 bryt.bryt napisał: Niby nic nie wiedział a jednak, to on pchnął żonę w objęcia kawalera - Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Pytanie dalej aktualne. 16.10.07, 16:04 hummer napisał: > Nelly czy Jasio? > www.tvn24.pl/-1,1524982,wiadomosc.html > - To mąż z przyjaciółmi namówił mnie do kandydowania z PiS - zdradza w > rozmowie z "Rzeczpospolitą" Nelly Rokita. > Odpowiedz Link Zgłoś
bogzaplac Re: Pytanie dalej aktualne. 16.10.07, 16:38 A to macie 1000% racje.Jak zobaczylem ,ze ten Roky chce uczniakow od 16 lat slac na wybory to mnie krew nagla zalala.Taki gowniarz zna sie na czym?Nawet 20latek jest jeszcze dzieckiem bez doswiadczenia? Dla mnie ta Nella to cos w rodzaju Jolki Kawchowej.To taki stary- nowy dwor. I mialem glosowac na PIS do wczoraja.Ale jak sa w nim te gumisie- przenigdy!!!Teraz na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pytanie dalej aktualne. 16.10.07, 16:48 Cos ty! Porownanie nie na miejscu.Pani Jola w ciuchlandach sie nie ubiera.Co to, to nie. I nigdy nie mowla, ze kocha kobiety, szczegolnie wiejskie. Odpowiedz Link Zgłoś