Gość: grubas od niedawna IP: 212.33.89.* 10.04.05, 10:39 Ile kalorii ma 100 g chałwy? Nie moge sie powstrrzymać, od 3 tygodni jem jedną codziennie i efekty już są.... Niech mi ktoś obrzydzi chałwę fantazyjną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: chałwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:47 chałwa ma 600 kcal w 100 g !!!!!,moze teraz ci sie odechce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: chałwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:26 tez lubie chalwe wiec znam ten bol.moze przerzuc sie na sezamki-mi pomoglo a mniej kaloryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: chałwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:28 pomyśl, że chałwa to sprasowne robale...wizualizuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: chałwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:37 Gość portalu: majka napisał(a): > pomyśl, że chałwa to sprasowne robale...wizualizuj... Albo odchody... feee... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: chałwa 11.04.05, 11:02 lepiej wyobraź sobie samą siebie po tej chałwie, dajmy na to za jakiś roczek, oj mnie pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
xxero Re: chałwa 11.04.05, 12:23 Boze co za bzdury, ze tuczy, ze prasowane robale.... Jesli Cie tuczy chalwa w ktorej jest duzo cukru, to sie przezuc na taka co ma go mniej, np. chalwa slonecznikowa. Tam cukru tylko 5% a reszta nasiona slonecznika i oleje a one nie tucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: chałwa IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 13:30 Tak, tak oleje to głównie pomagają schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata eheehhe....., własnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:52 Odpowiedz Link Zgłoś
xxero Re: olej tuczy? hehehe 11.04.05, 14:33 to mialo byc ironiczne z tymi olejami? No tak ,niestety za malo tu miejsca aby wytoczyc oczywiste w zywieniu sportowym fakty, kompletnie sprzeczne z obiegowymi opiniami. OLEJE NIE TUCZA a co wiecej odpowiednie OLEJE pala tluszcz az milo. Lniany, Oliwa z oliwek ,kokosowy, MCT stosowane sa przy programach utraty wagi. Sam wcinam od miesiecy oleje, tluszcze, bialko, smietane i tarke mam na brzuchu jak trzeba >>>> DIETA CKD dla tych ktorym sie wydaje ze TLUSZCZ ZJEDZONY = TLUSZCZ ODLOZONY. ZARTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubas od niedawna Re: chałwa IP: 212.33.89.* 11.04.05, 18:12 Dziękuje za wszystkie uwagi. Na rozum nie liczę (swój, oczywiście). Kocham chałwę fantazyjną i od 2 dni wracam inną drogą do domu, żeby nie zahaczyć o jedyny sklep, w którym mogę dokonać zakupu. Jedyną pomocą w tym nałogu będzie totalne obrzydzenie. Jak się robi chałwę? Może dodaje się jakiegoś łoju z nieżywych zwierząt, może trzeba ją ręcznie mieszać brudnymi paznokciami? Nie jadłabym pewnie chałwy z bryły, z tureckiego rynku. Ale taką pakowaną? Proszę o obrzydliwe opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: chałwa IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 21:12 Jak mam "faze" na cos tuczacego, to kupuje tego duzo. Naprawde duzo. Jem do oporu jednorazowo, ale naprawde do przesady. Potem nie moge na to cos patrzec. I przechodzi. Na mnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś