venus99 21.10.07, 21:01 czegoś takiego nigdy nie było.kaczyści chcą zmienić wynik wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddyzma5 Re: Ja też czuję smród /bt 21.10.07, 21:09 Pewnie mózg się Tobie rozkłada , i dlatego coś czujesz. Kart do głosowania zabrakło tam , gdzie PO rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: Ja też czuję smród /bt 21.10.07, 21:27 PO nie ma nic wspólnego z organizacją wyborów. To Rząd i PKW. Nie masz pojecia o funkcjonowaniu państwa. Zabraklo kart w obwodach gdzie PO tradycyjnie przewagęi glsoują dosyc późno. To skandal z winy rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Ja też czuję smród /bt 21.10.07, 22:15 radon13 napisał: > PO nie ma nic wspólnego z organizacją wyborów. To Rząd i PKW. > Nie masz pojecia o funkcjonowaniu państwa. > Zabraklo kart w obwodach gdzie PO tradycyjnie przewagęi glsoują dosyc późno. To > skandal z winy rządu. > Mądryś jak Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: podejrzewam szwindel 21.10.07, 21:07 Raczej próbują uwalić wybory , kwestionowac wyniki z pwoodu licncyh naruszeń ciszy , tyle że to było po wyborach - te 1-3 komisje nie maja znaczenia! Ale naród na takie coś nie pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: podejrzewam szwindel 21.10.07, 21:17 Mozna sie spodziewac roznych swinstw, do nich to podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: podejrzewam szwindel 21.10.07, 21:29 Cos chcą pofałszowac ! Na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: podejrzewam szwindel 21.10.07, 21:44 Niestety,ja również mam takie przeczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Jaki szwindel? 21.10.07, 21:41 W jaki niby sposób to opóźnienie ma im pomóc? Nie lepiej byłoby szwindlować po cichu w trakcie nocy liczenia głosów? Jeżeli już bawić się w teorie spiskowe to jest to próba stworzenia podstawy do anulowania wyborów. Najprawdopodobniej jednak to po prostu zwykła niekompetencja kogoś w PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jaki szwindel? 21.10.07, 21:50 Jaki szwindel?POPiSowy,bo z przecieków wynika że do Parlamentu dostało się 7 partii,a nie tylko POPiS.Że nastąpiła masakra dotychczasowych autorytetów(?).Kaczory z Donaldem T przy winie kombinują jakby tu coś pokombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: podejrzewam szwindel 21.10.07, 22:31 Karty do głosowania dostarczają urzędy gmin. W Warszawie rządzi ...wysilam głowę...co by tu powiedzieć :) No przecież to i tak przez ....:) Odpowiedz Link Zgłoś